728x90: Wehkamp Ad

Beko HTV7736XSHTM1

De beste deal van vandaag

Coolblue

599,-

Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.

Beko HTV7736XSHTM1 kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, was-droogcombinatie - De Beko HTV7736XSHTM1 was-droogcombinatie heeft een wascapaciteit van 7 kilogram en

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 23.59 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: donderdag 7 juli 2022

Beko HTV7736XSHTM1 aanbiedingen

Alles voor een glimlach
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.
Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken
Direct leverbaar
Ook voor wassen en drogen
Voor 23.30 besteld, morgen in huis
Die doet het
Levertijd 1-3 werkdagen

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 599,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 599,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Beko HTV7736XSHTM1

Algemeen

EAN code 8690842443398
Merk Beko
Fabrikantcode (sku) 7170245900
Release datum 2021
Type stroomvoorziening Netstroom
Taal bedieningspaneel Frans, Nederlands, Symbolen

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 60
Hoogte (centimeter) 84
Diepte (centimeter) 50
Gewicht (kilogram) 65
Kleur Zwart
Lengte stroomkabel (meter) 1,5
Vermogen (watt) 2200
Display
Plaatsing apparaat Vrijstaand
Draairichting deur Links
Vulopening (cm) 38
Smartphone app

Algemeen

Energieklasse (Nieuw: Vanaf maart 2021) D
Energieklasse ( Oud: Vervalt per maart 2021 ) D
Vulgewicht ( kg ) 7
Geluidsniveau centrifugeren ( Decibel (dB) ) 74
Aantal programma's 15
Stoomfunctie
Koud wassen
Maximaal drooggewicht ( Kilogram (kg) ) 7
Toerental (TPM (Toeren Per Minuut)) 1400
Type was-droogcombinatie Voorlader

Gebruiksgemak

Beladingssensor
Automatische wasmiddeldosering
Antikreukfase
Koolborstelloze motor
Waterbeveiliging
Beko HTV7736XSHTM1 kopen?
Actuele prijs: € 599,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Beko HTV7736XSHTM1 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Beko voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Beko HTV7736XSHTM1 heeft de volgende EAN code 8690842443398. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen was-droogcombinatie en wordt maar ťen keer uitgegeven.

Beko HTV7736XSHTM1 is van het merk Beko en het merk Beko is een populair merk binnen de productgroep was-droogcombinatie. Beko was-droogcombinatie kun je vinden in winkels en webshops. Beko producten behoren tot de topmerken was-droogcombinatie in Nederland. Koop Beko HTV7736XSHTM1 voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Beko HTV7736XSHTM1 - Afbeelding 1Beko HTV7736XSHTM1 - Afbeelding 2Beko HTV7736XSHTM1 - Afbeelding 3Beko HTV7736XSHTM1 - Afbeelding 4
Een was-droogcombinatie fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke was-droogcombinatie producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Beko HTV7736XSHTM1 van Beko is 7170245900. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Beko SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Beko HTV7736XSHTM1 is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Beko HTV7736XSHTM1 is sinds 2021 op de markt. In 2021 is Beko HTV7736XSHTM1 van Beko geÔntroduceerd op de markt. Een ouder was-droogcombinatie wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige was-droogcombinatie producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2021 zegt dus niet zoveel over producten, zoals was-droogcombinatie.

Het is goed om het gewicht van was-droogcombinatie te weten. De Beko HTV7736XSHTM1 van Beko heeft een gewicht van 65 kilogram. Het gewicht van 65 kilogram ligt dicht bij het gemiddelde gewicht van was-droogcombinatie.

Om was-droogcombinatie te gebruiken heb je uiteraard stroom nodig maar een lekkere lange kabel is wel zo prettig. De kabellengte van de stoomkabel van de Beko HTV7736XSHTM1 is 1,5 meter. Bekijk hoe ver het apparaat van het stopcontact geplaatst gaat worden. Als dit verder is dan 1,5 meter, dan is het handig als je een verlengsnoer bij de hand hebt.

Het stroomverbruik van Beko HTV7736XSHTM1 is 2200 watt. Het vermogen van was-droogcombinatie wordt uitgedrukt in watt (W). Watt is de meeteenheid van het energetisch vermogen. Op de meeste elektrische huishoudelijke apparaten, zoals was-droogcombinatie, staat aangegeven hoeveel vermogen het apparaat nodig heeft. was-droogcombinatie die 1000 watt (ofwel 1 kilowatt, 1 kW) vermogen hebben, gebruiken elke seconde 1000 joule. Het stroomverbruik van je huishoudelijke apparaten bepaalt een aanzienlijk deel je stroomrekening.

Bij was-droogcombinatie is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De Beko HTV7736XSHTM1 is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

Met de plaatsing van een apparaat wordt bedoeld of de was-droogcombinatie inbouw, onderbouw of vrijstaand zijn. Vrijstaand betekend letterlijk: nergens ergens tegenaan staan. De Beko HTV7736XSHTM1 is een vrijstaand model. Vrijstaande was-droogcombinatie zijn handig en omdat je ze overal kan plaatsen. Om volledig te zijn, bij inbouw kan de was-droogcombinatie in een kast geplaatst worden. Vaak wordt de deur aan het apparaat bevestigd. De omstandigheden waarin het apparaat wordt geplaatst hebben uiteraard invloed op de prestaties van het apparaat.

Tegenwoordig zijn steeds meer apparaten op het internet aangesloten, en zo ook de Beko HTV7736XSHTM1. Het is erg handig als je via een app op de hoogte wordt gehouden of je Beko klaar is, Met de Internet of Things (IoT) functie op de Beko HTV7736XSHTM1 kun je goed de toekomst aan.

De nieuwe Beko energieklasse die per 1 maart 2021 is ingegaan geeft aan hoe zuinig deze was-droogcombinatie is. De vernieuwde verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. In de nieuwe verdeling heeft de Beko HTV7736XSHTM1 heeft een energieklasse van d. Met bijvoorbeeld energieklasse A of B bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Deze oude energieklasse van d is inmiddels vervallen, maar geeft volgens de oude norm aan hoe zuinig de Beko HTV7736XSHTM1 is. Het oude energielabel is komen te vervallen en maakt plaats voor een nieuw energielabel die meer inzicht moet geven hoe zuinig een was-droogcombinatie is. De oude verdeling liep van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. Klasse A wordt vaak onderverdeeld in A, A+ en A++. In de oude verdeling heeft de Beko HTV7736XSHTM1 heeft een energieklasse van d. Met bijvoorbeeld energieklasse A+++ bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Trommelcapaciteit van 7 kilogram

De capaciteit van een Beko was-droog machine wordt aangeven met vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasautomaat geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de Beko HTV7736XSHTM1 is 7 kilogram. Deze Beko was-droogcombinatie beschikt over de mogelijkheid om 7 kilogram textiel in 1 keer te reinigen. Je moet er wel rekening mee houden dat Beko was/droog combo's met een groter vulgewicht wel minder energiezuinig zijn, dan combi apparaten met een kleinere inhoud.

Maximale geluidsniveau HTV7736XSHTM1

Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de Beko HTV7736XSHTM1 gemeten tot maximaal 74 decibel. Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

15 wasprogramma's op de Beko HTV7736XSHTM1

De meeste was-droogcombinaties tegenwoordig hebben veel verschillende wasprogramma's. De Beko HTV7736XSHTM1 heeft 15 programma's. Meer programma's op je nieuwe Beko machine is niet altijd beter. Bedenk welke programma's je in ieder geval nodig hebt en controleer of die aanwezig zijn bij de Beko HTV7736XSHTM1 wasdroog-combinatie. Bijvoorbeeld: sport je veel? Dan is sport wasprogramma handig. Wil je energie besparen? Dan is een eco stand handig.

Als een Beko was-droogcombinatie uitgevoerd is met een stoomfunctie dan wordt het wasgoed aan het einde van het wasprogramma kort gestoomd. De Beko HTV7736XSHTM1 is uitgerust met een stoomfunctie. Hierdoor komt het wasgoed minder gekreukt uit de trommel van de Beko HTV7736XSHTM1 en hierdoor strijken gaat makkelijker. Daarnaast doodt stoom 99,9% van de bacteriŽn en verwijdert het nare luchtjes. Grootste voordelen van een stoomfunctie zijn dus minder strijkwerk, frisse was en hygiŽnisch.

Koud wassen is de trend, om zo veel mogelijk het milieu sparen en daarnaast ook geld te besparen. Met Beko HTV7736XSHTM1 is het mogelijk om koud te wassen. De meeste Beko was-droogcombinaties hebben wel de mogelijkheid om koud te wassen. Je kunt niet alle was koud wassen. Koud wassen in je nieuwe Beko was-droog machine is alleen geschikt voor wasgoed dat niet al te vuil is. Gebruik wel speciale wasmiddelen voor koude wasjes. Handig, want sommig kleding en delicaat ondergoed moet je gewoon koud wassen.

Vulcapaciteit van de Beko HTV7736XSHTM1

De capaciteit van een Beko was-droogcombinatie wordt aangeven met het maximaal drooggewicht of ook wel vulgewicht genoemd. Het maximaal drooggewicht van de Beko HTV7736XSHTM1 is 7 kilogram. Het drooggewicht geeft aan hoeveel wasgoed er maximaal in de was-droogcombinatie geplaatst kan worden.

Maximaal centrifugeren 1400 toeren HTV7736XSHTM1

Beko was-droogcombinaties hebben een centrifugefunctie met een toerental variŽrend van 1200 toeren tot 1800 toeren. Hoe hoger het toerental, hoe droger de was uit de was-droogcombinatie komt. Het toerental wordt uitgedrukt in toeren per minuut of tpm. De Beko HTV7736XSHTM1 was-droogcombinatie heeft 1400 toeren per minuut. 1400 tpm om je wasgoed goed droog te centrifugeren. Meer toeren is niet altijd beter. Het uiteindelijke restvochtpercentage is het daadwerkelijke resultaat; hoe droog is je wasgoed voordat je het in de Beko droger stopt, of op de waslijn hangt? Bij Beko was-droogcombinaties met een centrifugesnelheid van 1600 toeren blijft er een restvochtpercentage van 44% achter. Bij 1200 toeren blijft er rond de 52% restvocht achter. Je ziet dat er zit niet echt veel verschil tussen 1400 of 1600 toeren.

Er zijn twee soorten machines: voorladers en bovenladers. De HTV7736XSHTM1 is een voorlader was-droogcombinatie. De naam zegt het al: de was wordt aan de voorkant van deze Beko was-droogcombinatie geladen. De meeste was-droogcombinaties in Nederland zijn voorladers. In Amerika en Engeland gebruiken ze meestal bovenlader machines.

Met de antikreukfase, die de Beko HTV7736XSHTM1 heeft, wordt het kreukelen van je wasgoed zo veel mogelijk voorkomen. Om kreukels te voorkomen draait de trommel, na het drogen nog even door. Zodra je de deur opent van de Beko was-droogcombinatie, stopt de antikreukfase.

Deze Beko was-droogcombinatie is toegerust met een waterbeveiliging die ervoor zorgt dat de watertoevoer wordt afgesloten als er een storing is. Zo wordt de kans op lekkage geminimaliseerd. De waterbeveiliging wordt ook wel aquastop of waterslot genoemd. Het is altijd verstandig om ook een lekbak onder je Beko HTV7736XSHTM1 wasdroogcombinatie te plaatsen.

Was-droogcombinatie - De Beko HTV7736XSHTM1 was-droogcombinatie heeft een wascapaciteit van 7 kilogram en een droogcapaciteit van 4 kilogram. De was-droogcombinatie beschikt over 15 programma's. Het Hygiene+ Wash & Dry maakt gebruik van verschillende temperaturen en extra spoel- en centrifugecycli, zodat allergenen op elke temperatuur uit je wasgoed verdwijnen. Ook handig is Wash&Wear. Dit programma maakt 1 kilogram wasgoed in een uur tijd schoon én droog. Door trommelreiniging te gebruiken, reinig je de trommel op een hoge temperatuur en houd je deze fris. De gewenste instellingen regel je eenvoudig met de toetsen op het bedieningspaneel, of op afstand via een app op je smartphone. Deze was-droogcombinatie van Beko heeft een toerental van 1400 tpm en energieklasse D.

BEKO HTV7736XSHTM1

  • Energieklasse: D Oud: Vervalt per maart 2021
  • Vulgewicht: 7 kg
  • Geluidsniveau centrifugeren: 74 Decibel (dB)
  • Maximaal drooggewicht: 7 Kilogram (kg)

Kom je er niet uit bij het kopen van de Beko HTV7736XSHTM1 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze was-droogcombinatie producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je was-droogcombinatie of staat jouw was-droogcombinatie keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze was-droogcombinatie keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen