728x90: Wehkamp Ad

Bosch WAU28P76NL

De beste deal van vandaag

Bol.com

849,-

Uiterlijk 5 december in huis

Bosch WAU28P76NL kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, wasmachine - Deze wasmachine beschikt over een klassa A energielabel. Het energielabel vermeldt de

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: zaterdag 26 november 2022

Bosch WAU28P76NL aanbiedingen

Dat is zeker
Vandaag besteld, morgen in huis!
De witgoed winkel van ons allemaal
Uiterlijk 5 december in huis

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 849,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 849,-

Specificaties Bosch WAU28P76NL

Algemeen

EAN code 4242005378159
Merk Bosch
Fabrikantcode (sku) WAU28P76NL
Release datum 2022

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59.8
Hoogte (centimeter) 84.8
Diepte (centimeter) 59
Gewicht (kilogram) 76.5
Display
Draairichting deur Links

Algemeen

Energieklasse ( Nieuw: Vanaf maart 2021 ) A
Geluidsniveau centrifugeren ( Decibel (dB) ) 70

Waskenmerken

Vulgewicht ( kilogram ) 9
Stoomfunctie

Droogkenmerken

Toerental ( TPM (Toeren Per Minuut) ) 1400
Toerental instelbaar

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Watersensor
Waterbeveiliging
Automatische wasmiddeldosering

Fysieke kenmerken

Type wasmachine Voorlader
Koolborstelloze motor
Bosch WAU28P76NL kopen
Actuele prijs: € 849,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Bosch WAU28P76NL kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Bosch voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Bosch WAU28P76NL heeft de volgende EAN code 4242005378159. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

De Bosch WAU28P76NL is van het merk Bosch en is een populair merk binnen de productgroep wasmachines. Het loont om de Bosch wasmachines bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Bosch WAU28P76NL - Afbeelding 1Bosch WAU28P76NL - Afbeelding 2Bosch WAU28P76NL - Afbeelding 3Bosch WAU28P76NL - Afbeelding 4
Een wasmachines fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke wasmachine-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Bosch WAU28P76NL van Bosch is wau28p76nl. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Bosch WAU28P76NL is sinds 2022 op de markt. In 2022 is Bosch WAU28P76NL van Bosch geïntroduceerd op de markt. Een ouder wasmachines wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige wasmachines producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2022 zegt dus niet zoveel over producten, zoals wasmachines.

Het is goed om het gewicht van wasmachines te weten. De Bosch WAU28P76NL van Bosch heeft een gewicht van 76.5. Het gewicht van 76.5 ligt dicht bij het gemiddelde wasmachine gewicht.

Bij wasmachines is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De Bosch WAU28P76NL is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

Bosch WAU28P76NL - Afbeelding 5Bosch WAU28P76NL - Afbeelding 6Bosch WAU28P76NL - Afbeelding 7
De nieuwe Bosch energieklasse die per 1 maart 2021 is ingegaan geeft aan hoe zuinig deze wasmachine is. De vernieuwde verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. In de nieuwe verdeling van de Bosch WAU28P76NL heeft een energieklasse van a. Met bijvoorbeeld energieklasse A of B bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Maximale geluidsniveau Bosch WAU28P76NL

Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de Bosch WAU28P76NL gemeten tot maximaal 70 decibel. Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Trommelcapaciteit van 9 kilogram

De capaciteit van een Bosch wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasautomaat geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de WAU28P76NL is 9 kilogram. Deze machine beschikt over de mogelijkheid om 9 kilogram textiel in 1 keer te reinigen. Je moet er wel rekening mee houden dat Bosch wasmachines met een groter vulgewicht wel minder energiezuinig zijn, dan wasmachines met een kleinere inhoud.

Maximaal centrifugeren 1400 toeren Bosch WAU28P76NL

Bosch wasmachines hebben een centrifugefunctie met een toerental variërend van 1200 toeren tot 1800 toeren. Hoe hoger het toerental, hoe droger de was uit de wasmachine komt. Het toerental wordt uitgedrukt in toeren per minuut of tpm. De Bosch WAU28P76NL wasmachine heeft 1400 toeren per minuut. 1400 tpm om je wasgoed goed droog te centrifugeren. Meer toeren is niet altijd beter. Het uiteindelijke restvochtpercentage is het daadwerkelijke resultaat; hoe droog is je wasgoed voordat je het in de Bosch droger stopt, of op de waslijn hangt? Bij Bosch wasmachines met een centrifugesnelheid van 1600 toeren blijft er een restvochtpercentage van 44% achter. Bij 1200 toeren blijft er rond de 52% restvocht achter. Je ziet dat er zit niet echt veel verschil tussen 1400 of 1600 toeren.

Veel wasmachines hebben tegenwoordig ook de mogelijkheid om het toerental in te stellen. Dit wil zeggen dat de toeren per wasbeurt op de Bosch wasmachine kunt instellen. Bij de Bosch WAU28P76NL kun je het toerental ook instellen. Bij delicaat wasgoed wil je minder hoge toeren, want anders gaat het te veel kreukelen. Handdoeken wil je zo droog mogelijk, dus een zo hoog mogelijk toerental. Super fijn!

De Bosch WAU28P76NL beschikt over startuitstel, waarmee je de Bosch wasmachine op een later tijdstip kunt laten starten. Zo kun je de was doen tijdens het daltarief. Dat is een stuk voordeliger!

Een beladingssensor meet hoe vol de trommel is en beperkt het energie- en waterverbruik als de Bosch wasautomaat niet helemaal vol is. De WAU28P76NL wasmachine heeft een beladingssensor en weegt het wasgoed in de trommel. Maar je bespaart meer dan je zo veel mogelijk met een volle trommel wast.

De Bosch WAU28P76NL beschikt ook over een watersensor. Deze watersensor weegt de hoeveelheid wasgoed in de trommel en past hierop de hoeveelheid water aan. Hierdoor wordt er geen water verspilt en bespaar je geld. Een watersensor is overigens geen waterbeveiliging of aquastop.

Deze Bosch wasmachine is toegerust met een waterbeveiliging die ervoor zorgt dat de watertoevoer wordt afgesloten als er een storing is. Zo wordt de kans op lekkage geminimaliseerd. De waterbeveiliging wordt vaak aquastop of waterslot genoemd. Het is altijd verstandig om ook een lekbak onder je Bosch WAU28P76NL wasmachine te plaatsen.

De automatische wasmiddeldosering op de Bosch WAU28P76NL is een super handige functie! Je stopt 1x al het wasmiddel in de Bosch wasmachine en de Bosch WAU28P76NL wasmachine meet zelf af hoeveel wasmiddel er nodig is per wasbeurt. Nooit meer te veel of te weinig wasmiddel in bij de was. Je bespaart tijd, geld en het is beter voor je was en je Bosch wasmachine. Wij kunnen niet meer zonder deze functie!

Er zijn twee soorten wasmachines: voorladers en bovenladers. De Bosch WAU28P76NL is een voorlader wasmachine. De naam zegt het al: de was wordt aan de voorkant van deze Bosch wasmachine geladen. De meeste wasmachines in Nederland zijn voorladers. In Amerika en Engeland gebruiken ze meestal bovenlader wasmachines.

Wasmachine - Deze wasmachine beschikt over een klassa A energielabel. Het energielabel vermeldt de efficiëntieklasse, het geluidsniveau, het vermogen, het energie- en waterverbruik van de machine. Door het zeer efficiënte energiebesparende systeem is de Bosch wasmachine met energieklasse A zuinig bij elke wasbeurt. Zo hoef je nooit in te leveren te op het wasresultaat.

i-DOS
Met i-DOS bepalen intelligente sensoren precies hoeveel vloeibaar wasmiddel jouw wasgoed nodig heeft op basis van de belading, waterhardheid en de mate van bevuiling. Zo weet je zeker dat je altijd zuinig wast met perfecte resultaten.

SpeedPerfect
De SpeedPerfect-functie is speciaal ontwikkeld voor situaties waarin je weinig tijd hebt. Met SpeedPerfect verkort je de wastijd met 65%. Je kunt deze functie gebruiken in combinatie met de meeste wasprogramma’s, voor alle ladingen en stoffen. Draai bijvoorbeeld het gemengd programma met SpeedPerfect om tot 4 kg gemengde was te wassen in maar 46 minuten. Dit is ook duurzamer omdat je op deze manier minder water verbruikt.

VarioDrum-technologie
Door de speciale trommelstructuur worden vlekken aangepakt maar ook je kleding wordt beschermd. VarioDrum-technologie geleidt het wasgoed in beide draairichtingen door de trommel, zonder je kleding te beschadigen. Afhankelijk van het geselecteerde programma, roteren de asymetrisch ontworpen peddels de was door de trommel. Dit gaat met zo min mogelijk weerstand voor delicate weefsels en iets ruwer wanneer er bijvoorbeeld meer vlekken zijn. Vervuilde kledingstukken worden zo sneller schoon terwijl ze minder snel slijten. Zo houd je kleding langer als nieuw en altijd vlekkeloos schoon.

Bosch Hygiëne Plus
Hiermee dood je alle bacteriën, zelfs wanneer je op 40°C wast. Ideaal, bij het wassen van bijvoorbeeld babykleertjes of wanneer je gevoelig bent voor huisstofmijt.

Bijvulfunctie
Ben je een kledingstuk vergeten in de was te doen? Geen probleem. Met de Bijvulfunctie voeg je tijdens het wassen nog snel een kledingstuk toe of je haalt er nog iets uit. Het is heel eenvoudig. Druk op de knop, open het deurtje, stop de vergeten kleding in de trommel en ga weer verder met wassen. Voor de veiligheid kun je de Bijvulfunctie niet gebruiken als de was warmer is dan 50°C of als het waterniveau te hoog is.

AntiVlekken-systeem
Het antiVlekken-systeem bestrijdt zonder speciale middelen of voorbehandelingen vier van de meest voorkomende vlekken door de watertemperatuur, centrifugesnelheid en spoeltijd aan te passen aan het type vlek. Van bijvoorbeeld wijn en olie tot bloed en zelfs grasvlekken. Ideaal wanneer je kinderen hebt.

Duurzaam wassen
De nieuwe vormgeving van de wanden is niet alleen mooi om te zien maar het systeem zorgt ook voor meer stabiliteit en vermindert trillingen. Dit is goed voor de levensduur van je machine. De verbeterde isolatie verminderd tevens het geluidsniveau. Hierdoor is de wasmachine een stuk stiller, zelfs tijdens het centrifugeren. Als de wasmachine 20 keer gebruikt is onder de 40ºC, krijg je automatisch een seintje om het trommelreinigingsprogramma te gebruiken.

De EcoSilence Drive
De EcoSilence Drive van Bosch is zó stil, dat je bijna zou denken dat de wasmachine niet aanstaat. De koolborstelloze, energiezuinige motor gaat stil te werk en gaat ontzettend lang mee, met maar liefst 10 jaar garantie op de onderdelen.

BOSCH WAU28P76NL

  • Energieklasse: A Nieuw: Vanaf maart 2021
  • Geluidsniveau centrifugeren: 70 Decibel (dB)
  • Vulgewicht: 9 kilogram
  • Toerental: 1400 TPM (Toeren Per Minuut)
  • Automatische wasmiddeldosering: Ja
  • Type wasmachine: Voorlader

Kom je er niet uit bij het kopen van de Bosch WAU28P76NL of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines of staat jouw wasmachine keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasmachine keuzehulp.

Populaire video voor artikel: Bosch WAU28P76NL

Prijzen vergelijken Bosch WAU28P76NL. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen