728x90: Wehkamp Ad

Miele WSD 023 WCS

De beste deal van vandaag

Coolblue

1.089,-

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis

Miele WSD 023 WCS kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, wasmachine - De Miele WSD 023 WCS is een zuinige wasmachine met een trommelcapaciteit van 8 kilogram.

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 23.59 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf:

Miele WSD 023 WCS aanbiedingen

Alles voor een glimlach
Coolblue aanbieding: vandaag 12:17 uur
De witgoed winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: vandaag 08:14 uur

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 1.089,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 1.089,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Miele WSD 023 WCS

Algemeen

EAN code 4002516467533
Merk Miele
Fabrikantcode (sku) WSD 023 WCS
Release datum 2021

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59,6
Hoogte (centimeter) 85
Diepte (centimeter) 63,6
Gewicht (kilogram) 80
Kleur Wit
Lengte stroomkabel (meter) 2
Plaatsing apparaat Vrijstaand
Draairichting deur rechts
Vulopening (cm) 30
Smartphone app

Algemeen

Energieklasse ( Nieuw: Vanaf maart 2021 ) A
Geluidsniveau centrifugeren ( Decibel (dB) ) 72
Geluidsniveau wassen ( decibel (dB) ) 50

Waskenmerken

Vulgewicht ( kilogram ) 8
Aantal programma's 12
Kledingbeschermende trommel
Stoomfunctie
Waterverbruik (liters) 10340

Droogkenmerken

Toerental ( TPM (Toeren Per Minuut) ) 1400

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Waterbeveiliging
Automatische wasmiddeldosering

Fysieke kenmerken

Type wasmachine Voorlader
Koolborstelloze motor
Miele WSD 023 WCS kopen
Actuele prijs: € 1.089,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Miele WSD 023 WCS kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Miele voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Miele WSD 023 WCS heeft de volgende EAN code 4002516467533. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar ťen keer uitgegeven.

De Miele WSD 023 WCS is van het merk Miele en is een populair merk binnen de productgroep wasmachines. Het loont om de Miele wasmachines bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Miele WSD 023 WCS - Afbeelding 1Miele WSD 023 WCS - Afbeelding 2Miele WSD 023 WCS - Afbeelding 3Miele WSD 023 WCS - Afbeelding 4
Een wasmachines fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke wasmachine-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Miele WSD 023 WCS van Miele is wsd 023 wcs. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Miele WSD 023 WCS is sinds 2021 op de markt. In 2021 is Miele WSD 023 WCS van Miele geÔntroduceerd op de markt. Een ouder wasmachines wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige wasmachines producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2021 zegt dus niet zoveel over producten, zoals wasmachines.

Het is goed om het gewicht van wasmachines te weten. De Miele WSD 023 WCS van Miele heeft een gewicht van 80. Het gewicht van 80 ligt dicht bij het gemiddelde wasmachine gewicht.

Om wasmachines te gebruiken heb je uiteraard stroom nodig maar een lekkere lange kabel is wel zo prettig. De kabellengte van de stoomkabel van de Miele WSD 023 WCS is 2 meter. Bekijk hoe ver het apparaat van het stopcontact geplaatst gaat worden. Als dit verder is dan 2 meter, dan is het handig als je een verlengsnoer bij de hand hebt.

Miele WSD 023 WCS - Afbeelding 5Miele WSD 023 WCS - Afbeelding 6Miele WSD 023 WCS - Afbeelding 7
Met de plaatsing van een apparaat wordt bedoeld of de wasmachines inbouw, onderbouw of vrijstaand zijn. Vrijstaand betekend letterlijk: nergens ergens tegenaan staan. De Miele WSD 023 WCS is een vrijstaand model. Vrijstaande wasmachines zijn handig en omdat je ze overal kan plaatsen. Om volledig te zijn, bij inbouw kan de wasmachines in een kast geplaatst worden. Vaak wordt de deur aan het apparaat bevestigd. De omstandigheden waarin het apparaat wordt geplaatst hebben uiteraard invloed op de prestaties van het apparaat.

De nieuwe Miele energieklasse die per 1 maart 2021 is ingegaan geeft aan hoe zuinig deze wasmachine is. De vernieuwde verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. In de nieuwe verdeling van de Miele WSD 023 WCS heeft een energieklasse van a. Met bijvoorbeeld energieklasse A of B bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Maximale geluidsniveau Miele WSD 023 WCS

Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de Miele WSD 023 WCS gemeten tot maximaal 72 decibel. Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Tijdens het wassen produceert de Miele WSD 023 WCS maximaal 50 decibel geluid. Hoe meer decibel, hoe luider de machine is tijdens het wassen. Staat je Miele wasautomaat in de open ruimte of vlak naast je bed? Neem dan een stillere Miele machine.

Trommelcapaciteit van 8 kilogram

Miele WSD 023 WCS - Afbeelding 8Miele WSD 023 WCS - Afbeelding 9Miele WSD 023 WCS - Afbeelding 10Miele WSD 023 WCS - Afbeelding 11
De capaciteit van een Miele wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasautomaat geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de WSD 023 WCS is 8 kilogram. Deze machine beschikt over de mogelijkheid om 8 kilogram textiel in 1 keer te reinigen. Je moet er wel rekening mee houden dat Miele wasmachines met een groter vulgewicht wel minder energiezuinig zijn, dan wasmachines met een kleinere inhoud.

12 wasprogramma's op de Miele WSD 023 WCS

De meeste wasmachines hebben tegenwoordig veel verschillende wasprogramma's. De Miele WSD 023 WCS heeft 12 programma's. Meer programma's op je nieuwe Miele wasmachine is niet altijd beter. Bedenk welke programma's je in ieder geval nodig hebt en controleer of die aanwezig zijn bij de Miele WSD 023 WCS wasmachine. Bijvoorbeeld: sport je veel? Dan is sport wasprogramma handig. Wil je energie besparen? Dan is een eco stand handig.

Een kledingbeschermende trommel van Miele voorkomt dat je wasgoed slijt dankzij de speciale wandstructuur van de wastrommel. De Miele WSD 023 WCS heeft een speciale beschermende trommel om de kwaliteit van je kleding te beschermen en slijtage te verminderen. Miele noemt het bijvoorbeeld SoftCare-trommel met speciale honingraatstructuur en Beko noemt het Aquawave trommeltechnologie.

De Miele WSD 023 WCS is uitgerust met een stoomfunctie. Als een Miele wasmachine uitgevoerd is met een stoomfunctie dan wordt het wasgoed aan het einde van het wasprogramma kort gestoomd. Hierdoor komt het wasgoed minder gekreukt uit de trommel van de Miele WSD 023 WCS en hierdoor strijken gaat makkelijker. Daarnaast doodt stoom 99,9% van de bacteriŽn en verwijdert het nare luchtjes. Grootste voordelen van een stoomfunctie zijn dus minder strijkwerk, frisse was en hygiŽnisch.

Weet jij hoeveel water je huidige wasmachine verbruikt? De Miele WSD 023 WCS gebruikt gemiddeld 10340 liter water per wasbeurt. Hoe minder water je gebruikt hoe meer geld je bespaart. Gemiddeld gebruiken Miele wasmachines tussen de 60 en 100 liter per wasbeurt. Ter vergelijking: wanneer je een douche neemt, kost dit gemiddeld 20 tot 60 liter per keer. Hoeveel water een Miele wasmachine gebruikt kun je vinden op het energielabel, bij het tekentje met een kraan. Sinds 1 maart 2021 is er een nieuw label met de energieklasse en het energie- en waterverbruik. Op het energielabel lees je bij de Miele WSD 023 WCS 10340 liter.

Maximaal centrifugeren 1400 toeren Miele WSD 023 WCS

Miele wasmachines hebben een centrifugefunctie met een toerental variŽrend van 1200 toeren tot 1800 toeren. Hoe hoger het toerental, hoe droger de was uit de wasmachine komt. Het toerental wordt uitgedrukt in toeren per minuut of tpm. De Miele WSD 023 WCS wasmachine heeft 1400 toeren per minuut. 1400 tpm om je wasgoed goed droog te centrifugeren. Meer toeren is niet altijd beter. Het uiteindelijke restvochtpercentage is het daadwerkelijke resultaat; hoe droog is je wasgoed voordat je het in de Miele droger stopt, of op de waslijn hangt? Bij Miele wasmachines met een centrifugesnelheid van 1600 toeren blijft er een restvochtpercentage van 44% achter. Bij 1200 toeren blijft er rond de 52% restvocht achter. Je ziet dat er zit niet echt veel verschil tussen 1400 of 1600 toeren.

De Miele WSD 023 WCS beschikt over startuitstel, waarmee je de Miele wasmachine op een later tijdstip kunt laten starten. Zo kun je de was doen tijdens het daltarief. Dat is een stuk voordeliger!

Een beladingssensor meet hoe vol de trommel is en beperkt het energie- en waterverbruik als de Miele wasautomaat niet helemaal vol is. De WSD 023 WCS wasmachine heeft een beladingssensor en weegt het wasgoed in de trommel. Maar je bespaart meer dan je zo veel mogelijk met een volle trommel wast.

Deze Miele wasmachine is toegerust met een waterbeveiliging die ervoor zorgt dat de watertoevoer wordt afgesloten als er een storing is. Zo wordt de kans op lekkage geminimaliseerd. De waterbeveiliging wordt vaak aquastop of waterslot genoemd. Het is altijd verstandig om ook een lekbak onder je Miele WSD 023 WCS wasmachine te plaatsen.

Er zijn twee soorten wasmachines: voorladers en bovenladers. De Miele WSD 023 WCS is een voorlader wasmachine. De naam zegt het al: de was wordt aan de voorkant van deze Miele wasmachine geladen. De meeste wasmachines in Nederland zijn voorladers. In Amerika en Engeland gebruiken ze meestal bovenlader wasmachines.

Wasmachine - De Miele WSD 023 WCS is een zuinige wasmachine met een trommelcapaciteit van 8 kilogram. CapDosing biedt de mogelijkheid om speciale wasprogramma’s aan te vullen met Miele-capsules. Je kunt kiezen uit speciale wasmiddelen en wasverzachters. De capsule plaats je eenvoudig in het speciale vakje in de wasmiddellade en de wasmachine doseert automatisch de juiste hoeveelheid op het juiste moment. Door de beladingssensor meet de wasmachine hoe vol de trommel zit en worden de hoeveelheid water en het wasprogramma hierop aangepast. De softcare trommel zorgt voor minder kreukvorming en slijtage. Tijdens het wassen glijdt de kleding over een dun waterlaagje tussen het textiel en de trommelwand, hierdoor wordt het beter beschermd. Het Watercontrol-systeem controleert met een waterniveausensor de watertoevoer. Deze wasmachine van Miele heeft een een toerental van 1400 tpm en een energielabel A.

MIELE WSD 023 WCS

  • Energieklasse: A Nieuw: Vanaf maart 2021
  • Geluidsniveau centrifugeren: 72 Decibel (dB)
  • Geluidsniveau wassen: 50 decibel (dB)
  • Vulgewicht: 8 kilogram
  • Toerental: 1400 TPM (Toeren Per Minuut)
  • Automatische wasmiddeldosering: Nee
  • Type wasmachine: Voorlader

Kom je er niet uit bij het kopen van de Miele WSD 023 WCS of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines of staat jouw wasmachine keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasmachine keuzehulp.

Alles voor een glimlach
Coolblue aanbieding: vandaag 12:17 uur
De witgoed winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: vandaag 08:14 uur

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen