728x90: Bol Ad

LG GSJV91MCAE

De beste deal van vandaag

Coolblue

1.999,-

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis

LG GSJV91MCAE kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, lG GSJV91MCAE is een ruime Amerikaanse koelkast met een inhoud van 635 liter en energielabel E. Met

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 23.59 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: maandag 23 januari 2023

LG GSJV91MCAE aanbiedingen

Alles voor een glimlach
Coolblue aanbieding: zaterdag 28 jan 2023 21:00
Ook voor wassen en drogen
Media Markt onbekende voorraad: aanbieding zaterdag 28 jan 2023 21:00

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 1.999,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 1.999,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties LG GSJV91MCAE

Algemeen

EAN code 8806091270344
Merk LG
Fabrikantcode (sku) GSJV91MCAE
Release datum September 2021
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 91,3
Hoogte (centimeter) 179
Diepte (centimeter) 73,5
Gewicht (kilogram) 128
Kleur Zwart
Lengte stroomkabel (meter) 2,25
Display
Plaatsing apparaat Vrijstaand
Draairichting deur Links, Rechts
Draairichting deur aanpasbaar
Smartphone app

Algemene kenmerken

Model Amerikaans
Inverter compressor
IJsdispenser
Afgedekte condensor
Maximaal geluidsniveau 36
Materiaal deur Metaal met coating
Materiaal behuizing Kunststof
Minibar

Energieverbruik en energiekosten

Energieklasse E
Energiebesparingsfuncties
Energieverbruik per jaar (kWh) 350
Energiekosten per jaar (€) 98

Fysieke eigenschappen

Netto inhoud ( liter ) 635
Omdraaibare deur
Standaard draairichting deur Links, Rechts
Indrukbaar deurrubber
Geschikt voor schuur of garage Ja, mits boven 10 graden
Maximale omgevingstemperatuur (°C) 43
Minimale omgevingstemperatuur (°C) 10
Open deur alarm
Koolstoffilter
Dispenser

Koelkenmerken

Geschikt voor aantal personen 5 personen of meer (251 of meer)
Netto inhoud koelgedeelte ( liter ) 416
Koelkwaliteit Middenklasse
Super koelen
Luchtcirculatie
Methode luchtcirculatie Luchtgaten
Temperatuurregeling Digitaal: temperatuurkeuze
Antibacteria
Vershoudzone

Vrieskenmerken

Netto inhoud vriesgedeelte ( liter ) 219
Vriesgedeelte 219
Plaats vriesgedeelte Links
Aantal vriesvakken 2
Anti-ijsvorming No Frost (nooit ontdooien)
Supervriezen
Steraanduiding 4 sterren
Invriesvermogen (kilo per dag) 12 kg/d
Bewaartijd bij stroomuitval (uur) 2 uren

Indeling van de koelkast

Uitneembare plateaus
Uittrekbare plateaus
Plastic plateaus
Aantal plateau's 4
Specifieke deureigenschappen
Flessenrek
Veiligheidsglas plateaus
Veiligheidsglas deurvakken
Aantal groentelades 2
Kunststof deurvakken
LG GSJV91MCAE kopen
Actuele prijs: € 1.999,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de LG GSJV91MCAE kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van LG voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De LG GSJV91MCAE heeft de volgende EAN code 8806091270344. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen koelkasten en wordt maar éen keer uitgegeven.

De LG GSJV91MCAE is van het merk LG en is een populair merk binnen de productgroep koelkasten. Het loont om de LG koelkasten bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

LG GSJV91MCAE - Afbeelding 1LG GSJV91MCAE - Afbeelding 2LG GSJV91MCAE - Afbeelding 3LG GSJV91MCAE - Afbeelding 4
Een koelkasten fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke koelkast-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor LG GSJV91MCAE van LG is gsjv91mcae. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

LG GSJV91MCAE is sinds september 2021 op de markt. In september 2021 is LG GSJV91MCAE van LG geïntroduceerd op de markt. Een ouder koelkasten wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige koelkasten producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in september 2021 zegt dus niet zoveel over producten, zoals koelkasten.

De LG GSJV91MCAE heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de LG GSJV91MCAE het predicaat "Top Product" gegeven.

Het is goed om het gewicht van koelkasten te weten. De LG GSJV91MCAE van LG heeft een gewicht van 128. Het gewicht van 128 ligt dicht bij het gemiddelde koelkast gewicht.

LG GSJV91MCAE - Afbeelding 5LG GSJV91MCAE - Afbeelding 6LG GSJV91MCAE - Afbeelding 7
Om koelkasten te gebruiken heb je uiteraard stroom nodig maar een lekkere lange kabel is wel zo prettig. De kabellengte van de stoomkabel van de LG GSJV91MCAE is 2,25 meter. Bekijk hoe ver het apparaat van het stopcontact geplaatst gaat worden. Als dit verder is dan 2,25 meter, dan is het handig als je een verlengsnoer bij de hand hebt.

Bij koelkasten is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De LG GSJV91MCAE is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

Met de plaatsing van een apparaat wordt bedoeld of de koelkasten inbouw, onderbouw of vrijstaand zijn. Vrijstaand betekend letterlijk: nergens ergens tegenaan staan. De LG GSJV91MCAE is een vrijstaand model. Vrijstaande koelkasten zijn handig en omdat je ze overal kan plaatsen. Om volledig te zijn, bij inbouw kan de koelkasten in een kast geplaatst worden. Vaak wordt de deur aan het apparaat bevestigd. De omstandigheden waarin het apparaat wordt geplaatst hebben uiteraard invloed op de prestaties van het apparaat.

Tegenwoordig zijn steeds meer apparaten op het internet aangesloten, en zo ook de LG GSJV91MCAE. Het is erg handig als je via een app op de hoogte wordt gehouden of je LG klaar is, Met de Internet of Things (IoT) functie op de LG GSJV91MCAE kun je goed de toekomst aan.

LG GSJV91MCAE - Afbeelding 8LG GSJV91MCAE - Afbeelding 9LG GSJV91MCAE - Afbeelding 10LG GSJV91MCAE - Afbeelding 11
Als je de koelkast in de buurt van je woonkamer hebt staan is het prettig dat hij stil is. Je kunt spreken van een stille koelkast als deze 38 dB of minder geluid maakt. Deze LG GSJV91MCAE produceert een geluid van 36 decibel. Hoe lager het aantal decibel hoe stiller de koelkast is.

Energieklasse

De energieklasse geeft aan hoe zuinig de LG GSJV91MCAE is. Deze staat op het energielabel, die opgesteld is door de Europese Unie. Energieklasse A is het meest energiezuinig en energieklasse G het minst. Hoe dichter bij de A, hoe energiezuiniger de LG koelkast is. Je energiekosten per jaar zijn dan laag. Heeft de koelkast een energieklasse van F of lager? Dan is de koelkast niet energiezuinig. Deze GSJV91MCAE heeft energieklasse e.

Zet de functie super koelen aan voordat je boodschappen gaat doen en de temperatuur in de LG koelkast zakt tijdelijk. Als je de boodschappen uit de warme boodschappentas in de GSJV91MCAE legt, zijn ze extra snel op de juiste temperatuur. Door producten extra snel terug te koelen naar de juiste bewaartemperatuur behouden ze hun smaak en vitamines.

In een gewone LG koelkast verschilt de temperatuur van plaats tot plaats. Je moet bij zo'n koelkast goed nadenken over de plek van bepaalde producten. De koelkast kan de lucht laten circuleren door meerdere luchtgaten in de achterwand of door 1 ventilator. Als de LG koelkast meerdere luchtgaten heeft, heeft dit als voordeel dat het niet alleen boven- en onderin even koel is, maar ook op elk plateau. Er is een minimaal temperatuurverschil wat beter is voor je etenswaren. Deze LG GSJV91MCAE laat de lucht circuleren door middel van luchtgaten.

Omdat in een koelkast eten wordt bewaard, is hygiëne een belangrijk aspect. Om die reden is in deze LG koelkast de techniek AntiBacteria toegepast. Met deze techniek wordt het ontstaan van bacteriën en schimmels tegengegaan. Daardoor worden ongewenste bacteriën in de GSJV91MCAE onschadelijk gemaakt.

Deze LG koelkast beschikt over een vershoudzone. Dit is een aparte lade waarin de temperatuur altijd rond 0°C schommelt. Groente en fruit, vlees en vis blijven tot 3x langer vers. Met deze LG GSJV91MCAE je lager genieten van verse producten en hoef je minder eten weg te gooien. Ook de luchtvochtigheid wordt in deze zone geregeld voor een optimale bewaring.

Wanneer je in een keer veel producten wil invriezen dan kun je gebruik maken van de superkoelen-optie op deze LG koelkast. Deze handige functie zorgt ervoor dat de temperatuur van de vriezer tijdelijk wordt verlaagd. Na enige tijd wordt de eerder ingestelde temperatuur weer automatisch omgezet.

LG GSJV91MCAE is een ruime Amerikaanse koelkast met een inhoud van 635 liter en energielabel E. Met Door-in-Door kun je gemakkelijk en snel dingen uit de koelkast nemen met de verborgen openingsknop. In de Fresh Balancer vershoudzone stel je de luchtvochtigheid met de schuifregelaar in. Zo creëer je meer of minder luchtvochtigheid voor je verse etenswaren. LINEARCooling vermindert temperatuurschommelingen, waardoor de versheid tot zeven dagen behouden blijft. Drankjes zijn kouder en eten blijft verser dankzij de gelijkmatige en snellere prestaties van DoorCooling+. De water- en ijsdispenser is Non-Plumbing dit houdt in dat aansluiting op de waterleiding niet nodig is. De nieuwe dispenser met UV Nano techniek zorgt voor meer hygiëne. Doordat de dispenser zelf reinigend is door middel van UV licht. Door de ThinQ app op je smartphone, maakt LG het voor jou mogelijk om de koelkast op afstand te bedienen.

LG GSJV91MCAE

  • Model: Amerikaans
  • IJsdispenser: Ja
  • Energieklasse: E
  • Netto inhoud: 635 liter
  • Netto inhoud koelgedeelte: 416 liter
  • Netto inhoud vriesgedeelte: 219 liter

Kom je er niet uit bij het kopen van de LG GSJV91MCAE of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze koelkast producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je koelkasten of staat jouw koelkast keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze koelkast keuzehulp.

Alles voor een glimlach
Coolblue aanbieding: zaterdag 28 jan 2023 21:00
Ook voor wassen en drogen
Media Markt onbekende voorraad: aanbieding zaterdag 28 jan 2023 21:00

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen