728x90: Bol Ad

LG GSXV90MCDE


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..Omschrijving

Wil je graag de LG GSXV90MCDE kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van LG voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De LG GSXV90MCDE heeft de volgende EAN code 8806091274793. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen koelkasten en wordt maar ťen keer uitgegeven.

De LG GSXV90MCDE is van het merk LG en is een populair merk binnen de productgroep koelkasten. Het loont om de LG koelkasten bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Een koelkasten fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke koelkast-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor LG GSXV90MCDE van LG is gsxv90mcde. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

LG GSXV90MCDE is sinds 2021 op de markt. In 2021 is LG GSXV90MCDE van LG geÔntroduceerd op de markt. Een ouder koelkasten wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige koelkasten producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2021 zegt dus niet zoveel over producten, zoals koelkasten.

De LG GSXV90MCDE heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de LG GSXV90MCDE het predicaat "Top Product" gegeven.

Het is goed om het gewicht van koelkasten te weten. De LG GSXV90MCDE van LG heeft een gewicht van 141. Het gewicht van 141 ligt dicht bij het gemiddelde koelkast gewicht.

Om koelkasten te gebruiken heb je uiteraard stroom nodig maar een lekkere lange kabel is wel zo prettig. De kabellengte van de stoomkabel van de LG GSXV90MCDE is 2,25 meter. Bekijk hoe ver het apparaat van het stopcontact geplaatst gaat worden. Als dit verder is dan 2,25 meter, dan is het handig als je een verlengsnoer bij de hand hebt.

Bij koelkasten is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De LG GSXV90MCDE is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

Met de plaatsing van een apparaat wordt bedoeld of de koelkasten inbouw, onderbouw of vrijstaand zijn. Vrijstaand betekend letterlijk: nergens ergens tegenaan staan. De LG GSXV90MCDE is een vrijstaand model. Vrijstaande koelkasten zijn handig en omdat je ze overal kan plaatsen. Om volledig te zijn, bij inbouw kan de koelkasten in een kast geplaatst worden. Vaak wordt de deur aan het apparaat bevestigd. De omstandigheden waarin het apparaat wordt geplaatst hebben uiteraard invloed op de prestaties van het apparaat.

Als je de koelkast in de buurt van je woonkamer hebt staan is het prettig dat hij stil is. Je kunt spreken van een stille koelkast als deze 38 dB of minder geluid maakt. Deze LG GSXV90MCDE produceert een geluid van 36 decibel. Hoe lager het aantal decibel hoe stiller de koelkast is.

Energieklasse

De energieklasse geeft aan hoe zuinig de LG GSXV90MCDE is. Deze staat op het energielabel, die opgesteld is door de Europese Unie. Energieklasse A is het meest energiezuinig en energieklasse G het minst. Hoe dichter bij de A, hoe energiezuiniger de LG koelkast is. Je energiekosten per jaar zijn dan laag. Heeft de koelkast een energieklasse van F of lager? Dan is de koelkast niet energiezuinig. Deze GSXV90MCDE heeft energieklasse e.

Zet de functie super koelen aan voordat je boodschappen gaat doen en de temperatuur in de LG koelkast zakt tijdelijk. Als je de boodschappen uit de warme boodschappentas in de GSXV90MCDE legt, zijn ze extra snel op de juiste temperatuur. Door producten extra snel terug te koelen naar de juiste bewaartemperatuur behouden ze hun smaak en vitamines.

In een gewone LG koelkast verschilt de temperatuur van plaats tot plaats. Je moet bij zo'n koelkast goed nadenken over de plek van bepaalde producten. De koelkast kan de lucht laten circuleren door meerdere luchtgaten in de achterwand of door 1 ventilator. Als de LG koelkast meerdere luchtgaten heeft, heeft dit als voordeel dat het niet alleen boven- en onderin even koel is, maar ook op elk plateau. Er is een minimaal temperatuurverschil wat beter is voor je etenswaren. Deze LG GSXV90MCDE laat de lucht circuleren door middel van luchtgaten.

Omdat in een koelkast eten wordt bewaard, is hygiŽne een belangrijk aspect. Om die reden is in deze LG koelkast de techniek AntiBacteria toegepast. Met deze techniek wordt het ontstaan van bacteriŽn en schimmels tegengegaan. Daardoor worden ongewenste bacteriŽn in de GSXV90MCDE onschadelijk gemaakt.

Deze LG koelkast beschikt over een vershoudzone. Dit is een aparte lade waarin de temperatuur altijd rond 0įC schommelt. Groente en fruit, vlees en vis blijven tot 3x langer vers. Met deze LG GSXV90MCDE je lager genieten van verse producten en hoef je minder eten weg te gooien. Ook de luchtvochtigheid wordt in deze zone geregeld voor een optimale bewaring.

Wanneer je in een keer veel producten wil invriezen dan kun je gebruik maken van de superkoelen-optie op deze LG koelkast. Deze handige functie zorgt ervoor dat de temperatuur van de vriezer tijdelijk wordt verlaagd. Na enige tijd wordt de eerder ingestelde temperatuur weer automatisch omgezet.

De LG GSXV90MCDE is een ruime Amerikaanse koelkast met een inhoud van 635 liter en energielabel E. Beschikt over een Door-in-Door-systeem. Dit is een apart deurvak voor etenswaren die je vaak gebruikt, zodat je niet steeds de hele koelkast hoeft te openen. Zo bespaar je energie. Klop 2 keer op de InstaView deur en zie zonder de deur te openen welke boodschappen je nog hebt. In de Fresh Balancer vershoudzone stel je de luchtvochtigheid met de schuifregelaar in. Zo creëer je meer of minder luchtvochtigheid voor je verse etenswaren. LINEARCooling vermindert temperatuurschommelingen, waardoor de versheid tot zeven dagen behouden blijft. Drankjes zijn kouder en eten blijft verser dankzij de gelijkmatige en snellere prestaties van DoorCooling+. De koelkast heeft een ingebouwde ijs- en waterdispenser, en is eenvoudig te bedienen met voice assistent.

LG GSXV90MCDE

  • Model: Amerikaans
  • IJsdispenser: Ja
  • Energieklasse: E
  • Netto inhoud: 635 liter
  • Netto inhoud koelgedeelte: 416 liter
  • Netto inhoud vriesgedeelte: 219 liter

Kom je er niet uit bij het kopen van de LG GSXV90MCDE of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze koelkast producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je koelkasten of staat jouw koelkast keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze koelkast keuzehulp.

Specificaties LG GSXV90MCDE

Algemeen

EAN code 8806091274793
Merk LG
Fabrikantcode (sku) GSXV90MCDE
Release datum 2021
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 91,3
Hoogte (centimeter) 179
Diepte (centimeter) 73,5
Gewicht (kilogram) 141
Kleur Zwart
Lengte stroomkabel (meter) 2,25
Display
Plaatsing apparaat Vrijstaand
Draairichting deur Links, Rechts
Draairichting deur aanpasbaar

Algemene kenmerken

Model Amerikaans
Inverter compressor
IJsdispenser
Afgedekte condensor
Maximaal geluidsniveau 36
Materiaal deur Metaal met coating
Materiaal behuizing Kunststof
Minibar

Energieverbruik en energiekosten

Energieklasse E
Energiebesparingsfuncties
Energieverbruik per jaar (kWh) 350
Energiekosten per jaar (Ä) 98

Fysieke eigenschappen

Netto inhoud ( liter ) 635
Omdraaibare deur
Standaard draairichting deur Links, Rechts
Indrukbaar deurrubber
Geschikt voor schuur of garage Ja, mits boven 10 graden
Maximale omgevingstemperatuur (įC) 43
Minimale omgevingstemperatuur (įC) 10
Open deur alarm
Koolstoffilter
Dispenser

Koelkenmerken

Geschikt voor aantal personen 5 personen of meer (251 of meer)
Netto inhoud koelgedeelte ( liter ) 416
Koelkwaliteit Middenklasse
Super koelen
Luchtcirculatie
Methode luchtcirculatie Luchtgaten
Temperatuurregeling Digitaal: temperatuurkeuze
Antibacteria
Vershoudzone

Vrieskenmerken

Netto inhoud vriesgedeelte ( liter ) 219
Vriesgedeelte 219
Plaats vriesgedeelte Links
Aantal vriesvakken 2
Anti-ijsvorming No Frost (nooit ontdooien)
Supervriezen
Steraanduiding 4 sterren
Invriesvermogen (kilo per dag) 12 kg/d
Bewaartijd bij stroomuitval (uur) 2 uren

Indeling van de koelkast

Uitneembare plateaus
Uittrekbare plateaus
Plastic plateaus
Aantal plateau's 4
Specifieke deureigenschappen
Flessenrek
Veiligheidsglas plateaus
Veiligheidsglas deurvakken
Aantal groentelades 2
Kunststof deurvakken
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen