728x90: Bol Ad

Dyson Purifier Cool AutoReact

Laagste prijs gevonden vandaag 03:45 uur voor € 599,- bij Dyson Shop.

€ 599,-

Logo Dyson Shop

Dyson Shop aanbieding: vandaag 03:45 uur

€ 599,-

bekijk

Logo Coolblue

Coolblue aanbieding: vandaag 03:45 uur

€ 599,-

bekijk


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 599,-

Overweeg je de Dyson Purifier Cool AutoReact te kopen? Scoor hem voor de laagste prijs van € 599,- bij Dyson Shop, of abonneer je op onze prijsalert voor een nog lagere prijs.

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 599,-

Specificaties Dyson Purifier Cool AutoReact

Algemeen

EAN code 5025155072974
Merk Dyson
Fabrikantcode (sku) TP07A
Release datum December 2021
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter)20.4
Hoogte (centimeter)105
Diepte (centimeter)12
Gewicht (kilogram)4.99
Kleur Nickel, White
Display

Eigenschappen

Reinigingstechniek HEPA filter
Max. te reinigen oppervlakte (m2)32
Maximaal geluidsniveau ( decibel )61

Filters

Hepa-filter
Dyson Purifier Cool AutoReact kopen
Actuele prijs: € 599,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De Dyson Purifier Cool AutoReact is een luchtreiniger en ventilator in één. Het nieuwe detectiesysteem bestaat uit 3 sensoren: 1 deeltjes, 2 vochtigheid en temperatuur, 3 gassen. Ze detecteren automatisch deeltjes en gassen in de lucht en stellen dan een diagnose die ze in realtime op het scherm weergeven. De luchtreinigingsventilator heeft een volledig afgesloten luchtstroom- en filtratiesysteem om lekken van vuile lucht te voorkomen. Wat naar binnen gaat, blijft binnen. De HEPA H13- en actieve koolfilters verwijderen gassen en 99,95% van de verontreinigende stoffen zo klein als 0,1 micron. Deze Dyson-luchtreiniger beschikt over Air Multiplier-technologie, dit houdt in dat de luchtreiniger van een afstand vervuilende stoffen uit de lucht zuigt en schone lucht door de kamer verspreidt. De Dyson Purifier Cool AutoReact is gecertificeerd met het ECARF-label. Het is een speciale certificering voor allergievriendelijke producten. Verder is de De Dyson Purifier Cool AutoReac 20% stiller dan het vorige model.

DYSON PURIFIER COOL AUTOREACT

  • Reinigingstechniek: HEPA filter
  • Maximaal geluidsniveau: 61 decibel
  • Hepa-filter: Ja

Kom je er niet uit bij het kopen van de Dyson Purifier Cool AutoReact of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze luchtreiniger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Dyson Purifier Cool AutoReact - Afbeelding 1Dyson Purifier Cool AutoReact - Afbeelding 2Dyson Purifier Cool AutoReact - Afbeelding 3Dyson Purifier Cool AutoReact - Afbeelding 4
Mis je luchtreiniger of staat jouw luchtreiniger keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze luchtreiniger keuzehulp.

Wil je graag de Purifier Cool AutoReact kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Dyson voor je hebt. Twijfel je of dit luchtreiniger product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Dyson Purifier Cool AutoReact heeft de volgende EAN code 5025155072974.

De Dyson Purifier Cool AutoReact heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Dyson Purifier Cool AutoReact het predicaat "Top Product" gegeven.

Als je de luchtreiniger in je slaapkamer hebt staan is het prettig dat hij stil is. Je kunt spreken van een stille luchtreiniger als deze 35 dB of minder geluid maakt. Deze Dyson Purifier Cool AutoReact produceert een geluid van 61 decibel. Hoe lager het aantal decibel hoe stiller de luchtreiniger is.

Logo Dyson Shop

Dyson Shop aanbieding: vandaag 03:45 uur

€ 599,-

bekijk

Logo Coolblue

Coolblue aanbieding: vandaag 03:45 uur

€ 599,-

bekijk

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen