728x90: Bol Ad

Wirlpool FFT M11 9X2BXY BE

De beste deal van vandaag

EP

669,-

3 dagen

Wirlpool FFT M11 9X2BXY BE kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, wasdroger - De Wirlpool FFT M11 9X2BXY BE is een vrijstaande warmtepompdroger. De 6st

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 17:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: zaterdag 26 november 2022

Wirlpool FFT M11 9X2BXY BE aanbiedingen

Begrijpt 't
1-2 werkdagen
Die doet het
3 dagen

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 669,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 669,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Wirlpool FFT M11 9X2BXY BE

Algemeen

EAN code 8003437624179
Merk WHIRLPOOL
Release datum 2021
Energieverbruik per jaar 259 kwh

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59.7
Hoogte (centimeter) 84.9
Diepte (centimeter) 64.9
Gewicht (kilogram) 48.5
Kleur Wit
Draairichting deur Rechts
Draairichting deur aanpasbaar
Smartphone app

Algemeen

Energieklasse A++
Type droger Warmtepomp

Droogkenmerken

Maximaal drooggewicht ( kg ) 9
Geluidsniveau ( Decibel (dB) ) 64
Aantal programma's 15

Gebruiksgemak

Startuitstel
Zelfreinigende condensor
Stoomfunctie
Antikreukfase
Geursysteem
Condenswaterafvoer
Wirlpool FFT M11 9X2BXY BE kopen
Actuele prijs: € 669,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Wirlpool FFT M11 9X2BXY BE kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Whirlpool voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Wirlpool FFT M11 9X2BXY BE heeft de volgende EAN code 8003437624179. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasdrogers en wordt maar éen keer uitgegeven.

De Wirlpool FFT M11 9X2BXY BE is van het merk Whirlpool en is een populair merk binnen de productgroep wasdrogers. Het loont om de Whirlpool wasdrogers bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Wirlpool FFT M11 9X2BXY BE - Afbeelding 1Wirlpool FFT M11 9X2BXY BE - Afbeelding 2Wirlpool FFT M11 9X2BXY BE - Afbeelding 3Wirlpool FFT M11 9X2BXY BE - Afbeelding 4
Wirlpool FFT M11 9X2BXY BE is sinds 2021 op de markt. In 2021 is Wirlpool FFT M11 9X2BXY BE van Whirlpool geïntroduceerd op de markt. Een ouder wasdrogers wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige wasdrogers producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2021 zegt dus niet zoveel over producten, zoals wasdrogers.

Het energieverbruik van Wirlpool FFT M11 9X2BXY BE is 259 kwh kilowatt (kwh) per jaar. Het energieverbruik van de Wirlpool FFT M11 9X2BXY BE is berekend op basis van het gebruik in een gemiddeld huishouden. Je moet er wel rekening mee houden dat dit slechts een indicatie is en dat jouw jaarlijkse energieverbruik hoger of lager uitpakken. Het aantal euro's dat je bespaart met een energiezuinige wasdrogers kan per jaar aardig oplopen.

Het is goed om het gewicht van wasdrogers te weten. De Wirlpool FFT M11 9X2BXY BE van Whirlpool heeft een gewicht van 48.5. Het gewicht van 48.5 ligt dicht bij het gemiddelde wasdroger gewicht.

Energieverbruik van Wirlpool FFT M11 9X2BXY BE

De energieklasse geeft aan hoe zuinig de Whirlpool wasdroger is. De verdeling loopt van klasse A (minst belastend voor het milieu) tot en met klasse G. Klasse A wordt onderverdeeld in A, A+ en A++. De Wirlpool FFT M11 9X2BXY BE heeft een energieklasse van a++. Met een zuinige Whirlpool wasdroger met bijvoorbeeld energieklasse A++ bespaar je tot wel 100 euro per jaar op je energierekening. Soms hebben drogers achter de klasse een percentage staan. Het percentage geeft aan hoeveel zuiniger de wasdroger is dan energieklasse A+++.

Type wasdroger

Bij het kopen van een wasdroger heb je keuze uit drie type drogers; warmtepompdroger, condensdroger of een afvoerdroger. De Wirlpool FFT M11 9X2BXY BE wasdroger is een warmtepomp. Op dit moment worden de warmtepompdrogers het meest verkocht, omdat ze het zuinigst omgaan met energie.

Vulcapaciteit

De capaciteit van een Whirlpool wasdroger wordt aangeven door middel van het maximaal drooggewicht of ook wel vulgewicht genoemd. Het maximaal drooggewicht van de Wirlpool FFT M11 9X2BXY BE is 9 kilogram. Het drooggewicht van een droogkast geeft aan hoeveel wasgoed er maximaal in de wasdroger geplaatst kan worden.

Maximale geluidsniveau Wirlpool FFT M11 9X2BXY BE

Bij het bepalen hoeveel geluid een Whirlpool wasdroger maakt, wordt het maximaal aantal decibel gemeten tijdens het drogen en centrifugeren van het wasgoed. De Wirlpool FFT M11 9X2BXY BE heeft een maximaal geluidsniveau van 64 decibel. In onze wasdroger keuzehulp kun je zelf filteren op het gewenste aantal decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het drogen. Staat je Whirlpool droger in de open ruimte of vlak naast je bed? Neem dan een stillere Whirlpool machine.

15 droogprogramma's op de Wirlpool FFT M11 9X2BXY BE

De meeste drogers hebben veel verschillende droogprogramma's. De Wirlpool FFT M11 9X2BXY BE heeft 15 programma's. Meer programma's op je nieuwe Whirlpool wasdroger is niet altijd beter. Bedenk welke programma's je in ieder geval nodig hebt en controleer of die aanwezig zijn bij de Wirlpool FFT M11 9X2BXY BE droger.

Met een startuitstelfunctie op je wasdroger, kun je het drogen van de was uitstellen. Hiermee kun je de was drogen tijdens het daltarief. De Wirlpool FFT M11 9X2BXY BE beschikt over startuitstel, waarmee je de Whirlpool droger op een later tijdstip kunt laten starten. Dat is een stuk voordeliger!

Met een zelfreinigende condensor, verwijderd de wasdroger zelf de pluizen van de condensator. De Wirlpool FFT M11 9X2BXY BE wasdroger is uitgerust met een zelfreinigende functie. Je kunt dus niet meer vergeten om de pluizenfilter schoon te maken. Zo bespaar je tijd en functioneert je Whirlpool wasdroger energiezuiniger.

De Wirlpool FFT M11 9X2BXY BE wasdroger is toegerust met een geursysteem dat het wasgoed een lekker geurtje geeft na het drogen.

Het condenswater van de Wirlpool FFT M11 9X2BXY BE kan worden afgevoerd middels een condenswaterafvoer. Niet alle wasdrogers hebben een condenswaterafvoer en vangen het water op in een condensbak. De Wirlpool FFT M11 9X2BXY BE heeft dit wel en dan hoef je nooit het condenswater te legen.

Wasdroger - De Wirlpool FFT M11 9X2BXY BE is een vrijstaande warmtepompdroger. De 6st Sense-technologie meet de hoeveelheid en het type kleding in de trommel, waar het droogprogramma op wordt afgestemd. Hierdoor zit jouw was nooit langer in de machine dan nodig en bovendien bespaar je hiermee energie. Met het FreshCare+ programma blijft je kleding fris in de trommel zelfs tot 6 uur na het einde van de cyclus. De droger beschikt over 15 programma’s. Door de nieuwe technologie hoef je geen tijd meer te besteden aan het schoonmaken van je condensor filter. Door deze technologie doet de droger dit voor je! Met de startuitstelfunctie, stel je van tevoren in hoe laat een programma mag beginnen. Deze warmtepompdroger heeft energieklasse A++.

WIRLPOOL FFT M11 9X2BXY BE

  • Energieklasse: A++
  • Type droger: Warmtepomp
  • Maximaal drooggewicht: 9 kg
  • Geluidsniveau: 64 Decibel (dB)

Kom je er niet uit bij het kopen van de Wirlpool FFT M11 9X2BXY BE of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasdroger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasdrogers of staat jouw wasdroger keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasdroger keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen