728x90: Wehkamp Ad

Haier HWS49GA

De beste deal van vandaag

Coolblue

649,-

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis

Haier HWS49GA kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, de Haier HWS49GA is een wijnklimaatkast met ruimte voor 49 flessen wijn. De wijnklimaatkast werkt met

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 23.59 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: vrijdag 25 november 2022

Haier HWS49GA aanbiedingen

Alles voor een glimlach
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
De witgoed winkel van ons allemaal
Op voorraad. Voor 23:59 besteld, morgen in huis. Levering op afspraak.

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 649,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 649,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Haier HWS49GA

Algemeen

EAN code 6930265399363
Merk Haier
Fabrikantcode (sku) HWS49GA
Release datum 2021
Energieverbruik per jaar 135
Type stroomvoorziening Netstroom

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 50
Hoogte (centimeter) 82
Diepte (centimeter) 58,5
Gewicht (kilogram) 38
Kleur Zwart
Lengte stroomkabel (meter) 2
Vermogen (watt) 110
Display Led
Plaatsing apparaat Vrijstaand
Draairichting deur Links
Draairichting deur aanpasbaar

Algemene kenmerken

Model 1-deurs
Inverter compressor Compressor
Afgedekte condensor
Maximaal geluidsniveau 37
Materiaal deur Glas
Materiaal behuizing Metaal

Energieverbruik en energiekosten

Energieklasse F
Energiebesparingsfuncties
Energieverbruik per jaar (kWh) 104
Energiekosten per jaar (€) 29,12

Fysieke eigenschappen

Netto inhoud ( liter ) 116
Aantal koelkastdeuren 1
Omdraaibare deur
Standaard draairichting deur Links
Indrukbaar deurrubber
Geschikt voor schuur of garage Ja, mits boven 10 graden
Maximale omgevingstemperatuur (°C) 38
Minimale omgevingstemperatuur (°C) 10
Open deur alarm
Koolstoffilter

Koelkenmerken

Netto inhoud koelgedeelte ( liter ) 118
Koelkwaliteit SN
Luchtcirculatie
Methode luchtcirculatie Luchtgaten
Haier HWS49GA kopen
Actuele prijs: € 649,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Haier HWS49GA kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Haier voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Haier HWS49GA heeft de volgende EAN code 6930265399363. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen koelkasten en wordt maar éen keer uitgegeven.

De Haier HWS49GA is van het merk Haier en is een populair merk binnen de productgroep koelkasten. Het loont om de Haier koelkasten bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Haier HWS49GA - Afbeelding 1Haier HWS49GA - Afbeelding 2Haier HWS49GA - Afbeelding 3Haier HWS49GA - Afbeelding 4
Een koelkasten fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke koelkast-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Haier HWS49GA van Haier is hws49ga. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Haier HWS49GA is sinds 2021 op de markt. In 2021 is Haier HWS49GA van Haier geïntroduceerd op de markt. Een ouder koelkasten wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige koelkasten producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2021 zegt dus niet zoveel over producten, zoals koelkasten.

Het energieverbruik van Haier HWS49GA is 135 kilowatt (kwh) per jaar. Het energieverbruik van de Haier HWS49GA is berekend op basis van het gebruik in een gemiddeld huishouden. Je moet er wel rekening mee houden dat dit slechts een indicatie is en dat jouw jaarlijkse energieverbruik hoger of lager uitpakken. Het aantal euro's dat je bespaart met een energiezuinige koelkasten kan per jaar aardig oplopen.

Het is goed om het gewicht van koelkasten te weten. De Haier HWS49GA van Haier heeft een gewicht van 38. Het gewicht van 38 ligt dicht bij het gemiddelde koelkast gewicht.

Haier HWS49GA - Afbeelding 5Haier HWS49GA - Afbeelding 6Haier HWS49GA - Afbeelding 7
Om koelkasten te gebruiken heb je uiteraard stroom nodig maar een lekkere lange kabel is wel zo prettig. De kabellengte van de stoomkabel van de Haier HWS49GA is 2 meter. Bekijk hoe ver het apparaat van het stopcontact geplaatst gaat worden. Als dit verder is dan 2 meter, dan is het handig als je een verlengsnoer bij de hand hebt.

Het stroomverbruik van Haier HWS49GA is 110 watt. Het vermogen van koelkasten wordt uitgedrukt in watt (W). Watt is de meeteenheid van het energetisch vermogen. Op de meeste elektrische huishoudelijke apparaten, zoals koelkasten, staat aangegeven hoeveel vermogen het apparaat nodig heeft. koelkasten die 1000 watt (ofwel 1 kilowatt, 1 kW) vermogen hebben, gebruiken elke seconde 1000 joule. Het stroomverbruik van je huishoudelijke apparaten bepaalt een aanzienlijk deel je stroomrekening.

Bij koelkasten is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De Haier HWS49GA is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

Met de plaatsing van een apparaat wordt bedoeld of de koelkasten inbouw, onderbouw of vrijstaand zijn. Vrijstaand betekend letterlijk: nergens ergens tegenaan staan. De Haier HWS49GA is een vrijstaand model. Vrijstaande koelkasten zijn handig en omdat je ze overal kan plaatsen. Om volledig te zijn, bij inbouw kan de koelkasten in een kast geplaatst worden. Vaak wordt de deur aan het apparaat bevestigd. De omstandigheden waarin het apparaat wordt geplaatst hebben uiteraard invloed op de prestaties van het apparaat.

Haier HWS49GA - Afbeelding 8Haier HWS49GA - Afbeelding 9Haier HWS49GA - Afbeelding 10Haier HWS49GA - Afbeelding 11
Als je de koelkast in de buurt van je woonkamer hebt staan is het prettig dat hij stil is. Je kunt spreken van een stille koelkast als deze 38 dB of minder geluid maakt. Deze Haier HWS49GA produceert een geluid van 37 decibel. Hoe lager het aantal decibel hoe stiller de koelkast is.

Energieklasse

De energieklasse geeft aan hoe zuinig de Haier HWS49GA is. Deze staat op het energielabel, die opgesteld is door de Europese Unie. Energieklasse A is het meest energiezuinig en energieklasse G het minst. Hoe dichter bij de A, hoe energiezuiniger de Haier koelkast is. Je energiekosten per jaar zijn dan laag. Heeft de koelkast een energieklasse van F of lager? Dan is de koelkast niet energiezuinig. Deze HWS49GA heeft energieklasse f.

Deze Haier koelkast beschikt over een koolstoffilter. Deze filter zuivert de lucht in de koelkast. De actieve koolstof in de filter absorbeert verschillende deeltjes van gasvormige substanties tot bacteriën. Het neutraliseert onprettige luchtjes. Om de Haier HWS49GA fris te laten ruiken, is het aan te raden om de filter éénmaal per jaar te vervangen.

In een gewone Haier koelkast verschilt de temperatuur van plaats tot plaats. Je moet bij zo'n koelkast goed nadenken over de plek van bepaalde producten. De koelkast kan de lucht laten circuleren door meerdere luchtgaten in de achterwand of door 1 ventilator. Als de Haier koelkast meerdere luchtgaten heeft, heeft dit als voordeel dat het niet alleen boven- en onderin even koel is, maar ook op elk plateau. Er is een minimaal temperatuurverschil wat beter is voor je etenswaren. Deze Haier HWS49GA laat de lucht circuleren door middel van luchtgaten.

Haier HWS49GA - Afbeelding 12Haier HWS49GA - Afbeelding 13Haier HWS49GA - Afbeelding 14Haier HWS49GA - Afbeelding 15
De Haier HWS49GA is een wijnklimaatkast met ruimte voor 49 flessen wijn. De wijnklimaatkast werkt met natuurlijke luchtstroomtechnologie om de temperatuur stabiel te houden en de vochtigheid tussen de 50 en 70%. De glazen anti-UV-deur zorgt voor bescherming tegen schadelijke lichtstralen. De compressor heeft een anti-vibratiesysteem dat de trillingen vermindert en geluid tot een minimum beperkt, waardoor je flessen onaangetast blijven en hun originele, volle smaak behouden. In de hOn-app van Haier, ontwikkeld in samenwerking met Vivino, vind je voor al jouw wijnen meer informatie.

HAIER HWS49GA

  • Model: 1-deurs
  • Energieklasse: F
  • Netto inhoud: 116 liter
  • Aantal koelkastdeuren: 1
  • Netto inhoud koelgedeelte: 118 liter

Kom je er niet uit bij het kopen van de Haier HWS49GA of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze koelkast producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je koelkasten of staat jouw koelkast keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze koelkast keuzehulp.

Prijzen vergelijken Haier HWS49GA. Beste deal van vandaag!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen