728x90: Bol Ad

Liebherr GN4135-21


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..Omschrijving

Wil je graag de Liebherr GN4135-21 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Liebherr voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Liebherr GN4135-21 heeft de volgende EAN code 4016803055273. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen vriezers en wordt maar éen keer uitgegeven.

De Liebherr GN4135-21 is van het merk Liebherr en is een populair merk binnen de productgroep vriezers. Het loont om de Liebherr vriezers bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Een vriezers fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke vriezer-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Liebherr GN4135-21 van Liebherr is gn 4135-21. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Liebherr GN4135-21 is sinds 2020 op de markt. In 2020 is Liebherr GN4135-21 van Liebherr geïntroduceerd op de markt. Een ouder vriezers wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige vriezers producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2020 zegt dus niet zoveel over producten, zoals vriezers.

De Liebherr GN4135-21 heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Liebherr GN4135-21 het predicaat "Top Product" gegeven.

Het is goed om het gewicht van vriezers te weten. De Liebherr GN4135-21 van Liebherr heeft een gewicht van 84,8. Het gewicht van 84,8 ligt dicht bij het gemiddelde vriezer gewicht.

Om vriezers te gebruiken heb je uiteraard stroom nodig maar een lekkere lange kabel is wel zo prettig. De kabellengte van de stoomkabel van de Liebherr GN4135-21 is 2,2 meter. Bekijk hoe ver het apparaat van het stopcontact geplaatst gaat worden. Als dit verder is dan 2,2 meter, dan is het handig als je een verlengsnoer bij de hand hebt.

Met de plaatsing van een apparaat wordt bedoeld of de vriezers inbouw, onderbouw of vrijstaand zijn. Vrijstaand betekend letterlijk: nergens ergens tegenaan staan. De Liebherr GN4135-21 is een vrijstaand model. Vrijstaande vriezers zijn handig en omdat je ze overal kan plaatsen. Om volledig te zijn, bij inbouw kan de vriezers in een kast geplaatst worden. Vaak wordt de deur aan het apparaat bevestigd. De omstandigheden waarin het apparaat wordt geplaatst hebben uiteraard invloed op de prestaties van het apparaat.

De energieklasse geeft aan hoe zuinig de Liebherr GN4135-21 is. Deze staat op het energielabel, die opgesteld is door de Europese Unie. Energieklasse A is het meest energiezuinig en energieklasse G het minst. Hoe dichter bij de A, hoe energiezuiniger de Liebherr vriezer is. Je energiekosten per jaar zijn dan laag. Heeft de vriezer een energieklasse van F of lager? Dan is de vriezer niet energiezuinig. Deze GN4135-21 heeft energieklasse d.

Het energieverbruik van een Liebherr vriezer is gebaseerd op de resultaten van standaardtests gedurende 24 uur op basis van een tafelmodel vriezer. Het energieverbruik hangt af van de manier waarop de Liebherr vriezer wordt gebruikt en de plaats waar hij staat. Een Liebherr vriezer die tot 100 kWh per jaar aan energie verbruikt wordt als een zeer zuinige vriezer beschouwd. Een zuinige Liebherr vriezer verbruikt tussen de 100 en 150 kWh per jaar. Een redelijk zuinige Liebherr vriezer verbruikt tussen de 150 en 200 kWh per jaar en een normale gemiddelde vriezer verbruikt 200 kWh per jaar. De Liebherr GN4135-21 verbruikt 271 kWh per jaar.

De Liebherr GN4135-21 beschikt over een afgedekte condensor. De condensor is een rooster waarmee de vriezer zijn warmte kwijt raakt. Als hier stof op komt, kan de Liebherr vriezer zijn warmte niet kwijt en gaat hij tot 30% meer energie verbruiken. Op een afgedekte condensor ontstaat geen stoflaagje; hij blijft zonder afstoffen energiezuinig.

Deze Liebherr vriezer is voorzien van een hevelgreep. Dit houdt in dat je het deksel makkelijk open kunt krijgen, zonder veel kracht, ook als je vlak daarvoor de vrieskist al open hebt gehad. De hevelgreep op de GN4135-21 drukt de deur van de vriezer af om het vacuüm op te heffen. De deurrubbers slijten hierdoor minder snel.

Een grote hoeveelheid tegelijkertijd invriezen is geen goed idee. Elke Liebherr diepvriezer heeft een maximaal invriesvermogen. Dat is het aantal kilogram etenswaren dat het apparaat per dag kan invriezen. Het aantal kilo dat de Liebherr GN4135-21 per dag kan invriezen is 16 kg/d kilogram. Het is belangrijk hier rekening mee te houden wanneer je bijvoorbeeld eens per week boodschappen doet en deze direct in wil vriezen.

Niet alle Liebherr vriezers zijn geschikt om in de schuur of garage te plaatsen. Alle Liebherr vriezers met een klimaatklasse SN, SN-T of SN-ST hebben een minimale omgevingstemperatuur van 10 graden Celsius nodig. Deze vriezers zijn geschikt voor in een geïsoleerde schuur. Er zijn ook Liebherr modellen die geschikt zijn voor ruimtes onder het vriespunt. Hier is geen klimaatklasse voor. Is de Liebherr GN4135-21 geschikt om in de schuur of garage te plaatsen? ja, mits boven 0 graden.

Als je de vriezer in de buurt van je woonkamer hebt staan is het prettig dat hij stil is. Je kunt spreken van een stille vriezer als deze 38 dB of minder geluid maakt. Deze Liebherr GN4135-21 produceert een geluid van 38 decibel. Hoe lager het aantal decibel hoe stiller de vriezer is.

De temperatuurregeling van Liebherr vriezers kun je op meerdere manieren instellen. Digitaal met keuzeopties: via een digitaal display kies je de gewenste temperatuur uit een aantal opties. Digitaal met temperatuurkeuze: zo stel je de temperatuur precies in zoals jij dat wil. Of middels een draaiknop in de Liebherr vriezer: hiermee kies je geen temperatuur, maar stel je een vriesstand in. Hoe hoger de stand, hoe harder de vriezer vriest. De temperatuur van de Liebherr GN4135-21 stel je in middels digitaal: temperatuurkeuze.

Hoeveel sterren heeft de Liebherr GN4135-21?

Elke Liebherr vriezer werkt met een sterrensysteem. Dit geeft oa aan wat de temperatuur in de vriezer is. Dit sterrensysteem is opgebouwd uit nul tot en met vier sterren. De Liebherr vriezers die voorzien zijn van vier sterren zijn in staat reeds ingevroren levensmiddelen tot meer dan een jaar te bewaren en om verse levensmiddelen in te vriezen. De bewaartemperatuur ligt constant bij -18° C of lager. De Liebherr GN4135-21 heeft 4 sterren sterren. Hoe hoger het aantal sterren, hoe langer je het eten kunt bewaren.

Liebherr vriezers hebben als doel om de versheid en voedingswaarden van levensmiddelen te behouden. De GN4135-21 met supervriezen helpt om verse producten zo snel mogelijk op de juiste temperatuur te krijgen en te voorkomen dat reeds ingevroren producten niet in temperatuur stijgen. Zo blijven je producten optimaal vers en gezond.

In een gewone Liebherr vriezer kan de temperatuur verschillen. De vriezer kan de lucht laten circuleren door meerdere luchtgaten in de achterwand of door 1 ventilator. Als de Liebherr vriezer meerdere luchtgaten heeft, heeft dit als voordeel dat het niet alleen boven- en onderin even koud is, maar dat het overal dezelfde temperatuur is. Er is een minimaal temperatuurverschil wat beter is voor je etenswaren. Deze Liebherr GN4135-21 laat de lucht circuleren door middel van ventilator.

Vries je regelmatig etenswaren in en heb je daar in je normale vriesvak niet genoeg ruimte voor? Een Liebherr vriezer met lades kan dan uitkomst bieden. De Liebherr GN4135-21 beschikt over 6 lades. Hoe meer lades de vriezer heeft, hoe meer boodschappen je overzichtelijk kunt bewaren.

De grootte van de vriesvakken in de Liebherr vriezer zijn belangrijk wanneer je veel grote producten invriest. Het gaat dan niet alleen om de hoogte, maar ook om de diepte en breedte. Wanneer de Liebherr vriezer een diepe en grotere vrieslade heeft, past bijvoorbeeld juist een X-large pizzadoos. Voor bijvoorbeeld een heel brood heb je minder ruimte nodig. Bij Liebherr vrieskisten is dit niet van toepassing aangezien dit om 1 groot vak gaat. De vriesvakken van de Liebherr GN4135-21 zijn geschikt voor: heel brood, large pizzadoos (32 cm), medium pizzadoos (27 cm), small pizzadoos (21.5 cm), x-large pizzadoos (36 cm).

De Liebherr GN4135-21 is een ruime vrieskast met een inhoud van 271 liter. Dankzij no frost-technologie ontstaat er geen ijsvorming en hoef je de vriezer nooit te ontdooien. Deze vrieskast vanLiebherr heeft een invriescapaciteit van 22 kilogram per 24 uur, geluidsniveau van slechts 38 decibelen en energielabel D.

LIEBHERR GN4135-21

  • Netto inhoud: 271 liter

Kom je er niet uit bij het kopen van de Liebherr GN4135-21 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze vriezer producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je vriezers of staat jouw vriezer keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze vriezer keuzehulp.

Specificaties Liebherr GN4135-21

Algemeen

EAN code 4016803055273
Merk Liebherr
Fabrikantcode (sku) GN 4135-21
Release datum 2020
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 70
Hoogte (centimeter) 155
Diepte (centimeter) 75
Gewicht (kilogram) 84,8
Kleur Wit
Lengte stroomkabel (meter) 2,2
Plaatsing apparaat Vrijstaand
Draairichting deur aanpasbaar

Energieverbruik en energiekosten

Energieklasse D
Energiekosten per jaar (€) 75,88
Energieverbruik per jaar (kWh) 271

Fysieke kenmerken

Model vriezer Vrieskast
Materiaal deur Metaal met coating
Indrukbaar deurrubber
Inverter compressor
Materiaal behuizing Metaal met coating
Afgedekte condensor
Hevelgreep (anti-vacuum)

Algemene kenmerken

Netto inhoud ( liter ) 271
Invriesvermogen (kg/dag) 16 kg/d
Maximale omgevingstemperatuur (°C) 43
Geschikt voor schuur of garage Ja, mits boven 0 graden
Maximaal geluidsniveau 38
Optisch signaal na stroomstoring
Akoestisch signaal na stroomstoring
Open deur alarm
Kinderbeveiliging
Signaal na stroomstoring
Temperatuurregeling Digitaal: temperatuurkeuze

Vrieskenmerken

Steraanduiding 4 sterren
Supervriezen
Anti-ijsvorming No Frost (nooit ontdooien)
Luchtcirculatie
Methode luchtcirculatie Ventilator

Indeling van de vriezer

Temperatuur apart instelbaar
Aantal plateau's 5
Uittrekbare plateaus
Aantal lades 6
Binnenverlichting
Type verlichting Led
Grootte vriesvak geschikt voor soort product Heel brood, Large pizzadoos (32 cm), Medium pizzadoos (27 cm), Small pizzadoos (21.5 cm), X-large pizzadoos (36 cm)
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen