728x90: Bol Ad

Miele WWH 860 WCS

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de Miele WWH 860 WCS ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke wasmachines vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Miele: Relevante promoties

Populair product

Alle Miele wasmachine & droger sets

Specificaties Miele WWH 860 WCS

Algemeen

EAN code 4002516529415
Merk Miele
Fabrikantcode (sku) WWH 860
Release datum 2021
Best Getest Consumentenbond Beste Getest

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter)59.6
Hoogte (centimeter)85
Diepte (centimeter)64.3
Gewicht (kilogram)94
Kleur Wit
Display
Plaatsing apparaat Vrijstaand
Draairichting deur Rechts
Smartphone app

Algemeen

Energieklasse A
Geluid centrifugeren ( Decibel (dB) )67

Waskenmerken

Vulgewicht ( kilogram )8
Aantal programma's 15
Stoomfunctie

Droogkenmerken

Toerental ( TPM (Toeren Per Minuut) )1400
Toerental instelbaar

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Waterbeveiliging
Automatische wasmiddeldosering

Fysieke kenmerken

Type wasmachine Voorlader
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Consumentenbond Beste uit de Test - De Miele WWH 860 WCS is de best geteste wasmachine door de Consumentenbond en is een voorlader met een trommelinhoud van maar liefst 8 kilogram. De TwinDos reservoirs rechts onder in de machine voegen automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel toe. Omdat je altijd precies genoeg wasmiddel gebruikt, blijft je kleding langer mooi. PowerWash 2.0 sproeit water van bovenaf op je wasgoed. Hierdoor heb je minder water nodig voor een schoon resultaat. Met het programma QuickPowerWash was energiezuinig en met een halve belading binnen 1 uur. Het Watercontrol-systeem (WCS) controleert met een waterniveausensor de watertoevoer. Kan op afstand bediend worden via wifi en de Miele@home app. Deze wasmachine van Miele heeft 15 programma's, een toerental van 1400 tpm en energielabel A.

MIELE WWH 860 WCS

  • Best Getest: Consumentenbond Beste Getest
  • Energieklasse: A
  • Geluid centrifugeren: 67 Decibel (dB)
  • Vulgewicht: 8 kilogram
  • Toerental: 1400 TPM (Toeren Per Minuut)
  • Automatische wasmiddeldosering: Ja

Kom je er niet uit bij het kopen van de Miele WWH 860 WCS of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Miele WWH 860 WCS - Afbeelding 1Miele WWH 860 WCS - Afbeelding 2Miele WWH 860 WCS - Afbeelding 3Miele WWH 860 WCS - Afbeelding 4
Mis je wasmachines of staat jouw wasmachine keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasmachine keuzehulp.

Wil je graag de WWH 860 WCS kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Miele voor je hebt. Twijfel je of dit wasmachines product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Miele WWH 860 WCS heeft de volgende EAN code 4002516529415.

Miele WWH 860 WCS Best Getest

Dit product heeft het predicaat consumentenbond beste getest ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel wasmachines en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de Miele WWH 860 WCS dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

Trommelcapaciteit van 8 kilogram

De capaciteit van een Miele wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasautomaat geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de WWH 860 WCS is 8 kilogram. Deze machine beschikt over de mogelijkheid om 8 kilogram textiel in 1 keer te reinigen. Je moet er wel rekening mee houden dat Miele wasmachines met een groter vulgewicht wel minder energiezuinig zijn, dan wasmachines met een kleinere inhoud.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen