728x90: Bol Ad

AEG T9DENS87 FiberPro

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de AEG T9DENS87 FiberPro ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke wasdrogers vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Specificaties AEG T9DENS87 FiberPro

Algemeen

EAN code 7332543692576
Merk AEG
Fabrikantcode (sku) 916098631
Release datum 2019
Best Getest Consumentenbond Beste Getest
Type stroomvoorziening Netstroom
Taal bedieningspaneel Nederlands

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter)59,6
Hoogte (centimeter)85
Diepte (centimeter)63,8
Gewicht (kilogram)49,8
Kleur Wit
Lengte stroomkabel (meter)1,45
Display
Draairichting deur Links
Draairichting deur aanpasbaar
Vulopening (cm)38

Algemeen

Energieklasse A+++
Type droger Warmtepompdroger

Droogkenmerken

Maximaal drooggewicht ( kg )8
Geluidsniveau ( Decibel (dB) )63
Aantal programma's 10
Gemiddelde condensatie, maximum belading (% (procent))91

Gebruiksgemak

Startuitstel
Indicator condensbak legen
Indicator pluizenfilter reinigen
Zelfreinigende condensor
Vochtigheidssensor
Stoomfunctie
Geursysteem
Kledingbeschermende trommel
Condenswaterafvoer
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wasdroger - Consumentenbond Beste uit de Test - De AEG T9DENS87 FiberPro is een warmtepompdroger, heeft een droogcapaciteit van 8 kilogram en 10 droogprogramma's. AEG introduceert een nieuwe FiberPro warmtepompdroger met een unieke 3D Scan Technologie. Deze techniek zorgt er niet alleen voor dat de wasdroger vocht aan de buitenkant van het kledingstuk detecteert, maar ook heel handig aan de binnenkant. Bij het herkennen van nog vochtige plekken aan de binnenkant van het kledingstuk wordt het programma automatisch aangepast. Dankzij het Mix XL programma hoef je het wasgoed niet meer te sorteren. Bijvoorbeeld katoen met synthetisch wasgoed gaat dankzij de FiberPro-technologie helemaal goed. Dit biedt jou de ultieme bescherming voor de vezels in jouw kleding. Deze droger beschikt over het AbsoluteCare-systeem. Dit systeem heeft programma's op maat om de beweging en de temperatuur van de droogcyclus nauwkeurig aan te sturen. Dit voorkomt krimp, behoudt de vorm en herstelt de waterdichtheid. Voor elke stof wordt de juiste beweging en temperatuur ingesteld om te drogen en tegelijkertijd de kwaliteit, de vorm en het juiste gevoel te behouden. Het ÖKOFlow-filtersysteem kan eenvoudig worden verwijderd en schoongemaakt. Deze AEG droger heeft energielabel A+++.

AEG T9DENS87 FIBERPRO

  • Best Getest: Consumentenbond Beste Getest
  • Energieklasse: A+++
  • Type droger: Warmtepompdroger
  • Maximaal drooggewicht: 8 kg
  • Geluidsniveau: 63 Decibel (dB)

Kom je er niet uit bij het kopen van de AEG T9DENS87 FiberPro of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasdroger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

AEG T9DENS87 FiberPro - Afbeelding 1AEG T9DENS87 FiberPro - Afbeelding 2AEG T9DENS87 FiberPro - Afbeelding 3AEG T9DENS87 FiberPro - Afbeelding 4
Mis je wasdrogers of staat jouw wasdroger keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasdroger keuzehulp.

Wil je graag de T9DENS87 FiberPro kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van AEG voor je hebt. Twijfel je of dit wasdrogers product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De AEG T9DENS87 FiberPro heeft de volgende EAN code 7332543692576.

AEG T9DENS87 FiberPro Best Getest

Dit product heeft het predicaat consumentenbond beste getest ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel wasdrogers en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de AEG T9DENS87 FiberPro dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen