Miele wdb030 wcs Eco W1 Classic

Prijzen vergelijken januari 2021

Coolblue

799,-

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.

Miele wdb030 wcs Eco W1 Classic actuele prijzen. Wasmachine - Consumentenbond Beste uit de Test - Energiezuinig, 1400 toeren, stil, elegant design, snel wassen met CapDosing en SoftCare-trommel.

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 23.59 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: vrijdag 8 januari 2021

Miele wdb030 wcs Eco W1 Classic aanbiedingen

Alles voor een glimlach
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.
Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken
Uitverkocht (bekijk alternatief)
Ook voor wassen en drogen
Ophalen is helaas niet mogelijk

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 799,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 799,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Miele wdb030 wcs Eco W1 Classic

Algemeen

Merk Miele
Fabrikantcode (sku) wdb030 wcs
Release datum Oktober 2016
EAN code 4002515812853, 4002515753576
Best Getest Consumentenbond Beste uit de Test
Top Product

Fysieke kenmerken

Plaatsing apparaat Vrijstaand

Waskenmerken

Vulgewicht (kg) 7
Wasresultaat A
Geluidsniveau wassen (dB) 50
Aantal programma's 10
Kledingbeschermende trommel
Stoomfunctie
Koud wassen

Droogkenmerken

Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1400
Toerental instelbaar
Droogresultaat B
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 74
Restvochtpercentage (% (Procent)) 53

Energie- en waterkenmerken

Energieklasse A+++
Waterbeveiliging
Warmwateraansluiting

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Watersensor
Automatische wasmiddeldosering
Smartphone app

Fysieke kenmerken

Type Voorlader
Draairichting deur Rechts
Draairichting deur aanpasbaar
Breedte (cm) 59,6
Diepte (cm) 63,6
Hoogte (cm) 85
Plaatsing Vrijstaand
Vulopening (cm) 37
Koolborstelloze motor
Miele wdb030 wcs Eco W1 Classic kopen?
Actuele prijs: € 799,-

REVIEW

8.5
 • Best getest • Geluidsloos • Water controle systeem • Beladingssensor
 • Design • Kort snoer • Prijzig
 • Experts

  3 bedrijven die een review hebben geschreven over de Miele wdb030 wcs Eco W1 Classic geven in totaal een 8.5 als gemiddeld cijfer. Bekijk de review
  Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Omschrijving

  Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Miele wdb030 wcs Eco W1 Classic heeft de volgende EAN code 4002515812853, 4002515753576. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

  Best Getest

  Dit product heeft het predicaat consumentenbond beste uit de test ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel wasmachines en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de Miele wdb030 wcs Eco W1 Classic dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

  Top Product

  De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Miele wdb030 wcs Eco W1 Classic het predicaat "Top Product" gegeven.

  Trommel capaciteit

  De capaciteit van een wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasmachine geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de Miele wdb030 wcs Eco W1 Classic is 7 kilogram.

  Wasresultaat

  Wasmachines worden volgens Europese richtlijnen beoordeeld op hun wasresultaat en ontvangen een score op een schaal van A t/m G (A is het beste). De Miele wdb030 wcs Eco W1 Classic heeft een wasresultaat: a. Deze score helpt je om de juiste wasmachine uit te zoeken. Een goed wasresultaat zorgt ervoor dat jouw wasgoed langer mooi blijft en er geen muffe luchtjes in je wasmachine en kleding komen.

  Droogresultaat

  Naast het toerental zegt ook het droogresultaat iets over hoe vochtig de kleding uit de wasmachine komt. Dit resultaat wordt uitgedrukt door middel van de letters A (best) tot en met G (minst). De Miele wdb030 wcs Eco W1 Classic heeft een droogresultaat van b. Een wasmachine met een droogresultaat A of B en minimaal 1200 toeren is aan te raden.

  Geluidsniveau tijdens het centrifugeren

  Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de Miele wdb030 wcs Eco W1 Classic gemeten tot maximaal 74 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

  Energieverbruik

  De energieklasse geeft aan hoe zuinig een wasmachine is. De verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. De Miele wdb030 wcs Eco W1 Classic heeft een energieklasse van a+++. Met bijvoorbeeld energieklasse A+++ bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

  Wasmachine - Consumentenbond Beste uit de Test - Energiezuinig, 1400 toeren, stil, elegant design, snel wassen met CapDosing en SoftCare-trommel. Miele-kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. De Miele wdb030 Eco wasautomaat heeft een laadvermogen van 7 kilo. De centrifugesnelheid is maximaal in te stellen tot 1400 toeren. De wasmachine is zeer zuinig en gebruikt niet meer water en energie als nodig is. Via het display stel je het apparaat eenvoudig in of stel je de start uit tot 24-uur. Daarnaast wordt de resttijd weergegeven op het display.

  De koolborstelloze ProfiEco-motor van de Miele wdb030 wcs W1 Classic wast krachtig, stil en energiezuinig. Jouw wasgoed was je voorzichtig en zonder kreukvorming dankzij de SoftCare-trommel. Zo was jij zonder zorgen die mooie wollen trui. Kies meteen voor het speciale wolprogramma en maak gebruik van de Capdosing functie. Hierbij was je kleding met de speciale Miele caps voor wol, of voor andere soorten wasgoed. Het wasmiddel wordt automatisch op het juiste moment toegevoegd, zonder dat jij hier omkijken naar hebt. Op het display zie je in één oogopslag hoelang het wasprogramma nog bezig is.

  Beladingsherkenning
  De intelligente automatische beladingsherkenning analyseert de werkelijke belading en gebruikt precies zo veel water en energie als voor het optimale wasresultaat nodig is.

  CapDosing
  De Miele-caps bieden aanvulling voor speciale wasprogramma’s. De caps zijn in de wasmiddellade te plaatsen. De wasmachine doseert vervolgens automatisch de inhoud op het ideale moment tijdens het wasproces. Zo krijg je altijd de beste wasresultaten voor speciale textielsoorten.

  SoftCare-trommel
  De honingraatstructuur van de trommel zorgt ervoor dat er een dun laagje water tussen het wasgoed en de trommel komt. Hierdoor glijdt het wasgoed zacht door de trommel, waardoor kleding minder kreukt en slijtage tegen wordt gegaan.

  Kom je er niet uit bij het kopen van de Miele wdb030 wcs Eco W1 Classic of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachines keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

  Mis je wasmachines? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze wasmachines keuzehulp.

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen