728x90: Bol Ad

Whirlpool FFT M11 9X2B BE

De beste deal van vandaag

Bol.com

679,-

659,-

Op voorraad. Voor 14:00 uur besteld, morgen in huis

Whirlpool FFT M11 9X2B BE kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, wasdroger - De Whirlpool FFT M11 9X2B BE is een warmtepompdroger en heeft een ruime

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf:

Whirlpool FFT M11 9X2B BE aanbiedingen

De witgoed winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: vandaag 03:00 uur
Begrijpt 't
Expert aanbieding: vandaag 03:47 uur

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 659,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 659,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Whirlpool FFT M11 9X2B BE

Algemeen

EAN code 8003437624896
Merk Whirlpool
Fabrikantcode (sku) FFT M11 9X2B BE
Release datum Augustus 2021

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59.5
Hoogte (centimeter) 84.9
Diepte (centimeter) 64.9
Gewicht (kilogram) 44
Kleur Wit
Display
Draairichting deur rechts
Smartphone app

Algemeen

Energieklasse A++
Type droger warmtepomp

Droogkenmerken

Maximaal drooggewicht ( kg ) 9
Geluidsniveau ( Decibel (dB) ) 64
Aantal programma's 15

Gebruiksgemak

Startuitstel
Antikreukfase
Geursysteem
Condenswaterafvoer Opvang in reservoir, Via waterafvoer
Whirlpool FFT M11 9X2B BE kopen
Actuele prijs: € 659,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Whirlpool FFT M11 9X2B BE kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Whirlpool voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Whirlpool FFT M11 9X2B BE heeft de volgende EAN code 8003437624896. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasdrogers en wordt maar éen keer uitgegeven.

De Whirlpool FFT M11 9X2B BE is van het merk Whirlpool en is een populair merk binnen de productgroep wasdrogers. Het loont om de Whirlpool wasdrogers bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Whirlpool FFT M11 9X2B BE - Afbeelding 1Whirlpool FFT M11 9X2B BE - Afbeelding 2Whirlpool FFT M11 9X2B BE - Afbeelding 3Whirlpool FFT M11 9X2B BE - Afbeelding 4
Een wasdrogers fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke wasdroger-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Whirlpool FFT M11 9X2B BE van Whirlpool is fft m11 9x2b be. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Whirlpool FFT M11 9X2B BE is sinds augustus 2021 op de markt. In augustus 2021 is Whirlpool FFT M11 9X2B BE van Whirlpool geïntroduceerd op de markt. Een ouder wasdrogers wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige wasdrogers producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in augustus 2021 zegt dus niet zoveel over producten, zoals wasdrogers.

Het is goed om het gewicht van wasdrogers te weten. De Whirlpool FFT M11 9X2B BE van Whirlpool heeft een gewicht van 44. Het gewicht van 44 ligt dicht bij het gemiddelde wasdroger gewicht.

Bij wasdrogers is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De Whirlpool FFT M11 9X2B BE is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

Energieverbruik van Whirlpool FFT M11 9X2B BE

Whirlpool FFT M11 9X2B BE - Afbeelding 5Whirlpool FFT M11 9X2B BE - Afbeelding 6Whirlpool FFT M11 9X2B BE - Afbeelding 7
De energieklasse geeft aan hoe zuinig de Whirlpool wasdroger is. De verdeling loopt van klasse A (minst belastend voor het milieu) tot en met klasse G. Klasse A wordt onderverdeeld in A, A+ en A++. De Whirlpool FFT M11 9X2B BE heeft een energieklasse van a++. Met een zuinige Whirlpool wasdroger met bijvoorbeeld energieklasse A++ bespaar je tot wel 100 euro per jaar op je energierekening. Soms hebben drogers achter de klasse een percentage staan. Het percentage geeft aan hoeveel zuiniger de wasdroger is dan energieklasse A+++.

Type wasdroger

Bij het kopen van een wasdroger heb je keuze uit drie type drogers; warmtepompdroger, condensdroger of een afvoerdroger. De Whirlpool FFT M11 9X2B BE wasdroger is een warmtepomp. Op dit moment worden de warmtepompdrogers het meest verkocht, omdat ze het zuinigst omgaan met energie.

Vulcapaciteit

De capaciteit van een Whirlpool wasdroger wordt aangeven door middel van het maximaal drooggewicht of ook wel vulgewicht genoemd. Het maximaal drooggewicht van de Whirlpool FFT M11 9X2B BE is 9 kilogram. Het drooggewicht van een droogkast geeft aan hoeveel wasgoed er maximaal in de wasdroger geplaatst kan worden.

Maximale geluidsniveau Whirlpool FFT M11 9X2B BE

Bij het bepalen hoeveel geluid een Whirlpool wasdroger maakt, wordt het maximaal aantal decibel gemeten tijdens het drogen en centrifugeren van het wasgoed. De Whirlpool FFT M11 9X2B BE heeft een maximaal geluidsniveau van 64 decibel. In onze wasdroger keuzehulp kun je zelf filteren op het gewenste aantal decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het drogen. Staat je Whirlpool droger in de open ruimte of vlak naast je bed? Neem dan een stillere Whirlpool machine.

15 droogprogramma's op de Whirlpool FFT M11 9X2B BE

Whirlpool FFT M11 9X2B BE - Afbeelding 8Whirlpool FFT M11 9X2B BE - Afbeelding 9Whirlpool FFT M11 9X2B BE - Afbeelding 10Whirlpool FFT M11 9X2B BE - Afbeelding 11
De meeste drogers hebben veel verschillende droogprogramma's. De Whirlpool FFT M11 9X2B BE heeft 15 programma's. Meer programma's op je nieuwe Whirlpool wasdroger is niet altijd beter. Bedenk welke programma's je in ieder geval nodig hebt en controleer of die aanwezig zijn bij de Whirlpool FFT M11 9X2B BE droger.

Met een startuitstelfunctie op je wasdroger, kun je het drogen van de was uitstellen. Hiermee kun je de was drogen tijdens het daltarief. De Whirlpool FFT M11 9X2B BE beschikt over startuitstel, waarmee je de Whirlpool droger op een later tijdstip kunt laten starten. Dat is een stuk voordeliger!

Het condenswater van de FFT M11 9X2B BE kan worden afgevoerd middels een condenswaterafvoer. Niet alle wasdrogers hebben een condenswaterafvoer en vangen het water op in een condensbak. De Whirlpool FFT M11 9X2B BE heeft dit wel en dan hoef je nooit het condenswater te legen.

Wasdroger - De Whirlpool FFT M11 9X2B BE is een warmtepompdroger en heeft een ruime trommelcapaciteit van 9 kilogram. De 6st Sense-technologie meet de hoeveelheid en het type kleding in de trommel, waar het droogprogramma op wordt afgestemd. Hierdoor zit jouw was nooit langer in de machine dan nodig. Met het FreshCare+ programma blijft je kleding fris in de trommel zelfs tot 6 uur na het einde van de cyclus. Deze Whirlpooldroger geeft je de beste resultaten tegen een zeer laag geluidsniveau en heeft energielabel A++.

WHIRLPOOL FFT M11 9X2B BE

  • Energieklasse: A++
  • Type droger: warmtepomp
  • Maximaal drooggewicht: 9 kg
  • Geluidsniveau: 64 Decibel (dB)

Kom je er niet uit bij het kopen van de Whirlpool FFT M11 9X2B BE of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasdroger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasdrogers of staat jouw wasdroger keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasdroger keuzehulp.

De witgoed winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: vandaag 03:00 uur
Begrijpt 't
Expert aanbieding: vandaag 03:47 uur

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen