728x90: Bol Ad

Philips FastCare Compact GC6742/20


GEEN PRIJZEN BESCHIKBAAR

Op dit moment zijn er geen actuele prijzen bekend voor dit product.

Laatste prijs gevonden:

Specificaties Philips FastCare Compact GC6742/20

Algemeen

EAN code 8710103952121
Merk Philips
Fabrikantcode (sku) GC6742/20
Release datum 2021
Type stroomvoorziening Netstroom

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 21
Hoogte (centimeter) 23
Diepte (centimeter) 35,4
Gewicht (kilogram) 4,2
Kleur Meerkleurig
Lengte stroomkabel (meter) 1,65
Vermogen (watt) 2400

Kenmerken

Type strijkijzer Stoomgenerator
Strijkbehoefte Dagelijks, grote was, Wekelijks, grote was
Inhoud waterreservoir ( liter ) 1,5
Regelbare stoomhoeveelheid
Continue stoomproductie (gram per minuut) 120
Stoomproductie stoomstoot (gram per minuut) 300
Maximale stoomdruk 5,2
Antikalksysteem Handmatig
Opwarmtijd (minuten) 2

Gebruik

Afneembaar waterreservoir
Hervulbaar tijdens gebruik
Stoomtip
Temperatuur- en stoomkeuze Handmatig
Verticaal stomen
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De Philips FastCare Compact GC6742/20 is een licht strijkijzer met compact formaat. Met krachtige en continue stoom kunt u zelfs de dikste stoffen met gemak strijken. Deze extra stoom is ook prima geschikt voor verticaal stomen om al uw kleren en gordijnen te verfrissen. Het ingebouwde ontkalkingssysteem, Smart Calc Clean waarschuwt wanneer je moet ontkalken. De duurzame keramische zoolplaat glijdt goed op alle kledingstukken. De zoolplaat is niet-klevend, krasbestendig en makkelijk schoon te houden. Het waterreservoir is met een inhoud van 1,5 liter relatief groot, hierdoor strijk je grotere hoeveelheden wasgoed weg.

PHILIPS FASTCARE COMPACT GC6742/20

  • Inhoud waterreservoir: 1,5 liter
  • Afneembaar waterreservoir: Ja

Kom je er niet uit bij het kopen van de Philips FastCare Compact GC6742/20 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze stoomgenerator producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Philips FastCare Compact GC6742/20 - Afbeelding 1Philips FastCare Compact GC6742/20 - Afbeelding 2Philips FastCare Compact GC6742/20 - Afbeelding 3Philips FastCare Compact GC6742/20 - Afbeelding 4
Mis je stoomgeneratoren of staat jouw stoomgenerator keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze stoomgenerator keuzehulp.

Wil je graag de Philips FastCare Compact GC6742/20 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Philips voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Philips FastCare Compact GC6742/20 heeft de volgende EAN code 8710103952121. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen stoomgeneratoren en wordt maar ťen keer uitgegeven.

De Philips FastCare Compact GC6742/20 is een stoomgenerator. Het waterreservoir zit apart van het strijkijzer. Hierdoor is deze lichter om te gebruiken. Kies voor een Philips stoomgenerator als je veel strijkt en de kreukels vaak hardnekkig zijn. Doordat hij een grotere watertank heeft, hoef je minder vaak water bij te vullen.

Welke type Philips strijkijzer voor jou geschikt is, hangt voornamelijk af van je strijkbehoefte. Heb je een groot gezin en strijk je regelmatig grote hoeveelheden wasgoed of strijk je alleen af en toe een blouse? De Philips FastCare Compact GC6742/20 is geschikt voor dagelijks, grote was, wekelijks, grote was.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen