728x90: Bol Ad

Bosch WAU28P76NL

Laagste prijs gevonden vandaag 15:46 uur voor € 799,- bij Bol.com.

€ 799,- € 949,-

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 15:46 uur

€ 799,-

bekijk

Logo Expert

Expert aanbieding: vandaag 15:47 uur

€ 899,-

bekijk

Logo EP

EP aanbieding: vandaag 15:47 uur

€ 899,-

bekijk


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 799,-

Overweeg je de Bosch WAU28P76NL te kopen? Scoor hem voor de laagste prijs van € 799,- bij Bol.com, of abonneer je op onze prijsalert voor een nog lagere prijs.

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 799,-

Bosch: Relevante promoties

Populair product

Alle Bosch wasmachine & droger sets

Specificaties Bosch WAU28P76NL

Algemeen

EAN code 4242005378159
Merk Bosch
Fabrikantcode (sku) WAU28P76NL
Release datum 2022

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter)59.8
Hoogte (centimeter)84.8
Diepte (centimeter)59
Gewicht (kilogram)76.5
Display
Draairichting deur Links

Algemeen

Energieklasse A
Geluid centrifugeren ( Decibel (dB) )70

Waskenmerken

Vulgewicht ( kilogram )9
Stoomfunctie

Droogkenmerken

Toerental ( TPM (Toeren Per Minuut) )1400
Toerental instelbaar

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Watersensor
Waterbeveiliging
Automatische wasmiddeldosering

Fysieke kenmerken

Type wasmachine Voorlader
Koolborstelloze motor
Bosch WAU28P76NL kopen
Actuele prijs: € 799,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wasmachine - Deze wasmachine beschikt over een klassa A energielabel. Het energielabel vermeldt de efficiëntieklasse, het geluidsniveau, het vermogen, het energie- en waterverbruik van de machine. Door het zeer efficiënte energiebesparende systeem is de Bosch wasmachine met energieklasse A zuinig bij elke wasbeurt. Zo hoef je nooit in te leveren te op het wasresultaat.

i-DOS
Met i-DOS bepalen intelligente sensoren precies hoeveel vloeibaar wasmiddel jouw wasgoed nodig heeft op basis van de belading, waterhardheid en de mate van bevuiling. Zo weet je zeker dat je altijd zuinig wast met perfecte resultaten.

SpeedPerfect
De SpeedPerfect-functie is speciaal ontwikkeld voor situaties waarin je weinig tijd hebt. Met SpeedPerfect verkort je de wastijd met 65%. Je kunt deze functie gebruiken in combinatie met de meeste wasprogramma’s, voor alle ladingen en stoffen. Draai bijvoorbeeld het gemengd programma met SpeedPerfect om tot 4 kg gemengde was te wassen in maar 46 minuten. Dit is ook duurzamer omdat je op deze manier minder water verbruikt.

Bosch WAU28P76NL - Afbeelding 1Bosch WAU28P76NL - Afbeelding 2Bosch WAU28P76NL - Afbeelding 3Bosch WAU28P76NL - Afbeelding 4
VarioDrum-technologie
Door de speciale trommelstructuur worden vlekken aangepakt maar ook je kleding wordt beschermd. VarioDrum-technologie geleidt het wasgoed in beide draairichtingen door de trommel, zonder je kleding te beschadigen. Afhankelijk van het geselecteerde programma, roteren de asymetrisch ontworpen peddels de was door de trommel. Dit gaat met zo min mogelijk weerstand voor delicate weefsels en iets ruwer wanneer er bijvoorbeeld meer vlekken zijn. Vervuilde kledingstukken worden zo sneller schoon terwijl ze minder snel slijten. Zo houd je kleding langer als nieuw en altijd vlekkeloos schoon.

Bosch Hygiëne Plus
Hiermee dood je alle bacteriën, zelfs wanneer je op 40°C wast. Ideaal, bij het wassen van bijvoorbeeld babykleertjes of wanneer je gevoelig bent voor huisstofmijt.

Bijvulfunctie
Ben je een kledingstuk vergeten in de was te doen? Geen probleem. Met de Bijvulfunctie voeg je tijdens het wassen nog snel een kledingstuk toe of je haalt er nog iets uit. Het is heel eenvoudig. Druk op de knop, open het deurtje, stop de vergeten kleding in de trommel en ga weer verder met wassen. Voor de veiligheid kun je de Bijvulfunctie niet gebruiken als de was warmer is dan 50°C of als het waterniveau te hoog is.

AntiVlekken-systeem
Het antiVlekken-systeem bestrijdt zonder speciale middelen of voorbehandelingen vier van de meest voorkomende vlekken door de watertemperatuur, centrifugesnelheid en spoeltijd aan te passen aan het type vlek. Van bijvoorbeeld wijn en olie tot bloed en zelfs grasvlekken. Ideaal wanneer je kinderen hebt.

Duurzaam wassen
De nieuwe vormgeving van de wanden is niet alleen mooi om te zien maar het systeem zorgt ook voor meer stabiliteit en vermindert trillingen. Dit is goed voor de levensduur van je machine. De verbeterde isolatie verminderd tevens het geluidsniveau. Hierdoor is de wasmachine een stuk stiller, zelfs tijdens het centrifugeren. Als de wasmachine 20 keer gebruikt is onder de 40ºC, krijg je automatisch een seintje om het trommelreinigingsprogramma te gebruiken.

De EcoSilence Drive
De EcoSilence Drive van Bosch is zó stil, dat je bijna zou denken dat de wasmachine niet aanstaat. De koolborstelloze, energiezuinige motor gaat stil te werk en gaat ontzettend lang mee, met maar liefst 10 jaar garantie op de onderdelen.

BOSCH WAU28P76NL

  • Energieklasse: A
  • Geluid centrifugeren: 70 Decibel (dB)
  • Vulgewicht: 9 kilogram
  • Toerental: 1400 TPM (Toeren Per Minuut)
  • Automatische wasmiddeldosering: Ja

Bosch WAU28P76NL - Afbeelding 5Bosch WAU28P76NL - Afbeelding 6Bosch WAU28P76NL - Afbeelding 7
Kom je er niet uit bij het kopen van de Bosch WAU28P76NL of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines of staat jouw wasmachine keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasmachine keuzehulp.

Wil je graag de WAU28P76NL kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Bosch voor je hebt. Twijfel je of dit wasmachines product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Bosch WAU28P76NL heeft de volgende EAN code 4242005378159.

Trommelcapaciteit van 9 kilogram

De capaciteit van een Bosch wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasautomaat geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de WAU28P76NL is 9 kilogram. Deze machine beschikt over de mogelijkheid om 9 kilogram textiel in 1 keer te reinigen. Je moet er wel rekening mee houden dat Bosch wasmachines met een groter vulgewicht wel minder energiezuinig zijn, dan wasmachines met een kleinere inhoud.

Maximaal centrifugeren 1400 toeren Bosch WAU28P76NL

Bosch wasmachines hebben een centrifugefunctie met een toerental variërend van 1200 toeren tot 1800 toeren. Hoe hoger het toerental, hoe droger de was uit de wasmachine komt. Het toerental wordt uitgedrukt in toeren per minuut of tpm. De Bosch WAU28P76NL wasmachine heeft 1400 toeren per minuut. 1400 tpm om je wasgoed goed droog te centrifugeren. Meer toeren is niet altijd beter. Het uiteindelijke restvochtpercentage is het daadwerkelijke resultaat; hoe droog is je wasgoed voordat je het in de Bosch droger stopt, of op de waslijn hangt? Bij Bosch wasmachines met een centrifugesnelheid van 1600 toeren blijft er een restvochtpercentage van 44% achter. Bij 1200 toeren blijft er rond de 52% restvocht achter. Je ziet dat er zit niet echt veel verschil tussen 1400 of 1600 toeren.

Populaire video voor artikel: Bosch WAU28P76NL

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 15:46 uur

€ 799,-

bekijk

Logo Expert

Expert aanbieding: vandaag 15:47 uur

€ 899,-

bekijk

Logo EP

EP aanbieding: vandaag 15:47 uur

€ 899,-

bekijk

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen