728x90: Bol Ad

LG F4WM309WE

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de LG F4WM309WE ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke wasmachines vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Specificaties LG F4WM309WE

Algemeen

EAN code 8806091577818
Merk LG
Fabrikantcode (sku) F4WM309WE
Release datum 2022
Top Product Kieskeurig Best Reviewed

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter)60
Hoogte (centimeter)85
Diepte (centimeter)60
Gewicht (kilogram)60
Kleur WIT
Lengte stroomkabel (meter)1.5
Display
Plaatsing apparaat Vrijstaand
Draairichting deur Links

Algemeen

Energieklasse D
Geluid centrifugeren ( Decibel (dB) )76

Waskenmerken

Vulgewicht ( kilogram )9
Aantal programma's 10
Stoomfunctie

Droogkenmerken

Toerental ( TPM (Toeren Per Minuut) )1400

Gebruiksgemak

Automatische wasmiddeldosering

Fysieke kenmerken

Type wasmachine Voorlader
Koolborstelloze motor
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wasmachine - De LG F4WM309WE is een voorlader wasmachine met een trommelcapaciteit van 9 kilogram. De LG Steam-technologie verwijdert 99,9% van de allergenen zoals huisofmijt die een allergie of ademhalingsprobleem kunnen veroorzaken. De wasmachine is voorzien van een duurzame Direct Drive motor. Met deze koolborstelloze motor, direct aan de wastrommel gemonteerd, onstaat er vrijwel geen onnodige frictie meer dat zorgt voor onnodig lawaai, energieverbruik, of slijtage van de motor onderdelen. Met de Tag On functionaliteit kun je nieuwe wasprogramma's downloaden, bijvoorbeeld voor: babykleding, sportkleding en jeans. Ook is het mogelijk om eventuele problemen snel vast stellen met Smart diagnosis. Houd je smartphone bij het Tag On symbool om deze eenvoudig te verbinden met de wasmachine. De LG F4WM309WE heeft een toerental van 1400 tpm en energieklasse D.

LG F4WM309WE

  • Energieklasse: D
  • Geluid centrifugeren: 76 Decibel (dB)
  • Vulgewicht: 9 kilogram
  • Toerental: 1400 TPM (Toeren Per Minuut)
  • Automatische wasmiddeldosering: Nee

Kom je er niet uit bij het kopen van de LG F4WM309WE of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

LG F4WM309WE - Afbeelding 1LG F4WM309WE - Afbeelding 2LG F4WM309WE - Afbeelding 3LG F4WM309WE - Afbeelding 4
Mis je wasmachines of staat jouw wasmachine keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasmachine keuzehulp.

Wil je graag de F4WM309WE kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van LG voor je hebt. Twijfel je of dit wasmachines product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De LG F4WM309WE heeft de volgende EAN code 8806091577818.

De LG F4WM309WE heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de LG F4WM309WE het predicaat "Top Product" gegeven.

Trommelcapaciteit van 9 kilogram

De capaciteit van een LG wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasautomaat geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de F4WM309WE is 9 kilogram. Deze machine beschikt over de mogelijkheid om 9 kilogram textiel in 1 keer te reinigen. Je moet er wel rekening mee houden dat LG wasmachines met een groter vulgewicht wel minder energiezuinig zijn, dan wasmachines met een kleinere inhoud.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen