728x90: Bol Ad

Siemens WT7HXM00NL

De beste deal van vandaag

Siemens WT7HXM00NL

Bol.com

772,90

Tijdelijke aanbieding - Laagste prijs

Siemens WT7HXM00NL kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, wasdroger - De Siemens WT7HXM00NL is een warmtepompdroger met een droogcapasiteit van 9 kilogram. Deze

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf:

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 772,90?

Ja, stuur mij een prijsalert per e-mail
verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 772,90

Siemens: Relevante promoties

Populair product

Alle Siemens wasmachine & droger sets

Specificaties Siemens WT7HXM00NL

Algemeen

EAN code 4242003863596
Merk Siemens
Release datum 2020

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 598
Hoogte (centimeter) 842
Diepte (centimeter) 599
Gewicht (kilogram) 54,6
Kleur Wit
Lengte stroomkabel (meter) 1,45
Vermogen (watt) 1000
Display
Draairichting deur Rechts

Algemeen

Energieklasse A
Type droger Warmtepompdroger

Droogkenmerken

Maximaal drooggewicht ( kg ) 9
Geluidsniveau ( Decibel (dB) ) 62
Aantal programma's 14

Gebruiksgemak

Startuitstel
Zelfreinigende condensor
Vochtigheidssensor
Stoomfunctie
Antikreukfase
Geursysteem
Condenswaterafvoer
Siemens WT7HXM00NL kopen
Actuele prijs: € 772,90
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wasdroger - De Siemens WT7HXM00NL is een warmtepompdroger met een droogcapasiteit van 9 kilogram. Deze droger heeft een softDry trommelsysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat er een constante luchtstroom is en een constante temperatuur. De golfvormige armen bewegen de warme lucht en je wasgoed zacht en efficiënt door de trommel. De nieuwe trommelstructuur zorgt dat je kleding super soepel door de trommel glijdt. Naast de standaard programma’s is er ook een speciaal programma voor je outdoor en sportkleding. Deze is extra voorzichtig met het kwetsbare textiel. Met Home Connect kan de wasmachine gegevens uitwisselen met je droger. De droger ontvangt informatie van de wasmachine over het gedraaide programma, het aantal kilo’s wasgoed en weet dankzij slimme sensoren zelfs welk percentage restvocht er nog in het wasgoed aanwezig is. Op basis van deze data stelt IntelligentDry vervolgens het optimale droogprogramma in en berekent de verwachte eindtijd. Het wasgoed wordt nauwkeurig gedroogd en beschermd tegen te hoge temperaturen waarbij de kleding kan beschadigen of krimpen. Het intelligentCleaning systeem zorgt ervoor dat je niet na elke wasbeurt het filter moet reinigen. Tijdens iedere droogbeurt wordt pluis naar de bodem van de droger geleid en daar opgeslagen. Dankzij intelligente sensoren geeft het Depot Clean Alarm na ongevver 20 droogbeurten aan dat de pluis verwijderd moet worden. Deze wasdroger heeft 14 verschillende droogprogramma’s en energielabel A.

SIEMENS WT7HXM00NL

  • Energieklasse: A
  • Type droger: Warmtepompdroger
  • Maximaal drooggewicht: 9 kg
  • Geluidsniveau: 62 Decibel (dB)

Kom je er niet uit bij het kopen van de Siemens WT7HXM00NL of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasdroger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Siemens WT7HXM00NL - Afbeelding 1Siemens WT7HXM00NL - Afbeelding 2Siemens WT7HXM00NL - Afbeelding 3Siemens WT7HXM00NL - Afbeelding 4
Mis je wasdrogers of staat jouw wasdroger keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasdroger keuzehulp.

Wil je graag de Siemens WT7HXM00NL kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Siemens voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Siemens WT7HXM00NL heeft de volgende EAN code 4242003863596. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasdrogers en wordt maar éen keer uitgegeven.

De WT7HXM00NL wasdroger is uitgerust met een zelfreinigende condensor en verwijderd de zelf de pluizen van de condensator. Je kunt dus niet meer vergeten om de pluizen-filter schoon te maken. Zo bespaar je tijd en draait je Siemens wasdroger een heel stuk zuiniger.

Het condenswater van de WT7HXM00NL kan worden afgevoerd middels een condenswaterafvoer. Niet alle wasdrogers hebben een condenswaterafvoer en vangen het water op in een condensbak. Deze droger heeft dit wel en dan hoef je dus nooit het condenswater te legen.

Logo Bol.com
Bol.com aanbieding: vandaag 17:59 uur

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen