728x90: Bol Ad

Beko HSA37540N

De beste deal van vandaag

Expert

509,-

501,-

1-2 werkdagen

Beko HSA37540N kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, de Beko HSA37540N is een ruime vrieskist met een inhoud van 350 liter. De vrieskist beschikt over vier

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 15:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: woensdag 29 juni 2022

Beko HSA37540N aanbiedingen

Begrijpt 't
1-2 werkdagen
Die doet het
Winkelvoorraad

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 501,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 501,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Beko HSA37540N

Algemeen

EAN code 5944008924362
Merk Beko
Fabrikantcode (sku) 1699183
Release datum 2020
Energieverbruik per jaar 247

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 161.5
Hoogte (centimeter) 91
Diepte (centimeter) 74
Gewicht (kilogram) 63
Kleur Wit
Lengte stroomkabel (meter) 1.2
Display
Plaatsing apparaat Vrijstaand
Draairichting deur Links
Smartphone app

Energieverbruik en energiekosten

Energieklasse E
Energieverbruik per jaar (kWh) 247

Fysieke kenmerken

Model vriezer Vrieskist
Externe diepte met de deuren 90 graden open (cm) 155

Algemene kenmerken

Netto inhoud ( liter ) 350
Invriesvermogen (kg/dag) 22/24u
Minimale omgevingstemperatuur (°C) 10
Maximale omgevingstemperatuur (°C) 10 - 43
Maximaal geluidsniveau 40

Vrieskenmerken

Anti-ijsvorming No
Vrieskwaliteit SN-T

Indeling van de vriezer

Aantal voorraadkorven 4
Aantal lades 4
Binnenverlichting Yes
Beko HSA37540N kopen?
Actuele prijs: € 501,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Beko HSA37540N kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Beko voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Beko HSA37540N heeft de volgende EAN code 5944008924362. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen vriezers en wordt maar éen keer uitgegeven.

Beko HSA37540N is van het merk Beko en het merk Beko is een populair merk binnen de productgroep vriezers. Beko vriezers kun je vinden in winkels en webshops. Beko producten behoren tot de topmerken vriezers in Nederland. Koop Beko HSA37540N voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Een vriezers fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke vriezers producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Beko HSA37540N van Beko is 1699183. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Beko SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Beko HSA37540N is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Beko HSA37540N is sinds 2020 op de markt. In 2020 is Beko HSA37540N van Beko geïntroduceerd op de markt. Een ouder vriezers wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige vriezers producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2020 zegt dus niet zoveel over producten, zoals vriezers.

Het energieverbruik van Beko HSA37540N is 247 kilowatt (kwh) per jaar. Het energieverbruik van de Beko HSA37540N is berekend op basis van het gebruik in een gemiddeld huishouden. Je moet er wel rekening mee houden dat dit slechts een indicatie is en dat jouw jaarlijkse energieverbruik hoger of lager uitpakken. Het aantal euro's dat je bespaart met een energiezuinige vriezers kan per jaar aardig oplopen.

Het is goed om het gewicht van vriezers te weten. De Beko HSA37540N van Beko heeft een gewicht van 63 kilogram. Het gewicht van 63 kilogram ligt dicht bij het gemiddelde gewicht van vriezers.

Om vriezers te gebruiken heb je uiteraard stroom nodig maar een lekkere lange kabel is wel zo prettig. De kabellengte van de stoomkabel van de Beko HSA37540N is 1.2 meter. Bekijk hoe ver het apparaat van het stopcontact geplaatst gaat worden. Als dit verder is dan 1.2 meter, dan is het handig als je een verlengsnoer bij de hand hebt.

Met de plaatsing van een apparaat wordt bedoeld of de vriezers inbouw, onderbouw of vrijstaand zijn. Vrijstaand betekend letterlijk: nergens ergens tegenaan staan. De Beko HSA37540N is een vrijstaand model. Vrijstaande vriezers zijn handig en omdat je ze overal kan plaatsen. Om volledig te zijn, bij inbouw kan de vriezers in een kast geplaatst worden. Vaak wordt de deur aan het apparaat bevestigd. De omstandigheden waarin het apparaat wordt geplaatst hebben uiteraard invloed op de prestaties van het apparaat.

De energieklasse geeft aan hoe zuinig de Beko HSA37540N is. Deze staat op het energielabel, die opgesteld is door de Europese Unie. Energieklasse A is het meest energiezuinig en energieklasse G het minst. Hoe dichter bij de A, hoe energiezuiniger de Beko vriezer is. Je energiekosten per jaar zijn dan laag. Heeft de vriezer een energieklasse van F of lager? Dan is de vriezer niet energiezuinig. Deze HSA37540N heeft energieklasse e.

Het energieverbruik van een Beko vriezer is gebaseerd op de resultaten van standaardtests gedurende 24 uur op basis van een tafelmodel vriezer. Het energieverbruik hangt af van de manier waarop de Beko vriezer wordt gebruikt en de plaats waar hij staat. Een Beko vriezer die tot 100 kWh per jaar aan energie verbruikt wordt als een zeer zuinige vriezer beschouwd. Een zuinige Beko vriezer verbruikt tussen de 100 en 150 kWh per jaar. Een redelijk zuinige Beko vriezer verbruikt tussen de 150 en 200 kWh per jaar en een normale gemiddelde vriezer verbruikt 200 kWh per jaar. De Beko HSA37540N verbruikt 247 kWh per jaar.

Een grote hoeveelheid tegelijkertijd invriezen is geen goed idee. Elke Beko diepvriezer heeft een maximaal invriesvermogen. Dat is het aantal kilogram etenswaren dat het apparaat per dag kan invriezen. Het aantal kilo dat de Beko HSA37540N per dag kan invriezen is 22/24u kilogram. Het is belangrijk hier rekening mee te houden wanneer je bijvoorbeeld eens per week boodschappen doet en deze direct in wil vriezen.

Als je de vriezer in de buurt van je woonkamer hebt staan is het prettig dat hij stil is. Je kunt spreken van een stille vriezer als deze 38 dB of minder geluid maakt. Deze Beko HSA37540N produceert een geluid van 40 decibel. Hoe lager het aantal decibel hoe stiller de vriezer is.

Vries je regelmatig etenswaren in en heb je daar in je normale vriesvak niet genoeg ruimte voor? Een Beko vriezer met lades kan dan uitkomst bieden. De Beko HSA37540N beschikt over 4 lades. Hoe meer lades de vriezer heeft, hoe meer boodschappen je overzichtelijk kunt bewaren.

De Beko HSA37540N is een ruime vrieskist met een inhoud van 350 liter. De vrieskist beschikt over vier korven, binnenverlichting en antibacteriëel deurrubber. Dankzij het verdampingssysteem van MinFrost wordt de ijsafzetting in de vriezer fors verminderd. Bevroren voedsel wordt zo beter en energiezuiniger bewaard, terwijl je de vriezer minder vaak hoeft te ontdooien. Deze Beko vrieskist heeft een invriescapaciteit van 15,8 kilogram per 24 uur en energielabel E.

BEKO HSA37540N

  • Netto inhoud: 350 liter

Kom je er niet uit bij het kopen van de Beko HSA37540N of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze vriezer producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je vriezers of staat jouw vriezer keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze vriezer keuzehulp.

Prijzen vergelijken Beko HSA37540N. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen