728x90: Bol Ad

LG F4WM309WE

De beste deal van vandaag

Art & Craft

449,-

Op voorraad

LG F4WM309WE kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, wasmachine - De LG F4WM309WE is een voorlader wasmachine met een trommelcapaciteit van 9 kilogram. De LG

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 50,-
Levertijd: Voor 23.59 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Prijs beschikbaar vanaf: zondag 27 november 2022

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 449,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 449,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties LG F4WM309WE

Algemeen

EAN code 8806091577818
Merk LG
Fabrikantcode (sku) F4WM309WE
Release datum 2022
Top Product Kieskeurig Best Reviewed

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 60
Hoogte (centimeter) 85
Diepte (centimeter) 60
Gewicht (kilogram) 60
Kleur WIT
Lengte stroomkabel (meter) 1.5
Display
Plaatsing apparaat Vrijstaand
Draairichting deur Links

Algemeen

Energieklasse ( Nieuw: Vanaf maart 2021 ) D
Geluidsniveau centrifugeren ( Decibel (dB) ) 76

Waskenmerken

Vulgewicht ( kilogram ) 9
Aantal programma's 10
Stoomfunctie

Droogkenmerken

Toerental ( TPM (Toeren Per Minuut) ) 1400

Gebruiksgemak

Automatische wasmiddeldosering

Fysieke kenmerken

Type wasmachine Voorlader
Koolborstelloze motor
LG F4WM309WE kopen
Actuele prijs: € 449,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de LG F4WM309WE kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van LG voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De LG F4WM309WE heeft de volgende EAN code 8806091577818. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar ťen keer uitgegeven.

De LG F4WM309WE is van het merk LG en is een populair merk binnen de productgroep wasmachines. Het loont om de LG wasmachines bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

LG F4WM309WE - Afbeelding 1LG F4WM309WE - Afbeelding 2LG F4WM309WE - Afbeelding 3LG F4WM309WE - Afbeelding 4
Een wasmachines fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke wasmachine-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor LG F4WM309WE van LG is f4wm309we. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

LG F4WM309WE is sinds 2022 op de markt. In 2022 is LG F4WM309WE van LG geÔntroduceerd op de markt. Een ouder wasmachines wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige wasmachines producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2022 zegt dus niet zoveel over producten, zoals wasmachines.

De LG F4WM309WE heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de LG F4WM309WE het predicaat "Top Product" gegeven.

Het is goed om het gewicht van wasmachines te weten. De LG F4WM309WE van LG heeft een gewicht van 60. Het gewicht van 60 ligt dicht bij het gemiddelde wasmachine gewicht.

LG F4WM309WE - Afbeelding 5LG F4WM309WE - Afbeelding 6LG F4WM309WE - Afbeelding 7
Om wasmachines te gebruiken heb je uiteraard stroom nodig maar een lekkere lange kabel is wel zo prettig. De kabellengte van de stoomkabel van de LG F4WM309WE is 1.5 meter. Bekijk hoe ver het apparaat van het stopcontact geplaatst gaat worden. Als dit verder is dan 1.5 meter, dan is het handig als je een verlengsnoer bij de hand hebt.

Bij wasmachines is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De LG F4WM309WE is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

Met de plaatsing van een apparaat wordt bedoeld of de wasmachines inbouw, onderbouw of vrijstaand zijn. Vrijstaand betekend letterlijk: nergens ergens tegenaan staan. De LG F4WM309WE is een vrijstaand model. Vrijstaande wasmachines zijn handig en omdat je ze overal kan plaatsen. Om volledig te zijn, bij inbouw kan de wasmachines in een kast geplaatst worden. Vaak wordt de deur aan het apparaat bevestigd. De omstandigheden waarin het apparaat wordt geplaatst hebben uiteraard invloed op de prestaties van het apparaat.

De nieuwe LG energieklasse die per 1 maart 2021 is ingegaan geeft aan hoe zuinig deze wasmachine is. De vernieuwde verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. In de nieuwe verdeling van de LG F4WM309WE heeft een energieklasse van d. Met bijvoorbeeld energieklasse A of B bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Maximale geluidsniveau LG F4WM309WE

LG F4WM309WE - Afbeelding 8LG F4WM309WE - Afbeelding 9LG F4WM309WE - Afbeelding 10
Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de LG F4WM309WE gemeten tot maximaal 76 decibel. Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Trommelcapaciteit van 9 kilogram

De capaciteit van een LG wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasautomaat geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de F4WM309WE is 9 kilogram. Deze machine beschikt over de mogelijkheid om 9 kilogram textiel in 1 keer te reinigen. Je moet er wel rekening mee houden dat LG wasmachines met een groter vulgewicht wel minder energiezuinig zijn, dan wasmachines met een kleinere inhoud.

10 wasprogramma's op de LG F4WM309WE

De meeste wasmachines hebben tegenwoordig veel verschillende wasprogramma's. De LG F4WM309WE heeft 10 programma's. Meer programma's op je nieuwe LG wasmachine is niet altijd beter. Bedenk welke programma's je in ieder geval nodig hebt en controleer of die aanwezig zijn bij de LG F4WM309WE wasmachine. Bijvoorbeeld: sport je veel? Dan is sport wasprogramma handig. Wil je energie besparen? Dan is een eco stand handig.

De LG F4WM309WE is uitgerust met een stoomfunctie. Als een LG wasmachine uitgevoerd is met een stoomfunctie dan wordt het wasgoed aan het einde van het wasprogramma kort gestoomd. Hierdoor komt het wasgoed minder gekreukt uit de trommel van de LG F4WM309WE en hierdoor strijken gaat makkelijker. Daarnaast doodt stoom 99,9% van de bacteriŽn en verwijdert het nare luchtjes. Grootste voordelen van een stoomfunctie zijn dus minder strijkwerk, frisse was en hygiŽnisch.

Maximaal centrifugeren 1400 toeren LG F4WM309WE

LG wasmachines hebben een centrifugefunctie met een toerental variŽrend van 1200 toeren tot 1800 toeren. Hoe hoger het toerental, hoe droger de was uit de wasmachine komt. Het toerental wordt uitgedrukt in toeren per minuut of tpm. De LG F4WM309WE wasmachine heeft 1400 toeren per minuut. 1400 tpm om je wasgoed goed droog te centrifugeren. Meer toeren is niet altijd beter. Het uiteindelijke restvochtpercentage is het daadwerkelijke resultaat; hoe droog is je wasgoed voordat je het in de LG droger stopt, of op de waslijn hangt? Bij LG wasmachines met een centrifugesnelheid van 1600 toeren blijft er een restvochtpercentage van 44% achter. Bij 1200 toeren blijft er rond de 52% restvocht achter. Je ziet dat er zit niet echt veel verschil tussen 1400 of 1600 toeren.

Er zijn twee soorten wasmachines: voorladers en bovenladers. De LG F4WM309WE is een voorlader wasmachine. De naam zegt het al: de was wordt aan de voorkant van deze LG wasmachine geladen. De meeste wasmachines in Nederland zijn voorladers. In Amerika en Engeland gebruiken ze meestal bovenlader wasmachines.

Wasmachine - De LG F4WM309WE is een voorlader wasmachine met een trommelcapaciteit van 9 kilogram. De LG Steam-technologie verwijdert 99,9% van de allergenen zoals huisofmijt die een allergie of ademhalingsprobleem kunnen veroorzaken. De wasmachine is voorzien van een duurzame Direct Drive motor. Met deze koolborstelloze motor, direct aan de wastrommel gemonteerd, onstaat er vrijwel geen onnodige frictie meer dat zorgt voor onnodig lawaai, energieverbruik, of slijtage van de motor onderdelen. Met de Tag On functionaliteit kun je nieuwe wasprogramma's downloaden, bijvoorbeeld voor: babykleding, sportkleding en jeans. Ook is het mogelijk om eventuele problemen snel vast stellen met Smart diagnosis. Houd je smartphone bij het Tag On symbool om deze eenvoudig te verbinden met de wasmachine. De LG F4WM309WE heeft een toerental van 1400 tpm en energieklasse D.

LG F4WM309WE

  • Energieklasse: D Nieuw: Vanaf maart 2021
  • Geluidsniveau centrifugeren: 76 Decibel (dB)
  • Vulgewicht: 9 kilogram
  • Toerental: 1400 TPM (Toeren Per Minuut)
  • Automatische wasmiddeldosering: Nee
  • Type wasmachine: Voorlader

Kom je er niet uit bij het kopen van de LG F4WM309WE of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines of staat jouw wasmachine keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasmachine keuzehulp.

Prijzen vergelijken LG F4WM309WE. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen