728x90: Bol Ad

AEG ProSense L6FB1600

De beste deal van vandaag

BCC

659,-

Vandaag besteld, morgen in huis!

AEG ProSense L6FB1600 kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, wasmachine - Kleding is gemaakt om te dragen, maar heeft verzorging nodig om mooi te blijven. Of je nu

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 15:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: donderdag 24 november 2022

AEG ProSense L6FB1600 aanbiedingen

Dat is zeker
Vandaag besteld, morgen in huis!
De witgoed winkel van ons allemaal
Uiterlijk 5 december in huis
Die doet het
3 dagen

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 659,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 659,-

Specificaties AEG ProSense L6FB1600

Algemeen

EAN code 7332543830824
Merk AEG
Fabrikantcode (sku) L6FB1600
Release datum 2022

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 60
Hoogte (centimeter) 85
Diepte (centimeter) 60
Gewicht (kilogram) 86.5
Kleur Wit
Lengte stroomkabel (meter) 1.8
Display
Plaatsing apparaat Vrijstaand
Draairichting deur Links

Algemeen

Energieklasse ( Nieuw: Vanaf maart 2021 ) B

Waskenmerken

Vulgewicht ( kilogram ) 8
Aantal programma's 10
Stoomfunctie

Droogkenmerken

Toerental ( TPM (Toeren Per Minuut) ) 1600
Toerental instelbaar
Droogresultaat B

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Waterbeveiliging
Automatische wasmiddeldosering

Fysieke kenmerken

Type wasmachine Voorlader
Koolborstelloze motor
AEG ProSense L6FB1600 kopen
Actuele prijs: € 659,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de AEG ProSense L6FB1600 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van AEG voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De AEG ProSense L6FB1600 heeft de volgende EAN code 7332543830824. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

De AEG ProSense L6FB1600 is van het merk AEG en is een populair merk binnen de productgroep wasmachines. Het loont om de AEG wasmachines bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

AEG ProSense L6FB1600 - Afbeelding 1AEG ProSense L6FB1600 - Afbeelding 2AEG ProSense L6FB1600 - Afbeelding 3AEG ProSense L6FB1600 - Afbeelding 4
Een wasmachines fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke wasmachine-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor AEG ProSense L6FB1600 van AEG is l6fb1600. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

AEG ProSense L6FB1600 is sinds 2022 op de markt. In 2022 is AEG ProSense L6FB1600 van AEG geïntroduceerd op de markt. Een ouder wasmachines wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige wasmachines producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2022 zegt dus niet zoveel over producten, zoals wasmachines.

Het is goed om het gewicht van wasmachines te weten. De AEG ProSense L6FB1600 van AEG heeft een gewicht van 86.5. Het gewicht van 86.5 ligt dicht bij het gemiddelde wasmachine gewicht.

Om wasmachines te gebruiken heb je uiteraard stroom nodig maar een lekkere lange kabel is wel zo prettig. De kabellengte van de stoomkabel van de AEG ProSense L6FB1600 is 1.8 meter. Bekijk hoe ver het apparaat van het stopcontact geplaatst gaat worden. Als dit verder is dan 1.8 meter, dan is het handig als je een verlengsnoer bij de hand hebt.

AEG ProSense L6FB1600 - Afbeelding 5AEG ProSense L6FB1600 - Afbeelding 6AEG ProSense L6FB1600 - Afbeelding 7
Bij wasmachines is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De AEG ProSense L6FB1600 is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

Met de plaatsing van een apparaat wordt bedoeld of de wasmachines inbouw, onderbouw of vrijstaand zijn. Vrijstaand betekend letterlijk: nergens ergens tegenaan staan. De AEG ProSense L6FB1600 is een vrijstaand model. Vrijstaande wasmachines zijn handig en omdat je ze overal kan plaatsen. Om volledig te zijn, bij inbouw kan de wasmachines in een kast geplaatst worden. Vaak wordt de deur aan het apparaat bevestigd. De omstandigheden waarin het apparaat wordt geplaatst hebben uiteraard invloed op de prestaties van het apparaat.

De nieuwe AEG energieklasse die per 1 maart 2021 is ingegaan geeft aan hoe zuinig deze wasmachine is. De vernieuwde verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. In de nieuwe verdeling van de AEG ProSense L6FB1600 heeft een energieklasse van b. Met bijvoorbeeld energieklasse A of B bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Trommelcapaciteit van 8 kilogram

De capaciteit van een AEG wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasautomaat geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de ProSense L6FB1600 is 8 kilogram. Deze machine beschikt over de mogelijkheid om 8 kilogram textiel in 1 keer te reinigen. Je moet er wel rekening mee houden dat AEG wasmachines met een groter vulgewicht wel minder energiezuinig zijn, dan wasmachines met een kleinere inhoud.

10 wasprogramma's op de AEG ProSense L6FB1600

AEG ProSense L6FB1600 - Afbeelding 8AEG ProSense L6FB1600 - Afbeelding 9AEG ProSense L6FB1600 - Afbeelding 10
De meeste wasmachines hebben tegenwoordig veel verschillende wasprogramma's. De AEG ProSense L6FB1600 heeft 10 programma's. Meer programma's op je nieuwe AEG wasmachine is niet altijd beter. Bedenk welke programma's je in ieder geval nodig hebt en controleer of die aanwezig zijn bij de AEG ProSense L6FB1600 wasmachine. Bijvoorbeeld: sport je veel? Dan is sport wasprogramma handig. Wil je energie besparen? Dan is een eco stand handig.

Maximaal centrifugeren 1600 toeren AEG ProSense L6FB1600

AEG wasmachines hebben een centrifugefunctie met een toerental variërend van 1200 toeren tot 1800 toeren. Hoe hoger het toerental, hoe droger de was uit de wasmachine komt. Het toerental wordt uitgedrukt in toeren per minuut of tpm. De AEG ProSense L6FB1600 wasmachine heeft 1600 toeren per minuut. 1600 tpm om je wasgoed goed droog te centrifugeren. Meer toeren is niet altijd beter. Het uiteindelijke restvochtpercentage is het daadwerkelijke resultaat; hoe droog is je wasgoed voordat je het in de AEG droger stopt, of op de waslijn hangt? Bij AEG wasmachines met een centrifugesnelheid van 1600 toeren blijft er een restvochtpercentage van 44% achter. Bij 1200 toeren blijft er rond de 52% restvocht achter. Je ziet dat er zit niet echt veel verschil tussen 1400 of 1600 toeren.

Veel wasmachines hebben tegenwoordig ook de mogelijkheid om het toerental in te stellen. Dit wil zeggen dat de toeren per wasbeurt op de AEG wasmachine kunt instellen. Bij de AEG ProSense L6FB1600 kun je het toerental ook instellen. Bij delicaat wasgoed wil je minder hoge toeren, want anders gaat het te veel kreukelen. Handdoeken wil je zo droog mogelijk, dus een zo hoog mogelijk toerental. Super fijn!

Naast het toerental zegt ook het droogresultaat iets over hoe vochtig de kleding uit de AEG wasmachine komt. De ProSense L6FB1600 heeft een droogresultaat van b. Dit resultaat wordt uitgedrukt met de letters A (best) tot en met G (minst). Een wasmachine met een droogresultaat A of B en minimaal 1200 toeren is aan te raden.

De AEG ProSense L6FB1600 beschikt over startuitstel, waarmee je de AEG wasmachine op een later tijdstip kunt laten starten. Zo kun je de was doen tijdens het daltarief. Dat is een stuk voordeliger!

Een beladingssensor meet hoe vol de trommel is en beperkt het energie- en waterverbruik als de AEG wasautomaat niet helemaal vol is. De ProSense L6FB1600 wasmachine heeft een beladingssensor en weegt het wasgoed in de trommel. Maar je bespaart meer dan je zo veel mogelijk met een volle trommel wast.

Deze AEG wasmachine is toegerust met een waterbeveiliging die ervoor zorgt dat de watertoevoer wordt afgesloten als er een storing is. Zo wordt de kans op lekkage geminimaliseerd. De waterbeveiliging wordt vaak aquastop of waterslot genoemd. Het is altijd verstandig om ook een lekbak onder je AEG ProSense L6FB1600 wasmachine te plaatsen.

Er zijn twee soorten wasmachines: voorladers en bovenladers. De AEG ProSense L6FB1600 is een voorlader wasmachine. De naam zegt het al: de was wordt aan de voorkant van deze AEG wasmachine geladen. De meeste wasmachines in Nederland zijn voorladers. In Amerika en Engeland gebruiken ze meestal bovenlader wasmachines.

Wasmachine - Kleding is gemaakt om te dragen, maar heeft verzorging nodig om mooi te blijven. Of je nu één jurkje of een volledige lading wast, wasmachines van AEG passen de cyclus aan en verminderen slijtage door grondig te wassen met zo min mogelijk tijd, water en energie. Zo blijft je kleding op zijn mooist.

ProSense-technologie
Met deze technologie wordt iedere lading automatisch gewogen om het programma af te stemmen. Dit gebeurt met de minimale tijd die nodig is voor een volledig schoon resultaat. Slijtage wordt op die manier verminderd en jouw kleren blijven mooi. Tevens bespaart deze technologie water en energie.

SoftPlus
Je merkt meteen het resultaat na een wasbeurt. SoftPlus zorgt er voor dat wasverzachter elk deel van de stof bereikt zodra het middel in de trommel terechtkomt. Je kleding voelt zachter, zijdeachtiger en gladder aan dan ooit tevoren. De vezels worden beschermd, waardoor je kleding langer meegaat.

Anti-allergieprogramma
Het anti-allergieprogramma maakt gebruik van stoom tijdens een krachtige wasbeurt. Om kleding te reinigen en bacteriën te verwijderen.

Eco wasprogramma's
Eco wasprogramma's besparen energie. Deze machine heeft Eco TimeSave en dit bespaart ook tijd. Met dit programma kun je de ECO- en TimeSave-opties samen kiezen voor een energiezuinige wasbeurt die snel klaar is.

Inverter motor
De inverter motor in deze machine is de meest betrouwbare en duurzame ooit. De motor heeft geen koolborstels waardoor trillingen en slijtage worden verminderd. Deze motor levert betere prestaties met een minimum aan geluid.

AEG PROSENSE L6FB1600

  • Energieklasse: B Nieuw: Vanaf maart 2021
  • Vulgewicht: 8 kilogram
  • Toerental: 1600 TPM (Toeren Per Minuut)
  • Automatische wasmiddeldosering: Nee
  • Type wasmachine: Voorlader

Kom je er niet uit bij het kopen van de AEG ProSense L6FB1600 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines of staat jouw wasmachine keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasmachine keuzehulp.

Populaire video voor artikel: AEG ProSense L6FB1600

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen