728x90: Bol Ad

Philips SpeedPro FC6727/01

De beste deal van vandaag

Bol.com

349,99

219,-

Op voorraad. Nu besteld, vrijdag in huis

Philips SpeedPro FC6727/01 kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, snel en krachtig schoonmaken met de SpeedPro snoerloze steelstofzuiger. Het 180 graden mondstuk,

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf:

Philips SpeedPro FC6727/01 aanbiedingen

De witgoed winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: woensdag 8 feb 2023 23:14
Alles voor een glimlach
Coolblue aanbieding: vandaag 00:47 uur
Dat is zeker
BCC aanbieding: vandaag 00:58 uur
Die doet het
EP aanbieding: vandaag 00:58 uur
Ontdek en proef
Philips Shop aanbieding: vandaag 00:58 uur

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 219,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 219,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Philips SpeedPro FC6727/01

Algemeen

EAN code 8710103886839
Merk Philips
Fabrikantcode (sku) FC6727/01
Release datum 2021

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 25,5
Hoogte (centimeter) 117
Diepte (centimeter) 26,5
Gewicht (kilogram) 2,48
Materiaal Kunststof
Kleur Blauw
Display

Gebruiksmogelijkheden

Geschikt voor vloertype Harde vloeren, Hoogpolig tapijt, Laagpolig tapijt
Mondstuk met LED-verlichting
Geintegreerde kruimeldief
Turbo Power Functie

Algemene eigenschappen

Type stofopvang Zonder zak
Maximaal geluidsniveau ( Decibel (dB) ) 80
Regelbare zuigkracht
Motorfilter
Uitblaasfilter
Type uitblaasfilter Anti allergie filter
Stofbak hygiŽnisch te legen

Accessoires

Combiborstel
Parketborstel
Turboborstel
Mini turboborstel
Kierenzuigmond
Meubelzuigmond
Zachte afstofborstel

Stroomvoorziening

Indicator van batterij-niveau
Maximale accu/batterijduur ( minuten ) 40
Gemiddelde accuduur (minuten) 30
Maximale accu/batterijduur op hoogste stand (uur) (minuten) 20
Wandoplader
Indicator van batterij-niveau
Philips SpeedPro FC6727/01 kopen
Actuele prijs: € 219,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Philips SpeedPro FC6727/01 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Philips voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Philips SpeedPro FC6727/01 heeft de volgende EAN code 8710103886839. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen steel stofzuiger en wordt maar ťen keer uitgegeven.

De Philips SpeedPro FC6727/01 is van het merk Philips en is een populair merk binnen de productgroep steel stofzuiger. Het loont om de Philips steel stofzuiger bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Philips SpeedPro FC6727/01 - Afbeelding 1Philips SpeedPro FC6727/01 - Afbeelding 2Philips SpeedPro FC6727/01 - Afbeelding 3Philips SpeedPro FC6727/01 - Afbeelding 4
Een steel stofzuiger fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke steel stofzuiger-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Philips SpeedPro FC6727/01 van Philips is fc6727/01. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Philips SpeedPro FC6727/01 is sinds 2021 op de markt. In 2021 is Philips SpeedPro FC6727/01 van Philips geÔntroduceerd op de markt. Een ouder steel stofzuiger wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige steel stofzuiger producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2021 zegt dus niet zoveel over producten, zoals steel stofzuiger.

Het is goed om het gewicht van steel stofzuiger te weten. De Philips SpeedPro FC6727/01 van Philips heeft een gewicht van 2,48. Het gewicht van 2,48 ligt dicht bij het gemiddelde steel stofzuiger gewicht.

Bij steel stofzuiger is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De Philips SpeedPro FC6727/01 is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

Philips SpeedPro FC6727/01 - Afbeelding 5Philips SpeedPro FC6727/01 - Afbeelding 6Philips SpeedPro FC6727/01 - Afbeelding 7
De Philips SpeedPro FC6727/01 is geschikt voor de volgende vloertypen: harde vloeren, hoogpolig tapijt, laagpolig tapijt. Je moet er rekening mee houden dat niet iedere steelstofzuiger geschikt is voor alle vloertypen. Controleer of deze Philips stofzuiger geschikt is voor jouw vloer.

De Philips stofzuiger is uitgevoerd met een geÔntegreerde kruimelzuiger. Een kruimelzuiger of kruimeldief is een kleine stofzuiger die je makkelijk in de hand kunt houden. Ideaal om broodkruimels of ander klein vuil op te zuigen. Deze Philips stofzuiger wordt zo nog veelzijdiger en een echte toevoeging in elk huishouden.

Turbo Power Functie

De Philips SpeedPro FC6727/01 heeft een turbofunctie, waarmee je de zuigkracht kunt verhogen. De turbofunctie op deze Philips stofzuiger is handig wanneer je bijvoorbeeld tapijten in huis hebt of wanneer er huisdieren rondlopen. Het verhogen van de zuigkracht vraagt wel meer van de accu, dus gebruik deze alleen wanneer je hem nodig hebt zodat je langer door kunt stofzuigen.

Stofzuigers zijn te verdelen in twee groepen: met of zonder stofzak. De Philips SpeedPro FC6727/01 is een steel stofzuiger uit de categorie: zonder zak. De grootste voordelen van een zakloze stofzuiger zijn: energiezuiger, zuigkracht blijft behouden en je hoeft geen stofzakken te kopen. De grootste voordelen van een stofzuiger met zak zijn: grotere capaciteit, minder geluid en schoner. Deze Philips stofzuiger is zonder zak.

Philips SpeedPro FC6727/01 - Afbeelding 8Philips SpeedPro FC6727/01 - Afbeelding 9Philips SpeedPro FC6727/01 - Afbeelding 10Philips SpeedPro FC6727/01 - Afbeelding 11
Het maximale geluidsniveau bij het zuigen van de Philips SpeedPro FC6727/01 is gemeten tot maximaal 80 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de Philips steel stofzuiger is. Traditionele stofzuigers zijn over het algemeen stiller dan steelstofzuigers.

Bij deze Philips stofzuiger kun je de zuigkracht handmatig aanpassen. Voor harde oppervlakken heb je minder zuigkracht nodig dan voor bijvoorbeeld vloerbedekking. Minder zuigkracht scheelt energie en op die manier gaat je accu langer mee.

Een uitblaasfilter voorkomt dat allerkleinste stofdeeltjes en allergenen van de Philips stofzuiger weer terug in de ruimte worden geblazen. Er zijn verschillende soorten uitblaasfilters en de Philips SpeedPro FC6727/01 heeft een anti allergie filter uitblaasfilter. Ben je allergisch voor stof, pollen, huisstofmijt of allergenen? Dan is een HEPA filter erg fijn.

Bij de Philips SpeedPro FC6727/01 wordt een kierenzuigmond meegeleverd. Hiermee kom je heel makkelijk op moeilijk bereikbare plekken in je huis. Denk aan de ruimte tussen de kast en de muur en bijvoorbeeld tussen de kussens op de bank. Dit zijn plekken waar je met een gewone zuigmond niet bij kunt, omdat deze veel te breed is. Bij bijna iedere nieuwe Philips stofzuiger krijg je een kierenzuigmond meegeleverd.

Maximale accu/batterijduur

De Philips stofzuiger heeft een maximale accuduur van 40 minuten, met een volle accu in de laagste stand. Met een hogere stand zal de accu uiteraard sneller leeg zijn. De maximale accuduur van 40 minuten is in de gunstigste situatie voor deze Philips steelstofzuiger.

De gemiddelde accuduur van de Philips SpeedPro FC6727/01 steelstofzuiger is 30 minuten. Bij het gemiddelde is rekening gehouden met verschillende opzetstukken, maar wel op de laagste stand. Met een turbostand zal de accu uiteraard sneller leeg zijn. De gemiddelde accuduur van 30 minuten is de tijd dat je daadwerkelijk de vloer zuigt op de minimale zuigstand.

De Philips SpeedPro FC6727/01 kan maximaal 20 minuten functioneren op maximaal vermogen. De hoogste zuigstand bij een Philips steelstofzuiger vraagt veel van de accu. Uiteraard kun je minder lang schoonmaken op de hoogste stand dan op de laagste stand. Houd hier dus rekening mee wanneer je deze inschakelt op de Philips stofzuiger of gebruik deze stand alleen wanneer je vloerkleden of tapijten stofzuigt.

Snel en krachtig schoonmaken met de SpeedPro snoerloze steelstofzuiger. Het 180 graden mondstuk, zorgt ervoor dat stof en vuil gemakkelijk wordt opgezogen, zelfs op moeilijk bereikbare plekken zoals dicht tegen de muur, onder meubilair en in hoeken. Je kunt de geïntegreerde borstel op de steel gebruiken voor nauwe kieren.

180 graden mondstuk
Dit 180 graden mondstuk is ontworpen om nauwkeurig en krachtig schoon te maken op verschillende typen vloeren. Ook het stof en vuil op moeilijk bereikbare plekken maakt geen kans meer.

LED-verlichting
Stof, pluizen, haar en kruimels zijn goed te zien dankzij de LED-verlichting in het 180 graden mondstuk. Door de LED-lampen wordt onzichtbaar vuil, zichtbaar terwijl je bezig bent met schoonmaken.

Tot 40 minuten gebruikstijd
Door de krachtige 21.6V Lithium-Ion batterij kun je tot 40 minuten in de normale stand en 20 minuten in de Turbo-stand schoonmaken, voordat je de stofzuiger op moet laden. Het batterijdisplay geeft de accuduur aan. De handige magnetische oplader kun je ook in het meegeleverde oplaadstation bevestigen. De batterij is na 5 uur weer opgeladen.

Geïntegreerde accessoires
De verschillende accessoires zijn makkelijk en met één klik te gebruiken. Je kunt de geïntegreerde borstel op de steel omklappen en zo snel en verder schoonmaken op moeilijk te bereiken plekken, zoals nauwe kieren en het plafond. Wanneer je de steel te verwijderd, kun je de Philips stofzuiger gebruiken als krachtige kruimelzuiger. Zet het 180 graden mondstuk direct op het apparaat om van de steelstofzuiger een extra grote en krachtige kruimelzuiger te maken.

Snel en krachtig bereik
De Philips stofzuiger series is flexibel en gemakkelijk te manoeuvreren. De stofemmer zit aan de bovenkant, zodat je in een lagere hoek en zelfs helemaal plat op de vloer kunt schoonmaken. Zo kun je zonder problemen onder laag meubilair stofzuigen.

Eenvoudig en hygiënisch te legen
De stofemmer kun je eenvoudig, hygiënisch en zonder stofwolken te legen.

Gemotoriseerde mini-turboborstel
Je kunt de gemotoriseerde mini-turboborstel gebruiken om hardnekkig vuil (zoals huisdierenharen) te verwijderen van meubels zoals stoelen en banken. De roterende miniturboborstel is compact, krachtig en effectief.

PowerBlade motor
De PowerBlade-motor is ontwikkeld voor een ongekende hoge luchtstroom en zorgt voor een continue hoge zuigkracht. Stof en vuil worden met gemak opgezogen.

PowerCyclone 7
De krachtige PowerCyclone 7 technologie zorgt voor een effectieve scheiding van lucht en vuil, hierdoor behoudt de SpeedPro langer zijn hoge zuigkracht. Dit gebeurt in 3 efficiënte stappen:

  • Dankzij de egale luchtinlaat gaat lucht en vuil snel de PowerCyclone in de lucht snel de PowerCyclone in
  • De gebogen luchtdoorlaat versnelt de opgaande luchtstroom in de cyclonische kamer
  • Boven in de cyclonische kamer wordt het stof en vuil effectief van de lucht gescheiden door de uitlaatbladen

PHILIPS SPEEDPRO FC6727/01

  • Geintegreerde kruimeldief: Ja
  • Type stofopvang: Zonder zak
  • Maximaal geluidsniveau: 80 Decibel (dB)
  • Motorfilter: Ja
  • Type uitblaasfilter: Anti allergie filter
  • Maximale accu/batterijduur: 40 minuten

Kom je er niet uit bij het kopen van de Philips SpeedPro FC6727/01 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze steel stofzuiger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je steel stofzuiger of staat jouw steel stofzuiger keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze steel stofzuiger keuzehulp.

Populaire video voor artikel: Philips SpeedPro FC6727/01

De witgoed winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: woensdag 8 feb 2023 23:14
Alles voor een glimlach
Coolblue aanbieding: vandaag 00:47 uur
Dat is zeker
BCC aanbieding: vandaag 00:58 uur
Die doet het
EP aanbieding: vandaag 00:58 uur
Ontdek en proef
Philips Shop aanbieding: vandaag 00:58 uur

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen