728x90: Bol Ad

iRobot Roomba 976

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de iRobot Roomba 976 ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke robot stofzuiger vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Specificaties iRobot Roomba 976

Algemeen

EAN code 5060629983448
Merk IRobot
Fabrikantcode (sku) R976040
Release datum 2020
Type stroomvoorziening Accu / batterij

Fysieke kenmerken

Gewicht (kilogram)3,9
Materiaal Kunststof
Kleur Koper

Schoonmaakresultaat

Wijze van stofopname Via zuigmond en onderhoudsvrije middenborstels
Geschikt voor laagpolig tapijt
Geschikt voor hoog polig tapijt
Geschikt voor donkere vloeren
Geschikt voor drempels
Maximale hoogte drempel (centimeter)1,6
Tegen dierenharen
Dweilfunctie Geen dweilfunctie
Vuildetectie
Maximale zuigoppervlakte per acculading (vierkante meter)120
Anti-vastloop functie

Kenmerken

Volume opvang ( liter )0,6
Compatibel met smartphone / apps
Gebruik zonder wifi netwerk
Smart home platform Amazon Alexa, Google Assistant
Borstels
Aantal zijborstels 1
Instelbaar tijdschema Programmeerbaar tijdschema, Programmeerbaar tijdschema via app, Startuitstel
Maximaal geluidsniveau (dB)58
Turbo Power Functie
Uitblaasfilter
Hepa-filter
Type HEPA-filter [HEPA 11: 95% filtering]
Ingebouwde camera
Livetracking
Loopt niet vast op kabels
Tegen allergieën

Navigatie

Schoonmaakroute Systematisch
Automatische update navigatiekaart
Gebiedsafbakening
Afgrondsensoren
Virtuele muur meegeleverd
Navigatiemethode Zelflerend
Touch sensoren
Afstandsensoren
Op afstand bestuurbaar Bestuurbaar op afstand met mobiel

Accessoires

Accessoires meegeleverd

Fysieke eigenschappen

Oplaadtijd accu ( uur )3 uren
Accu/batterijspanning (volt)14,4
Accu/batterij technologie Lithium-ion
Terugkeer naar laadstation Automatisch
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

De iRobot Roomba 976 is bestuurbaar via een app, hiermee kun je reiniging van afstand plannen en uitvoeren. De dubbele rubberen borstels zijn geschikt voor elk vloertype. Deze zijn erg stevig en passen zich door te buigen aan aan tapijt en harde vloeren. Deze robotstofzuiger detecteert vuil dat makkelijk over het hoofd wordt gezien. Gebruikt optische en akoestische sensoren om plekken met hoge concentraties vuil, stof en huisdierharen te detecteren en reinigt extra grondig waar dat nodig is. Door het lage ontwerp kan Roomba ook reinigen onder de meeste meubels, waardoor er geen verborgen stofnesten kunnen ontstaan. Op een volle accu stofzuigt de robot ongeveer anderhalf uur. De robot keert automatisch terug naar het basisstation wanneer de batterij bijna leeg is en hervat automatisch het stofzuigprogramma weer wanneer de batterij is opgeladen. Deze robotstofzuiger heeft geen dweilfunctie, maar is dankzij de Imprint Link technologie te koppelen met de iRobot Braava dweilrobots.

IROBOT ROOMBA 976

  • Volume opvang: 0,6 liter
  • Smart home platform: Amazon Alexa, Google Assistant
  • Oplaadtijd accu: 3 uren uur
  • Terugkeer naar laadstation: Automatisch

Kom je er niet uit bij het kopen van de iRobot Roomba 976 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze robot stofzuiger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

iRobot Roomba 976 - Afbeelding 1iRobot Roomba 976 - Afbeelding 2iRobot Roomba 976 - Afbeelding 3iRobot Roomba 976 - Afbeelding 4
Mis je robot stofzuiger of staat jouw robot stofzuiger keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze robot stofzuiger keuzehulp.

Wil je graag de Roomba 976 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van iRobot voor je hebt. Twijfel je of dit robot stofzuiger product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De iRobot Roomba 976 heeft de volgende EAN code 5060629983448.

De plaatsing van de borstels is belangrijk. Iedere iRobot robotstofzuiger beschikt natuurlijk over een zuigmond die stof, dierenhaar en kruimels opzuigt. Daarnaast zal een goede iRobot stofzuiger meestal ook over borstels beschikken die het vuil opnemen. Een betere iRobot robotstofzuiger beschikt over zijborstels, middenborstels of allebei. De zijborstels pakken stof en vuil mee wat tegen de plinten of in de hoeken zit. De middenborstel zit in de zuigmond en zorgt ervoor dat vuil beter van grove ondergronden komt. De iRobot Roomba 976 neemt stof op via zuigmond en onderhoudsvrije middenborstels.

Huisdiervriendelijk

Heb jij huisdieren? Dan is deze iRobot Roomba 976 een goede keuze. De robotstofzuiger ruimt deze haren zonder problemen op. Deze iRobot stofzuiger beschikt over ronddraaiende middenborstels. Deze pakken de haren beter op van de grond dan een zuigmond zonder borstels. Daarnaast zorgen deze er ook voor dat de zuigmond niet verstopt raakt.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen