728x90: Bol Ad

Siemens KG39EALCA

De beste deal van vandaag

EP

859,-

3 dagen

Siemens KG39EALCA kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, de Siemens KG39EALCA is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een totale inhoud van 337 liter. Met de 0

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 17:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: zaterdag 26 november 2022

Siemens KG39EALCA aanbiedingen

Ook voor wassen en drogen
Levering vanuit de winkel in 2 - 2 dagen.
Groot in shoppen
Levertijd: ca. 3 weken
Die doet het
3 dagen

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 859,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 859,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Siemens KG39EALCA

Algemeen

EAN code 4242003869192
Merk Siemens
Fabrikantcode (sku) KG39EALCA
Release datum 2020
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 60
Hoogte (centimeter) 201
Diepte (centimeter) 65
Gewicht (kilogram) 74,9
Kleur Roestvrijstaal
Lengte stroomkabel (meter) 2,4
Vermogen (watt) 90
Display
Plaatsing apparaat Vrijstaand
Draairichting deur Rechts
Draairichting deur aanpasbaar

Algemene kenmerken

Model Koel-vriescombinatie
Maximaal geluidsniveau 38
Materiaal deur Roestvrijstaal

Energieverbruik en energiekosten

Energieklasse C
Energieverbruik per jaar (kWh) 149

Fysieke eigenschappen

Netto inhoud ( liter ) 337
Aantal koelkastdeuren 2
Omdraaibare deur
Geschikt voor schuur of garage
Maximale omgevingstemperatuur (°C) 43
Minimale omgevingstemperatuur (°C) 10
Open deur alarm

Koelkenmerken

Netto inhoud koelgedeelte ( liter ) 337
Super koelen
Antibacteria

Vrieskenmerken

Netto inhoud vriesgedeelte ( liter ) 88
Vriesgedeelte vakken
Plaats vriesgedeelte onder
Aantal vriesvakken 3
Anti-ijsvorming
Supervriezen
Invriesvermogen (kilo per dag) 94
Temperatuur apart instelbaar

Indeling van de koelkast

Plastic plateaus
Aantal plateau's 5
Flessenrek
Aantal groentelades 1
Siemens KG39EALCA kopen
Actuele prijs: € 859,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Siemens KG39EALCA kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Siemens voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Siemens KG39EALCA heeft de volgende EAN code 4242003869192. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen koelkasten en wordt maar éen keer uitgegeven.

De Siemens KG39EALCA is van het merk Siemens en is een populair merk binnen de productgroep koelkasten. Het loont om de Siemens koelkasten bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Siemens KG39EALCA - Afbeelding 1Siemens KG39EALCA - Afbeelding 2Siemens KG39EALCA - Afbeelding 3Siemens KG39EALCA - Afbeelding 4
Een koelkasten fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke koelkast-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Siemens KG39EALCA van Siemens is kg39ealca. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Siemens KG39EALCA is sinds 2020 op de markt. In 2020 is Siemens KG39EALCA van Siemens geïntroduceerd op de markt. Een ouder koelkasten wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige koelkasten producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2020 zegt dus niet zoveel over producten, zoals koelkasten.

De Siemens KG39EALCA heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Siemens KG39EALCA het predicaat "Top Product" gegeven.

Het is goed om het gewicht van koelkasten te weten. De Siemens KG39EALCA van Siemens heeft een gewicht van 74,9. Het gewicht van 74,9 ligt dicht bij het gemiddelde koelkast gewicht.

Om koelkasten te gebruiken heb je uiteraard stroom nodig maar een lekkere lange kabel is wel zo prettig. De kabellengte van de stoomkabel van de Siemens KG39EALCA is 2,4 meter. Bekijk hoe ver het apparaat van het stopcontact geplaatst gaat worden. Als dit verder is dan 2,4 meter, dan is het handig als je een verlengsnoer bij de hand hebt.

Het stroomverbruik van Siemens KG39EALCA is 90 watt. Het vermogen van koelkasten wordt uitgedrukt in watt (W). Watt is de meeteenheid van het energetisch vermogen. Op de meeste elektrische huishoudelijke apparaten, zoals koelkasten, staat aangegeven hoeveel vermogen het apparaat nodig heeft. koelkasten die 1000 watt (ofwel 1 kilowatt, 1 kW) vermogen hebben, gebruiken elke seconde 1000 joule. Het stroomverbruik van je huishoudelijke apparaten bepaalt een aanzienlijk deel je stroomrekening.

Bij koelkasten is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De Siemens KG39EALCA is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

Met de plaatsing van een apparaat wordt bedoeld of de koelkasten inbouw, onderbouw of vrijstaand zijn. Vrijstaand betekend letterlijk: nergens ergens tegenaan staan. De Siemens KG39EALCA is een vrijstaand model. Vrijstaande koelkasten zijn handig en omdat je ze overal kan plaatsen. Om volledig te zijn, bij inbouw kan de koelkasten in een kast geplaatst worden. Vaak wordt de deur aan het apparaat bevestigd. De omstandigheden waarin het apparaat wordt geplaatst hebben uiteraard invloed op de prestaties van het apparaat.

Als je de koelkast in de buurt van je woonkamer hebt staan is het prettig dat hij stil is. Je kunt spreken van een stille koelkast als deze 38 dB of minder geluid maakt. Deze Siemens KG39EALCA produceert een geluid van 38 decibel. Hoe lager het aantal decibel hoe stiller de koelkast is.

Energieklasse

De energieklasse geeft aan hoe zuinig de Siemens KG39EALCA is. Deze staat op het energielabel, die opgesteld is door de Europese Unie. Energieklasse A is het meest energiezuinig en energieklasse G het minst. Hoe dichter bij de A, hoe energiezuiniger de Siemens koelkast is. Je energiekosten per jaar zijn dan laag. Heeft de koelkast een energieklasse van F of lager? Dan is de koelkast niet energiezuinig. Deze KG39EALCA heeft energieklasse c.

Zet de functie super koelen aan voordat je boodschappen gaat doen en de temperatuur in de Siemens koelkast zakt tijdelijk. Als je de boodschappen uit de warme boodschappentas in de KG39EALCA legt, zijn ze extra snel op de juiste temperatuur. Door producten extra snel terug te koelen naar de juiste bewaartemperatuur behouden ze hun smaak en vitamines.

Wanneer je in een keer veel producten wil invriezen dan kun je gebruik maken van de superkoelen-optie op deze Siemens koelkast. Deze handige functie zorgt ervoor dat de temperatuur van de vriezer tijdelijk wordt verlaagd. Na enige tijd wordt de eerder ingestelde temperatuur weer automatisch omgezet.

De Siemens KG39EALCA is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een totale inhoud van 337 liter. Met de 0 graden-hyperFresh-lade bewaar je vlees en vis tot 2x zo lang in de koelkast. Om temperatuurveranderingen in de vrijstaande koelkast te voorkomen, past de FreshSensor de temperatuur optimaal aan de binnen- en buitentemperatuur aan. Dankzij lowFrost-technologie met een speciale verdamper heb je minder last van ijsaanslag en zijn je producten snel ontdooid. Wanneer je nieuwe boodschappen in de vrieskast plaatst, herkent een sensor de klimaatverandering. Om de temperatuur snel weer op de ingestelde stand te krijgen, wordt de supervriezen-functie automatisch geactiveerd. Alle lades en planken zijn makkelijk te verwijderen. Met de bigBox heb je genoeg plek voor al jouw ingevroren eten. Met de vakantiemodus blijft de koelkast koud, maar bespaart u energie terwijl u weg bent. Deze koel-vriescombinatie van Siemens heeft energieklasse C.

IN DE DOOS

  • Siemens KG39EALCA
  • koude accumulator
  • 2x eiervak

SIEMENS KG39EALCA

  • Model: Koel-vriescombinatie
  • Energieklasse: C
  • Netto inhoud: 337 liter
  • Aantal koelkastdeuren: 2
  • Netto inhoud koelgedeelte: 337 liter
  • Netto inhoud vriesgedeelte: 88 liter

Kom je er niet uit bij het kopen van de Siemens KG39EALCA of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze koelkast producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je koelkasten of staat jouw koelkast keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze koelkast keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen