728x90: Wehkamp Ad

AEG L8FENS96EV

De beste deal van vandaag

Bol.com

999,-

Uiterlijk 5 december in huis

AEG L8FENS96EV kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, wasmachine - De AEG L8FENS96EV is een zuinige wasmachine met een vulgewicht van 9 kilogram. De universalDose

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: vrijdag 25 november 2022

AEG L8FENS96EV aanbiedingen

Dat is zeker
Vandaag besteld, morgen in huis!
De witgoed winkel van ons allemaal
Uiterlijk 5 december in huis

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 999,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 999,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties AEG L8FENS96EV

Algemeen

EAN code 7332543805662
Merk AEG
Fabrikantcode (sku) L8FENS96EV
Release datum Oktober 2021

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59.7
Hoogte (centimeter) 84.7
Diepte (centimeter) 6.6
Gewicht (kilogram) 77.5
Kleur Wit
Display
Draairichting deur Links

Algemeen

Energieklasse ( Nieuw: Vanaf maart 2021 ) A
Geluidsniveau centrifugeren ( Decibel (dB) ) 76

Waskenmerken

Vulgewicht ( kilogram ) 9
Stoomfunctie

Droogkenmerken

Toerental ( TPM (Toeren Per Minuut) ) 1600
Toerental instelbaar

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Waterbeveiliging
Automatische wasmiddeldosering

Fysieke kenmerken

Type wasmachine Voorlader
AEG L8FENS96EV kopen
Actuele prijs: € 999,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de AEG L8FENS96EV kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van AEG voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De AEG L8FENS96EV heeft de volgende EAN code 7332543805662. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar ťen keer uitgegeven.

De AEG L8FENS96EV is van het merk AEG en is een populair merk binnen de productgroep wasmachines. Het loont om de AEG wasmachines bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

AEG L8FENS96EV - Afbeelding 1AEG L8FENS96EV - Afbeelding 2AEG L8FENS96EV - Afbeelding 3AEG L8FENS96EV - Afbeelding 4
Een wasmachines fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke wasmachine-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor AEG L8FENS96EV van AEG is l8fens96ev. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

AEG L8FENS96EV is sinds oktober 2021 op de markt. In oktober 2021 is AEG L8FENS96EV van AEG geÔntroduceerd op de markt. Een ouder wasmachines wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige wasmachines producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in oktober 2021 zegt dus niet zoveel over producten, zoals wasmachines.

Het is goed om het gewicht van wasmachines te weten. De AEG L8FENS96EV van AEG heeft een gewicht van 77.5. Het gewicht van 77.5 ligt dicht bij het gemiddelde wasmachine gewicht.

Bij wasmachines is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De AEG L8FENS96EV is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

AEG L8FENS96EV - Afbeelding 5AEG L8FENS96EV - Afbeelding 6AEG L8FENS96EV - Afbeelding 7
De nieuwe AEG energieklasse die per 1 maart 2021 is ingegaan geeft aan hoe zuinig deze wasmachine is. De vernieuwde verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. In de nieuwe verdeling van de AEG L8FENS96EV heeft een energieklasse van a. Met bijvoorbeeld energieklasse A of B bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Maximale geluidsniveau AEG L8FENS96EV

Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de AEG L8FENS96EV gemeten tot maximaal 76 decibel. Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Trommelcapaciteit van 9 kilogram

De capaciteit van een AEG wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasautomaat geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de L8FENS96EV is 9 kilogram. Deze machine beschikt over de mogelijkheid om 9 kilogram textiel in 1 keer te reinigen. Je moet er wel rekening mee houden dat AEG wasmachines met een groter vulgewicht wel minder energiezuinig zijn, dan wasmachines met een kleinere inhoud.

De AEG L8FENS96EV is uitgerust met een stoomfunctie. Als een AEG wasmachine uitgevoerd is met een stoomfunctie dan wordt het wasgoed aan het einde van het wasprogramma kort gestoomd. Hierdoor komt het wasgoed minder gekreukt uit de trommel van de AEG L8FENS96EV en hierdoor strijken gaat makkelijker. Daarnaast doodt stoom 99,9% van de bacteriŽn en verwijdert het nare luchtjes. Grootste voordelen van een stoomfunctie zijn dus minder strijkwerk, frisse was en hygiŽnisch.

Maximaal centrifugeren 1600 toeren AEG L8FENS96EV

AEG wasmachines hebben een centrifugefunctie met een toerental variŽrend van 1200 toeren tot 1800 toeren. Hoe hoger het toerental, hoe droger de was uit de wasmachine komt. Het toerental wordt uitgedrukt in toeren per minuut of tpm. De AEG L8FENS96EV wasmachine heeft 1600 toeren per minuut. 1600 tpm om je wasgoed goed droog te centrifugeren. Meer toeren is niet altijd beter. Het uiteindelijke restvochtpercentage is het daadwerkelijke resultaat; hoe droog is je wasgoed voordat je het in de AEG droger stopt, of op de waslijn hangt? Bij AEG wasmachines met een centrifugesnelheid van 1600 toeren blijft er een restvochtpercentage van 44% achter. Bij 1200 toeren blijft er rond de 52% restvocht achter. Je ziet dat er zit niet echt veel verschil tussen 1400 of 1600 toeren.

Veel wasmachines hebben tegenwoordig ook de mogelijkheid om het toerental in te stellen. Dit wil zeggen dat de toeren per wasbeurt op de AEG wasmachine kunt instellen. Bij de AEG L8FENS96EV kun je het toerental ook instellen. Bij delicaat wasgoed wil je minder hoge toeren, want anders gaat het te veel kreukelen. Handdoeken wil je zo droog mogelijk, dus een zo hoog mogelijk toerental. Super fijn!

De AEG L8FENS96EV beschikt over startuitstel, waarmee je de AEG wasmachine op een later tijdstip kunt laten starten. Zo kun je de was doen tijdens het daltarief. Dat is een stuk voordeliger!

Een beladingssensor meet hoe vol de trommel is en beperkt het energie- en waterverbruik als de AEG wasautomaat niet helemaal vol is. De L8FENS96EV wasmachine heeft een beladingssensor en weegt het wasgoed in de trommel. Maar je bespaart meer dan je zo veel mogelijk met een volle trommel wast.

De automatische wasmiddeldosering op de AEG L8FENS96EV is een super handige functie! Je stopt 1x al het wasmiddel in de AEG wasmachine en de AEG L8FENS96EV wasmachine meet zelf af hoeveel wasmiddel er nodig is per wasbeurt. Nooit meer te veel of te weinig wasmiddel in bij de was. Je bespaart tijd, geld en het is beter voor je was en je AEG wasmachine. Wij kunnen niet meer zonder deze functie!

Er zijn twee soorten wasmachines: voorladers en bovenladers. De AEG L8FENS96EV is een voorlader wasmachine. De naam zegt het al: de was wordt aan de voorkant van deze AEG wasmachine geladen. De meeste wasmachines in Nederland zijn voorladers. In Amerika en Engeland gebruiken ze meestal bovenlader wasmachines.

Wasmachine - De AEG L8FENS96EV is een zuinige wasmachine met een vulgewicht van 9 kilogram. De universalDose is een unieke lade die ontworpen is voor PODS-capsules en gebruikt speciale waterjets om de PODS in de lade te verzachten en open te maken, waardoor ze 60% sneller worden geactiveerd dan in de trommel. Dit geeft extra kracht aan vlekverwijdering bij koude en snelle wasbeurten van 1 uur. De ÖKOMix-technologie lost wasmiddel en -verzachter op in water, voordat ze in de trommel terechtkomen. Zo wordt elke vezel bereikt, gereinigd en verzorgt. Het stoomprogramma reinigt de was snel en grondig en door de stoom worden kreukels verminderd. Deze wasmachine van AEG heeft een toerental van 1600tpm en energieklasse A.

AEG L8FENS96EV

  • Energieklasse: A Nieuw: Vanaf maart 2021
  • Geluidsniveau centrifugeren: 76 Decibel (dB)
  • Vulgewicht: 9 kilogram
  • Toerental: 1600 TPM (Toeren Per Minuut)
  • Automatische wasmiddeldosering: Ja
  • Type wasmachine: Voorlader

Kom je er niet uit bij het kopen van de AEG L8FENS96EV of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines of staat jouw wasmachine keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasmachine keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen