728x90: Bol Ad

Haier HD90-A3979


(NOG) GEEN PRIJZEN GEVONDEN

Als dit product ergens te koop is dan tonen we hier direct de verschillende shop-prijzen en voorraden. Tot snel..Omschrijving

Wil je graag de Haier HD90-A3979 kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Haier voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Haier HD90-A3979 heeft de volgende EAN code 6921081588604. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasdrogers en wordt maar ťen keer uitgegeven.

De Haier HD90-A3979 is van het merk Haier en is een populair merk binnen de productgroep wasdrogers. Het loont om de Haier wasdrogers bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Een wasdrogers fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke wasdroger-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Haier HD90-A3979 van Haier is cf067cb01. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Haier HD90-A3979 is sinds 2021 op de markt. In 2021 is Haier HD90-A3979 van Haier geÔntroduceerd op de markt. Een ouder wasdrogers wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige wasdrogers producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2021 zegt dus niet zoveel over producten, zoals wasdrogers.

Het is goed om het gewicht van wasdrogers te weten. De Haier HD90-A3979 van Haier heeft een gewicht van 51. Het gewicht van 51 ligt dicht bij het gemiddelde wasdroger gewicht.

Om wasdrogers te gebruiken heb je uiteraard stroom nodig maar een lekkere lange kabel is wel zo prettig. De kabellengte van de stoomkabel van de Haier HD90-A3979 is 1,5 meter. Bekijk hoe ver het apparaat van het stopcontact geplaatst gaat worden. Als dit verder is dan 1,5 meter, dan is het handig als je een verlengsnoer bij de hand hebt.

Bij wasdrogers is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De Haier HD90-A3979 is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

Energieverbruik van Haier HD90-A3979

De energieklasse geeft aan hoe zuinig de Haier wasdroger is. De verdeling loopt van klasse A (minst belastend voor het milieu) tot en met klasse G. Klasse A wordt onderverdeeld in A, A+ en A++. De Haier HD90-A3979 heeft een energieklasse van a+++. Met een zuinige Haier wasdroger met bijvoorbeeld energieklasse A++ bespaar je tot wel 100 euro per jaar op je energierekening. Soms hebben drogers achter de klasse een percentage staan. Het percentage geeft aan hoeveel zuiniger de wasdroger is dan energieklasse A+++.

Type wasdroger

Bij het kopen van een wasdroger heb je keuze uit drie type drogers; warmtepompdroger, condensdroger of een afvoerdroger. De Haier HD90-A3979 wasdroger is een warmtepompdroger. Op dit moment worden de warmtepompdrogers het meest verkocht, omdat ze het zuinigst omgaan met energie.

Vulcapaciteit

De capaciteit van een Haier wasdroger wordt aangeven door middel van het maximaal drooggewicht of ook wel vulgewicht genoemd. Het maximaal drooggewicht van de Haier HD90-A3979 is 9 kilogram. Het drooggewicht van een droogkast geeft aan hoeveel wasgoed er maximaal in de wasdroger geplaatst kan worden.

Maximale geluidsniveau Haier HD90-A3979

Bij het bepalen hoeveel geluid een Haier wasdroger maakt, wordt het maximaal aantal decibel gemeten tijdens het drogen en centrifugeren van het wasgoed. De Haier HD90-A3979 heeft een maximaal geluidsniveau van 66 decibel. In onze wasdroger keuzehulp kun je zelf filteren op het gewenste aantal decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het drogen. Staat je Haier droger in de open ruimte of vlak naast je bed? Neem dan een stillere Haier machine.

14 droogprogramma's op de Haier HD90-A3979

De meeste drogers hebben veel verschillende droogprogramma's. De Haier HD90-A3979 heeft 14 programma's. Meer programma's op je nieuwe Haier wasdroger is niet altijd beter. Bedenk welke programma's je in ieder geval nodig hebt en controleer of die aanwezig zijn bij de Haier HD90-A3979 droger.

Het gemiddelde condensatie-efficiŽntie bij een maximale belading van de Haier HD90-A3979 is 80%. Dit percentage geeft aan hoeveel vocht er wordt afgevoerd. Wanneer je de Haier droger in een kleine ruimte zet, kies dan een wasdroger met een condensatie-efficiŽntie van 90% of hoger. Bij een hoger percentage ontsnapt er zo min mogelijk warme, vochtige lucht via de trommeldeur van je Haier droger. Zo krijg je geen schimmel in je huis.

Met een startuitstelfunctie op je wasdroger, kun je het drogen van de was uitstellen. Hiermee kun je de was drogen tijdens het daltarief. De Haier HD90-A3979 beschikt over startuitstel, waarmee je de Haier droger op een later tijdstip kunt laten starten. Dat is een stuk voordeliger!

De HD90-A3979 wasdroger is uitgerust met een indicator wanneer je de condensbak moet legen. Simpel gezegd krijg je een seintje als de condensbak van je Haier droger vol is. Zo loopt de condensbak niet over.

Als het pluizenfilter gereinigd moet worden, geeft de Haier HD90-A3979 een melding op het display. Als het pluizenfilter vol is, dan zal de Haier droger meer energie verbruiken.

De HD90-A3979 beschikt over een vochtigheidssensor, die voorkomt dat je wasgoed krimpt tijdens het drogen.

Als een Haier droger uitgevoerd is met een stoomfunctie dan wordt het wasgoed aan het einde van het programma kort gestoomd. De Haier HD90-A3979 is uitgerust met een stoomfunctie. Hierdoor komt het wasgoed minder gekreukt uit de trommel van de Haier HD90-A3979 en hierdoor strijken gaat makkelijker. Daarnaast doodt stoom 99,9% van de bacteriŽn en verwijdert het nare luchtjes. Grootste voordelen van een stoomfunctie zijn dus minder strijkwerk, frisse was en hygiŽnisch.

Met de antikreukfase, die de Haier HD90-A3979 heeft, wordt het kreukelen van je wasgoed zo veel mogelijk voorkomen. Om kreukels te voorkomen draait de trommel, na het drogen nog even door. Zodra je de deur opent van de Haier wasdroger, stopt de antikreukfase.

Een kledingbeschermende trommel van Haier voorkomt dat je wasgoed slijt dankzij de speciale wandstructuur van de wastrommel. De Haier HD90-A3979 heeft een speciale beschermende trommel om de kwaliteit van je kleding te beschermen en slijtage te verminderen. Miele noemt het bijvoorbeeld SoftCare-trommel met speciale honingraatstructuur en Beko noemt het Aquawave trommeltechnologie.

Het condenswater van de HD90-A3979 kan worden afgevoerd middels een condenswaterafvoer. Niet alle wasdrogers hebben een condenswaterafvoer en vangen het water op in een condensbak. De Haier HD90-A3979 heeft dit wel en dan hoef je nooit het condenswater te legen.

Wasdroger - De Haier HD90-A3979 is een zuinige watmtepompdroger en heeft een droogcapaciteit van 9 kilogram. Een warmtepompdroger bespaart op energiekosten dankzij de lage droogtemperatuur. Daarnaast blijft je favoriete kleding hierdoor ook langer mooi. Deze Haier beschikt maar liefst over 14 droogprogramma’s, waaronder babycare, sport, snel, dons, handdoeken en verfrissen (I-Refresh). Je hebt keuze uit drie droogopties: extra droog, draagklaar en strijkdroog. Met i-Refresh fris je gedragen kleding op zonder het eerst te wassen. De stoomfunctie zorgt ervoor dat je wasgoed dieper wordt gereinigd en minder snel kreukt en de kleding beschermende trommel voorkomt die slijtage. Het is mogelijk om de starttijd van het programma uit te stellen met 12 uur.

HAIER HD90-A3979

  • Energieklasse: A+++
  • Type droger: Warmtepompdroger
  • Maximaal drooggewicht: 9 kg
  • Geluidsniveau: 66 Decibel (dB)

Kom je er niet uit bij het kopen van de Haier HD90-A3979 of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasdroger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasdrogers of staat jouw wasdroger keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasdroger keuzehulp.

Specificaties Haier HD90-A3979

Algemeen

EAN code 6921081588604
Merk Haier
Fabrikantcode (sku) CF067CB01
Release datum 2021
Type stroomvoorziening Netstroom
Taal bedieningspaneel Frans, Nederlands

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59,5
Hoogte (centimeter) 84,5
Diepte (centimeter) 60
Gewicht (kilogram) 51
Kleur Wit
Lengte stroomkabel (meter) 1,5
Display
Draairichting deur Rechts
Draairichting deur aanpasbaar
Vulopening (cm) 37

Algemeen

Energieklasse A+++
Type droger Warmtepompdroger

Droogkenmerken

Maximaal drooggewicht ( kg ) 9
Geluidsniveau ( Decibel (dB) ) 66
Aantal programma's 14
Gemiddelde condensatie, maximum belading (% (procent)) 80

Gebruiksgemak

Startuitstel
Indicator condensbak legen
Indicator pluizenfilter reinigen
Zelfreinigende condensor
Vochtigheidssensor
Stoomfunctie
Antikreukfase
Geursysteem
Kledingbeschermende trommel
Condenswaterafvoer Opvang in reservoir, Via waterafvoer
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen