728x90: Bol Ad

Siemens WG44g2M7NL

De beste deal van vandaag

Coolblue

899,-

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis

Siemens WG44g2M7NL kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, wasmachine - De Siemens WG44g2M7NL is een zuinige wasmachine met een vulcapaciteit van 9 kilogram. De

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 23.59 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: woensdag 23 november 2022

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 899,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 899,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Siemens WG44g2M7NL

Algemeen

EAN code 4242003909737
Merk Siemens
Release datum November 2021
Top Product Kieskeurig Best Reviewed

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59.8
Hoogte (centimeter) 84.8
Diepte (centimeter) 59.0
Gewicht (kilogram) 72.6
Kleur Wit
Draairichting deur aanpasbaar Vrijstaand
Vulopening (cm) 32
Smartphone app

Algemeen

Energieklasse ( Nieuw: Vanaf maart 2021 ) A
Geluidsniveau centrifugeren ( Decibel (dB) ) 70

Waskenmerken

Vulgewicht ( kilogram ) 9

Droogkenmerken

Toerental ( TPM (Toeren Per Minuut) ) 1400

Gebruiksgemak

Automatische wasmiddeldosering

Fysieke kenmerken

Type wasmachine Voorlader
Koolborstelloze motor
Siemens WG44g2M7NL kopen
Actuele prijs: € 899,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Siemens WG44g2M7NL kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Siemens voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Siemens WG44g2M7NL heeft de volgende EAN code 4242003909737. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

De Siemens WG44g2M7NL is van het merk Siemens en is een populair merk binnen de productgroep wasmachines. Het loont om de Siemens wasmachines bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Siemens  WG44g2M7NL - Afbeelding 1Siemens  WG44g2M7NL - Afbeelding 2Siemens  WG44g2M7NL - Afbeelding 3
Siemens WG44g2M7NL is sinds november 2021 op de markt. In november 2021 is Siemens WG44g2M7NL van Siemens geïntroduceerd op de markt. Een ouder wasmachines wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige wasmachines producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in november 2021 zegt dus niet zoveel over producten, zoals wasmachines.

De Siemens WG44g2M7NL heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Siemens WG44g2M7NL het predicaat "Top Product" gegeven.

Het is goed om het gewicht van wasmachines te weten. De Siemens WG44g2M7NL van Siemens heeft een gewicht van 72.6. Het gewicht van 72.6 ligt dicht bij het gemiddelde wasmachine gewicht.

De nieuwe Siemens energieklasse die per 1 maart 2021 is ingegaan geeft aan hoe zuinig deze wasmachine is. De vernieuwde verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. In de nieuwe verdeling van de Siemens WG44g2M7NL heeft een energieklasse van a. Met bijvoorbeeld energieklasse A of B bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Maximale geluidsniveau Siemens WG44g2M7NL

Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de Siemens WG44g2M7NL gemeten tot maximaal 70 decibel. Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Trommelcapaciteit van 9 kilogram

De capaciteit van een Siemens wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasautomaat geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de WG44g2M7NL is 9 kilogram. Deze machine beschikt over de mogelijkheid om 9 kilogram textiel in 1 keer te reinigen. Je moet er wel rekening mee houden dat Siemens wasmachines met een groter vulgewicht wel minder energiezuinig zijn, dan wasmachines met een kleinere inhoud.

Maximaal centrifugeren 1400 toeren Siemens WG44g2M7NL

Siemens wasmachines hebben een centrifugefunctie met een toerental variërend van 1200 toeren tot 1800 toeren. Hoe hoger het toerental, hoe droger de was uit de wasmachine komt. Het toerental wordt uitgedrukt in toeren per minuut of tpm. De Siemens WG44g2M7NL wasmachine heeft 1400 toeren per minuut. 1400 tpm om je wasgoed goed droog te centrifugeren. Meer toeren is niet altijd beter. Het uiteindelijke restvochtpercentage is het daadwerkelijke resultaat; hoe droog is je wasgoed voordat je het in de Siemens droger stopt, of op de waslijn hangt? Bij Siemens wasmachines met een centrifugesnelheid van 1600 toeren blijft er een restvochtpercentage van 44% achter. Bij 1200 toeren blijft er rond de 52% restvocht achter. Je ziet dat er zit niet echt veel verschil tussen 1400 of 1600 toeren.

Er zijn twee soorten wasmachines: voorladers en bovenladers. De Siemens WG44g2M7NL is een voorlader wasmachine. De naam zegt het al: de was wordt aan de voorkant van deze Siemens wasmachine geladen. De meeste wasmachines in Nederland zijn voorladers. In Amerika en Engeland gebruiken ze meestal bovenlader wasmachines.

Wasmachine - De Siemens WG44g2M7NL is een zuinige wasmachine met een vulcapaciteit van 9 kilogram. De wasmachine beschikt over een Anti-vlekkensysteem - verwijdert de vier meeste vlekken zonder vlekkenverwijderaar. Boter of olie, bloed, gras en wijn. Geen extra wasmiddel nodig en je hoeft de was ook niet voor te behandelen. Door de temperatuur van het water, snelheid en duur aan te passen, worden de vlekken zorgvuldig verwijderd. Deze wasmachine heeft een speciaal programma voor sport- en outdoorkleding. De speedPack XL levert een uitstekend wasresultaat in 1 uur of een klein wasje in 15 minuten. Het aquaStop-systeem beschermt de wasmachine tegen alle soorten waterschade, zoals lekkages en overstromingen. Door de koolborstelloze iQdrive motor heb je minder last van trillingen en lawaai. Deze Siemens heeft een toerental van 1400 tpm en energielabel A.

SIEMENS WG44G2M7NL

  • Energieklasse: A Nieuw: Vanaf maart 2021
  • Geluidsniveau centrifugeren: 70 Decibel (dB)
  • Vulgewicht: 9 kilogram
  • Toerental: 1400 TPM (Toeren Per Minuut)
  • Automatische wasmiddeldosering: Nee
  • Type wasmachine: Voorlader

Kom je er niet uit bij het kopen van de Siemens WG44g2M7NL of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines of staat jouw wasmachine keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasmachine keuzehulp.

Prijzen vergelijken Siemens WG44g2M7NL. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen