728x90: Wehkamp Ad

Miele WED 035 WPS

De beste deal van vandaag

Expert

1.199,-

1.169,-

Voor 18:00 besteld, volgende werkdag in huis

Miele WED 035 WPS kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, wasmachine - De Miele WED 035 WPS is een voorlader wasmachine met een trommelcapaciteit van 8 kilogram. De

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 50,-
Levertijd: Voor 15:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf:

Miele WED 035 WPS aanbiedingen

Begrijpt 't
Expert aanbieding: vandaag 13:41 uur
Die doet het
EP aanbieding: vandaag 13:42 uur
De witgoed winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: vandaag 13:35 uur

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 1.169,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 1.169,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Miele WED 035 WPS

Algemeen

EAN code 4002516467526
Merk Miele
Fabrikantcode (sku) 4002516467526
Release datum December 2018

Algemeen

Energieklasse ( Nieuw: Vanaf maart 2021 ) A
Geluidsniveau centrifugeren ( Decibel (dB) ) 72

Waskenmerken

Vulgewicht ( kilogram ) 8
Aantal programma's 10
Kledingbeschermende trommel
Stoomfunctie

Droogkenmerken

Toerental ( TPM (Toeren Per Minuut) ) 1400

Gebruiksgemak

Automatische wasmiddeldosering

Fysieke kenmerken

Type wasmachine Voorlader
Koolborstelloze motor
Miele WED 035 WPS kopen
Actuele prijs: € 1.169,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Miele WED 035 WPS kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Miele voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Miele WED 035 WPS heeft de volgende EAN code 4002516467526. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar ťen keer uitgegeven.

De Miele WED 035 WPS is van het merk Miele en is een populair merk binnen de productgroep wasmachines. Het loont om de Miele wasmachines bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Miele WED 035 WPS - Afbeelding 1Miele WED 035 WPS - Afbeelding 2Miele WED 035 WPS - Afbeelding 3Miele WED 035 WPS - Afbeelding 4
Een wasmachines fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke wasmachine-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Miele WED 035 WPS van Miele is 4002516467526. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Miele WED 035 WPS is sinds december 2018 op de markt. In december 2018 is Miele WED 035 WPS van Miele geÔntroduceerd op de markt. Een ouder wasmachines wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige wasmachines producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in december 2018 zegt dus niet zoveel over producten, zoals wasmachines.

De nieuwe Miele energieklasse die per 1 maart 2021 is ingegaan geeft aan hoe zuinig deze wasmachine is. De vernieuwde verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. In de nieuwe verdeling van de Miele WED 035 WPS heeft een energieklasse van a. Met bijvoorbeeld energieklasse A of B bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Maximale geluidsniveau Miele WED 035 WPS

Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de Miele WED 035 WPS gemeten tot maximaal 72 decibel. Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Trommelcapaciteit van 8 kilogram

Miele WED 035 WPS - Afbeelding 5Miele WED 035 WPS - Afbeelding 6Miele WED 035 WPS - Afbeelding 7
De capaciteit van een Miele wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasautomaat geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de WED 035 WPS is 8 kilogram. Deze machine beschikt over de mogelijkheid om 8 kilogram textiel in 1 keer te reinigen. Je moet er wel rekening mee houden dat Miele wasmachines met een groter vulgewicht wel minder energiezuinig zijn, dan wasmachines met een kleinere inhoud.

10 wasprogramma's op de Miele WED 035 WPS

De meeste wasmachines hebben tegenwoordig veel verschillende wasprogramma's. De Miele WED 035 WPS heeft 10 programma's. Meer programma's op je nieuwe Miele wasmachine is niet altijd beter. Bedenk welke programma's je in ieder geval nodig hebt en controleer of die aanwezig zijn bij de Miele WED 035 WPS wasmachine. Bijvoorbeeld: sport je veel? Dan is sport wasprogramma handig. Wil je energie besparen? Dan is een eco stand handig.

Een kledingbeschermende trommel van Miele voorkomt dat je wasgoed slijt dankzij de speciale wandstructuur van de wastrommel. De Miele WED 035 WPS heeft een speciale beschermende trommel om de kwaliteit van je kleding te beschermen en slijtage te verminderen. Miele noemt het bijvoorbeeld SoftCare-trommel met speciale honingraatstructuur en Beko noemt het Aquawave trommeltechnologie.

De Miele WED 035 WPS is uitgerust met een stoomfunctie. Als een Miele wasmachine uitgevoerd is met een stoomfunctie dan wordt het wasgoed aan het einde van het wasprogramma kort gestoomd. Hierdoor komt het wasgoed minder gekreukt uit de trommel van de Miele WED 035 WPS en hierdoor strijken gaat makkelijker. Daarnaast doodt stoom 99,9% van de bacteriŽn en verwijdert het nare luchtjes. Grootste voordelen van een stoomfunctie zijn dus minder strijkwerk, frisse was en hygiŽnisch.

Maximaal centrifugeren 1400 toeren Miele WED 035 WPS

Miele wasmachines hebben een centrifugefunctie met een toerental variŽrend van 1200 toeren tot 1800 toeren. Hoe hoger het toerental, hoe droger de was uit de wasmachine komt. Het toerental wordt uitgedrukt in toeren per minuut of tpm. De Miele WED 035 WPS wasmachine heeft 1400 toeren per minuut. 1400 tpm om je wasgoed goed droog te centrifugeren. Meer toeren is niet altijd beter. Het uiteindelijke restvochtpercentage is het daadwerkelijke resultaat; hoe droog is je wasgoed voordat je het in de Miele droger stopt, of op de waslijn hangt? Bij Miele wasmachines met een centrifugesnelheid van 1600 toeren blijft er een restvochtpercentage van 44% achter. Bij 1200 toeren blijft er rond de 52% restvocht achter. Je ziet dat er zit niet echt veel verschil tussen 1400 of 1600 toeren.

Er zijn twee soorten wasmachines: voorladers en bovenladers. De Miele WED 035 WPS is een voorlader wasmachine. De naam zegt het al: de was wordt aan de voorkant van deze Miele wasmachine geladen. De meeste wasmachines in Nederland zijn voorladers. In Amerika en Engeland gebruiken ze meestal bovenlader wasmachines.

Wasmachine - De Miele WED 035 WPS is een voorlader wasmachine met een trommelcapaciteit van 8 kilogram. De wasmachine is voorzien van CapDosing. Deze functie geeft de mogelijkheid om speciale wasprogramma’s aan te vullen met Miele-caps. Je hebt de keuze uit speciale wasmiddelen en wasverzachters waarmee je jouw kleding optimaal kunt verzorgen. De cap plaats je gemakkelijk in het speciale vakje in de wasmiddellade. De SoftCare trommel zorgt ervoor dat jouw kleding minder slijt en minder gekreukt uit de trommel komt. Tijdens het wassen glijdt je kleding over een dun waterlaagje tussen het textiel en de trommelwand, op deze manier wordt je kleding beter beschermd. Met de AddLoad-functie kun je vergeten wasgoed toevoegen of je kunt het eruit halen om alleen te spoelen of te centrifugeren. Met de voorstrijk optie verminder je de strijktijd met 50%. De functie zorgt door middel van een vochtige en warme trommel dat het wasgoed voorgestreken wordt. De Miele WED 035 WPS heeft een toerental van 1400 tpm en energieklasse A.

MIELE WED 035 WPS

  • Energieklasse: A Nieuw: Vanaf maart 2021
  • Geluidsniveau centrifugeren: 72 Decibel (dB)
  • Vulgewicht: 8 kilogram
  • Toerental: 1400 TPM (Toeren Per Minuut)
  • Automatische wasmiddeldosering: Nee
  • Type wasmachine: Voorlader

Kom je er niet uit bij het kopen van de Miele WED 035 WPS of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines of staat jouw wasmachine keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasmachine keuzehulp.

Begrijpt 't
Expert aanbieding: vandaag 13:41 uur
Die doet het
EP aanbieding: vandaag 13:42 uur
De witgoed winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: vandaag 13:35 uur

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen