728x90: Bol Ad

ETNA AKV578ZWA

De beste deal van vandaag

EP

999,-

3 dagen

ETNA AKV578ZWA kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, de ETNA AKV578ZWA Zwart is een ruime Amerikaanse koelkast met een inhoud van 519 liter en energielabel E.

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 17:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: zondag 27 november 2022

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 999,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 999,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties ETNA AKV578ZWA

Algemeen

EAN code 8715393331571
Merk ETNA
Fabrikantcode (sku) 738843
Release datum 2021
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 91
Hoogte (centimeter) 178,6
Diepte (centimeter) 64,3
Gewicht (kilogram) 83
Kleur Zwart
Lengte stroomkabel (meter) 2
Vermogen (watt) 185
Inhoud (liter) 519l
Display
Plaatsing apparaat Vrijstaand
Draairichting deur Links, Rechts
Draairichting deur aanpasbaar

Algemene kenmerken

Model Amerikaans
Inverter compressor
IJsdispenser Yes
Afgedekte condensor
Maximaal geluidsniveau 42
Materiaal deur Metaal met coating
Materiaal behuizing Metaal met coating
Minibar

Energieverbruik en energiekosten

Energieklasse E
Energiebesparingsfuncties
Energieverbruik per jaar (kWh) 309
Energiekosten per jaar (€) 86,52

Fysieke eigenschappen

Netto inhoud ( liter ) 519
Omdraaibare deur
Standaard draairichting deur Links, Rechts
Indrukbaar deurrubber
Geschikt voor schuur of garage Ja, mits boven 10 graden
Maximale omgevingstemperatuur (°C) 38
Minimale omgevingstemperatuur (°C) 10
Open deur alarm Yes
Koolstoffilter
Dispenser

Koelkenmerken

Geschikt voor aantal personen 5 personen of meer (251 of meer)
Netto inhoud koelgedeelte ( liter ) 334
Koelkwaliteit Middenklasse
Super koelen
Luchtcirculatie
Methode luchtcirculatie Luchtgaten
Temperatuurregeling Digitaal: temperatuurkeuze
Antibacteria
Vershoudzone

Vrieskenmerken

Netto inhoud vriesgedeelte ( liter ) 185
Vriesgedeelte 185
Plaats vriesgedeelte Links
Aantal vriesvakken 5
Anti-ijsvorming No Frost (nooit ontdooien)
Supervriezen Yes
Steraanduiding 4 sterren
Invriesvermogen (kilo per dag) 11 kg/d
Bewaartijd bij stroomuitval (uur) 6 uren

Indeling van de koelkast

Uitneembare plateaus 5
Uittrekbare plateaus
Plastic plateaus 5
Aantal plateau's 4
Specifieke deureigenschappen
Flessenrek Yes
Veiligheidsglas plateaus
Veiligheidsglas deurvakken
Aantal groentelades 2
Kunststof deurvakken
ETNA AKV578ZWA kopen
Actuele prijs: € 999,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de ETNA AKV578ZWA kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van ETNA voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De ETNA AKV578ZWA heeft de volgende EAN code 8715393331571. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen koelkasten en wordt maar éen keer uitgegeven.

De ETNA AKV578ZWA is van het merk ETNA en is een populair merk binnen de productgroep koelkasten. Het loont om de ETNA koelkasten bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

ETNA AKV578ZWA - Afbeelding 1ETNA AKV578ZWA - Afbeelding 2ETNA AKV578ZWA - Afbeelding 3ETNA AKV578ZWA - Afbeelding 4
Een koelkasten fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke koelkast-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor ETNA AKV578ZWA van ETNA is 738843. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

ETNA AKV578ZWA is sinds 2021 op de markt. In 2021 is ETNA AKV578ZWA van ETNA geïntroduceerd op de markt. Een ouder koelkasten wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige koelkasten producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2021 zegt dus niet zoveel over producten, zoals koelkasten.

De ETNA AKV578ZWA heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de ETNA AKV578ZWA het predicaat "Top Product" gegeven.

Het is goed om het gewicht van koelkasten te weten. De ETNA AKV578ZWA van ETNA heeft een gewicht van 83. Het gewicht van 83 ligt dicht bij het gemiddelde koelkast gewicht.

ETNA AKV578ZWA - Afbeelding 5ETNA AKV578ZWA - Afbeelding 6ETNA AKV578ZWA - Afbeelding 7
Om koelkasten te gebruiken heb je uiteraard stroom nodig maar een lekkere lange kabel is wel zo prettig. De kabellengte van de stoomkabel van de ETNA AKV578ZWA is 2 meter. Bekijk hoe ver het apparaat van het stopcontact geplaatst gaat worden. Als dit verder is dan 2 meter, dan is het handig als je een verlengsnoer bij de hand hebt.

Het stroomverbruik van ETNA AKV578ZWA is 185 watt. Het vermogen van koelkasten wordt uitgedrukt in watt (W). Watt is de meeteenheid van het energetisch vermogen. Op de meeste elektrische huishoudelijke apparaten, zoals koelkasten, staat aangegeven hoeveel vermogen het apparaat nodig heeft. koelkasten die 1000 watt (ofwel 1 kilowatt, 1 kW) vermogen hebben, gebruiken elke seconde 1000 joule. Het stroomverbruik van je huishoudelijke apparaten bepaalt een aanzienlijk deel je stroomrekening.

Bij koelkasten is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De ETNA AKV578ZWA is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

Met de plaatsing van een apparaat wordt bedoeld of de koelkasten inbouw, onderbouw of vrijstaand zijn. Vrijstaand betekend letterlijk: nergens ergens tegenaan staan. De ETNA AKV578ZWA is een vrijstaand model. Vrijstaande koelkasten zijn handig en omdat je ze overal kan plaatsen. Om volledig te zijn, bij inbouw kan de koelkasten in een kast geplaatst worden. Vaak wordt de deur aan het apparaat bevestigd. De omstandigheden waarin het apparaat wordt geplaatst hebben uiteraard invloed op de prestaties van het apparaat.

ETNA AKV578ZWA - Afbeelding 8ETNA AKV578ZWA - Afbeelding 9ETNA AKV578ZWA - Afbeelding 10ETNA AKV578ZWA - Afbeelding 11
Als je de koelkast in de buurt van je woonkamer hebt staan is het prettig dat hij stil is. Je kunt spreken van een stille koelkast als deze 38 dB of minder geluid maakt. Deze ETNA AKV578ZWA produceert een geluid van 42 decibel. Hoe lager het aantal decibel hoe stiller de koelkast is.

Energieklasse

De energieklasse geeft aan hoe zuinig de ETNA AKV578ZWA is. Deze staat op het energielabel, die opgesteld is door de Europese Unie. Energieklasse A is het meest energiezuinig en energieklasse G het minst. Hoe dichter bij de A, hoe energiezuiniger de ETNA koelkast is. Je energiekosten per jaar zijn dan laag. Heeft de koelkast een energieklasse van F of lager? Dan is de koelkast niet energiezuinig. Deze AKV578ZWA heeft energieklasse e.

Deze ETNA koelkast beschikt over een koolstoffilter. Deze filter zuivert de lucht in de koelkast. De actieve koolstof in de filter absorbeert verschillende deeltjes van gasvormige substanties tot bacteriën. Het neutraliseert onprettige luchtjes. Om de ETNA AKV578ZWA fris te laten ruiken, is het aan te raden om de filter éénmaal per jaar te vervangen.

In een gewone ETNA koelkast verschilt de temperatuur van plaats tot plaats. Je moet bij zo'n koelkast goed nadenken over de plek van bepaalde producten. De koelkast kan de lucht laten circuleren door meerdere luchtgaten in de achterwand of door 1 ventilator. Als de ETNA koelkast meerdere luchtgaten heeft, heeft dit als voordeel dat het niet alleen boven- en onderin even koel is, maar ook op elk plateau. Er is een minimaal temperatuurverschil wat beter is voor je etenswaren. Deze ETNA AKV578ZWA laat de lucht circuleren door middel van luchtgaten.

ETNA AKV578ZWA - Afbeelding 12ETNA AKV578ZWA - Afbeelding 13ETNA AKV578ZWA - Afbeelding 14ETNA AKV578ZWA - Afbeelding 15
Wanneer je in een keer veel producten wil invriezen dan kun je gebruik maken van de superkoelen-optie op deze ETNA koelkast. Deze handige functie zorgt ervoor dat de temperatuur van de vriezer tijdelijk wordt verlaagd. Na enige tijd wordt de eerder ingestelde temperatuur weer automatisch omgezet.

De ETNA AKV578ZWA Zwart is een ruime Amerikaanse koelkast met een inhoud van 519 liter en energielabel E. Eén van de groente lades is voorzien van de Crispzone. Daarin blijven al je groente en fruit extra lang lekker. De lage temperatuur in deze lade in combinatie met de vochtigheidsregeling zorgt ervoor dat je groente en fruit langer vers blijft. De MultiFlow 360° ventilator zorgt ervoor dat het overal in de koelkast even koel is, zodat je verse boodschappen langer houdbaar blijven. De koolstoffilter filtert nare geurtjes, zodat je koelkast lekker fris blijft ruiken. Met de bijgeleverde ice twister ben je altijd voorzien van ijsklontjes. De Inverter compressor staat altijd aan. De compressor zorgt ervoor dat de temperatuur op een optimaal niveau blijft. Hierdoor blijven de producten langer goed. Deze Etna is voorzien van no frost zodat je het vriesgedeelte nooit hoeft te ontdooien.

ETNA AKV578ZWA

  • Model: Amerikaans
  • IJsdispenser: Yes Nee
  • Energieklasse: E
  • Netto inhoud: 519 liter
  • Netto inhoud koelgedeelte: 334 liter
  • Netto inhoud vriesgedeelte: 185 liter

Kom je er niet uit bij het kopen van de ETNA AKV578ZWA of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze koelkast producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je koelkasten of staat jouw koelkast keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze koelkast keuzehulp.

Prijzen vergelijken ETNA AKV578ZWA. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen