728x90: Bol Ad

Whirlpool FFB 8458 BSEV NL

De beste deal van vandaag

Expert

499,-

1-2 werkdagen

Whirlpool FFB 8458 BSEV NL kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, wasmachine - De Whirlpool FFB 8458 BSEV NL is een energie zuinige wasmachine en heeft een

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 15:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: woensdag 17 augustus 2022

Whirlpool FFB 8458 BSEV NL aanbiedingen

Begrijpt 't
1-2 werkdagen
Die doet het
Alleen winkelvoorraad

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 499,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 499,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Whirlpool FFB 8458 BSEV NL

Algemeen

EAN code 8003437049620
Merk Whirlpool
Release datum 2021

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59.5
Hoogte (centimeter) 84.5
Diepte (centimeter) 63
Gewicht (kilogram) 67
Kleur Wit
Lengte stroomkabel (meter) 1,2
Display
Plaatsing apparaat Vrijstaand
Draairichting deur Links
Smartphone app

Algemeen

Energieklasse ( Nieuw: Vanaf maart 2021 ) B
Geluidsniveau centrifugeren ( Decibel (dB) ) 78

Waskenmerken

Vulgewicht ( kilogram ) 8
Aantal programma's 13
Stoomfunctie

Droogkenmerken

Toerental ( TPM (Toeren Per Minuut) ) Max. 1400

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Waterbeveiliging
Automatische wasmiddeldosering
Warmwateraansluiting

Fysieke kenmerken

Type wasmachine Voorlader
Materiaal kuip Kunstof
Whirlpool FFB 8458 BSEV NL kopen?
Actuele prijs: € 499,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Whirlpool FFB 8458 BSEV NL kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Whirlpool voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Whirlpool FFB 8458 BSEV NL heeft de volgende EAN code 8003437049620. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar ťen keer uitgegeven.

Whirlpool FFB 8458 BSEV NL is van het merk Whirlpool en het merk Whirlpool is een populair merk binnen de productgroep wasmachines. Whirlpool wasmachines kun je vinden in winkels en webshops. Whirlpool producten behoren tot de topmerken wasmachines in Nederland. Koop Whirlpool FFB 8458 BSEV NL voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Whirlpool FFB 8458 BSEV NL - Afbeelding 1Whirlpool FFB 8458 BSEV NL - Afbeelding 2Whirlpool FFB 8458 BSEV NL - Afbeelding 3Whirlpool FFB 8458 BSEV NL - Afbeelding 4
Whirlpool FFB 8458 BSEV NL is sinds 2021 op de markt. In 2021 is Whirlpool FFB 8458 BSEV NL van Whirlpool geÔntroduceerd op de markt. Een ouder wasmachines wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige wasmachines producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2021 zegt dus niet zoveel over producten, zoals wasmachines.

Het is goed om het gewicht van wasmachines te weten. De Whirlpool FFB 8458 BSEV NL van Whirlpool heeft een gewicht van 67 kilogram. Het gewicht van 67 kilogram ligt dicht bij het gemiddelde gewicht van wasmachines.

Om wasmachines te gebruiken heb je uiteraard stroom nodig maar een lekkere lange kabel is wel zo prettig. De kabellengte van de stoomkabel van de Whirlpool FFB 8458 BSEV NL is 1,2 meter. Bekijk hoe ver het apparaat van het stopcontact geplaatst gaat worden. Als dit verder is dan 1,2 meter, dan is het handig als je een verlengsnoer bij de hand hebt.

Bij wasmachines is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De Whirlpool FFB 8458 BSEV NL is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

Met de plaatsing van een apparaat wordt bedoeld of de wasmachines inbouw, onderbouw of vrijstaand zijn. Vrijstaand betekend letterlijk: nergens ergens tegenaan staan. De Whirlpool FFB 8458 BSEV NL is een vrijstaand model. Vrijstaande wasmachines zijn handig en omdat je ze overal kan plaatsen. Om volledig te zijn, bij inbouw kan de wasmachines in een kast geplaatst worden. Vaak wordt de deur aan het apparaat bevestigd. De omstandigheden waarin het apparaat wordt geplaatst hebben uiteraard invloed op de prestaties van het apparaat.

De nieuwe Whirlpool energieklasse die per 1 maart 2021 is ingegaan geeft aan hoe zuinig deze wasmachine is. De vernieuwde verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. In de nieuwe verdeling van de Whirlpool FFB 8458 BSEV NL heeft een energieklasse van b. Met bijvoorbeeld energieklasse A of B bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Maximale geluidsniveau Whirlpool FFB 8458 BSEV NL

Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de Whirlpool FFB 8458 BSEV NL gemeten tot maximaal 78 decibel. Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Trommelcapaciteit van 8 kilogram

De capaciteit van een Whirlpool wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasautomaat geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de FFB 8458 BSEV NL is 8 kilogram. Deze machine beschikt over de mogelijkheid om 8 kilogram textiel in 1 keer te reinigen. Je moet er wel rekening mee houden dat Whirlpool wasmachines met een groter vulgewicht wel minder energiezuinig zijn, dan wasmachines met een kleinere inhoud.

13 wasprogramma's op de Whirlpool FFB 8458 BSEV NL

De meeste wasmachines hebben tegenwoordig veel verschillende wasprogramma's. De Whirlpool FFB 8458 BSEV NL heeft 13 programma's. Meer programma's op je nieuwe Whirlpool wasmachine is niet altijd beter. Bedenk welke programma's je in ieder geval nodig hebt en controleer of die aanwezig zijn bij de Whirlpool FFB 8458 BSEV NL wasmachine. Bijvoorbeeld: sport je veel? Dan is sport wasprogramma handig. Wil je energie besparen? Dan is een eco stand handig.

Maximaal centrifugeren max. 1400 toeren Whirlpool FFB 8458 BSEV NL

Whirlpool wasmachines hebben een centrifugefunctie met een toerental variŽrend van 1200 toeren tot 1800 toeren. Hoe hoger het toerental, hoe droger de was uit de wasmachine komt. Het toerental wordt uitgedrukt in toeren per minuut of tpm. De Whirlpool FFB 8458 BSEV NL wasmachine heeft max. 1400 toeren per minuut. max. 1400 tpm om je wasgoed goed droog te centrifugeren. Meer toeren is niet altijd beter. Het uiteindelijke restvochtpercentage is het daadwerkelijke resultaat; hoe droog is je wasgoed voordat je het in de Whirlpool droger stopt, of op de waslijn hangt? Bij Whirlpool wasmachines met een centrifugesnelheid van 1600 toeren blijft er een restvochtpercentage van 44% achter. Bij 1200 toeren blijft er rond de 52% restvocht achter. Je ziet dat er zit niet echt veel verschil tussen 1400 of 1600 toeren.

De Whirlpool FFB 8458 BSEV NL beschikt over startuitstel, waarmee je de Whirlpool wasmachine op een later tijdstip kunt laten starten. Zo kun je de was doen tijdens het daltarief. Dat is een stuk voordeliger!

Een beladingssensor meet hoe vol de trommel is en beperkt het energie- en waterverbruik als de Whirlpool wasautomaat niet helemaal vol is. De FFB 8458 BSEV NL wasmachine heeft een beladingssensor en weegt het wasgoed in de trommel. Maar je bespaart meer dan je zo veel mogelijk met een volle trommel wast.

Deze Whirlpool wasmachine is toegerust met een waterbeveiliging die ervoor zorgt dat de watertoevoer wordt afgesloten als er een storing is. Zo wordt de kans op lekkage geminimaliseerd. De waterbeveiliging wordt vaak aquastop of waterslot genoemd. Het is altijd verstandig om ook een lekbak onder je Whirlpool FFB 8458 BSEV NL wasmachine te plaatsen.

Er zijn twee soorten wasmachines: voorladers en bovenladers. De Whirlpool FFB 8458 BSEV NL is een voorlader wasmachine. De naam zegt het al: de was wordt aan de voorkant van deze Whirlpool wasmachine geladen. De meeste wasmachines in Nederland zijn voorladers. In Amerika en Engeland gebruiken ze meestal bovenlader wasmachines.

Wasmachine - De Whirlpool FFB 8458 BSEV NL is een energie zuinige wasmachine en heeft een trommelcapaciteit van 8 kilogram. De wasmachine beschikt over 6th Sense technologie. De technologie past de draaisnelheid en bewegingen aan op het vulgewicht van jouw wasgoed. Garandeert perfecte verzorging van alle stoffen. Freshcare+ houdt je kleding langer fris, tot wel 6 uur na afloop van het wasprogramma, door het gebruik van de delicate kracht van stoom afgewisseld met het zachtjes ronddraaien van de trommel. SteamRefresh+ frist je kleding op in slechts 20 minuten. Stoom dringt in de vezels van kleding en verwijdert zo onaangename geuren, ontspant vezels en strijkt kreuken glad. Als je snel nog even wat wil wassen kies je voor het 30 minuten snelwasprogramma. Deze wasmachine heeft een toerental van 1400 tpm en energielabel B.

WHIRLPOOL FFB 8458 BSEV NL

  • Energieklasse: B Nieuw: Vanaf maart 2021
  • Geluidsniveau centrifugeren: 78 Decibel (dB)
  • Vulgewicht: 8 kilogram
  • Toerental: Max. 1400 TPM (Toeren Per Minuut)
  • Automatische wasmiddeldosering: Nee
  • Type wasmachine: Voorlader

Kom je er niet uit bij het kopen van de Whirlpool FFB 8458 BSEV NL of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines of staat jouw wasmachine keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasmachine keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen