728x90: Bol Ad

Siemens WT45H207NL

De beste deal van vandaag

EP

699,-

695,-

3 dagen

Siemens WT45H207NL kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, wasdroger - De Siemens WT45H207NL iQ300 iSensoric warmtepompdroger biedt een zeer efficiënte

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 17:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: vrijdag 25 november 2022

Siemens WT45H207NL aanbiedingen

Begrijpt 't
1-2 werkdagen
Die doet het
3 dagen
De witgoed winkel van ons allemaal
Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, dinsdag in huis

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 695,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 695,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Siemens WT45H207NL

Algemeen

EAN code 4242003922576
Merk Siemens
Fabrikantcode (sku) WT45H207NL
Release datum 2022

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59,8
Hoogte (centimeter) 84,2
Diepte (centimeter) 61,3
Gewicht (kilogram) 48,2
Kleur Wit
Lengte stroomkabel (meter) 1,45
Vermogen (watt) 625
Display
Plaatsing apparaat Vrijstaand
Draairichting deur Rechts

Algemeen

Energieklasse A++

Droogkenmerken

Maximaal drooggewicht ( kg ) 8
Geluidsniveau ( Decibel (dB) ) 65
Aantal programma's 11

Gebruiksgemak

Startuitstel
Vochtigheidssensor
Antikreukfase
Condenswaterafvoer
Siemens WT45H207NL kopen
Actuele prijs: € 695,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Siemens WT45H207NL kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Siemens voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Siemens WT45H207NL heeft de volgende EAN code 4242003922576. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasdrogers en wordt maar éen keer uitgegeven.

De Siemens WT45H207NL is van het merk Siemens en is een populair merk binnen de productgroep wasdrogers. Het loont om de Siemens wasdrogers bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Siemens WT45H207NL - Afbeelding 1Siemens WT45H207NL - Afbeelding 2Siemens WT45H207NL - Afbeelding 3Siemens WT45H207NL - Afbeelding 4
Een wasdrogers fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke wasdroger-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Siemens WT45H207NL van Siemens is wt45h207nl. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Siemens WT45H207NL is sinds 2022 op de markt. In 2022 is Siemens WT45H207NL van Siemens geïntroduceerd op de markt. Een ouder wasdrogers wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige wasdrogers producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2022 zegt dus niet zoveel over producten, zoals wasdrogers.

Het is goed om het gewicht van wasdrogers te weten. De Siemens WT45H207NL van Siemens heeft een gewicht van 48,2. Het gewicht van 48,2 ligt dicht bij het gemiddelde wasdroger gewicht.

Om wasdrogers te gebruiken heb je uiteraard stroom nodig maar een lekkere lange kabel is wel zo prettig. De kabellengte van de stoomkabel van de Siemens WT45H207NL is 1,45 meter. Bekijk hoe ver het apparaat van het stopcontact geplaatst gaat worden. Als dit verder is dan 1,45 meter, dan is het handig als je een verlengsnoer bij de hand hebt.

Siemens WT45H207NL - Afbeelding 5Siemens WT45H207NL - Afbeelding 6Siemens WT45H207NL - Afbeelding 7
Het stroomverbruik van Siemens WT45H207NL is 625 watt. Het vermogen van wasdrogers wordt uitgedrukt in watt (W). Watt is de meeteenheid van het energetisch vermogen. Op de meeste elektrische huishoudelijke apparaten, zoals wasdrogers, staat aangegeven hoeveel vermogen het apparaat nodig heeft. wasdrogers die 1000 watt (ofwel 1 kilowatt, 1 kW) vermogen hebben, gebruiken elke seconde 1000 joule. Het stroomverbruik van je huishoudelijke apparaten bepaalt een aanzienlijk deel je stroomrekening.

Bij wasdrogers is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De Siemens WT45H207NL is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

Met de plaatsing van een apparaat wordt bedoeld of de wasdrogers inbouw, onderbouw of vrijstaand zijn. Vrijstaand betekend letterlijk: nergens ergens tegenaan staan. De Siemens WT45H207NL is een vrijstaand model. Vrijstaande wasdrogers zijn handig en omdat je ze overal kan plaatsen. Om volledig te zijn, bij inbouw kan de wasdrogers in een kast geplaatst worden. Vaak wordt de deur aan het apparaat bevestigd. De omstandigheden waarin het apparaat wordt geplaatst hebben uiteraard invloed op de prestaties van het apparaat.

Energieverbruik van Siemens WT45H207NL

De energieklasse geeft aan hoe zuinig de Siemens wasdroger is. De verdeling loopt van klasse A (minst belastend voor het milieu) tot en met klasse G. Klasse A wordt onderverdeeld in A, A+ en A++. De Siemens WT45H207NL heeft een energieklasse van a++. Met een zuinige Siemens wasdroger met bijvoorbeeld energieklasse A++ bespaar je tot wel 100 euro per jaar op je energierekening. Soms hebben drogers achter de klasse een percentage staan. Het percentage geeft aan hoeveel zuiniger de wasdroger is dan energieklasse A+++.

Vulcapaciteit

De capaciteit van een Siemens wasdroger wordt aangeven door middel van het maximaal drooggewicht of ook wel vulgewicht genoemd. Het maximaal drooggewicht van de Siemens WT45H207NL is 8 kilogram. Het drooggewicht van een droogkast geeft aan hoeveel wasgoed er maximaal in de wasdroger geplaatst kan worden.

Maximale geluidsniveau Siemens WT45H207NL

Bij het bepalen hoeveel geluid een Siemens wasdroger maakt, wordt het maximaal aantal decibel gemeten tijdens het drogen en centrifugeren van het wasgoed. De Siemens WT45H207NL heeft een maximaal geluidsniveau van 65 decibel. In onze wasdroger keuzehulp kun je zelf filteren op het gewenste aantal decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het drogen. Staat je Siemens droger in de open ruimte of vlak naast je bed? Neem dan een stillere Siemens machine.

11 droogprogramma's op de Siemens WT45H207NL

De meeste drogers hebben veel verschillende droogprogramma's. De Siemens WT45H207NL heeft 11 programma's. Meer programma's op je nieuwe Siemens wasdroger is niet altijd beter. Bedenk welke programma's je in ieder geval nodig hebt en controleer of die aanwezig zijn bij de Siemens WT45H207NL droger.

Met een startuitstelfunctie op je wasdroger, kun je het drogen van de was uitstellen. Hiermee kun je de was drogen tijdens het daltarief. De Siemens WT45H207NL beschikt over startuitstel, waarmee je de Siemens droger op een later tijdstip kunt laten starten. Dat is een stuk voordeliger!

De WT45H207NL beschikt over een vochtigheidssensor, die voorkomt dat je wasgoed krimpt tijdens het drogen.

Met de antikreukfase, die de Siemens WT45H207NL heeft, wordt het kreukelen van je wasgoed zo veel mogelijk voorkomen. Om kreukels te voorkomen draait de trommel, na het drogen nog even door. Zodra je de deur opent van de Siemens wasdroger, stopt de antikreukfase.

Het condenswater van de WT45H207NL kan worden afgevoerd middels een condenswaterafvoer. Niet alle wasdrogers hebben een condenswaterafvoer en vangen het water op in een condensbak. De Siemens WT45H207NL heeft dit wel en dan hoef je nooit het condenswater te legen.

Wasdroger - De Siemens WT45H207NL iQ300 iSensoric warmtepompdroger biedt een zeer efficiënte droging. Slimme sensoren houden je droogtrommel nauwlettend in de gaten, zodat de was gelijkmatig en gecontroleerd wordt gedroogd. Op deze manier droog je nooit langer dan nodig is en gaat je kleding langer mee. Door efficiënt om te gaan met energie wordt dit hoge energielabel behaald. Zo weet je zeker dat je een duurzame keuze maakt.

Outdoor
Het is belangrijk om outdoorkleding met extra zorg te behandelen om ze water- en winddicht te houden, zeker tijdens het drogen. Gelijmde zomen, membraancoatings en waterafstotende stoffen zijn bijzonder gevoelig voor hitte. Het outdoorprogramma draait op een constante lage temperatuur waarbij de luchtvochtigheid steeds wordt gemeten om je kleding optimaal te drogen.

EasyClean & SuperKort
Deze filter maakt het verwijderen van pluis een stuk makkelijker. Een schoon filter zorgt voor een energiezuinig droogproces en verlengt de levensduur van je droger. Droog je was binnen 40 minuten met superKort 40. Met het superKort 40 droogprogramma is je wasgoed in 40 minuten weer droog. Door de optimale temperatuurregeling en een speciale afkoelfase is het wasgoed sneller maar toch zorgvuldig droog.

SIEMENS WT45H207NL

  • Energieklasse: A++
  • Maximaal drooggewicht: 8 kg
  • Geluidsniveau: 65 Decibel (dB)

Kom je er niet uit bij het kopen van de Siemens WT45H207NL of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasdroger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasdrogers of staat jouw wasdroger keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasdroger keuzehulp.

Populaire video voor artikel: Siemens WT45H207NL

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen