728x90: Bol Ad

Bosch Serie 8 Unlimited Gen2 BBS8214PET

De beste deal van vandaag

Coolshop

492,-

435,-

Op voorraad

Bosch Serie 8 Unlimited Gen2 BBS8214PET kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, met de Bosch BBS8214PET is een krachtige steelstofzuiger en speciaal ontwikkelt voor

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 23.59 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf:

Bosch Serie 8 Unlimited Gen2 BBS8214PET aanbiedingen

Veel aanbiedingen
Coolshop aanbieding: woensdag 8 feb 2023 23:30
De witgoed winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: woensdag 8 feb 2023 23:17
Dat is zeker
BCC aanbieding: woensdag 8 feb 2023 23:27
Alles voor een glimlach
Coolblue aanbieding: vandaag 00:47 uur

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 435,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 435,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Bosch Serie 8 Unlimited Gen2 BBS8214PET

Algemeen

EAN code 4242005268979
Merk Bosch
Fabrikantcode (sku) BBS8214PET
Release datum 2021
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 21,1
Hoogte (centimeter) 127,7
Diepte (centimeter) 25,2
Gewicht (kilogram) 3,2
Materiaal Kunststof, Metaal
Kleur Rood

Gebruiksmogelijkheden

Geschikt voor vloertype Harde vloeren, Hoogpolig tapijt, Houten vloeren, Laagpolig tapijt
Mondstuk met LED-verlichting
Geintegreerde kruimeldief
Turbo Power Functie
Zuigkwaliteit op harde vloeren Middenklasse

Algemene eigenschappen

Type stofopvang Zonder zak
Maximaal geluidsniveau ( Decibel (dB) ) 76
Regelbare zuigkracht
Motorfilter
Uitblaasfilter
Type uitblaasfilter Airclean
Stofbak hygiŽnisch te legen

Accessoires

Combiborstel
Parketborstel
Turboborstel
Mini turboborstel
Kierenzuigmond
Meubelzuigmond
Zachte afstofborstel

Stroomvoorziening

Indicator van batterij-niveau
Maximale accu/batterijduur ( minuten ) 65
Maximale accu/batterijduur op hoogste stand (uur) (minuten) 10
Wandoplader
Indicator van batterij-niveau
Bosch Serie 8 Unlimited Gen2 BBS8214PET kopen
Actuele prijs: € 435,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Bosch Serie 8 Unlimited Gen2 BBS8214PET kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Bosch voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Bosch Serie 8 Unlimited Gen2 BBS8214PET heeft de volgende EAN code 4242005268979. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen steel stofzuiger en wordt maar ťen keer uitgegeven.

De Bosch Serie 8 Unlimited Gen2 BBS8214PET is van het merk Bosch en is een populair merk binnen de productgroep steel stofzuiger. Het loont om de Bosch steel stofzuiger bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Bosch Serie 8 Unlimited Gen2 BBS8214PET - Afbeelding 1Bosch Serie 8 Unlimited Gen2 BBS8214PET - Afbeelding 2Bosch Serie 8 Unlimited Gen2 BBS8214PET - Afbeelding 3Bosch Serie 8 Unlimited Gen2 BBS8214PET - Afbeelding 4
Een steel stofzuiger fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke steel stofzuiger-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Bosch Serie 8 Unlimited Gen2 BBS8214PET van Bosch is bbs8214pet. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Bosch Serie 8 Unlimited Gen2 BBS8214PET is sinds 2021 op de markt. In 2021 is Bosch Serie 8 Unlimited Gen2 BBS8214PET van Bosch geÔntroduceerd op de markt. Een ouder steel stofzuiger wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige steel stofzuiger producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2021 zegt dus niet zoveel over producten, zoals steel stofzuiger.

De Bosch Serie 8 Unlimited Gen2 BBS8214PET heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Bosch Serie 8 Unlimited Gen2 BBS8214PET het predicaat "Top Product" gegeven.

Het is goed om het gewicht van steel stofzuiger te weten. De Bosch Serie 8 Unlimited Gen2 BBS8214PET van Bosch heeft een gewicht van 3,2. Het gewicht van 3,2 ligt dicht bij het gemiddelde steel stofzuiger gewicht.

Bosch Serie 8 Unlimited Gen2 BBS8214PET - Afbeelding 5Bosch Serie 8 Unlimited Gen2 BBS8214PET - Afbeelding 6Bosch Serie 8 Unlimited Gen2 BBS8214PET - Afbeelding 7
De Bosch Serie 8 Unlimited Gen2 BBS8214PET is geschikt voor de volgende vloertypen: harde vloeren, hoogpolig tapijt, houten vloeren, laagpolig tapijt. Je moet er rekening mee houden dat niet iedere steelstofzuiger geschikt is voor alle vloertypen. Controleer of deze Bosch stofzuiger geschikt is voor jouw vloer.

De Bosch stofzuiger is uitgevoerd met een geÔntegreerde kruimelzuiger. Een kruimelzuiger of kruimeldief is een kleine stofzuiger die je makkelijk in de hand kunt houden. Ideaal om broodkruimels of ander klein vuil op te zuigen. Deze Bosch stofzuiger wordt zo nog veelzijdiger en een echte toevoeging in elk huishouden.

Turbo Power Functie

De Bosch Serie 8 Unlimited Gen2 BBS8214PET heeft een turbofunctie, waarmee je de zuigkracht kunt verhogen. De turbofunctie op deze Bosch stofzuiger is handig wanneer je bijvoorbeeld tapijten in huis hebt of wanneer er huisdieren rondlopen. Het verhogen van de zuigkracht vraagt wel meer van de accu, dus gebruik deze alleen wanneer je hem nodig hebt zodat je langer door kunt stofzuigen.

Stofzuigers zijn te verdelen in twee groepen: met of zonder stofzak. De Bosch Serie 8 Unlimited Gen2 BBS8214PET is een steel stofzuiger uit de categorie: zonder zak. De grootste voordelen van een zakloze stofzuiger zijn: energiezuiger, zuigkracht blijft behouden en je hoeft geen stofzakken te kopen. De grootste voordelen van een stofzuiger met zak zijn: grotere capaciteit, minder geluid en schoner. Deze Bosch stofzuiger is zonder zak.

Het maximale geluidsniveau bij het zuigen van de Bosch Serie 8 Unlimited Gen2 BBS8214PET is gemeten tot maximaal 76 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de Bosch steel stofzuiger is. Traditionele stofzuigers zijn over het algemeen stiller dan steelstofzuigers.

Bij deze Bosch stofzuiger kun je de zuigkracht handmatig aanpassen. Voor harde oppervlakken heb je minder zuigkracht nodig dan voor bijvoorbeeld vloerbedekking. Minder zuigkracht scheelt energie en op die manier gaat je accu langer mee.

Een uitblaasfilter voorkomt dat allerkleinste stofdeeltjes en allergenen van de Bosch stofzuiger weer terug in de ruimte worden geblazen. Er zijn verschillende soorten uitblaasfilters en de Bosch Serie 8 Unlimited Gen2 BBS8214PET heeft een airclean uitblaasfilter. Ben je allergisch voor stof, pollen, huisstofmijt of allergenen? Dan is een HEPA filter erg fijn.

Een turboborstel wordt ook meegeleverd bij de Bosch Serie 8 Unlimited Gen2 BBS8214PET. Een turboborstel is een zuigmond met een ronddraaiende borstel die ervoor zorgt dat je makkelijker dierenharen opzuigt en vuil opzuigt van hoogpolig tapijt. Naast dierenharen, is de Bosch stofzuiger met turboborstel ook goed geschikt voor ander vuil dat strakker vastzit op deze zachte ondergronden. Deze accessoire maakt je Bosch stofzuiger extra krachtig.

Bij de Bosch Serie 8 Unlimited Gen2 BBS8214PET wordt een kierenzuigmond meegeleverd. Hiermee kom je heel makkelijk op moeilijk bereikbare plekken in je huis. Denk aan de ruimte tussen de kast en de muur en bijvoorbeeld tussen de kussens op de bank. Dit zijn plekken waar je met een gewone zuigmond niet bij kunt, omdat deze veel te breed is. Bij bijna iedere nieuwe Bosch stofzuiger krijg je een kierenzuigmond meegeleverd.

Maximale accu/batterijduur

De Bosch stofzuiger heeft een maximale accuduur van 65 minuten, met een volle accu in de laagste stand. Met een hogere stand zal de accu uiteraard sneller leeg zijn. De maximale accuduur van 65 minuten is in de gunstigste situatie voor deze Bosch steelstofzuiger.

De Bosch Serie 8 Unlimited Gen2 BBS8214PET kan maximaal 10 minuten functioneren op maximaal vermogen. De hoogste zuigstand bij een Bosch steelstofzuiger vraagt veel van de accu. Uiteraard kun je minder lang schoonmaken op de hoogste stand dan op de laagste stand. Houd hier dus rekening mee wanneer je deze inschakelt op de Bosch stofzuiger of gebruik deze stand alleen wanneer je vloerkleden of tapijten stofzuigt.

Met de Bosch BBS8214PET is een krachtige steelstofzuiger en speciaal ontwikkelt voor mensen met huisdieren. Bij de stofzuiger ontvang je een ProAnimal borstelrol, die met de ronddraaiende borstels vezels en dierenharen van vloeren én uit tapijten verwijdert. Met de AllFloor HighPower Brush heb je maximale flexibiliteit en perfecte schoonmaakresultaten. De led verlichting op de zuigmond verbetert het zicht op donkere plekken, zoals onder het bed of de bank. De filters van de stofzuiger zorgen ervoor dat de afgevoerde lucht schoner is dan kamerlucht, dankzij driemalige filtering. Hierdoor komen er geen stofdeeltjes de lucht in, waardoor dit apparaat handig is voor mensen met allergieën. Wassen van het filter is ook niet meer nodig, je hoeft het filter hierdoor nauwelijks aan te raken tijdens het schoonmaken.
Werktijd van één 4.0 Ah accu
Tot 65 min. in Eco-modus zonder elektrische accessoire
Tot 55 min. in Eco-modus met elektrische zuigmond
Tot 20 min. in Auto-modus met elektrische zuigmond
Tot 10 min. in Turbo-modus met elektrische zuigmond
Je bergt de steelstofzuiger na gebruik netjes op in de wandhouder. In de houder laadt de stofzuiger ook direct op. Hier kan je ook de accessoires kwijt, zo heb je alles bij elkaar.

IN DE DOOS

 • Bosch BBS8214PET
 • Gemotoriseerde combizuigmond
 • Extra borstelrol voor dierenharen
 • Mini turboborstel
 • Flexibele kierenzuigmond
 • 2-in-1 accessoire (meubelzuigmond en zachte afstofborstel)
 • Matraszuigmond
 • Wandoplader

BOSCH SERIE 8 UNLIMITED GEN2 BBS8214PET

 • Geintegreerde kruimeldief: Ja
 • Type stofopvang: Zonder zak
 • Maximaal geluidsniveau: 76 Decibel (dB)
 • Motorfilter: Ja
 • Type uitblaasfilter: Airclean
 • Maximale accu/batterijduur: 65 minuten

Kom je er niet uit bij het kopen van de Bosch Serie 8 Unlimited Gen2 BBS8214PET of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze steel stofzuiger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je steel stofzuiger of staat jouw steel stofzuiger keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze steel stofzuiger keuzehulp.

Veel aanbiedingen
Coolshop aanbieding: woensdag 8 feb 2023 23:30
De witgoed winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: woensdag 8 feb 2023 23:17
Dat is zeker
BCC aanbieding: woensdag 8 feb 2023 23:27
Alles voor een glimlach
Coolblue aanbieding: vandaag 00:47 uur

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen