728x90: Bol Ad

Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB

De beste deal van vandaag

BCC

299,-

279,-

Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis!

Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, de Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB is een krachtige robotstofzuiger, is slechts

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 15:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: woensdag 17 augustus 2022

Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB aanbiedingen

Alles voor een glimlach
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.
Begrijpt 't
Voor 19:30 besteld, volgende werkdag in huis
Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken
Direct leverbaar
Dat is zeker
Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis!
Alles wat je nodig in en om het huis
Niet Op voorraad, geen informatie beschikbaar

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 279,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 279,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB

Algemeen

EAN code 8719689082017
Merk Blaupunkt
Fabrikantcode (sku) BPK-VCBB1XB
Release datum December 2019
Type stroomvoorziening Accu / batterij

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 33
Hoogte (centimeter) 7.6
Diepte (centimeter) 33
Gewicht (kilogram) 2,7
Materiaal Kunststof
Kleur Zwart
Display

Schoonmaakresultaat

Wijze van stofopname Via zuigmond en middenborstels
Geschikt voor laagpolig tapijt
Geschikt voor hoog polig tapijt
Geschikt voor donkere vloeren
Geschikt voor drempels
Maximale hoogte drempel (centimeter) 2
Tegen dierenharen
Dweilfunctie
Vuildetectie
Maximale zuigoppervlakte per acculading (vierkante meter) 180
Anti-vastloop functie
Gebruikscomfort Topklasse
Schoonmaakkwaliteit Middenklasse

Kenmerken

Volume opvang ( liter ) 0,6
Compatibel met smartphone / apps
Gebruik zonder wifi netwerk
Smart home platform Amazon Alexa, Google Assistant
Borstels
Aantal zijborstels 2
Instelbaar tijdschema Programmeerbaar tijdschema, Programmeerbaar tijdschema via app, Startuitstel
Maximaal geluidsniveau (decibel) 59
Turbo Power Functie
Uitblaasfilter
Hepa-filter
Type HEPA-filter [HEPA 11: 95% filtering]
Ingebouwde camera
Livetracking
Loopt niet vast op kabels
Tegen allergieŽn

Navigatie

Schoonmaakroute Systematisch
Automatische update navigatiekaart
Gebiedsafbakening
Afgrondsensoren
Navigatiemethode GPS-chip
Type gebiedsafbakening Magneetstrip
Touch sensoren
Afstandsensoren
Op afstand bestuurbaar Bestuurbaar op afstand met mobiel, Bestuurbaar via afstanediening

Accessoires

Afstandsbediening meegeleverd
Extra zijborstel
Extra filter
Borstel reiniger
Accessoires meegeleverd
Aantal meegeleverde accessoires 10

Fysieke eigenschappen

Oplaadtijd accu ( uur ) 5 uren
Accu/batterij technologie Lithium-ion
Terugkeer naar laadstation Automatisch
Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB kopen?
Actuele prijs: € 279,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Blaupunkt voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB heeft de volgende EAN code 8719689082017. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen robot stofzuiger en wordt maar ťen keer uitgegeven.

Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB is van het merk Blaupunkt en het merk Blaupunkt is een populair merk binnen de productgroep robot stofzuiger. Blaupunkt robot stofzuiger kun je vinden in winkels en webshops. Blaupunkt producten behoren tot de topmerken robot stofzuiger in Nederland. Koop Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB - Afbeelding 1Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB - Afbeelding 2Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB - Afbeelding 3Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB - Afbeelding 4
Een robot stofzuiger fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke robot stofzuiger producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB van Blaupunkt is bpk-vcbb1xb. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Blaupunkt SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB is sinds december 2019 op de markt. In december 2019 is Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB van Blaupunkt geÔntroduceerd op de markt. Een ouder robot stofzuiger wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige robot stofzuiger producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in december 2019 zegt dus niet zoveel over producten, zoals robot stofzuiger.

Het is goed om het gewicht van robot stofzuiger te weten. De Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB van Blaupunkt heeft een gewicht van 2,7 kilogram. Het gewicht van 2,7 kilogram ligt dicht bij het gemiddelde gewicht van robot stofzuiger.

De plaatsing van de borstels is belangrijk. Iedere Blaupunkt robotstofzuiger beschikt natuurlijk over een zuigmond die stof, dierenhaar en kruimels opzuigt. Daarnaast zal een goede Blaupunkt stofzuiger meestal ook over borstels beschikken die het vuil opnemen. Een betere Blaupunkt robotstofzuiger beschikt over zijborstels, middenborstels of allebei. De zijborstels pakken stof en vuil mee wat tegen de plinten of in de hoeken zit. De middenborstel zit in de zuigmond en zorgt ervoor dat vuil beter van grove ondergronden komt. De Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB neemt stof op via zuigmond en middenborstels.

Huisdiervriendelijk

Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB - Afbeelding 5Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB - Afbeelding 6Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB - Afbeelding 7
Heb jij huisdieren? Dan is deze Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB een goede keuze. De robotstofzuiger ruimt deze haren zonder problemen op. Deze Blaupunkt stofzuiger beschikt over ronddraaiende middenborstels. Deze pakken de haren beter op van de grond dan een zuigmond zonder borstels. Daarnaast zorgen deze er ook voor dat de zuigmond niet verstopt raakt.

Deze Blaupunkt stofzuigrobot biedt een complete schoonmaakoplossing. Hij beschikt namelijk over een dweilfunctie. Sommige Blaupunkt stofzuigers hebben een droge microvezeldoek die de robot achter zich aan over de vloer haalt. In andere gevallen is deze doek dikker en kun je hem nat maken met sop. De meest uitgebreide dweilfunctie voor Blaupunkt robotstofzuigers bestaat uit een apart waterreservoir die de doek constant opnieuw vochtig maakt met schoon water en sop.

Blaupunkt robotstofzuigers met anti-vastloop systeem zijn ontzettend handig. Heb je kabels op de grond liggen, bijvoorbeeld van een lamp, een computer of van speakers, dan kan een robotstofzuiger daar op vastlopen. Met een anti-vastloop systeem kan de Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB zichzelf weer uit de kabel bevrijden. Het systeem herkent wanneer hij vast is gelopen en rijdt dan achteruit terug totdat hij niet meer vast zit.

Het stofreservoir van Blaupunkt robotstofzuigers is over het algemeen klein. Hier is helaas niets aan te doen. Het is aan te raden om deze na elke stofzuigbeurt te legen. Heb je huisdieren, dan raden we een Blaupunkt robotstofzuiger aan met een stofreservoir van meer dan 0,5 liter. Deze Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB heeft een stofopvang van 0,6 liter. Hoe groter het opvangreservoir, hoe minder vaak je deze hoeft te legen.

Smart

Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB - Afbeelding 8Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB - Afbeelding 9Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB - Afbeelding 10Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB - Afbeelding 11
Houd jij van de laatste technologische snufjes? Met deze Blaupunkt stofzuiger stel je het schoonmaakgebied in via een applicatie op je smartphone of tablet. Zo kun je vanaf je device de gebiedsafbakening van je huis bepalen. Ook kun je met de applicatie het schoonmaakschema van jouw woning instellen. Tot slot kun je in de app meestal zien hoe lang een schoonmaakprogramma nog duurt, en hoe veel batterij de Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB nog heeft.

Als je de robotstofzuiger vaak gebruikt als je thuis bent, is het prettig dat hij stil is. Je kunt spreken van een stille stofzuiger als deze 60 dB of minder geluid maakt. Deze Blaupunkt robot produceert een geluid van 59 decibel. Hoe lager het aantal decibel hoe stiller de stofzuiger is.

De Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB beschikt over een turbofunctie. Bij robotstofzuigers houdt dat in dat de zuigkracht tijdelijk toeneemt. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn wanneer je tapijten in huis hebt of wanneer je huisdieren hebt. Er zijn zelfs Blaupunkt robotstofzuigers waarbij dit automatisch gebeurt wanneer ze een tapijt op rijden.

De Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB heeft een HEPA-filter (High Efficiency Particulate Air) die voorkomt dat fijnstof met de uitblaaslucht weer mee terug de kamer in komt. Als je last hebt van astma of een stofallergie dan is het aan te raden om een Blaupunkt robotstofzuiger met HEPA filter aan te schaffen. Hoe hoger het getal van het HEPA-filter, hoe beter de reiniging. De Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB beschikt over een [hepa 11: 95% filtering].

Schoonmaakroute

Er zijn 2 manieren waarop een Blaupunkt robotstofzuiger schoonmaakt. Willekeurig: de robotstofzuiger rijdt niet via een vast patroon door de ruimte maar gaat willekeurig te werk. Een nadeel hiervan is dat de kans bestaat dat de stofzuiger delen overslaat of juist dubbel doet. Systematisch: wanneer de Blaupunkt robotstofzuiger systematisch te werk gaat, onthoudt hij precies waar hij gebleven is ťn slaat hij gegarandeerd geen plekje over. De schoonmaakroute van de Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB is systematisch.

De Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB is een krachtige robotstofzuiger, is slechts 7,6 centimeter hoog en maakt probleemloos schoon onder stoelen en banken. Dankzij de ronddraaiende borstels verdwijnen honden- en kattenharen als sneeuw voor de zon. De speciale HEPA-filter maakt deze robot geschikt voor mensen met een stofallergie. Deze Blaupunkt is op veel manieren te bedienen: via de app, afstandsbediening via Alexa of Google Home. Met de bijgeleverde magneetstrip scherm je NO-GO zones af, zodat jouw robot weet waar hij niet mag komen. En is de accu leeg, dan rijdt hij zelf terug naar het laadstation.

IN DE DOOS

 • Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB
 • Microvezel doek
 • Waterreservoir 350 ml
 • Afstandsbediening + batterijen (2x)
 • HEPA-filters (2x)
 • Motorfilter
 • Zijborstels (4x)
 • Magneetstrip
 • Reinigingsborstel
 • Laadstation

BLAUPUNKT BLUEBOT XBOOST BPK-VCBB1XB

 • Volume opvang: 0,6 liter
 • Smart home platform: Amazon Alexa, Google Assistant
 • Extra zijborstel: Ja
 • Oplaadtijd accu: 5 uren uur
 • Terugkeer naar laadstation: Automatisch

Kom je er niet uit bij het kopen van de Blaupunkt Bluebot Xboost BPK-VCBB1XB of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze robot stofzuiger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je robot stofzuiger of staat jouw robot stofzuiger keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze robot stofzuiger keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen