Whirlpool fscr70410

De beste deal van vandaag

Witgoedhuis

429,-

394,-

Bezorging mogelijk vanaf woensdag 06 oktober

Whirlpool fscr70410 actuele prijzen. Wasmachine - Consumentenbond Beste Koop - Met een goede energieklasse, waarbij het energieverbruik op jaarbasis 175 kWh is, 1400 instelbaar toerental en een

Ook beschikbaar als

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 15:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: maandag 20 september 2021

Whirlpool fscr70410 aanbiedingen

De witgoedspeciaalzaak op internet
Bezorging mogelijk vanaf woensdag 06 oktober
Dat is zeker
3-4 dagen
Alles voor een glimlach
Tijdelijk uitverkocht
Ook voor wassen en drogen
uitverkocht

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 394,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 394,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Whirlpool fscr70410

Algemeen

Merk Whirlpool
Fabrikantcode (sku) fscr70410
Release datum 2015
EAN code 8003437260865
Best Getest Consumentenbond Beste Koop

Fysieke kenmerken

Plaatsing apparaat Vrijstaand

Algemeen

Energieklasse (Oud: Vervalt per maart 2021) A+++

Waskenmerken

Vulgewicht (kg) 7
Wasresultaat A
Geluidsniveau wassen (dB) 53
Aantal programma's 11
Kledingbeschermende trommel
Stoomfunctie
Koud wassen

Droogkenmerken

Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1400
Droogresultaat B
Geluidsniveau centrifugeren (dB) 76

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Watersensor
Automatische wasmiddeldosering
Smartphone app
Waterbeveiliging
Warmwateraansluiting

Fysieke kenmerken

Type Voorlader
Draairichting deur Links
Draairichting deur aanpasbaar
Breedte (cm) 59,5
Diepte (cm) 61
Hoogte (cm) 85
Plaatsing Vrijstaand
Vulopening (cm) 35
Koolborstelloze motor
Whirlpool fscr70410 kopen?
Actuele prijs: € 394,-

REVIEW

8.6
 • Gebruiksvriendelijk • Energiezuinig • goedkoop
 • Redelijk wasresultaat
 • Experts

  5 bedrijven die een review hebben geschreven over de Whirlpool fscr70410 geven in totaal een 8.6 als gemiddeld cijfer. Bekijk de review
  Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Omschrijving

  Twijfel je of het product wat jij wil vergelijken wel hetzelfde is? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Whirlpool fscr70410 heeft de volgende EAN code 8003437260865. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

  Best Getest

  Dit product heeft het predicaat consumentenbond beste koop ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel wasmachines en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de Whirlpool fscr70410 dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

  Energieverbruik

  De energieklasse geeft aan hoe zuinig een wasmachine is. De verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. De Whirlpool fscr70410 heeft een energieklasse van a+++. Met bijvoorbeeld energieklasse A+++ bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

  Trommel capaciteit

  De capaciteit van een wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasmachine geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de Whirlpool fscr70410 is 7 kilogram.

  Wasresultaat

  Wasmachines worden volgens Europese richtlijnen beoordeeld op hun wasresultaat en ontvangen een score op een schaal van A t/m G (A is het beste). De Whirlpool fscr70410 heeft een wasresultaat: a. Deze score helpt je om de juiste wasmachine uit te zoeken. Een goed wasresultaat zorgt ervoor dat jouw wasgoed langer mooi blijft en er geen muffe luchtjes in je wasmachine en kleding komen.

  Droogresultaat

  Naast het toerental zegt ook het droogresultaat iets over hoe vochtig de kleding uit de wasmachine komt. Dit resultaat wordt uitgedrukt door middel van de letters A (best) tot en met G (minst). De Whirlpool fscr70410 heeft een droogresultaat van b. Een wasmachine met een droogresultaat A of B en minimaal 1200 toeren is aan te raden.

  Geluidsniveau tijdens het centrifugeren

  Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de Whirlpool fscr70410 gemeten tot maximaal 76 decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

  Wasmachine - Consumentenbond Beste Koop - Met een goede energieklasse, waarbij het energieverbruik op jaarbasis 175 kWh is, 1400 instelbaar toerental en een maximale belading van 7 kg is dit een topmachine. Deze beste koop wasmachine heeft onder andere een elektronisch besturingssysteem, een startuitstelfunctie tot 23 uur en resttijdindicatie op het LED-display. Je hebt de beschikking over diverse programma's waaronder een snelwasprogramma 30 minuten, wol, fijne was, en 8 speciale programma’s met o.a. kasjmier, babykleertjes, sportkleding en miniprogramma. Tevens beschikt de wasmachine o.a. over een wasmiddeldoseeradvies, BioStain 15 graden, Kleuren 15 graden, Anti-kreuk, 6th Sense Infinite Care, het EcoMonitor-systeem, RVS trommel en een koolborstelloze Silent Motion motor met 10 jaar garantie.

  Beste Koop
  De Whirlpool FSCR70410 wasmachine is als Beste Koop benoemd door de Consumentenbond in april 2016.

  Wasmiddeldoseeradvies
  Geen verspilling meer van wasmiddel: bespaar wel tot 10 liter per jaar. Het gebruik van wasmiddel is een belangrijk gedeelte van de kosten die je maakt per wasbeurt en er wordt al snel te veel gebruikt. De Whirlpool 6TH SENSE technologie met wasmiddeldoseeradvies lost dit probleem op door je te adviseren hoeveel wasmiddel je precies moet gebruiken. Dit is beter voor het milieu en je portemonnee. Het advies is gebaseerd op de waterhardheid en de vuilheidsgraad van het wasgoed. Daarnaast wordt er ook gekeken naar de hoeveelheid wasgoed en het soort textiel.

  BioStain 15 graden
  Help bij het verwijderen van alle soorten vlekken op 15 graden o.a. bloed, gras, modder, koffie met uitzondering van vet/olie. Het programma begint met een fase van wassen met koud water. Het programma wordt met ongeveer 10 minuten verlengd.

  Kleuren 15 graden
  Draagt bij tot de bescherming van de kleuren van je wasgoed, door ze te wassen met koud water van 15 graden Celsius. Bespaart energie voor het verwarmen van water terwijl tevens een goed wasresultaat gewaarborgd is.

  Anti-kreuk
  Helpt je wasgoed fris te houden als je deze niet snel na afloop van het programma uit de machine kan worden gehaald. Een paar minuten na het einde van het programma begint de wasmachine regelmatig te draaien. Dit draaien duurt tot ongeveer 6 uur na het einde van je wasprogramma. Je kunt het op elk gewenst moment stoppen door een willekeurige toets in te drukken; de deur wordt ontgrendeld en je kunt je wasgoed er uit halen.

  6th Sense Infinite Care
  De wasmachine is voorzien van een speciale Infinite Care trommel voor een extra zachte wasgoedbehandeling en de WaveMotion+ technologie zorgt voor een specifiek waspatroon afgestemd op elk type textiel waardoor het wasresultaat altijd optimaal is. Naast het uitstekende wasresultaat heeft deze machine ook droogresultaat A waardoor kleding al lekker droog uit de machine komt. Ook bij lage temperaturen garandeert de Colours 15 optie een optimaal wasresultaat, vergelijkbaar met het wasresultaat bij een wastemperatuur van 40 graden.

  EcoMonitor-systeem
  Bij het kiezen van een wasprogramma geeft het nieuwe EcoMonitor-systeem op basis van de gekozen temperatuur en opties en de belading aan hoeveel energie het zal verbruiken. Zo kun je leren de wasmachine zo in te stellen, zodat deze zo min mogelijk energie verbruikt.

  Silent Motion motor
  Whirlpool geeft 10 jaar garantie op de SilentMotion motor. De SilentMotion motor technologie van Whirlpool zorgt voor een drastische vermindering van geluid en trillingen. Dat zorgt er meteen voor dat de motor uitzonderlijk lang meegaat.

  Kom je er niet uit bij het kopen van de Whirlpool fscr70410 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachines keuzehulp met handige filters. Wij helpen je graag verder.

  Mis je wasmachines? Stuur ons een email en wij voegen je favoriet toe aan onze wasmachines keuzehulp.

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen