728x90: Bol Ad

Miele WSF 363 WCS

Laagste prijs gevonden vandaag 17:28 uur voor € 1.249,- bij Coolblue.

€ 1.249,-

Logo Coolblue

Coolblue aanbieding: vandaag 17:28 uur

€ 1.249,-

bekijk

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 17:33 uur

€ 1.249,-

bekijk


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 1.249,-

Overweeg je de Miele WSF 363 WCS te kopen? Scoor hem voor de laagste prijs van € 1.249,- bij Coolblue, of abonneer je op onze prijsalert voor een nog lagere prijs.

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 1.249,-

Miele: Relevante promoties

Populair product

Alle Miele wasmachine & droger sets

Specificaties Miele WSF 363 WCS

Algemeen

EAN code 4002516374947
Merk Miele
Fabrikantcode (sku) 11597770
Release datum 2020
Best Getest Consumentenbond Beste uit de Test
Type stroomvoorziening Netstroom
Taal bedieningspaneel Nederlands

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter)59,6
Hoogte (centimeter)85
Diepte (centimeter)63,6
Gewicht (kilogram)93
Kleur Wit
Lengte stroomkabel (meter)2
Display
Plaatsing apparaat Vrijstaand
Draairichting deur Rechts
Vulopening (cm)30
Smartphone app

Algemeen

Energieklasse A
Geluid centrifugeren ( Decibel (dB) )69

Waskenmerken

Vulgewicht ( kilogram )8
Aantal programma's 14
Kledingbeschermende trommel
Stoomfunctie

Droogkenmerken

Toerental ( TPM (Toeren Per Minuut) )1600
Droogresultaat B
Restvochtpercentage (% (Procent))53

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Waterbeveiliging
Automatische wasmiddeldosering
Warmwateraansluiting

Fysieke kenmerken

Type wasmachine Voorlader
Miele WSF 363 WCS kopen
Actuele prijs: € 1.249,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wasmachine - Consumentenbond Beste Getest - De Miele WSF 363 is door de Consumentenbond als beste getest en komt met veel verschillende functies zoals Powerwash 2.0 en een laadvermogen van 8 kilogam. Er is dus voldoende ruimte om een grote was te draaien. Met een toerental van 1600 komt je was aardig droog uit de machine. Er zijn verschillende wasprogramma's voor: katoen, kreukherstelling, fijne was, wol, donker wasgoed, overhemden en om te impregneren. Op die manier kun je ieder kledingstuk op de juiste wijze behandelen.
Moet je een was draaien maar is de trommel niet helemaal vol? Dat is geen probleem voor de Miele WSF 363 WCS. Dankzij de beladingssensor meet de wasmachine hoe vol de trommel zit en past hierop de hoeveelheid water en het wasprogramma aan.
Ook wannneer je weinig tijd hebt en toch snel een was moet doen dan kun je kiezen voor het korte wasprogramma. Met deze optie verkort je het wasprogramma. Wanneer je enkele kledingstukken hebt die alleen even opgefrist moeten worden, kun je ook het opfrisprogramma kiezen. Met de startuitstel-functie kun je zelf aan te geven wanneer het programma moet starten.

WifiConn@ct
Met WiFiConn@ct verbindt je heel eenvoudig je Miele machine met internet via de wifi-router. Je kunt hiervoor je smartphone of tablet gebruiken. Hiervoor heb je de app Miele@mobile nodig, die je gratis via Google Play of de App Store kunt downloaden.

voordelen

  • Je wasmachine op afstand bedienen.
  • Informatie over de status van je wasmachine opvragen.
  • Informatie over het programmaverloop van je wasmachine opvragen.

Beladings herkenning
Alle Miele wasmachines hebben een intelligente automatische beladingsherkenning. Dit systeem analyseert de belading en gebruikt precies zo veel water en energie als voor het optimale wasresultaat nodig is.

Watercontrol-systeem
Het Watercontrol-systeem (WCS) controleert met een waterniveausensor de watertoevoer. Wanneer het normale waterniveau niet wordt bereikt, stopt direct de toevoer. Wanneer er water vrijkomt in de machine, wordt de toevoer van water afgesloten en het water wordt in de uitspoeltank gepompt. Een vlotter in de bak kan ook lekkages detecteren.

Miele WSF 363 WCS - Afbeelding 1Miele WSF 363 WCS - Afbeelding 2Miele WSF 363 WCS - Afbeelding 3Miele WSF 363 WCS - Afbeelding 4
Lange levensduur
Bij Miele wordt niets aan het toeval overgelaten om kwaliteit en duurzaamheid te kunnen blijven garanderen. Om te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen onderwerpt Miele alle apparaten aan zware duurtests. Pas wanneer deze apparaten deze duurproef hebben doorstaan, verdienen ze de naam Miele. Er is geen andere fabrikant die zulke hoge eisen stelt als Miele.

MIELE WSF 363 WCS

  • Best Getest: Consumentenbond Beste uit de Test
  • Energieklasse: A
  • Geluid centrifugeren: 69 Decibel (dB)
  • Vulgewicht: 8 kilogram
  • Toerental: 1600 TPM (Toeren Per Minuut)
  • Automatische wasmiddeldosering: Nee

Kom je er niet uit bij het kopen van de Miele WSF 363 WCS of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines of staat jouw wasmachine keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasmachine keuzehulp.

Miele WSF 363 WCS - Afbeelding 5Miele WSF 363 WCS - Afbeelding 6Miele WSF 363 WCS - Afbeelding 7
Wil je graag de WSF 363 WCS kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Miele voor je hebt. Twijfel je of dit wasmachines product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Miele WSF 363 WCS heeft de volgende EAN code 4002516374947.

Miele WSF 363 WCS Best Getest

Dit product heeft het predicaat consumentenbond beste uit de test ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel wasmachines en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de Miele WSF 363 WCS dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

Trommelcapaciteit van 8 kilogram

De capaciteit van een Miele wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasautomaat geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de WSF 363 WCS is 8 kilogram. Deze machine beschikt over de mogelijkheid om 8 kilogram textiel in 1 keer te reinigen. Je moet er wel rekening mee houden dat Miele wasmachines met een groter vulgewicht wel minder energiezuinig zijn, dan wasmachines met een kleinere inhoud.

Populaire video voor artikel: Miele WSF 363 WCS

Logo Coolblue

Coolblue aanbieding: vandaag 17:28 uur

€ 1.249,-

bekijk

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 17:33 uur

€ 1.249,-

bekijk

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen