728x90: Wehkamp Ad

AEG VX7-2-DOG

De beste deal van vandaag

Wehkamp

239,-

169,-

Direct leverbaar

AEG VX7-2-DOG kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, consumentenbond Beste uit de Test - De AEG VX7-2-DOG is een krachtige stofzuiger met zak en prima geschikt

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: donderdag 18 augustus 2022

AEG VX7-2-DOG aanbiedingen

Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken
Direct leverbaar
Begrijpt 't
Leverbaar
Die doet het
Alleen winkelvoorraad

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 169,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 169,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties AEG VX7-2-DOG

Algemeen

EAN code 7332543807987
Merk AEG
Fabrikantcode (sku) 7332543807987
Release datum 2021
Best Getest Consumentenbond Beste uit de Test

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 44,1
Hoogte (centimeter) 23,8
Diepte (centimeter) 29,3
Gewicht (kilogram) 6,48
Kleur Zwart
Lengte stroomkabel (meter) 12
Vermogen (watt) 650

Algemeen

Type stofopvang Met Zak
Geschikt voor vloertype Alle
Maximaal geluidsniveau ( Decibel (dB) ) 70
Capaciteit opvangzak ( Liter ) 3,5
Telescopische steel
Meegeleverde speciale dierenhaar borstel

Fysieke kenmerken

Materiaal stofzuigerslang rvs
Actieradius (meter) 12

Accessoires

Meegeleverde accessoires
Kierenzuigmond
Turboborstel
Meubelzuigmond
Parketborstel
AEG VX7-2-DOG kopen?
Actuele prijs: € 169,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de AEG VX7-2-DOG kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van AEG voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De AEG VX7-2-DOG heeft de volgende EAN code 7332543807987. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen stofzuiger en wordt maar éen keer uitgegeven.

AEG VX7-2-DOG is van het merk AEG en het merk AEG is een populair merk binnen de productgroep stofzuiger. AEG stofzuiger kun je vinden in winkels en webshops. AEG producten behoren tot de topmerken stofzuiger in Nederland. Koop AEG VX7-2-DOG voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

AEG VX7-2-DOG - Afbeelding 1AEG VX7-2-DOG - Afbeelding 2AEG VX7-2-DOG - Afbeelding 3AEG VX7-2-DOG - Afbeelding 4
Een stofzuiger fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke stofzuiger producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor AEG VX7-2-DOG van AEG is 7332543807987. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de AEG SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van AEG VX7-2-DOG is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

AEG VX7-2-DOG is sinds 2021 op de markt. In 2021 is AEG VX7-2-DOG van AEG geïntroduceerd op de markt. Een ouder stofzuiger wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige stofzuiger producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2021 zegt dus niet zoveel over producten, zoals stofzuiger.

AEG VX7-2-DOG Best Getest

Dit product heeft het predicaat consumentenbond beste uit de test ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel stofzuiger en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de AEG VX7-2-DOG dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

Het is goed om het gewicht van stofzuiger te weten. De AEG VX7-2-DOG van AEG heeft een gewicht van 6,48 kilogram. Het gewicht van 6,48 kilogram ligt dicht bij het gemiddelde gewicht van stofzuiger.

Om stofzuiger te gebruiken heb je uiteraard stroom nodig maar een lekkere lange kabel is wel zo prettig. De kabellengte van de stoomkabel van de AEG VX7-2-DOG is 12 meter. Bekijk hoe ver het apparaat van het stopcontact geplaatst gaat worden. Als dit verder is dan 12 meter, dan is het handig als je een verlengsnoer bij de hand hebt.

Het stroomverbruik van AEG VX7-2-DOG is 650 watt. Het vermogen van stofzuiger wordt uitgedrukt in watt (W). Watt is de meeteenheid van het energetisch vermogen. Op de meeste elektrische huishoudelijke apparaten, zoals stofzuiger, staat aangegeven hoeveel vermogen het apparaat nodig heeft. stofzuiger die 1000 watt (ofwel 1 kilowatt, 1 kW) vermogen hebben, gebruiken elke seconde 1000 joule. Het stroomverbruik van je huishoudelijke apparaten bepaalt een aanzienlijk deel je stroomrekening.

Met of zonder zak?

Stofzuigers zijn te verdelen in twee groepen: met of zonder stofzak. De AEG VX7-2-DOG is een stofzuiger uit de categorie: met zak. De grootste voordelen van een zakloze stofzuiger zijn: energiezuiger, zuigkracht blijft behouden en je hoeft geen stofzakken te kopen. De grootste voordelen van een stofzuiger met zak zijn: grotere capaciteit, minder geluid en schoner. Deze AEG stofzuiger heeft met zak.

De AEG VX7-2-DOG is geschikt voor de volgende vloertypen: alle. Je moet er rekening mee houden dat niet iedere steelstofzuiger geschikt is voor alle vloertypen. Controleer of deze AEG stofzuiger geschikt is voor jouw vloer.

Het maximale geluidsniveau bij het zuigen van de AEG VX7-2-DOG is gemeten tot maximaal 70 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de AEG stofzuiger is. Traditionele stofzuigers zijn over het algemeen stiller dan steelstofzuigers.

De capaciteit van de stofzuigerzak wordt aangegeven in liters. De AEG VX7-2-DOG heeft een capaciteit van 3,5 liter. Gemiddeld is de capaciteit van de stofzak 3,5 liter. Hoe groter de capaciteit van de stofzak, hoe minder vaak de stofzuigerzak van je AEG stofzuiger te vervangen hoeft te worden.

De AEG VX7-2-DOG heeft een actieradius van 12 meter. Met de actieradius wordt het bereik bedoeld van de AEG stofzuiger. Simpel gezegd hoe ver kun je gaan met de VX7-2-DOG, met de stekker in het stopcontact. Met een verlengsnoer kun je het bereik van 12 meter eenvoudig verlengen.

Bij de AEG VX7-2-DOG wordt een kierenzuigmond meegeleverd. Hiermee kom je heel makkelijk op moeilijk bereikbare plekken in je huis. Denk aan de ruimte tussen de kast en de muur en bijvoorbeeld tussen de kussens op de bank. Dit zijn plekken waar je met een gewone zuigmond niet bij kunt, omdat deze veel te breed is. Bij bijna iedere nieuwe AEG stofzuiger krijg je een kierenzuigmond meegeleverd.

Een turboborstel wordt ook meegeleverd bij de AEG VX7-2-DOG. Een turboborstel is een zuigmond met een ronddraaiende borstel die ervoor zorgt dat je makkelijker dierenharen opzuigt en vuil opzuigt van hoogpolig tapijt. Naast dierenharen, is de AEG stofzuiger met turboborstel ook goed geschikt voor ander vuil dat strakker vastzit op deze zachte ondergronden. Deze accessoire maakt je AEG stofzuiger extra krachtig.

Consumentenbond Beste uit de Test - De AEG VX7-2-DOG is een krachtige stofzuiger met zak en prima geschikt voor het opzuigen van huisdierharen. Beschikt over het Silence Pro system & 360° MotionTechnology-wielen wat zorgt voor een stille stofzuigbeleving. De motor met geoptimaliseerde lawaaidemping zorgt samen met de constructie van de stofzuiger en het nieuwe DustMagnet Silent mondstuk voor een rustigere schoonmaakbeurt. De flexibele zwenkwieltjes zorgen ervoor dat je makkelijk overal bij kunt zelfs op moeilijk bereikbare plekken. De stofzuiger is voorzien van een extra lang snoer van 12 meter. Deze AEG stofzuiger heeft een vermogen van 650 Watt.

AEG VX7-2-DOG

  • Best Getest: Consumentenbond Beste uit de Test
  • Type stofopvang: Met Zak
  • Maximaal geluidsniveau: 70 Decibel (dB)
  • Capaciteit opvangzak: 3,5 Liter

Kom je er niet uit bij het kopen van de AEG VX7-2-DOG of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze stofzuiger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je stofzuiger of staat jouw stofzuiger keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze stofzuiger keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen