728x90: Bol Ad

Miele Geurflacon Rose FragranceDos


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..


Ook beschikbaar als


Omschrijving

Je hebt vandaag de dag voor bijna elk type wasgoed een speciaal wasmiddel. Draag je veel kwetsbare kleding; zoals wollen truien of speciale sportkleding? Met het juiste wasmiddel kun je langer van deze kleding genieten. Miele Geurflacon Rose FragranceDos is geschikt voor alle soorten.

Er zijn 3 verschillende doseervormen bij een wasmiddel: vloeibaar, poeder en cups. Welke je gebruikt, hangt af van je persoonlijke voorkeuren en het wasgoed dat je wil wassen. Miele Geurflacon Rose FragranceDos kun je doseren door middel van een flacon.

Voor elk soort was gebruik je een andere hoeveelheid Miele wasmiddel. Hoeveel was je hebt en hoe vuil deze is, speelt hierbij een rol. De dosering hangt ook af van het type Miele wasmiddel. Voor de juiste dosering kijk je daarom altijd naar het doseeradvies op de verpakking. Miele Geurflacon Rose FragranceDos is goed voor 50 wasbeurten.

Wasmiddel - Geurflacon voor de Miele FragranceDos wasdrogers. Gemakkelijk toe te passen en handig in gebruik; éénmalig een geur toevoegen voor ongeveer 50 wasbeurten. Na het wassen lijkt de heerlijke geur van het wasgoed, regelematig te verdwijnen of te veranderen in een muffe geur. Deze optie bij vele Miele wasdrogers biedt daar een heerlijk ruikende oplossing voor. Je bepaalt zelf de intensiteit door aan het flacon te draaien. Resultaat? Heerlijk fris geurende lakens, beddengoed of handdoeken.

Hoe gebruik je de geurflacons van Miele?
Heerlijk fris ruikend wasgoed in de geur die het beste bij jou past.
Je plaatst de geurflacon eenvoudig in het pluizenfilter die gemakkelijk toegankelijk is. De geurflacon geeft gelijkmatig een frisse geur af aan het wasgoed. Door te draaien aan de flacon bepaal je de intensiteit van de geur. Het resultaat is heerlijk ruikend wasgoed, tot wel vier weken lang. Gemiddeld 50 wasbeurten.
- Voor een frisse, tot 4 weken lang aanhoudende geurervaring
- Heerlijk zachte en geurende was
- Rose - de delicate, geraffineerde geur van verse meirozen
- Speciaal voor Miele ontwikkeld door parfummakers in de Provence
- Eenvoudig toe te passen bij een Miele wasdroger

Welke geurflacons van Miele zijn er?
De geurflacons voor de Miele Fragrancedos wasdrogers zijn er in vijf verschillende soorten. Je kunt kiezen uit Aqua, Cocoon, Nature, Rose of Orient.

Kom je er niet uit bij het kopen van de Miele Geurflacon Rose FragranceDos of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmiddel producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmiddelen of staat jouw wasmiddel keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasmiddel keuzehulp.

Specificaties Miele Geurflacon Rose FragranceDos

Kenmerken

Type wasmiddel Geurflacon
Type was Alle soorten
Doseervorm Flacon
Aantal beurten 50
Parfumvrij
Inhoud 12,5 ml
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen