728x90: Bol Ad

Miele TSC 364 WP

Laagste prijs gevonden op donderdag 18 april 22:34 uur voor € 1.239,- bij Bol.com.

€ 1.239,-

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: op do. 18 apr. 22:34 uur

€ 1.239,-

bekijk


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 1.239,-

Overweeg je de Miele TSC 364 WP te kopen? Scoor hem voor de laagste prijs van € 1.239,- bij Bol.com, of abonneer je op onze prijsalert voor een nog lagere prijs.

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 1.239,-

Miele: Relevante promoties

Populair product

Alle Miele wasmachine & droger sets

Specificaties Miele TSC 364 WP

Algemeen

EAN code 4002516617679
Merk Miele
Fabrikantcode (sku) TWC364 WP
Release datum 2022

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter)59.6
Hoogte (centimeter)85
Diepte (centimeter)65.5
Gewicht (kilogram)52
Kleur Wit
Display
Draairichting deur Links

Algemeen

Energieklasse A++
Type droger Warmtepompdroger

Droogkenmerken

Maximaal drooggewicht ( kg )9
Geluidsniveau ( Decibel (dB) )66
Aantal programma's 5

Gebruiksgemak

Startuitstel
Indicator pluizenfilter reinigen
Antikreukfase
Geursysteem
Kledingbeschermende trommel
Condenswaterafvoer Via waterafvoer
Miele TSC 364 WP kopen
Actuele prijs: € 1.239,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wasdroger - De Miele warmtepompdroger TWC364 WP is een hele goede droger met een capaciteit van 9 kg en droogprogramma's voor meerdere soorten stoffen.

Effectief en makkelijk te reinigen
Met het intelligente Miele pluizenfilter heb je geen last meer van pluizen. Je krijgt een melding wanneer de filter schoongemaakt moet worden. Haal het pluizenfilter er eenvoudig naar voren toe uit. Het gladde zeefoppervlak maakt het schoonmaken heel eenvoudig. Het pluizenfilter en je wasgoed komen nooit met elkaar in aanraking. Je wasgoed is gegarandeerd pluisvrij.

Waterafvoer
Alle Miele warmtepompdrogers hebben een geïntegreerde condenswaterafvoer met houder voor de slang. Daarmee kan het condenswater rechtstreeks in de wastafel of in de sifon worden gepompt. Op die manier hoef je het condensreservoir niet meer te legen.

Miele TSC 364 WP - Afbeelding 1Miele TSC 364 WP - Afbeelding 2Miele TSC 364 WP - Afbeelding 3Miele TSC 364 WP - Afbeelding 4
Slimme machine
Met het innovatieve Miele@home-systeem benut je ten volle alle mogelijkheden van je Miele apparaten en verloopt je dag nog smarter. Alle intelligente huishoudelijke Miele apparaten kunnen eenvoudig en veilig worden aangesloten. Je kunt je wasdroger bedienen met de Miele app, via spraakbesturing of door integratie in bestaande Smart Home-oplossingen. Koppeling doe je via je eigen wifi-router en de Miele Cloud.

AddLoad-functie
Jeans, een trui of een sok met de AddLoad-functie kun je ook na de start van het programma je vergeten wasgoed toevoegen. Dit kan zelfs tot kort voor het einde van het programma. Het is heel eenvoudig, druk op de toets “Start/Wasgoed bijvullen” en het programma stopt.

EcoComfort
deze machine is een EcoComfort-droger. Hierbij wordt de drooglucht met een warmtepomp verwarmd. Dit is anders dan bij een conventionele condensdroger, hierbij wordt de eenmaal opgewekte warmte telkens weer opnieuw gebruikt. Daarom overtreft de EcoComfort-droger van Miele de energie-efficiëntieklasse A met wel 42%.

Zuinig, krachtig en onverslijtbaar
De ProfiEco motor van Miele beschikt over een krachtige inverteraandrijving en bovendien is de machine zeer zuinig en stil. Omdat de motor elektronisch wordt aangestuurd, zijn er geen koolborstels nodig en slijt de motor dus niet. Een efficiënte en delicate behandeling van je wasgoed, vele jaren.

Miele TSC 364 WP - Afbeelding 5Miele TSC 364 WP - Afbeelding 6Miele TSC 364 WP - Afbeelding 7
Altijd een lager energieverbruik
Bij Miele-warmtepompdrogers met warmtepomptechnologie wordt de warmtewisselaar beschermd door een effectief en eenvoudig te reinigen filtersysteem. Je hoeft de warmtewisselaar zelf nooit schoon te maken. Zo blijft het energieverbruik altijd, gedurende de totale levensloop van de droger.

EcoDry-technologie
De Miele EcoDry-technologie garandeert een constant laag energieverbruik en optimale droogtijden. Door de combinatie van het gepatenteerde Miele filtersysteem en de onderhoudsvrije warmtewisselaar hebben pluizen geen kans om de warmtewisselaar te verstoppen en zo de capaciteit te verlagen. Miele wasdrogers met EcoDry zijn altijd zuinig, gedurende de hele levensduur van de machine.

PerfectDry
Met dit systeem wordt je wasgoed tot in de puntjes gedroogd. Dat is bij drogers zonder PerfectDry helemaal niet vanzelfsprekend, omdat de waterhardheid invloed heeft op de meting van het restvocht en daarmee op het droogresultaat. PerfectDry stemt de droging precies af op het werkelijke kalkgehalte van je water. Zo bereik je altijd de gewenste droogtegraad.

Miele geurflacons
Met de Miele geurflacons geef je de was tijdens het drogen je favoriete geur. Deze geuren worden gemaakt door een familiebedrijf in Zuid-Frankrijk. Die produceren al geurtjes sinds 1871. Met behulp van een gepatenteerd proces worden de waardevolle geuressences behouden. Het resultaat: tot 4 weken lang een aangenaam frisse en natuurlijke geur van je wasgoed. Afhankelijk van het model kun je 1 of zelfs 2 geurtjes gebruiken.

Miele TSC 364 WP - Afbeelding 8Miele TSC 364 WP - Afbeelding 9Miele TSC 364 WP - Afbeelding 10Miele TSC 364 WP - Afbeelding 11
Behoedzaam drogen
De honingraatstructuur van de trommel is naar buiten toe gewelfd. Daardoor ontstaat in de uithollingen van de honingraten een luchtkussen die je wasgoed zachtjes opvangt. Zo wordt je wasgoed behoedzaam gedroogd, met als resultaat minder kreukvorming en makkelijker strijken.

Kreukbeveiliging
Als je de kleding niet meteen na afloop van het programma uit de droger kunt halen dan zorgt de kreukbeveiliging ervoor dat het wasgoed goed wordt losgeschud, waardoor het niet kreukt.

MIELE TSC 364 WP

  • Energieklasse: A++
  • Type droger: Warmtepompdroger
  • Maximaal drooggewicht: 9 kg
  • Geluidsniveau: 66 Decibel (dB)

Kom je er niet uit bij het kopen van de Miele TSC 364 WP of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasdroger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasdrogers of staat jouw wasdroger keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasdroger keuzehulp.

Wil je graag de TSC 364 WP kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Miele voor je hebt. Twijfel je of dit wasdrogers product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Miele TSC 364 WP heeft de volgende EAN code 4002516617679.

Het condenswater van de TSC 364 WP kan worden afgevoerd middels een condenswaterafvoer. Niet alle wasdrogers hebben een condenswaterafvoer en vangen het water op in een condensbak. Deze droger heeft dit wel en dan hoef je dus nooit het condenswater te legen.

Populaire video voor artikel: Miele TSC 364 WP

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: op do. 18 apr. 22:34 uur

€ 1.239,-

bekijk

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen