728x90: Bol Ad

AEG ProSense L6FB1600

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de AEG ProSense L6FB1600 ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke wasmachines vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Specificaties AEG ProSense L6FB1600

Algemeen

EAN code 7332543830824
Merk AEG
Fabrikantcode (sku) L6FB1600
Release datum 2022

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter)60
Hoogte (centimeter)85
Diepte (centimeter)60
Gewicht (kilogram)86.5
Kleur Wit
Lengte stroomkabel (meter)1.8
Display
Plaatsing apparaat Vrijstaand
Draairichting deur Links

Algemeen

Energieklasse B

Waskenmerken

Vulgewicht ( kilogram )8
Aantal programma's 10
Stoomfunctie

Droogkenmerken

Toerental ( TPM (Toeren Per Minuut) )1600
Toerental instelbaar
Droogresultaat B

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Waterbeveiliging
Automatische wasmiddeldosering

Fysieke kenmerken

Type wasmachine Voorlader
Koolborstelloze motor
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wasmachine - Kleding is gemaakt om te dragen, maar heeft verzorging nodig om mooi te blijven. Of je nu één jurkje of een volledige lading wast, wasmachines van AEG passen de cyclus aan en verminderen slijtage door grondig te wassen met zo min mogelijk tijd, water en energie. Zo blijft je kleding op zijn mooist.

ProSense-technologie
Met deze technologie wordt iedere lading automatisch gewogen om het programma af te stemmen. Dit gebeurt met de minimale tijd die nodig is voor een volledig schoon resultaat. Slijtage wordt op die manier verminderd en jouw kleren blijven mooi. Tevens bespaart deze technologie water en energie.

SoftPlus
Je merkt meteen het resultaat na een wasbeurt. SoftPlus zorgt er voor dat wasverzachter elk deel van de stof bereikt zodra het middel in de trommel terechtkomt. Je kleding voelt zachter, zijdeachtiger en gladder aan dan ooit tevoren. De vezels worden beschermd, waardoor je kleding langer meegaat.

AEG ProSense L6FB1600 - Afbeelding 1AEG ProSense L6FB1600 - Afbeelding 2AEG ProSense L6FB1600 - Afbeelding 3AEG ProSense L6FB1600 - Afbeelding 4
Anti-allergieprogramma
Het anti-allergieprogramma maakt gebruik van stoom tijdens een krachtige wasbeurt. Om kleding te reinigen en bacteriën te verwijderen.

Eco wasprogramma's
Eco wasprogramma's besparen energie. Deze machine heeft Eco TimeSave en dit bespaart ook tijd. Met dit programma kun je de ECO- en TimeSave-opties samen kiezen voor een energiezuinige wasbeurt die snel klaar is.

Inverter motor
De inverter motor in deze machine is de meest betrouwbare en duurzame ooit. De motor heeft geen koolborstels waardoor trillingen en slijtage worden verminderd. Deze motor levert betere prestaties met een minimum aan geluid.

AEG PROSENSE L6FB1600

  • Energieklasse: B
  • Vulgewicht: 8 kilogram
  • Toerental: 1600 TPM (Toeren Per Minuut)
  • Automatische wasmiddeldosering: Nee

AEG ProSense L6FB1600 - Afbeelding 5AEG ProSense L6FB1600 - Afbeelding 6AEG ProSense L6FB1600 - Afbeelding 7
Kom je er niet uit bij het kopen van de AEG ProSense L6FB1600 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines of staat jouw wasmachine keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasmachine keuzehulp.

Wil je graag de ProSense L6FB1600 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van AEG voor je hebt. Twijfel je of dit wasmachines product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De AEG ProSense L6FB1600 heeft de volgende EAN code 7332543830824.

Trommelcapaciteit van 8 kilogram

De capaciteit van een AEG wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasautomaat geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de ProSense L6FB1600 is 8 kilogram. Deze machine beschikt over de mogelijkheid om 8 kilogram textiel in 1 keer te reinigen. Je moet er wel rekening mee houden dat AEG wasmachines met een groter vulgewicht wel minder energiezuinig zijn, dan wasmachines met een kleinere inhoud.

Maximaal centrifugeren 1600 toeren AEG ProSense L6FB1600

AEG ProSense L6FB1600 - Afbeelding 8AEG ProSense L6FB1600 - Afbeelding 9AEG ProSense L6FB1600 - Afbeelding 10
AEG wasmachines hebben een centrifugefunctie met een toerental variërend van 1200 toeren tot 1800 toeren. Hoe hoger het toerental, hoe droger de was uit de wasmachine komt. Het toerental wordt uitgedrukt in toeren per minuut of tpm. De AEG ProSense L6FB1600 wasmachine heeft 1600 toeren per minuut. 1600 tpm om je wasgoed goed droog te centrifugeren. Meer toeren is niet altijd beter. Het uiteindelijke restvochtpercentage is het daadwerkelijke resultaat; hoe droog is je wasgoed voordat je het in de AEG droger stopt, of op de waslijn hangt? Bij AEG wasmachines met een centrifugesnelheid van 1600 toeren blijft er een restvochtpercentage van 44% achter. Bij 1200 toeren blijft er rond de 52% restvocht achter. Je ziet dat er zit niet echt veel verschil tussen 1400 of 1600 toeren.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen