728x90: Wehkamp Ad

Samsung RB38A7B6BB1

De beste deal van vandaag

Bol.com

1.279,-

Uiterlijk 5 december in huis

Samsung RB38A7B6BB1 kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, consumentenbond Beste uit de Test - De Samsung RB38A7B6BB1 is een koelvriescombinatie. Deze Samsung

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: zaterdag 26 november 2022

Samsung RB38A7B6BB1 aanbiedingen

Alles voor een glimlach
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis
Dat is zeker
Vandaag besteld, morgen in huis!
De witgoed winkel van ons allemaal
Uiterlijk 5 december in huis

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 1.279,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 1.279,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Samsung RB38A7B6BB1

Algemeen

EAN code 8806092253131
Merk Samsung
Fabrikantcode (sku) RB38A7B6BB1/EF
Release datum 2021
Best Getest Consumentenbond Beste uit de Test
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59,5
Hoogte (centimeter) 203
Diepte (centimeter) 65,8
Gewicht (kilogram) 94
Kleur Zwart
Lengte stroomkabel (meter) 2
Display
Plaatsing apparaat Vrijstaand
Draairichting deur Rechts
Draairichting deur aanpasbaar

Algemene kenmerken

Model Koel-vriescombinatie
Inverter compressor
Afgedekte condensor
Maximaal geluidsniveau 35
Materiaal deur Metaal met coating
Materiaal behuizing Metaal met coating

Energieverbruik en energiekosten

Energieklasse B
Energiebesparingsfuncties
Energieverbruik per jaar (kWh) 134
Energiekosten per jaar (€) 37,52

Fysieke eigenschappen

Netto inhoud ( liter ) 387
Omdraaibare deur
Standaard draairichting deur Rechts
Indrukbaar deurrubber
Geschikt voor schuur of garage Ja, mits boven 10 graden
Maximale omgevingstemperatuur (°C) 43
Minimale omgevingstemperatuur (°C) 10
Open deur alarm
Koolstoffilter
Dispenser

Koelkenmerken

Geschikt voor aantal personen 5 personen of meer (251 of meer)
Netto inhoud koelgedeelte ( liter ) 273
Koelkwaliteit Topklasse
Super koelen
Luchtcirculatie
Methode luchtcirculatie Luchtgaten, Ventilator
Temperatuurregeling Digitaal: temperatuurkeuze
Antibacteria
Vershoudzone

Vrieskenmerken

Netto inhoud vriesgedeelte ( liter ) 114
Vriesgedeelte 114
Plaats vriesgedeelte Onder
Aantal vriesvakken 3
Anti-ijsvorming No Frost (nooit ontdooien)
Supervriezen
Steraanduiding 4 sterren
Invriesvermogen (kilo per dag) 8 kg/d
Bewaartijd bij stroomuitval (uur) 9 uren

Indeling van de koelkast

Uitneembare plateaus
Uittrekbare plateaus
Plastic plateaus
Aantal plateau's 3
Specifieke deureigenschappen
Flessenrek
Veiligheidsglas plateaus
Veiligheidsglas deurvakken
Aantal groentelades 2
Kunststof deurvakken
Samsung RB38A7B6BB1 kopen
Actuele prijs: € 1.279,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Samsung RB38A7B6BB1 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Samsung voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Samsung RB38A7B6BB1 heeft de volgende EAN code 8806092253131. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen koelkasten en wordt maar éen keer uitgegeven.

De Samsung RB38A7B6BB1 is van het merk Samsung en is een populair merk binnen de productgroep koelkasten. Het loont om de Samsung koelkasten bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Samsung RB38A7B6BB1 - Afbeelding 1Samsung RB38A7B6BB1 - Afbeelding 2Samsung RB38A7B6BB1 - Afbeelding 3Samsung RB38A7B6BB1 - Afbeelding 4
Een koelkasten fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke koelkast-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Samsung RB38A7B6BB1 van Samsung is rb38a7b6bb1/ef. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Samsung RB38A7B6BB1 is sinds 2021 op de markt. In 2021 is Samsung RB38A7B6BB1 van Samsung geïntroduceerd op de markt. Een ouder koelkasten wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige koelkasten producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2021 zegt dus niet zoveel over producten, zoals koelkasten.

Samsung RB38A7B6BB1 Best Getest

Dit product heeft het predicaat consumentenbond beste uit de test ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel koelkasten en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de Samsung RB38A7B6BB1 dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

De Samsung RB38A7B6BB1 heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Samsung RB38A7B6BB1 het predicaat "Top Product" gegeven.

Samsung RB38A7B6BB1 - Afbeelding 5Samsung RB38A7B6BB1 - Afbeelding 6Samsung RB38A7B6BB1 - Afbeelding 7
Het is goed om het gewicht van koelkasten te weten. De Samsung RB38A7B6BB1 van Samsung heeft een gewicht van 94. Het gewicht van 94 ligt dicht bij het gemiddelde koelkast gewicht.

Om koelkasten te gebruiken heb je uiteraard stroom nodig maar een lekkere lange kabel is wel zo prettig. De kabellengte van de stoomkabel van de Samsung RB38A7B6BB1 is 2 meter. Bekijk hoe ver het apparaat van het stopcontact geplaatst gaat worden. Als dit verder is dan 2 meter, dan is het handig als je een verlengsnoer bij de hand hebt.

Bij koelkasten is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De Samsung RB38A7B6BB1 is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

Met de plaatsing van een apparaat wordt bedoeld of de koelkasten inbouw, onderbouw of vrijstaand zijn. Vrijstaand betekend letterlijk: nergens ergens tegenaan staan. De Samsung RB38A7B6BB1 is een vrijstaand model. Vrijstaande koelkasten zijn handig en omdat je ze overal kan plaatsen. Om volledig te zijn, bij inbouw kan de koelkasten in een kast geplaatst worden. Vaak wordt de deur aan het apparaat bevestigd. De omstandigheden waarin het apparaat wordt geplaatst hebben uiteraard invloed op de prestaties van het apparaat.

Samsung RB38A7B6BB1 - Afbeelding 8Samsung RB38A7B6BB1 - Afbeelding 9Samsung RB38A7B6BB1 - Afbeelding 10Samsung RB38A7B6BB1 - Afbeelding 11
Als je de koelkast in de buurt van je woonkamer hebt staan is het prettig dat hij stil is. Je kunt spreken van een stille koelkast als deze 38 dB of minder geluid maakt. Deze Samsung RB38A7B6BB1 produceert een geluid van 35 decibel. Hoe lager het aantal decibel hoe stiller de koelkast is.

Energieklasse

De energieklasse geeft aan hoe zuinig de Samsung RB38A7B6BB1 is. Deze staat op het energielabel, die opgesteld is door de Europese Unie. Energieklasse A is het meest energiezuinig en energieklasse G het minst. Hoe dichter bij de A, hoe energiezuiniger de Samsung koelkast is. Je energiekosten per jaar zijn dan laag. Heeft de koelkast een energieklasse van F of lager? Dan is de koelkast niet energiezuinig. Deze RB38A7B6BB1 heeft energieklasse b.

Deze Samsung koelkast beschikt over een koolstoffilter. Deze filter zuivert de lucht in de koelkast. De actieve koolstof in de filter absorbeert verschillende deeltjes van gasvormige substanties tot bacteriën. Het neutraliseert onprettige luchtjes. Om de Samsung RB38A7B6BB1 fris te laten ruiken, is het aan te raden om de filter éénmaal per jaar te vervangen.

Zet de functie super koelen aan voordat je boodschappen gaat doen en de temperatuur in de Samsung koelkast zakt tijdelijk. Als je de boodschappen uit de warme boodschappentas in de RB38A7B6BB1 legt, zijn ze extra snel op de juiste temperatuur. Door producten extra snel terug te koelen naar de juiste bewaartemperatuur behouden ze hun smaak en vitamines.

Samsung RB38A7B6BB1 - Afbeelding 12Samsung RB38A7B6BB1 - Afbeelding 13Samsung RB38A7B6BB1 - Afbeelding 14Samsung RB38A7B6BB1 - Afbeelding 15
In een gewone Samsung koelkast verschilt de temperatuur van plaats tot plaats. Je moet bij zo'n koelkast goed nadenken over de plek van bepaalde producten. De koelkast kan de lucht laten circuleren door meerdere luchtgaten in de achterwand of door 1 ventilator. Als de Samsung koelkast meerdere luchtgaten heeft, heeft dit als voordeel dat het niet alleen boven- en onderin even koel is, maar ook op elk plateau. Er is een minimaal temperatuurverschil wat beter is voor je etenswaren. Deze Samsung RB38A7B6BB1 laat de lucht circuleren door middel van luchtgaten, ventilator.

Deze Samsung koelkast beschikt over een vershoudzone. Dit is een aparte lade waarin de temperatuur altijd rond 0°C schommelt. Groente en fruit, vlees en vis blijven tot 3x langer vers. Met deze Samsung RB38A7B6BB1 je lager genieten van verse producten en hoef je minder eten weg te gooien. Ook de luchtvochtigheid wordt in deze zone geregeld voor een optimale bewaring.

Wanneer je in een keer veel producten wil invriezen dan kun je gebruik maken van de superkoelen-optie op deze Samsung koelkast. Deze handige functie zorgt ervoor dat de temperatuur van de vriezer tijdelijk wordt verlaagd. Na enige tijd wordt de eerder ingestelde temperatuur weer automatisch omgezet.

Consumentenbond Beste uit de Test - De Samsung RB38A7B6BB1 is een koelvriescombinatie. Deze Samsung koelkast maakt gebruik van SpaceMax waardoor je meer ruimte heb taan de binnenkant maar hij nog hetzelfde formaat heeft aan de buitenkant. Twin Cooling Plus optimaliseert de temperatuur en vochtigheidsgraad in de koelkast en vriezer via twee onafhankelijke koelsystemen. Etenswaren blijven tot twee keer zo lang fris en vers. De Metal Cool Plate voorkomt dat koude lucht ontsnapt wanneer je de deur opent, zodat je boodschappen langer vers blijven. Deze koelkast van Samsung heeft een inhoud van 273 liter en energielabel B

Pluspunten
No Frost: je hoeft de koel-vriescombinatie nooit te ontdooien.
Twin Cooling Plus: optimale luchtvochtigheid waardoor voedsel tot 2x langer vers blijft.
Metal Cooling: na het openen van de deur wordt de koelkast extra snel weer op temperatuur gebracht.
SpaceMax: efficiënte isolatie zorgt voor dunnere wanden en meer binnenruimte.
Digital Inverter: de koelkasttemperatuur blijft stabieler, zonder grote temperatuurschommelingen
Power Cool: nieuwe toegevoegde voedingsmiddelen worden razendsnel gekoeld.

SAMSUNG RB38A7B6BB1

  • Best Getest: Consumentenbond Beste uit de Test
  • Model: Koel-vriescombinatie
  • Energieklasse: B
  • Netto inhoud: 387 liter
  • Netto inhoud koelgedeelte: 273 liter
  • Netto inhoud vriesgedeelte: 114 liter

Kom je er niet uit bij het kopen van de Samsung RB38A7B6BB1 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze koelkast producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je koelkasten of staat jouw koelkast keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze koelkast keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen