728x90: Bol Ad

AEG T9DEN98BC

De beste deal van vandaag

Bol.com

1.109,-

969,-

Uiterlijk 1 december in huis

AEG T9DEN98BC kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, wasdroger - De AEG T9DEN98BC is een energiezuinige warmtepompdroger met unieke 3DScan-technologie. Vocht wordt

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: zaterdag 26 november 2022

AEG T9DEN98BC aanbiedingen

De witgoed winkel van ons allemaal
Uiterlijk 1 december in huis
Die doet het
3 dagen

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 969,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 969,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties AEG T9DEN98BC

Algemeen

EAN code 7332543733880
Merk AEG
Fabrikantcode (sku) T9DEN98BC
Release datum 2020

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59.6
Hoogte (centimeter) 85
Diepte (centimeter) 66.3
Gewicht (kilogram) 4.87
Display
Plaatsing apparaat Vrijstaand
Draairichting deur Links
Smartphone app

Algemeen

Energieklasse A+++
Type droger Warmtepompdroger

Droogkenmerken

Maximaal drooggewicht ( kg ) 9
Geluidsniveau ( Decibel (dB) ) 62
Aantal programma's 10

Gebruiksgemak

Startuitstel
Stoomfunctie
Antikreukfase
Geursysteem
Condenswaterafvoer Opvang in reservoir, Via waterafvoer
AEG T9DEN98BC kopen
Actuele prijs: € 969,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de AEG T9DEN98BC kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van AEG voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De AEG T9DEN98BC heeft de volgende EAN code 7332543733880. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasdrogers en wordt maar éen keer uitgegeven.

De AEG T9DEN98BC is van het merk AEG en is een populair merk binnen de productgroep wasdrogers. Het loont om de AEG wasdrogers bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

AEG T9DEN98BC - Afbeelding 1AEG T9DEN98BC - Afbeelding 2AEG T9DEN98BC - Afbeelding 3AEG T9DEN98BC - Afbeelding 4
Een wasdrogers fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke wasdroger-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor AEG T9DEN98BC van AEG is t9den98bc. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

AEG T9DEN98BC is sinds 2020 op de markt. In 2020 is AEG T9DEN98BC van AEG geïntroduceerd op de markt. Een ouder wasdrogers wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige wasdrogers producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2020 zegt dus niet zoveel over producten, zoals wasdrogers.

Het is goed om het gewicht van wasdrogers te weten. De AEG T9DEN98BC van AEG heeft een gewicht van 4.87. Het gewicht van 4.87 ligt dicht bij het gemiddelde wasdroger gewicht.

Bij wasdrogers is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De AEG T9DEN98BC is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

AEG T9DEN98BC - Afbeelding 5AEG T9DEN98BC - Afbeelding 6AEG T9DEN98BC - Afbeelding 7
Met de plaatsing van een apparaat wordt bedoeld of de wasdrogers inbouw, onderbouw of vrijstaand zijn. Vrijstaand betekend letterlijk: nergens ergens tegenaan staan. De AEG T9DEN98BC is een vrijstaand model. Vrijstaande wasdrogers zijn handig en omdat je ze overal kan plaatsen. Om volledig te zijn, bij inbouw kan de wasdrogers in een kast geplaatst worden. Vaak wordt de deur aan het apparaat bevestigd. De omstandigheden waarin het apparaat wordt geplaatst hebben uiteraard invloed op de prestaties van het apparaat.

Tegenwoordig zijn steeds meer apparaten op het internet aangesloten, en zo ook de AEG T9DEN98BC. Het is erg handig als je via een app op de hoogte wordt gehouden of je AEG klaar is, Met de Internet of Things (IoT) functie op de AEG T9DEN98BC kun je goed de toekomst aan.

Energieverbruik van AEG T9DEN98BC

De energieklasse geeft aan hoe zuinig de AEG wasdroger is. De verdeling loopt van klasse A (minst belastend voor het milieu) tot en met klasse G. Klasse A wordt onderverdeeld in A, A+ en A++. De AEG T9DEN98BC heeft een energieklasse van a+++. Met een zuinige AEG wasdroger met bijvoorbeeld energieklasse A++ bespaar je tot wel 100 euro per jaar op je energierekening. Soms hebben drogers achter de klasse een percentage staan. Het percentage geeft aan hoeveel zuiniger de wasdroger is dan energieklasse A+++.

Type wasdroger

Bij het kopen van een wasdroger heb je keuze uit drie type drogers; warmtepompdroger, condensdroger of een afvoerdroger. De AEG T9DEN98BC wasdroger is een warmtepompdroger. Op dit moment worden de warmtepompdrogers het meest verkocht, omdat ze het zuinigst omgaan met energie.

Vulcapaciteit

De capaciteit van een AEG wasdroger wordt aangeven door middel van het maximaal drooggewicht of ook wel vulgewicht genoemd. Het maximaal drooggewicht van de AEG T9DEN98BC is 9 kilogram. Het drooggewicht van een droogkast geeft aan hoeveel wasgoed er maximaal in de wasdroger geplaatst kan worden.

Maximale geluidsniveau AEG T9DEN98BC

Bij het bepalen hoeveel geluid een AEG wasdroger maakt, wordt het maximaal aantal decibel gemeten tijdens het drogen en centrifugeren van het wasgoed. De AEG T9DEN98BC heeft een maximaal geluidsniveau van 62 decibel. In onze wasdroger keuzehulp kun je zelf filteren op het gewenste aantal decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het drogen. Staat je AEG droger in de open ruimte of vlak naast je bed? Neem dan een stillere AEG machine.

10 droogprogramma's op de AEG T9DEN98BC

De meeste drogers hebben veel verschillende droogprogramma's. De AEG T9DEN98BC heeft 10 programma's. Meer programma's op je nieuwe AEG wasdroger is niet altijd beter. Bedenk welke programma's je in ieder geval nodig hebt en controleer of die aanwezig zijn bij de AEG T9DEN98BC droger.

Met een startuitstelfunctie op je wasdroger, kun je het drogen van de was uitstellen. Hiermee kun je de was drogen tijdens het daltarief. De AEG T9DEN98BC beschikt over startuitstel, waarmee je de AEG droger op een later tijdstip kunt laten starten. Dat is een stuk voordeliger!

Met de antikreukfase, die de AEG T9DEN98BC heeft, wordt het kreukelen van je wasgoed zo veel mogelijk voorkomen. Om kreukels te voorkomen draait de trommel, na het drogen nog even door. Zodra je de deur opent van de AEG wasdroger, stopt de antikreukfase.

Het condenswater van de T9DEN98BC kan worden afgevoerd middels een condenswaterafvoer. Niet alle wasdrogers hebben een condenswaterafvoer en vangen het water op in een condensbak. De AEG T9DEN98BC heeft dit wel en dan hoef je nooit het condenswater te legen.

Wasdroger - De AEG T9DEN98BC is een energiezuinige warmtepompdroger met unieke 3DScan-technologie. Vocht wordt zowel aan de binnen- als buitenkant van de kleding gedetecteerd. Kleding wordt uiterst nauwkeurig en met zorg gedroogd. Zelfs bij dikke en gelaagde kleding, zoals een donsjack of dekbed. Verbind makkelijk jouw wasmachine en wasdroger met elkaar door middel van Connectivity Pair. De app My Care AEG toont de totale looptijd voor zowel wassen als drogen. Je krijgt zelfs een seintje wanneer het wasgoed moet worden overgeplaatst en er wordt advies gegeven voor een optimale droging.
Voordelen van de AEG T9DEN98BC:

  • FiberPro met 3DScan-Technologie – kleding wordt nauwkeurig én met zorg gedroogd
  • AbsoluteCare – Voor elke stof wordt de juiste beweging en temperatuur ingesteld om te drogen en tegelijkertijd de kwaliteit, de vorm en het juiste gevoel te behouden
  • SensiDry – Droogt op veilige, lage temperaturen, zonder een langere droogtijd
  • Connectivity Pair - verbind wasmachine en droger met elkaar
    Deze AEG droger heeft een droogcapaciteit van 9 kilogram en energielabel A+++.

AEG T9DEN98BC

  • Energieklasse: A+++
  • Type droger: Warmtepompdroger
  • Maximaal drooggewicht: 9 kg
  • Geluidsniveau: 62 Decibel (dB)

Kom je er niet uit bij het kopen van de AEG T9DEN98BC of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasdroger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasdrogers of staat jouw wasdroger keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasdroger keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen