728x90: Bol Ad

Beko RSSE415M31WN

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de Beko RSSE415M31WN ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke koelkasten vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Specificaties Beko RSSE415M31WN

Algemeen

EAN code 8690842375507
Merk Beko
Release datum 2022

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter)60
Hoogte (centimeter)171
Diepte (centimeter)66
Gewicht (kilogram)60,4
Display
Plaatsing apparaat Vrijstaand
Draairichting deur Rechts

Algemene kenmerken

Model 1-deurs koelkast
Maximaal geluidsniveau 38

Energieverbruik en energiekosten

Energieklasse F
Energieverbruik per jaar (kWh)148

Fysieke eigenschappen

Netto inhoud ( liter )415
Aantal koelkastdeuren 1
Omdraaibare deur
Standaard draairichting deur Rechts
Maximale omgevingstemperatuur (°C)43
Minimale omgevingstemperatuur (°C)10
Open deur alarm

Koelkenmerken

Geschikt voor aantal personen 5 personen of meer
Netto inhoud koelgedeelte ( liter )415
Vershoudzone

Indeling van de koelkast

Aantal plateau's 5
Flessenrek Yes
Veiligheidsglas plateaus
Aantal groentelades 2
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De Beko RSSE415M31WN vrijstaande koelkast heeft een netto inhoud van 367 liter. De koelkast is 171,4 cm hoog en heeft een breedte van 59,5 cm, met een diepte van 65,5 cm. Deze vrijstaande koelkast beschikt over energielabel F.

CoolRoom
Om vers te blijven hebben vlees, vis en zuivel een lagere temperatuur nodig. In het CoolRoom-compartiment bewaar je deze producten net boven het vriespunt en bij de ideale vochtigheidsgraad. Op die manier blijven levensmiddelen twee keer zo lang vers en smaakvol.

Deurrichting aanpasbaar
Aan welke kant de deur van de koelkast moet opengaan, hangt af van de indeling van de keuken. Met de omkeerbare deur kunnen de scharnieren zowel links als rechts worden geplaatst. Je kunt dus zelf kiezen naar welke kant de deur opengaat. Om nog meer koelruimte te creëren kun je bijvoorbeeld twee koelkasten naast elkaar zetten en de deur van een van beide omkeren.

Duurzame glazen platen
De platen van gehard veiligheidsglas kunnen een gewicht tot 25 kg dragen. Ze zijn beter bestand tegen krassen en scheuren dan onbehandeld glas, zodat je er zonder problemen zware dingen op kunt zetten.

BEKO RSSE415M31WN

  • Model: 1-deurs koelkast
  • Energieklasse: F
  • Netto inhoud: 415 liter
  • Aantal koelkastdeuren: 1
  • Netto inhoud koelgedeelte: 415 liter

Beko RSSE415M31WN - Afbeelding 1Beko RSSE415M31WN - Afbeelding 2Beko RSSE415M31WN - Afbeelding 3Beko RSSE415M31WN - Afbeelding 4
Kom je er niet uit bij het kopen van de Beko RSSE415M31WN of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze koelkast producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je koelkasten of staat jouw koelkast keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze koelkast keuzehulp.

Wil je graag de RSSE415M31WN kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Beko voor je hebt. Twijfel je of dit koelkasten product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Beko RSSE415M31WN heeft de volgende EAN code 8690842375507.

Als je de koelkast in de buurt van je woonkamer hebt staan is het prettig dat hij stil is. Je kunt spreken van een stille koelkast als deze 38 dB of minder geluid maakt. Deze Beko RSSE415M31WN produceert een geluid van 38 decibel. Hoe lager het aantal decibel hoe stiller de koelkast is.

Energieklasse

De energieklasse geeft aan hoe zuinig de Beko RSSE415M31WN is. Deze staat op het energielabel, die opgesteld is door de Europese Unie. Energieklasse A is het meest energiezuinig en energieklasse G het minst. Hoe dichter bij de A, hoe energiezuiniger de Beko koelkast is. Je energiekosten per jaar zijn dan laag. Heeft de koelkast een energieklasse van F of lager? Dan is de koelkast niet energiezuinig. Deze RSSE415M31WN heeft energieklasse f.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen