728x90: Bol Ad

Miele TWR 780 WP

Laagste prijs gevonden vandaag 06:25 uur voor € 1.999,- bij Bol.com.

€ 1.999,- € 2.519,-

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 06:25 uur

€ 1.999,-

bekijk

Logo Coolblue

Coolblue aanbieding: vandaag 07:08 uur

€ 2.449,-

bekijk


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 1.999,-

Overweeg je de Miele TWR 780 WP te kopen? Scoor hem voor de laagste prijs van € 1.999,- bij Bol.com, of abonneer je op onze prijsalert voor een nog lagere prijs.

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 1.999,-

Miele: Relevante promoties

Populair product

Alle Miele wasmachine & droger sets

Specificaties Miele TWR 780 WP

Algemeen

EAN code 4002516485100
Merk Miele
Fabrikantcode (sku) 11857800
Release datum 2021
Top Product
Type stroomvoorziening Netstroom
Taal bedieningspaneel Nederlands

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter)59,6
Hoogte (centimeter)85
Diepte (centimeter)63,6
Gewicht (kilogram)57,5
Kleur Wit
Lengte stroomkabel (meter)2
Display
Plaatsing apparaat Vrijstaand
Draairichting deur Links
Draairichting deur aanpasbaar
Vulopening (cm)38
Smartphone app

Algemeen

Energieklasse A+++ -10%
Type droger Warmtepompdroger

Droogkenmerken

Maximaal drooggewicht ( kg )9
Geluidsniveau ( Decibel (dB) )64
Aantal programma's 12
Gemiddelde condensatie, maximum belading (% (procent))94

Gebruiksgemak

Startuitstel
Indicator condensbak legen
Indicator pluizenfilter reinigen
Zelfreinigende condensor
Vochtigheidssensor
Stoomfunctie
Antikreukfase
Geursysteem
Kledingbeschermende trommel
Condenswaterafvoer Opvang in reservoir, Via waterafvoer
Miele TWR 780 WP kopen
Actuele prijs: € 1.999,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wasdroger - De Miele TWR 780 WP is een stille energiezuinige warmtepompdroger die je op afstand kunt bedienen. Je koppelt de wasdroger aan je smartphone of tablet. Het grote voordeel van warmtepompdrogers is dat ze de opgewekte warmte opnieuw gebruiken, waarmee je tot ruim 60 procent energie bespaart ten opzichte van een condensdroger. De EcoDry-technologie garandeert een laag energieverbruik terwijl je was optimaal wordt gedroogd. Door SilenceDrum worden geluiden zoals knopen of ritssluitingen geminimaliseerd, dit komt door de isolatiestrips om de trommel. De EcoDry-technologie garandeert een laag energieverbruik terwijl je was optimaal wordt gedroogd. Door SilenceDrum worden geluiden zoals knopen of ritssluitingen geminimaliseerd, dit komt door de isolatiestrips om de trommel. Met SteamFinish wordt bij de start van het drogen zacht water in de SoftCare-trommel gesproeid en verwarmd. De stoom die hier uit ontstaat maakt jouw wasgoed gladder. Met de PowerFresh functie is het mogelijk om je was op te frissen zonder deze eerst in de wasmachine te doen. Met FragranceDos geurflacons ruikt je was lekker fris na het drogen. Eén flacon gaat ongeveer 50 droogbeurten mee. Het filter beschermt de warmtewisselaar, zodat pluizen geen kans hebben om de warmtewisselaar te verstoppen. Het grote voordeel hiervan is dat je de warmtewisselaar niet hoeft schoon te maken. Het Perfect Dry-systeem meet het kalkgehalte van het water en stemt de droging daar op af. Ben je een kledingstuk vergeten? Geen probleem dankzij AddLoad. Na het starten van het gewenste programma kun je deze tussendoor pauzeren om op een later moment nog iets toe te voegen. Door HygieneDry verwijderd de warmtepompdroger 99,99% van alle bacteriën tijdens het drogen. Deze Miele droger heeft een vulgewicht van 9 kilogram en energielabel A+++.

MIELE TWR 780 WP

  • Energieklasse: A+++ -10%
  • Type droger: Warmtepompdroger
  • Maximaal drooggewicht: 9 kg
  • Geluidsniveau: 64 Decibel (dB)

Kom je er niet uit bij het kopen van de Miele TWR 780 WP of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasdroger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Miele TWR 780 WP - Afbeelding 1Miele TWR 780 WP - Afbeelding 2Miele TWR 780 WP - Afbeelding 3Miele TWR 780 WP - Afbeelding 4
Mis je wasdrogers of staat jouw wasdroger keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasdroger keuzehulp.

Wil je graag de TWR 780 WP kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Miele voor je hebt. Twijfel je of dit wasdrogers product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Miele TWR 780 WP heeft de volgende EAN code 4002516485100.

De Miele TWR 780 WP heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Miele TWR 780 WP het predicaat "Top Product" gegeven.

De TWR 780 WP wasdroger is uitgerust met een zelfreinigende condensor en verwijderd de zelf de pluizen van de condensator. Je kunt dus niet meer vergeten om de pluizen-filter schoon te maken. Zo bespaar je tijd en draait je Miele wasdroger een heel stuk zuiniger.

Logo Bol.com

Bol.com aanbieding: vandaag 06:25 uur

€ 1.999,-

bekijk

Logo Coolblue

Coolblue aanbieding: vandaag 07:08 uur

€ 2.449,-

bekijk

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen