728x90: Bol Ad

Haier HSR3918FIPB

De beste deal van vandaag

Media Markt

1.099,-

Voor 23.30 besteld, morgen in huis

Haier HSR3918FIPB kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, de Haier HSR3918FIPB is een ruime Amerikaanse koelkast met een inhoud van 515 liter en energielabel F. De

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis vanaf € 25,-
Levertijd: Voor 22:00 uur besteld, morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: woensdag 29 juni 2022

Haier HSR3918FIPB aanbiedingen

Alles voor een glimlach
We houden je op de hoogte
Ook voor wassen en drogen
Voor 23.30 besteld, morgen in huis

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 1.099,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 1.099,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Haier HSR3918FIPB

Algemeen

EAN code 6901018078026
Merk Haier
Fabrikantcode (sku) HSR3918FIPB
Release datum 2021
Energieverbruik per jaar 393

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 90,8
Hoogte (centimeter) 177,5
Diepte (centimeter) 65,9
Gewicht (kilogram) 94
Kleur Zwart
Lengte stroomkabel (meter) 3,44
Display
Plaatsing apparaat Vrijstaand
Draairichting deur Links, Rechts
Draairichting deur aanpasbaar
Smartphone app

Algemene kenmerken

Model Amerikaans
Inverter compressor Inverter
IJsdispenser
Afgedekte condensor
Maximaal geluidsniveau 40
Materiaal deur Metaal met coating
Materiaal behuizing Metaal met coating
Minibar

Energieverbruik en energiekosten

Energieklasse F
Energiebesparingsfuncties
Energieverbruik per jaar (kWh) 393
Energiekosten per jaar (€) 110,04

Fysieke eigenschappen

Netto inhoud ( liter ) 515
Aantal koelkastdeuren 2
Omdraaibare deur
Standaard draairichting deur Links, Rechts
Indrukbaar deurrubber
Geschikt voor schuur of garage Ja, mits boven 10 graden
Maximale omgevingstemperatuur (°C) 38
Minimale omgevingstemperatuur (°C) 10
Open deur alarm
Koolstoffilter
Dispenser

Koelkenmerken

Geschikt voor aantal personen 5 personen of meer (251 of meer)
Netto inhoud koelgedeelte ( liter ) 337
Koelkwaliteit Middenklasse
Super koelen
Luchtcirculatie
Methode luchtcirculatie Luchtgaten
Temperatuurregeling Digitaal: temperatuurkeuze
Antibacteria
Vershoudzone

Vrieskenmerken

Netto inhoud vriesgedeelte ( liter ) 178
Vriesgedeelte 178
Plaats vriesgedeelte Links
Aantal vriesvakken 2
Anti-ijsvorming No Frost (nooit ontdooien)
Supervriezen
Steraanduiding 4 sterren
Invriesvermogen (kilo per dag) 10 kg/d
Bewaartijd bij stroomuitval (uur) 5 uren

Indeling van de koelkast

Uitneembare plateaus
Uittrekbare plateaus
Plastic plateaus
Aantal plateau's 3
Specifieke deureigenschappen
Flessenrek
Veiligheidsglas plateaus
Veiligheidsglas deurvakken
Aantal groentelades 2
Kunststof deurvakken
Haier HSR3918FIPB kopen?
Actuele prijs: € 1.099,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Haier HSR3918FIPB kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Haier voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Haier HSR3918FIPB heeft de volgende EAN code 6901018078026. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen koelkasten en wordt maar éen keer uitgegeven.

Haier HSR3918FIPB is van het merk Haier en het merk Haier is een populair merk binnen de productgroep koelkasten. Haier koelkasten kun je vinden in winkels en webshops. Haier producten behoren tot de topmerken koelkasten in Nederland. Koop Haier HSR3918FIPB voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Haier HSR3918FIPB - Afbeelding 1Haier HSR3918FIPB - Afbeelding 2Haier HSR3918FIPB - Afbeelding 3Haier HSR3918FIPB - Afbeelding 4
Een koelkasten fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke koelkasten producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Haier HSR3918FIPB van Haier is hsr3918fipb. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Haier SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Haier HSR3918FIPB is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Haier HSR3918FIPB is sinds 2021 op de markt. In 2021 is Haier HSR3918FIPB van Haier geïntroduceerd op de markt. Een ouder koelkasten wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige koelkasten producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2021 zegt dus niet zoveel over producten, zoals koelkasten.

Het energieverbruik van Haier HSR3918FIPB is 393 kilowatt (kwh) per jaar. Het energieverbruik van de Haier HSR3918FIPB is berekend op basis van het gebruik in een gemiddeld huishouden. Je moet er wel rekening mee houden dat dit slechts een indicatie is en dat jouw jaarlijkse energieverbruik hoger of lager uitpakken. Het aantal euro's dat je bespaart met een energiezuinige koelkasten kan per jaar aardig oplopen.

Het is goed om het gewicht van koelkasten te weten. De Haier HSR3918FIPB van Haier heeft een gewicht van 94 kilogram. Het gewicht van 94 kilogram ligt dicht bij het gemiddelde gewicht van koelkasten.

Haier HSR3918FIPB - Afbeelding 5Haier HSR3918FIPB - Afbeelding 6Haier HSR3918FIPB - Afbeelding 7
Om koelkasten te gebruiken heb je uiteraard stroom nodig maar een lekkere lange kabel is wel zo prettig. De kabellengte van de stoomkabel van de Haier HSR3918FIPB is 3,44 meter. Bekijk hoe ver het apparaat van het stopcontact geplaatst gaat worden. Als dit verder is dan 3,44 meter, dan is het handig als je een verlengsnoer bij de hand hebt.

Bij koelkasten is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De Haier HSR3918FIPB is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

Met de plaatsing van een apparaat wordt bedoeld of de koelkasten inbouw, onderbouw of vrijstaand zijn. Vrijstaand betekend letterlijk: nergens ergens tegenaan staan. De Haier HSR3918FIPB is een vrijstaand model. Vrijstaande koelkasten zijn handig en omdat je ze overal kan plaatsen. Om volledig te zijn, bij inbouw kan de koelkasten in een kast geplaatst worden. Vaak wordt de deur aan het apparaat bevestigd. De omstandigheden waarin het apparaat wordt geplaatst hebben uiteraard invloed op de prestaties van het apparaat.

Als je de koelkast in de buurt van je woonkamer hebt staan is het prettig dat hij stil is. Je kunt spreken van een stille koelkast als deze 38 dB of minder geluid maakt. Deze Haier HSR3918FIPB produceert een geluid van 40 decibel. Hoe lager het aantal decibel hoe stiller de koelkast is.

Energieklasse

Haier HSR3918FIPB - Afbeelding 8Haier HSR3918FIPB - Afbeelding 9Haier HSR3918FIPB - Afbeelding 10Haier HSR3918FIPB - Afbeelding 11
De energieklasse geeft aan hoe zuinig de Haier HSR3918FIPB is. Deze staat op het energielabel, die opgesteld is door de Europese Unie. Energieklasse A is het meest energiezuinig en energieklasse G het minst. Hoe dichter bij de A, hoe energiezuiniger de Haier koelkast is. Je energiekosten per jaar zijn dan laag. Heeft de koelkast een energieklasse van F of lager? Dan is de koelkast niet energiezuinig. Deze HSR3918FIPB heeft energieklasse f.

In een gewone Haier koelkast verschilt de temperatuur van plaats tot plaats. Je moet bij zo'n koelkast goed nadenken over de plek van bepaalde producten. De koelkast kan de lucht laten circuleren door meerdere luchtgaten in de achterwand of door 1 ventilator. Als de Haier koelkast meerdere luchtgaten heeft, heeft dit als voordeel dat het niet alleen boven- en onderin even koel is, maar ook op elk plateau. Er is een minimaal temperatuurverschil wat beter is voor je etenswaren. Deze Haier HSR3918FIPB laat de lucht circuleren door middel van luchtgaten.

Wanneer je in een keer veel producten wil invriezen dan kun je gebruik maken van de superkoelen-optie op deze Haier koelkast. Deze handige functie zorgt ervoor dat de temperatuur van de vriezer tijdelijk wordt verlaagd. Na enige tijd wordt de eerder ingestelde temperatuur weer automatisch omgezet.

De Haier HSR3918FIPB is een ruime Amerikaanse koelkast met een inhoud van 515 liter en energielabel F. De Holiday Functie zorgt er voor dat de koelkast automatisch staat ingesteld op 17 graden Celcius, terwijl de vriezer wel normaal blijft werken. Zo bespaar je energie en heb je altijd iets in de vriezer als je thuiskomt van je vakantie. Dankzij no frost technologie ontstaat er geen ijsvorming en hoeft de koelkast nooit te worden ontdooit. Van buitenaf kun je de temperatuur van de vriezer en koelkast aflezen en zo nodig aanpassen via het Touch display. Met de water- en ijsdispenser heb je altijd water en ijsblokjes tot je beschikking.

HAIER HSR3918FIPB

  • Model: Amerikaans
  • IJsdispenser: Ja
  • Energieklasse: F
  • Netto inhoud: 515 liter
  • Aantal koelkastdeuren: 2
  • Netto inhoud koelgedeelte: 337 liter
  • Netto inhoud vriesgedeelte: 178 liter

Kom je er niet uit bij het kopen van de Haier HSR3918FIPB of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze koelkast producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je koelkasten of staat jouw koelkast keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze koelkast keuzehulp.

Prijzen vergelijken Haier HSR3918FIPB. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen