728x90: Bol Ad

LG GBB92MCABP

De beste deal van vandaag

Witgoedhuis

1.299,-

1.179,-

Op voorraad

LG GBB92MCABP kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, de LG GBB92MCABP is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een totale inhoud van 384 liter. De compressor

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 15:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf:

LG GBB92MCABP aanbiedingen

De witgoedspeciaalzaak op internet
Witgoedhuis aanbieding: vandaag 13:42 uur
De witgoed winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: vandaag 13:35 uur
Alles voor een glimlach
Coolblue aanbieding: vandaag 13:34 uur

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 1.179,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 1.179,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties LG GBB92MCABP

Algemeen

EAN code 8806091079176
Merk LG
Fabrikantcode (sku) GBB92MCABP
Release datum 2021

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59,5
Hoogte (centimeter) 203
Diepte (centimeter) 67,5
Gewicht (kilogram) 86
Kleur Zwart
Lengte stroomkabel (meter) 2,25
Display
Plaatsing apparaat Vrijstaand
Draairichting deur Rechts
Draairichting deur aanpasbaar

Algemene kenmerken

Model Koel-vriescombinatie
Inverter compressor
Afgedekte condensor
Maximaal geluidsniveau 35
Materiaal deur Metaal met coating
Materiaal behuizing Kunststof

Energieverbruik en energiekosten

Energieklasse B
Energiebesparingsfuncties
Energieverbruik per jaar (kWh) 137
Energiekosten per jaar (€) 38,36

Fysieke eigenschappen

Netto inhoud ( liter ) 384
Omdraaibare deur
Standaard draairichting deur Rechts
Indrukbaar deurrubber
Geschikt voor schuur of garage Ja, mits boven 10 graden
Maximale omgevingstemperatuur (°C) 43
Minimale omgevingstemperatuur (°C) 10
Open deur alarm
Koolstoffilter
Dispenser

Koelkenmerken

Geschikt voor aantal personen 5 personen of meer (251 of meer)
Netto inhoud koelgedeelte ( liter ) 233
Koelkwaliteit Topklasse
Super koelen
Luchtcirculatie
Methode luchtcirculatie Luchtgaten
Temperatuurregeling Digitaal: temperatuurkeuze
Antibacteria
Vershoudzone

Vrieskenmerken

Netto inhoud vriesgedeelte ( liter ) 107
Vriesgedeelte 107
Plaats vriesgedeelte Onder
Aantal vriesvakken 3
Anti-ijsvorming No Frost (nooit ontdooien)
Supervriezen
Steraanduiding 4 sterren
Invriesvermogen (kilo per dag) 10 kg/d
Bewaartijd bij stroomuitval (uur) 9 uren

Indeling van de koelkast

Uitneembare plateaus
Uittrekbare plateaus
Plastic plateaus
Aantal plateau's 4
Specifieke deureigenschappen
Flessenrek
Veiligheidsglas plateaus
Veiligheidsglas deurvakken
Aantal groentelades 2
Kunststof deurvakken
LG GBB92MCABP kopen
Actuele prijs: € 1.179,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de LG GBB92MCABP kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van LG voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De LG GBB92MCABP heeft de volgende EAN code 8806091079176. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen koelkasten en wordt maar éen keer uitgegeven.

De LG GBB92MCABP is van het merk LG en is een populair merk binnen de productgroep koelkasten. Het loont om de LG koelkasten bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

LG GBB92MCABP - Afbeelding 1LG GBB92MCABP - Afbeelding 2LG GBB92MCABP - Afbeelding 3LG GBB92MCABP - Afbeelding 4
Een koelkasten fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke koelkast-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor LG GBB92MCABP van LG is gbb92mcabp. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

LG GBB92MCABP is sinds 2021 op de markt. In 2021 is LG GBB92MCABP van LG geïntroduceerd op de markt. Een ouder koelkasten wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige koelkasten producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2021 zegt dus niet zoveel over producten, zoals koelkasten.

Het is goed om het gewicht van koelkasten te weten. De LG GBB92MCABP van LG heeft een gewicht van 86. Het gewicht van 86 ligt dicht bij het gemiddelde koelkast gewicht.

Om koelkasten te gebruiken heb je uiteraard stroom nodig maar een lekkere lange kabel is wel zo prettig. De kabellengte van de stoomkabel van de LG GBB92MCABP is 2,25 meter. Bekijk hoe ver het apparaat van het stopcontact geplaatst gaat worden. Als dit verder is dan 2,25 meter, dan is het handig als je een verlengsnoer bij de hand hebt.

LG GBB92MCABP - Afbeelding 5LG GBB92MCABP - Afbeelding 6LG GBB92MCABP - Afbeelding 7
Bij koelkasten is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De LG GBB92MCABP is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

Met de plaatsing van een apparaat wordt bedoeld of de koelkasten inbouw, onderbouw of vrijstaand zijn. Vrijstaand betekend letterlijk: nergens ergens tegenaan staan. De LG GBB92MCABP is een vrijstaand model. Vrijstaande koelkasten zijn handig en omdat je ze overal kan plaatsen. Om volledig te zijn, bij inbouw kan de koelkasten in een kast geplaatst worden. Vaak wordt de deur aan het apparaat bevestigd. De omstandigheden waarin het apparaat wordt geplaatst hebben uiteraard invloed op de prestaties van het apparaat.

Als je de koelkast in de buurt van je woonkamer hebt staan is het prettig dat hij stil is. Je kunt spreken van een stille koelkast als deze 38 dB of minder geluid maakt. Deze LG GBB92MCABP produceert een geluid van 35 decibel. Hoe lager het aantal decibel hoe stiller de koelkast is.

Energieklasse

De energieklasse geeft aan hoe zuinig de LG GBB92MCABP is. Deze staat op het energielabel, die opgesteld is door de Europese Unie. Energieklasse A is het meest energiezuinig en energieklasse G het minst. Hoe dichter bij de A, hoe energiezuiniger de LG koelkast is. Je energiekosten per jaar zijn dan laag. Heeft de koelkast een energieklasse van F of lager? Dan is de koelkast niet energiezuinig. Deze GBB92MCABP heeft energieklasse b.

LG GBB92MCABP - Afbeelding 8LG GBB92MCABP - Afbeelding 9LG GBB92MCABP - Afbeelding 10
Zet de functie super koelen aan voordat je boodschappen gaat doen en de temperatuur in de LG koelkast zakt tijdelijk. Als je de boodschappen uit de warme boodschappentas in de GBB92MCABP legt, zijn ze extra snel op de juiste temperatuur. Door producten extra snel terug te koelen naar de juiste bewaartemperatuur behouden ze hun smaak en vitamines.

In een gewone LG koelkast verschilt de temperatuur van plaats tot plaats. Je moet bij zo'n koelkast goed nadenken over de plek van bepaalde producten. De koelkast kan de lucht laten circuleren door meerdere luchtgaten in de achterwand of door 1 ventilator. Als de LG koelkast meerdere luchtgaten heeft, heeft dit als voordeel dat het niet alleen boven- en onderin even koel is, maar ook op elk plateau. Er is een minimaal temperatuurverschil wat beter is voor je etenswaren. Deze LG GBB92MCABP laat de lucht circuleren door middel van luchtgaten.

Omdat in een koelkast eten wordt bewaard, is hygiëne een belangrijk aspect. Om die reden is in deze LG koelkast de techniek AntiBacteria toegepast. Met deze techniek wordt het ontstaan van bacteriën en schimmels tegengegaan. Daardoor worden ongewenste bacteriën in de GBB92MCABP onschadelijk gemaakt.

Deze LG koelkast beschikt over een vershoudzone. Dit is een aparte lade waarin de temperatuur altijd rond 0°C schommelt. Groente en fruit, vlees en vis blijven tot 3x langer vers. Met deze LG GBB92MCABP je lager genieten van verse producten en hoef je minder eten weg te gooien. Ook de luchtvochtigheid wordt in deze zone geregeld voor een optimale bewaring.

Wanneer je in een keer veel producten wil invriezen dan kun je gebruik maken van de superkoelen-optie op deze LG koelkast. Deze handige functie zorgt ervoor dat de temperatuur van de vriezer tijdelijk wordt verlaagd. Na enige tijd wordt de eerder ingestelde temperatuur weer automatisch omgezet.

De LG GBB92MCABP is een vrijstaande koel-vriescombinatie met een totale inhoud van 384 liter. De compressor zorgt ervoor dat er minder temperatuurschommelingen zijn, waardoor je boodschappen het uiterlijk en de smaak langer behouden. De luchtopeningen aan de voorkant van de koelkast helpen de temperatuur op peil houden. Zo blijven groente en fruit, vlees en vis langer vers. Deze koel-vriescombinatie van LG heeft energieklasse B

Pluspunten

 • Total No Frost: juiste luchtbehandeling waardoor ontdooien verleden tijd is.
 • DoorCooling+ functie voor nauwkeurige temperatuurregeling.
 • Fresh Balancer: dankzij de luchtvochtigheidsregeling blijven groente en fruit in deze lade langer vers.
 • Inverter Linear Compressor: voor energiezuinige en gelijkmatige koeling.
 • SmartThinQ: bedien je koelkast op afstand met de app op je smartphone.
 • Wijnrek: ontworpen om tot vijf wijnflessen te bewaren.

LG GBB92MCABP

 • Model: Koel-vriescombinatie
 • Energieklasse: B
 • Netto inhoud: 384 liter
 • Netto inhoud koelgedeelte: 233 liter
 • Netto inhoud vriesgedeelte: 107 liter

Kom je er niet uit bij het kopen van de LG GBB92MCABP of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze koelkast producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je koelkasten of staat jouw koelkast keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze koelkast keuzehulp.

De witgoedspeciaalzaak op internet
Witgoedhuis aanbieding: vandaag 13:42 uur
De witgoed winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: vandaag 13:35 uur
Alles voor een glimlach
Coolblue aanbieding: vandaag 13:34 uur

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen