728x90: Bol Ad

Miele WEG 675 WPS

De beste deal van vandaag

Expert

1.599,-

Voor 18:00 besteld, volgende werkdag in huis

Miele WEG 675 WPS kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, consumentenbond Beste uit de Test - De Miele WEG 675 WPS wasmachine beschikt over het TwinDos-systeem. Met

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 50,-
Levertijd: Voor 15:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf:

Miele WEG 675 WPS aanbiedingen

Begrijpt 't
Expert aanbieding: woensdag 8 feb 2023 23:27
Die doet het
EP aanbieding: woensdag 8 feb 2023 23:27

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 1.599,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 1.599,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Miele WEG 675 WPS

Algemeen

EAN code 4002516272298
Merk Miele
Release datum December 2018
Best Getest Consumentenbond Beste uit de Test

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59.6
Hoogte (centimeter) 85.0
Diepte (centimeter) 63.6
Gewicht (kilogram) 95.0
Kleur Lotuswit
Plaatsing apparaat Vrijstaand
Draairichting deur rechts
Smartphone app

Algemeen

Energieklasse ( Nieuw: Vanaf maart 2021 ) A
Geluidsniveau centrifugeren ( Decibel (dB) ) 68
Geluidsniveau wassen ( decibel (dB) ) 48

Waskenmerken

Vulgewicht ( kilogram ) 9
Aantal programma's 9

Droogkenmerken

Toerental ( TPM (Toeren Per Minuut) ) 1400

Gebruiksgemak

Startuitstel
Waterbeveiliging

Fysieke kenmerken

Type wasmachine Voorlader
Miele WEG 675 WPS kopen
Actuele prijs: € 1.599,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Miele WEG 675 WPS kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Miele voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Miele WEG 675 WPS heeft de volgende EAN code 4002516272298. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

De Miele WEG 675 WPS is van het merk Miele en is een populair merk binnen de productgroep wasmachines. Het loont om de Miele wasmachines bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Miele WEG 675 WPS - Afbeelding 1Miele WEG 675 WPS - Afbeelding 2Miele WEG 675 WPS - Afbeelding 3Miele WEG 675 WPS - Afbeelding 4
Miele WEG 675 WPS is sinds december 2018 op de markt. In december 2018 is Miele WEG 675 WPS van Miele geïntroduceerd op de markt. Een ouder wasmachines wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige wasmachines producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in december 2018 zegt dus niet zoveel over producten, zoals wasmachines.

Miele WEG 675 WPS Best Getest

Dit product heeft het predicaat consumentenbond beste uit de test ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel wasmachines en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de Miele WEG 675 WPS dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

Het is goed om het gewicht van wasmachines te weten. De Miele WEG 675 WPS van Miele heeft een gewicht van 95.0. Het gewicht van 95.0 ligt dicht bij het gemiddelde wasmachine gewicht.

Met de plaatsing van een apparaat wordt bedoeld of de wasmachines inbouw, onderbouw of vrijstaand zijn. Vrijstaand betekend letterlijk: nergens ergens tegenaan staan. De Miele WEG 675 WPS is een vrijstaand model. Vrijstaande wasmachines zijn handig en omdat je ze overal kan plaatsen. Om volledig te zijn, bij inbouw kan de wasmachines in een kast geplaatst worden. Vaak wordt de deur aan het apparaat bevestigd. De omstandigheden waarin het apparaat wordt geplaatst hebben uiteraard invloed op de prestaties van het apparaat.

Tegenwoordig zijn steeds meer apparaten op het internet aangesloten, en zo ook de Miele WEG 675 WPS. Het is erg handig als je via een app op de hoogte wordt gehouden of je Miele klaar is, Met de Internet of Things (IoT) functie op de Miele WEG 675 WPS kun je goed de toekomst aan.

De nieuwe Miele energieklasse die per 1 maart 2021 is ingegaan geeft aan hoe zuinig deze wasmachine is. De vernieuwde verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. In de nieuwe verdeling van de Miele WEG 675 WPS heeft een energieklasse van a. Met bijvoorbeeld energieklasse A of B bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Maximale geluidsniveau Miele WEG 675 WPS

Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de Miele WEG 675 WPS gemeten tot maximaal 68 decibel. Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Tijdens het wassen produceert de Miele WEG 675 WPS maximaal 48 decibel geluid. Hoe meer decibel, hoe luider de machine is tijdens het wassen. Staat je Miele wasautomaat in de open ruimte of vlak naast je bed? Neem dan een stillere Miele machine.

Trommelcapaciteit van 9 kilogram

De capaciteit van een Miele wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasautomaat geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de WEG 675 WPS is 9 kilogram. Deze machine beschikt over de mogelijkheid om 9 kilogram textiel in 1 keer te reinigen. Je moet er wel rekening mee houden dat Miele wasmachines met een groter vulgewicht wel minder energiezuinig zijn, dan wasmachines met een kleinere inhoud.

9 wasprogramma's op de Miele WEG 675 WPS

De meeste wasmachines hebben tegenwoordig veel verschillende wasprogramma's. De Miele WEG 675 WPS heeft 9 programma's. Meer programma's op je nieuwe Miele wasmachine is niet altijd beter. Bedenk welke programma's je in ieder geval nodig hebt en controleer of die aanwezig zijn bij de Miele WEG 675 WPS wasmachine. Bijvoorbeeld: sport je veel? Dan is sport wasprogramma handig. Wil je energie besparen? Dan is een eco stand handig.

Maximaal centrifugeren 1400 toeren Miele WEG 675 WPS

Miele wasmachines hebben een centrifugefunctie met een toerental variërend van 1200 toeren tot 1800 toeren. Hoe hoger het toerental, hoe droger de was uit de wasmachine komt. Het toerental wordt uitgedrukt in toeren per minuut of tpm. De Miele WEG 675 WPS wasmachine heeft 1400 toeren per minuut. 1400 tpm om je wasgoed goed droog te centrifugeren. Meer toeren is niet altijd beter. Het uiteindelijke restvochtpercentage is het daadwerkelijke resultaat; hoe droog is je wasgoed voordat je het in de Miele droger stopt, of op de waslijn hangt? Bij Miele wasmachines met een centrifugesnelheid van 1600 toeren blijft er een restvochtpercentage van 44% achter. Bij 1200 toeren blijft er rond de 52% restvocht achter. Je ziet dat er zit niet echt veel verschil tussen 1400 of 1600 toeren.

De Miele WEG 675 WPS beschikt over startuitstel, waarmee je de Miele wasmachine op een later tijdstip kunt laten starten. Zo kun je de was doen tijdens het daltarief. Dat is een stuk voordeliger!

Deze Miele wasmachine is toegerust met een waterbeveiliging die ervoor zorgt dat de watertoevoer wordt afgesloten als er een storing is. Zo wordt de kans op lekkage geminimaliseerd. De waterbeveiliging wordt vaak aquastop of waterslot genoemd. Het is altijd verstandig om ook een lekbak onder je Miele WEG 675 WPS wasmachine te plaatsen.

Er zijn twee soorten wasmachines: voorladers en bovenladers. De Miele WEG 675 WPS is een voorlader wasmachine. De naam zegt het al: de was wordt aan de voorkant van deze Miele wasmachine geladen. De meeste wasmachines in Nederland zijn voorladers. In Amerika en Engeland gebruiken ze meestal bovenlader wasmachines.

Consumentenbond Beste uit de Test - De Miele WEG 675 WPS wasmachine beschikt over het TwinDos-systeem. Met het TwinDos automatische doseersysteem bestaande uit twee fasen was je niet alleen schoner maar zorg je ook nog beter voor je kleding. Vul het systeem voor meerdere wasbeurten met vloeibaar wasmiddel en wasverzachter. Met één druk op de knop doseert de wasmachine de juiste hoeveelheid wasmiddel op het meest ideale moment tijdens het wasproces. Naast je eigen wasmiddel en wasverzachter gebruik je CapDosing wascapsules. Per wasbeurt doe je één capsule in het CapDosing vak. In elke capsule zit precies genoeg wasmiddel voor een specifieke stof. Op deze manier blijven kwetsbare kledingstukken langer mooi. Kan op afstand bediend worden via wifi en de Miele@home app. Deze Miele heeft een trommelcapaciteit van 9 kilogram een toerental van 1400 tpm en energielabel A.

MIELE WEG 675 WPS

  • Best Getest: Consumentenbond Beste uit de Test
  • Energieklasse: A Nieuw: Vanaf maart 2021
  • Geluidsniveau centrifugeren: 68 Decibel (dB)
  • Geluidsniveau wassen: 48 decibel (dB)
  • Vulgewicht: 9 kilogram
  • Toerental: 1400 TPM (Toeren Per Minuut)
  • Type wasmachine: Voorlader

Kom je er niet uit bij het kopen van de Miele WEG 675 WPS of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines of staat jouw wasmachine keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasmachine keuzehulp.

Begrijpt 't
Expert aanbieding: woensdag 8 feb 2023 23:27
Die doet het
EP aanbieding: woensdag 8 feb 2023 23:27

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen