728x90: Bol Ad

Bosch WTH83V75NL

De beste deal van vandaag

Bol.com

426,33

Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, dinsdag in huis

Bosch WTH83V75NL kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, wasdroger - De Bosch WTH83V75NL Serie 4 warmtepompdroger is een wasdroger met energieklasse A++. Goed voor

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: zaterdag 26 november 2022

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 426,33?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 426,33

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Bosch WTH83V75NL

Algemeen

EAN code 4242005238743
Merk Bosch
Fabrikantcode (sku) WTH83V75NL
Release datum 2020

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59.8
Hoogte (centimeter) 84.2
Diepte (centimeter) 59.9
Gewicht (kilogram) 45.37
Display
Plaatsing apparaat Vrijstaand
Draairichting deur Rechts

Algemeen

Energieklasse A++

Droogkenmerken

Maximaal drooggewicht ( kg ) 7
Geluidsniveau ( Decibel (dB) ) 65
Aantal programma's 14

Gebruiksgemak

Startuitstel
Antikreukfase
Condenswaterafvoer Opvang in reservoir, Via waterafvoer
Bosch WTH83V75NL kopen
Actuele prijs: € 426,33
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Bosch WTH83V75NL kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Bosch voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Bosch WTH83V75NL heeft de volgende EAN code 4242005238743. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasdrogers en wordt maar éen keer uitgegeven.

De Bosch WTH83V75NL is van het merk Bosch en is een populair merk binnen de productgroep wasdrogers. Het loont om de Bosch wasdrogers bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Bosch WTH83V75NL - Afbeelding 1Bosch WTH83V75NL - Afbeelding 2Bosch WTH83V75NL - Afbeelding 3Bosch WTH83V75NL - Afbeelding 4
Een wasdrogers fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke wasdroger-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Bosch WTH83V75NL van Bosch is wth83v75nl. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Bosch WTH83V75NL is sinds 2020 op de markt. In 2020 is Bosch WTH83V75NL van Bosch geïntroduceerd op de markt. Een ouder wasdrogers wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige wasdrogers producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2020 zegt dus niet zoveel over producten, zoals wasdrogers.

Het is goed om het gewicht van wasdrogers te weten. De Bosch WTH83V75NL van Bosch heeft een gewicht van 45.37. Het gewicht van 45.37 ligt dicht bij het gemiddelde wasdroger gewicht.

Bij wasdrogers is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De Bosch WTH83V75NL is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

Bosch WTH83V75NL - Afbeelding 5Bosch WTH83V75NL - Afbeelding 6Bosch WTH83V75NL - Afbeelding 7
Met de plaatsing van een apparaat wordt bedoeld of de wasdrogers inbouw, onderbouw of vrijstaand zijn. Vrijstaand betekend letterlijk: nergens ergens tegenaan staan. De Bosch WTH83V75NL is een vrijstaand model. Vrijstaande wasdrogers zijn handig en omdat je ze overal kan plaatsen. Om volledig te zijn, bij inbouw kan de wasdrogers in een kast geplaatst worden. Vaak wordt de deur aan het apparaat bevestigd. De omstandigheden waarin het apparaat wordt geplaatst hebben uiteraard invloed op de prestaties van het apparaat.

Energieverbruik van Bosch WTH83V75NL

De energieklasse geeft aan hoe zuinig de Bosch wasdroger is. De verdeling loopt van klasse A (minst belastend voor het milieu) tot en met klasse G. Klasse A wordt onderverdeeld in A, A+ en A++. De Bosch WTH83V75NL heeft een energieklasse van a++. Met een zuinige Bosch wasdroger met bijvoorbeeld energieklasse A++ bespaar je tot wel 100 euro per jaar op je energierekening. Soms hebben drogers achter de klasse een percentage staan. Het percentage geeft aan hoeveel zuiniger de wasdroger is dan energieklasse A+++.

Vulcapaciteit

De capaciteit van een Bosch wasdroger wordt aangeven door middel van het maximaal drooggewicht of ook wel vulgewicht genoemd. Het maximaal drooggewicht van de Bosch WTH83V75NL is 7 kilogram. Het drooggewicht van een droogkast geeft aan hoeveel wasgoed er maximaal in de wasdroger geplaatst kan worden.

Maximale geluidsniveau Bosch WTH83V75NL

Bij het bepalen hoeveel geluid een Bosch wasdroger maakt, wordt het maximaal aantal decibel gemeten tijdens het drogen en centrifugeren van het wasgoed. De Bosch WTH83V75NL heeft een maximaal geluidsniveau van 65 decibel. In onze wasdroger keuzehulp kun je zelf filteren op het gewenste aantal decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het drogen. Staat je Bosch droger in de open ruimte of vlak naast je bed? Neem dan een stillere Bosch machine.

14 droogprogramma's op de Bosch WTH83V75NL

De meeste drogers hebben veel verschillende droogprogramma's. De Bosch WTH83V75NL heeft 14 programma's. Meer programma's op je nieuwe Bosch wasdroger is niet altijd beter. Bedenk welke programma's je in ieder geval nodig hebt en controleer of die aanwezig zijn bij de Bosch WTH83V75NL droger.

Met een startuitstelfunctie op je wasdroger, kun je het drogen van de was uitstellen. Hiermee kun je de was drogen tijdens het daltarief. De Bosch WTH83V75NL beschikt over startuitstel, waarmee je de Bosch droger op een later tijdstip kunt laten starten. Dat is een stuk voordeliger!

Met de antikreukfase, die de Bosch WTH83V75NL heeft, wordt het kreukelen van je wasgoed zo veel mogelijk voorkomen. Om kreukels te voorkomen draait de trommel, na het drogen nog even door. Zodra je de deur opent van de Bosch wasdroger, stopt de antikreukfase.

Het condenswater van de WTH83V75NL kan worden afgevoerd middels een condenswaterafvoer. Niet alle wasdrogers hebben een condenswaterafvoer en vangen het water op in een condensbak. De Bosch WTH83V75NL heeft dit wel en dan hoef je nooit het condenswater te legen.

Wasdroger - De Bosch WTH83V75NL Serie 4 warmtepompdroger is een wasdroger met energieklasse A++. Goed voor je elektriciteitsrekening en voor het milieu. Je betaalt namelijk rond de € 47,- per jaar aan energie. De wasdroger is geschikt voor 1 tot 7 kg wasgoed. Dit maakt hem geschikt voor een klein huishouden van 1 of 2 personen.

Drogen is een kunst
Sensoren meten voortdurend de vochtigheid van je wasgoed. Op basis van deze metingen produceert de motor de ideale hoeveelheid warmte om je was op een zachte manier te drogen.

Beperkt geluid
Niet alleen de trommel van de Bosch WTH83V75NL is vernieuwend, ook het design van de wanden is revolutionair. De wasdroger is niet alleen mooi om naar te kijken, hij is bovendien heel stabiel. Tijdens het drogen merk je een minimum aan trillingen. De wanden zijn warmte- en geluidsisolerend. Hierdoor hoor je tijdens het drogen heel weinig geluid. Het geluidsniveau van deze wasdroger is met 65 dB gemiddeld. Je kunt nog steeds een gesprek voeren terwijl de droger zijn werk doet.

EasyClean-filter
Het onderhoud van de wasdroger is zeer eenvoudig. Hij is uitgerust met een EasyClean-filter. Dit is een makkelijke manier om de condensatiefilter te reinigen. Kortom, wil je in je huishouden het drogen van je wasgoed een boost geven dan is het een goed idee om te investeren in de Bosch warmtepompdroger WTH83V75NL.

BOSCH WTH83V75NL

  • Energieklasse: A++
  • Maximaal drooggewicht: 7 kg
  • Geluidsniveau: 65 Decibel (dB)

Kom je er niet uit bij het kopen van de Bosch WTH83V75NL of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasdroger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasdrogers of staat jouw wasdroger keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasdroger keuzehulp.

Populaire video voor artikel: Bosch WTH83V75NL

Prijzen vergelijken Bosch WTH83V75NL. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen