728x90: Bol Ad

Miele TSC 364 WP

De beste deal van vandaag

Bol.com

1.049,-

Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Levering op afspraak.

Miele TSC 364 WP kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, wasdroger - De Miele warmtepompdroger TWC364 WP is een hele goede droger met een capaciteit van 9 kg en

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf:

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 1.049,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 1.049,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Miele TSC 364 WP

Algemeen

EAN code 4002516617679
Merk Miele
Fabrikantcode (sku) TWC364 WP
Release datum 2022

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59.6
Hoogte (centimeter) 85
Diepte (centimeter) 65.5
Gewicht (kilogram) 52
Kleur Wit
Display
Draairichting deur Links

Algemeen

Energieklasse A++
Type droger Warmtepompdroger

Droogkenmerken

Maximaal drooggewicht ( kg ) 9
Geluidsniveau ( Decibel (dB) ) 66
Aantal programma's 5

Gebruiksgemak

Startuitstel
Indicator pluizenfilter reinigen
Antikreukfase
Geursysteem
Kledingbeschermende trommel
Condenswaterafvoer Via waterafvoer
Miele TSC 364 WP kopen
Actuele prijs: € 1.049,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Miele TSC 364 WP kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Miele voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Miele TSC 364 WP heeft de volgende EAN code 4002516617679. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasdrogers en wordt maar éen keer uitgegeven.

De Miele TSC 364 WP is van het merk Miele en is een populair merk binnen de productgroep wasdrogers. Het loont om de Miele wasdrogers bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Miele TSC 364 WP - Afbeelding 1Miele TSC 364 WP - Afbeelding 2Miele TSC 364 WP - Afbeelding 3Miele TSC 364 WP - Afbeelding 4
Een wasdrogers fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke wasdroger-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Miele TSC 364 WP van Miele is twc364 wp. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Miele TSC 364 WP is sinds 2022 op de markt. In 2022 is Miele TSC 364 WP van Miele geïntroduceerd op de markt. Een ouder wasdrogers wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige wasdrogers producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2022 zegt dus niet zoveel over producten, zoals wasdrogers.

Het is goed om het gewicht van wasdrogers te weten. De Miele TSC 364 WP van Miele heeft een gewicht van 52. Het gewicht van 52 ligt dicht bij het gemiddelde wasdroger gewicht.

Bij wasdrogers is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De Miele TSC 364 WP is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

Energieverbruik van Miele TSC 364 WP

Miele TSC 364 WP - Afbeelding 5Miele TSC 364 WP - Afbeelding 6Miele TSC 364 WP - Afbeelding 7
De energieklasse geeft aan hoe zuinig de Miele wasdroger is. De verdeling loopt van klasse A (minst belastend voor het milieu) tot en met klasse G. Klasse A wordt onderverdeeld in A, A+ en A++. De Miele TSC 364 WP heeft een energieklasse van a++. Met een zuinige Miele wasdroger met bijvoorbeeld energieklasse A++ bespaar je tot wel 100 euro per jaar op je energierekening. Soms hebben drogers achter de klasse een percentage staan. Het percentage geeft aan hoeveel zuiniger de wasdroger is dan energieklasse A+++.

Type wasdroger

Bij het kopen van een wasdroger heb je keuze uit drie type drogers; warmtepompdroger, condensdroger of een afvoerdroger. De Miele TSC 364 WP wasdroger is een warmtepompdroger. Op dit moment worden de warmtepompdrogers het meest verkocht, omdat ze het zuinigst omgaan met energie.

Vulcapaciteit

De capaciteit van een Miele wasdroger wordt aangeven door middel van het maximaal drooggewicht of ook wel vulgewicht genoemd. Het maximaal drooggewicht van de Miele TSC 364 WP is 9 kilogram. Het drooggewicht van een droogkast geeft aan hoeveel wasgoed er maximaal in de wasdroger geplaatst kan worden.

Maximale geluidsniveau Miele TSC 364 WP

Bij het bepalen hoeveel geluid een Miele wasdroger maakt, wordt het maximaal aantal decibel gemeten tijdens het drogen en centrifugeren van het wasgoed. De Miele TSC 364 WP heeft een maximaal geluidsniveau van 66 decibel. In onze wasdroger keuzehulp kun je zelf filteren op het gewenste aantal decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het drogen. Staat je Miele droger in de open ruimte of vlak naast je bed? Neem dan een stillere Miele machine.

5 droogprogramma's op de Miele TSC 364 WP

Miele TSC 364 WP - Afbeelding 8Miele TSC 364 WP - Afbeelding 9Miele TSC 364 WP - Afbeelding 10Miele TSC 364 WP - Afbeelding 11
De meeste drogers hebben veel verschillende droogprogramma's. De Miele TSC 364 WP heeft 5 programma's. Meer programma's op je nieuwe Miele wasdroger is niet altijd beter. Bedenk welke programma's je in ieder geval nodig hebt en controleer of die aanwezig zijn bij de Miele TSC 364 WP droger.

Met een startuitstelfunctie op je wasdroger, kun je het drogen van de was uitstellen. Hiermee kun je de was drogen tijdens het daltarief. De Miele TSC 364 WP beschikt over startuitstel, waarmee je de Miele droger op een later tijdstip kunt laten starten. Dat is een stuk voordeliger!

Als het pluizenfilter gereinigd moet worden, geeft de Miele TSC 364 WP een melding op het display. Als het pluizenfilter vol is, dan zal de Miele droger meer energie verbruiken.

Met de antikreukfase, die de Miele TSC 364 WP heeft, wordt het kreukelen van je wasgoed zo veel mogelijk voorkomen. Om kreukels te voorkomen draait de trommel, na het drogen nog even door. Zodra je de deur opent van de Miele wasdroger, stopt de antikreukfase.

De Miele TSC 364 WP wasdroger is toegerust met een geursysteem dat het wasgoed een lekker geurtje geeft na het drogen.

Een kledingbeschermende trommel van Miele voorkomt dat je wasgoed slijt dankzij de speciale wandstructuur van de wastrommel. De Miele TSC 364 WP heeft een speciale beschermende trommel om de kwaliteit van je kleding te beschermen en slijtage te verminderen. Miele noemt het bijvoorbeeld SoftCare-trommel met speciale honingraatstructuur en Beko noemt het Aquawave trommeltechnologie.

Het condenswater van de TSC 364 WP kan worden afgevoerd middels een condenswaterafvoer. Niet alle wasdrogers hebben een condenswaterafvoer en vangen het water op in een condensbak. De Miele TSC 364 WP heeft dit wel en dan hoef je nooit het condenswater te legen.

Wasdroger - De Miele warmtepompdroger TWC364 WP is een hele goede droger met een capaciteit van 9 kg en droogprogramma's voor meerdere soorten stoffen.

Effectief en makkelijk te reinigen
Met het intelligente Miele pluizenfilter heb je geen last meer van pluizen. Je krijgt een melding wanneer de filter schoongemaakt moet worden. Haal het pluizenfilter er eenvoudig naar voren toe uit. Het gladde zeefoppervlak maakt het schoonmaken heel eenvoudig. Het pluizenfilter en je wasgoed komen nooit met elkaar in aanraking. Je wasgoed is gegarandeerd pluisvrij.

Waterafvoer
Alle Miele warmtepompdrogers hebben een geïntegreerde condenswaterafvoer met houder voor de slang. Daarmee kan het condenswater rechtstreeks in de wastafel of in de sifon worden gepompt. Op die manier hoef je het condensreservoir niet meer te legen.

Slimme machine
Met het innovatieve Miele@home-systeem benut je ten volle alle mogelijkheden van je Miele apparaten en verloopt je dag nog smarter. Alle intelligente huishoudelijke Miele apparaten kunnen eenvoudig en veilig worden aangesloten. Je kunt je wasdroger bedienen met de Miele app, via spraakbesturing of door integratie in bestaande Smart Home-oplossingen. Koppeling doe je via je eigen wifi-router en de Miele Cloud.

AddLoad-functie
Jeans, een trui of een sok met de AddLoad-functie kun je ook na de start van het programma je vergeten wasgoed toevoegen. Dit kan zelfs tot kort voor het einde van het programma. Het is heel eenvoudig, druk op de toets “Start/Wasgoed bijvullen” en het programma stopt.

EcoComfort
deze machine is een EcoComfort-droger. Hierbij wordt de drooglucht met een warmtepomp verwarmd. Dit is anders dan bij een conventionele condensdroger, hierbij wordt de eenmaal opgewekte warmte telkens weer opnieuw gebruikt. Daarom overtreft de EcoComfort-droger van Miele de energie-efficiëntieklasse A met wel 42%.

Zuinig, krachtig en onverslijtbaar
De ProfiEco motor van Miele beschikt over een krachtige inverteraandrijving en bovendien is de machine zeer zuinig en stil. Omdat de motor elektronisch wordt aangestuurd, zijn er geen koolborstels nodig en slijt de motor dus niet. Een efficiënte en delicate behandeling van je wasgoed, vele jaren.

Altijd een lager energieverbruik
Bij Miele-warmtepompdrogers met warmtepomptechnologie wordt de warmtewisselaar beschermd door een effectief en eenvoudig te reinigen filtersysteem. Je hoeft de warmtewisselaar zelf nooit schoon te maken. Zo blijft het energieverbruik altijd, gedurende de totale levensloop van de droger.

EcoDry-technologie
De Miele EcoDry-technologie garandeert een constant laag energieverbruik en optimale droogtijden. Door de combinatie van het gepatenteerde Miele filtersysteem en de onderhoudsvrije warmtewisselaar hebben pluizen geen kans om de warmtewisselaar te verstoppen en zo de capaciteit te verlagen. Miele wasdrogers met EcoDry zijn altijd zuinig, gedurende de hele levensduur van de machine.

PerfectDry
Met dit systeem wordt je wasgoed tot in de puntjes gedroogd. Dat is bij drogers zonder PerfectDry helemaal niet vanzelfsprekend, omdat de waterhardheid invloed heeft op de meting van het restvocht en daarmee op het droogresultaat. PerfectDry stemt de droging precies af op het werkelijke kalkgehalte van je water. Zo bereik je altijd de gewenste droogtegraad.

Miele geurflacons
Met de Miele geurflacons geef je de was tijdens het drogen je favoriete geur. Deze geuren worden gemaakt door een familiebedrijf in Zuid-Frankrijk. Die produceren al geurtjes sinds 1871. Met behulp van een gepatenteerd proces worden de waardevolle geuressences behouden. Het resultaat: tot 4 weken lang een aangenaam frisse en natuurlijke geur van je wasgoed. Afhankelijk van het model kun je 1 of zelfs 2 geurtjes gebruiken.

Behoedzaam drogen
De honingraatstructuur van de trommel is naar buiten toe gewelfd. Daardoor ontstaat in de uithollingen van de honingraten een luchtkussen die je wasgoed zachtjes opvangt. Zo wordt je wasgoed behoedzaam gedroogd, met als resultaat minder kreukvorming en makkelijker strijken.

Kreukbeveiliging
Als je de kleding niet meteen na afloop van het programma uit de droger kunt halen dan zorgt de kreukbeveiliging ervoor dat het wasgoed goed wordt losgeschud, waardoor het niet kreukt.

MIELE TSC 364 WP

  • Energieklasse: A++
  • Type droger: Warmtepompdroger
  • Maximaal drooggewicht: 9 kg
  • Geluidsniveau: 66 Decibel (dB)

Kom je er niet uit bij het kopen van de Miele TSC 364 WP of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasdroger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasdrogers of staat jouw wasdroger keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasdroger keuzehulp.

Populaire video voor artikel: Miele TSC 364 WP

De witgoed winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: vandaag 08:14 uur

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen