728x90: Bol Ad

Whirlpool FFT M11 82 NL

De beste deal van vandaag

EP

589,99

589,-

Levertijd 1-3 werkdagen

Whirlpool FFT M11 82 NL kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, wasdroger - De Whirlpool FFT M11 82 NL is een vrijstaande warmtepompdroger en heefty een

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 17:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf:

Whirlpool FFT M11 82 NL aanbiedingen

Begrijpt 't
Expert aanbieding: vandaag 03:47 uur
De witgoed winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: woensdag 8 feb 2023 23:16
Die doet het
EP aanbieding: vandaag 03:48 uur
Ook voor wassen en drogen
Media Markt aanbieding: vandaag 03:45 uur

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 589,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 589,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Whirlpool FFT M11 82 NL

Algemeen

EAN code 8003437624889
Merk Whirlpool
Fabrikantcode (sku) FFT M11 82 NL -
Release datum 2021
Energieverbruik per jaar 234

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 595
Hoogte (centimeter) 849
Diepte (centimeter) 649
Gewicht (kilogram) 44
Kleur Wit
Lengte stroomkabel (meter) 1,5
Vermogen (watt) 850
Display
Draairichting deur Rechts

Algemeen

Energieklasse A++

Droogkenmerken

Maximaal drooggewicht ( kg ) 8
Geluidsniveau ( Decibel (dB) ) 64
Aantal programma's 15

Gebruiksgemak

Startuitstel
Zelfreinigende condensor
Stoomfunctie
Antikreukfase
Condenswaterafvoer Opvang in reservoir, Via waterafvoer
Whirlpool FFT M11 82 NL kopen
Actuele prijs: € 589,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Whirlpool FFT M11 82 NL kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Whirlpool voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Whirlpool FFT M11 82 NL heeft de volgende EAN code 8003437624889. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasdrogers en wordt maar éen keer uitgegeven.

De Whirlpool FFT M11 82 NL is van het merk Whirlpool en is een populair merk binnen de productgroep wasdrogers. Het loont om de Whirlpool wasdrogers bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Whirlpool FFT M11 82 NL - Afbeelding 1Whirlpool FFT M11 82 NL - Afbeelding 2Whirlpool FFT M11 82 NL - Afbeelding 3Whirlpool FFT M11 82 NL - Afbeelding 4
Een wasdrogers fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke wasdroger-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Whirlpool FFT M11 82 NL van Whirlpool is fft m11 82 nl -. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Whirlpool FFT M11 82 NL is sinds 2021 op de markt. In 2021 is Whirlpool FFT M11 82 NL van Whirlpool geïntroduceerd op de markt. Een ouder wasdrogers wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige wasdrogers producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2021 zegt dus niet zoveel over producten, zoals wasdrogers.

Het energieverbruik van Whirlpool FFT M11 82 NL is 234 kilowatt (kwh) per jaar. Het energieverbruik van de Whirlpool FFT M11 82 NL is berekend op basis van het gebruik in een gemiddeld huishouden. Je moet er wel rekening mee houden dat dit slechts een indicatie is en dat jouw jaarlijkse energieverbruik hoger of lager uitpakken. Het aantal euro's dat je bespaart met een energiezuinige wasdrogers kan per jaar aardig oplopen.

Het is goed om het gewicht van wasdrogers te weten. De Whirlpool FFT M11 82 NL van Whirlpool heeft een gewicht van 44. Het gewicht van 44 ligt dicht bij het gemiddelde wasdroger gewicht.

Whirlpool FFT M11 82 NL - Afbeelding 5Whirlpool FFT M11 82 NL - Afbeelding 6Whirlpool FFT M11 82 NL - Afbeelding 7
Om wasdrogers te gebruiken heb je uiteraard stroom nodig maar een lekkere lange kabel is wel zo prettig. De kabellengte van de stoomkabel van de Whirlpool FFT M11 82 NL is 1,5 meter. Bekijk hoe ver het apparaat van het stopcontact geplaatst gaat worden. Als dit verder is dan 1,5 meter, dan is het handig als je een verlengsnoer bij de hand hebt.

Het stroomverbruik van Whirlpool FFT M11 82 NL is 850 watt. Het vermogen van wasdrogers wordt uitgedrukt in watt (W). Watt is de meeteenheid van het energetisch vermogen. Op de meeste elektrische huishoudelijke apparaten, zoals wasdrogers, staat aangegeven hoeveel vermogen het apparaat nodig heeft. wasdrogers die 1000 watt (ofwel 1 kilowatt, 1 kW) vermogen hebben, gebruiken elke seconde 1000 joule. Het stroomverbruik van je huishoudelijke apparaten bepaalt een aanzienlijk deel je stroomrekening.

Bij wasdrogers is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De Whirlpool FFT M11 82 NL is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

Energieverbruik van Whirlpool FFT M11 82 NL

De energieklasse geeft aan hoe zuinig de Whirlpool wasdroger is. De verdeling loopt van klasse A (minst belastend voor het milieu) tot en met klasse G. Klasse A wordt onderverdeeld in A, A+ en A++. De Whirlpool FFT M11 82 NL heeft een energieklasse van a++. Met een zuinige Whirlpool wasdroger met bijvoorbeeld energieklasse A++ bespaar je tot wel 100 euro per jaar op je energierekening. Soms hebben drogers achter de klasse een percentage staan. Het percentage geeft aan hoeveel zuiniger de wasdroger is dan energieklasse A+++.

Vulcapaciteit

Whirlpool FFT M11 82 NL - Afbeelding 8Whirlpool FFT M11 82 NL - Afbeelding 9Whirlpool FFT M11 82 NL - Afbeelding 10
De capaciteit van een Whirlpool wasdroger wordt aangeven door middel van het maximaal drooggewicht of ook wel vulgewicht genoemd. Het maximaal drooggewicht van de Whirlpool FFT M11 82 NL is 8 kilogram. Het drooggewicht van een droogkast geeft aan hoeveel wasgoed er maximaal in de wasdroger geplaatst kan worden.

Maximale geluidsniveau Whirlpool FFT M11 82 NL

Bij het bepalen hoeveel geluid een Whirlpool wasdroger maakt, wordt het maximaal aantal decibel gemeten tijdens het drogen en centrifugeren van het wasgoed. De Whirlpool FFT M11 82 NL heeft een maximaal geluidsniveau van 64 decibel. In onze wasdroger keuzehulp kun je zelf filteren op het gewenste aantal decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het drogen. Staat je Whirlpool droger in de open ruimte of vlak naast je bed? Neem dan een stillere Whirlpool machine.

15 droogprogramma's op de Whirlpool FFT M11 82 NL

De meeste drogers hebben veel verschillende droogprogramma's. De Whirlpool FFT M11 82 NL heeft 15 programma's. Meer programma's op je nieuwe Whirlpool wasdroger is niet altijd beter. Bedenk welke programma's je in ieder geval nodig hebt en controleer of die aanwezig zijn bij de Whirlpool FFT M11 82 NL droger.

Met een startuitstelfunctie op je wasdroger, kun je het drogen van de was uitstellen. Hiermee kun je de was drogen tijdens het daltarief. De Whirlpool FFT M11 82 NL beschikt over startuitstel, waarmee je de Whirlpool droger op een later tijdstip kunt laten starten. Dat is een stuk voordeliger!

Het condenswater van de FFT M11 82 NL kan worden afgevoerd middels een condenswaterafvoer. Niet alle wasdrogers hebben een condenswaterafvoer en vangen het water op in een condensbak. De Whirlpool FFT M11 82 NL heeft dit wel en dan hoef je nooit het condenswater te legen.

Wasdroger - De Whirlpool FFT M11 82 NL is een vrijstaande warmtepompdroger en heefty een trommelcapaciteit van 8 kilogram. De 6st Sense-technologie meet de hoeveelheid en het type kleding in de trommel, waar het droogprogramma op wordt afgestemd. Hierdoor zit jouw was nooit langer in de machine dan nodig. Met het FreshCare+ programma blijft je kleding fris in de trommel zelfs tot 6 uur na het einde van de cyclus. Door het gebruik van een warmtepomp in plaats van een conventioneel warmte-element behaal je dezelfde droogresultaten met lagere temperaturen. Gemiddeld 40°C in plaats van 60°C. Met de startuitstelfunctie, stel je van tevoren in hoe laat een programma mag beginnen. Deze warmtepompdroger heeft energieklasse A++.

WHIRLPOOL FFT M11 82 NL

  • Energieklasse: A++
  • Maximaal drooggewicht: 8 kg
  • Geluidsniveau: 64 Decibel (dB)

Kom je er niet uit bij het kopen van de Whirlpool FFT M11 82 NL of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasdroger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasdrogers of staat jouw wasdroger keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasdroger keuzehulp.

Begrijpt 't
Expert aanbieding: vandaag 03:47 uur
De witgoed winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: woensdag 8 feb 2023 23:16
Die doet het
EP aanbieding: vandaag 03:48 uur
Ook voor wassen en drogen
Media Markt aanbieding: vandaag 03:45 uur

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen