728x90: Wehkamp Ad

Miele WWI 860 WCS

De beste deal van vandaag

Bol.com

1.499,-

1.003,73

Op voorraad. Nu besteld, vrijdag in huis

Miele WWI 860 WCS kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, wasmachine - Consumentenbond Beste uit de Test - De Miele WWI 860 WCS wasmachine beschikt over het

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf:

Miele WWI 860 WCS aanbiedingen

De witgoed winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: woensdag 8 feb 2023 23:17
Dat is zeker
BCC aanbieding: vandaag 00:58 uur

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 1.003,73?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 1.003,73

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Miele WWI 860 WCS

Algemeen

EAN code 4002516275527
Merk Miele
Fabrikantcode (sku) WWI 860 WCS
Release datum 2020
Best Getest Consumentenbond Beste uit de Test
Top Product

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 59.6
Hoogte (centimeter) 85
Diepte (centimeter) 63.6
Gewicht (kilogram) 94
Kleur Wit
Display
Plaatsing apparaat Vrijstaand
Draairichting deur Rechts
Smartphone app

Algemeen

Energieklasse ( Nieuw: Vanaf maart 2021 ) A
Geluidsniveau centrifugeren ( Decibel (dB) ) 72
Geluidsniveau wassen ( decibel (dB) ) 48

Waskenmerken

Vulgewicht ( kilogram ) 9
Aantal programma's 24
Stoomfunctie

Droogkenmerken

Toerental ( TPM (Toeren Per Minuut) ) 1600
Toerental instelbaar
Droogresultaat A

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Automatische wasmiddeldosering

Fysieke kenmerken

Type wasmachine Voorlader
Miele WWI 860 WCS kopen
Actuele prijs: € 1.003,73
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Miele WWI 860 WCS kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Miele voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Miele WWI 860 WCS heeft de volgende EAN code 4002516275527. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar éen keer uitgegeven.

De Miele WWI 860 WCS is van het merk Miele en is een populair merk binnen de productgroep wasmachines. Het loont om de Miele wasmachines bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

Miele WWI 860 WCS - Afbeelding 1Miele WWI 860 WCS - Afbeelding 2Miele WWI 860 WCS - Afbeelding 3Miele WWI 860 WCS - Afbeelding 4
Een wasmachines fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke wasmachine-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Miele WWI 860 WCS van Miele is wwi 860 wcs. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

Miele WWI 860 WCS is sinds 2020 op de markt. In 2020 is Miele WWI 860 WCS van Miele geïntroduceerd op de markt. Een ouder wasmachines wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige wasmachines producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2020 zegt dus niet zoveel over producten, zoals wasmachines.

Miele WWI 860 WCS Best Getest

Dit product heeft het predicaat consumentenbond beste uit de test ontvangen van dit gerenommeerde testinstituut. Er zijn veel wasmachines en het vinden van het juiste product kan best een uitdaging zijn, maar het feit dat de Miele WWI 860 WCS dit predicaat heeft ontvangen is wat ons betreft een grote pre.

De Miele WWI 860 WCS heeft een Top Product predicaat ontvangen

De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Miele WWI 860 WCS het predicaat "Top Product" gegeven.

Miele WWI 860 WCS - Afbeelding 5Miele WWI 860 WCS - Afbeelding 6Miele WWI 860 WCS - Afbeelding 7
Het is goed om het gewicht van wasmachines te weten. De Miele WWI 860 WCS van Miele heeft een gewicht van 94. Het gewicht van 94 ligt dicht bij het gemiddelde wasmachine gewicht.

Bij wasmachines is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De Miele WWI 860 WCS is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

Met de plaatsing van een apparaat wordt bedoeld of de wasmachines inbouw, onderbouw of vrijstaand zijn. Vrijstaand betekend letterlijk: nergens ergens tegenaan staan. De Miele WWI 860 WCS is een vrijstaand model. Vrijstaande wasmachines zijn handig en omdat je ze overal kan plaatsen. Om volledig te zijn, bij inbouw kan de wasmachines in een kast geplaatst worden. Vaak wordt de deur aan het apparaat bevestigd. De omstandigheden waarin het apparaat wordt geplaatst hebben uiteraard invloed op de prestaties van het apparaat.

Tegenwoordig zijn steeds meer apparaten op het internet aangesloten, en zo ook de Miele WWI 860 WCS. Het is erg handig als je via een app op de hoogte wordt gehouden of je Miele klaar is, Met de Internet of Things (IoT) functie op de Miele WWI 860 WCS kun je goed de toekomst aan.

Miele WWI 860 WCS - Afbeelding 8Miele WWI 860 WCS - Afbeelding 9Miele WWI 860 WCS - Afbeelding 10Miele WWI 860 WCS - Afbeelding 11
De nieuwe Miele energieklasse die per 1 maart 2021 is ingegaan geeft aan hoe zuinig deze wasmachine is. De vernieuwde verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. In de nieuwe verdeling van de Miele WWI 860 WCS heeft een energieklasse van a. Met bijvoorbeeld energieklasse A of B bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Maximale geluidsniveau Miele WWI 860 WCS

Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de Miele WWI 860 WCS gemeten tot maximaal 72 decibel. Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Tijdens het wassen produceert de Miele WWI 860 WCS maximaal 48 decibel geluid. Hoe meer decibel, hoe luider de machine is tijdens het wassen. Staat je Miele wasautomaat in de open ruimte of vlak naast je bed? Neem dan een stillere Miele machine.

Trommelcapaciteit van 9 kilogram

De capaciteit van een Miele wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasautomaat geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de WWI 860 WCS is 9 kilogram. Deze machine beschikt over de mogelijkheid om 9 kilogram textiel in 1 keer te reinigen. Je moet er wel rekening mee houden dat Miele wasmachines met een groter vulgewicht wel minder energiezuinig zijn, dan wasmachines met een kleinere inhoud.

24 wasprogramma's op de Miele WWI 860 WCS

De meeste wasmachines hebben tegenwoordig veel verschillende wasprogramma's. De Miele WWI 860 WCS heeft 24 programma's. Meer programma's op je nieuwe Miele wasmachine is niet altijd beter. Bedenk welke programma's je in ieder geval nodig hebt en controleer of die aanwezig zijn bij de Miele WWI 860 WCS wasmachine. Bijvoorbeeld: sport je veel? Dan is sport wasprogramma handig. Wil je energie besparen? Dan is een eco stand handig.

Maximaal centrifugeren 1600 toeren Miele WWI 860 WCS

Miele wasmachines hebben een centrifugefunctie met een toerental variërend van 1200 toeren tot 1800 toeren. Hoe hoger het toerental, hoe droger de was uit de wasmachine komt. Het toerental wordt uitgedrukt in toeren per minuut of tpm. De Miele WWI 860 WCS wasmachine heeft 1600 toeren per minuut. 1600 tpm om je wasgoed goed droog te centrifugeren. Meer toeren is niet altijd beter. Het uiteindelijke restvochtpercentage is het daadwerkelijke resultaat; hoe droog is je wasgoed voordat je het in de Miele droger stopt, of op de waslijn hangt? Bij Miele wasmachines met een centrifugesnelheid van 1600 toeren blijft er een restvochtpercentage van 44% achter. Bij 1200 toeren blijft er rond de 52% restvocht achter. Je ziet dat er zit niet echt veel verschil tussen 1400 of 1600 toeren.

Veel wasmachines hebben tegenwoordig ook de mogelijkheid om het toerental in te stellen. Dit wil zeggen dat de toeren per wasbeurt op de Miele wasmachine kunt instellen. Bij de Miele WWI 860 WCS kun je het toerental ook instellen. Bij delicaat wasgoed wil je minder hoge toeren, want anders gaat het te veel kreukelen. Handdoeken wil je zo droog mogelijk, dus een zo hoog mogelijk toerental. Super fijn!

Naast het toerental zegt ook het droogresultaat iets over hoe vochtig de kleding uit de Miele wasmachine komt. De WWI 860 WCS heeft een droogresultaat van a. Dit resultaat wordt uitgedrukt met de letters A (best) tot en met G (minst). Een wasmachine met een droogresultaat A of B en minimaal 1200 toeren is aan te raden.

De Miele WWI 860 WCS beschikt over startuitstel, waarmee je de Miele wasmachine op een later tijdstip kunt laten starten. Zo kun je de was doen tijdens het daltarief. Dat is een stuk voordeliger!

Een beladingssensor meet hoe vol de trommel is en beperkt het energie- en waterverbruik als de Miele wasautomaat niet helemaal vol is. De WWI 860 WCS wasmachine heeft een beladingssensor en weegt het wasgoed in de trommel. Maar je bespaart meer dan je zo veel mogelijk met een volle trommel wast.

De automatische wasmiddeldosering op de Miele WWI 860 WCS is een super handige functie! Je stopt 1x al het wasmiddel in de Miele wasmachine en de Miele WWI 860 WCS wasmachine meet zelf af hoeveel wasmiddel er nodig is per wasbeurt. Nooit meer te veel of te weinig wasmiddel in bij de was. Je bespaart tijd, geld en het is beter voor je was en je Miele wasmachine. Wij kunnen niet meer zonder deze functie!

Er zijn twee soorten wasmachines: voorladers en bovenladers. De Miele WWI 860 WCS is een voorlader wasmachine. De naam zegt het al: de was wordt aan de voorkant van deze Miele wasmachine geladen. De meeste wasmachines in Nederland zijn voorladers. In Amerika en Engeland gebruiken ze meestal bovenlader wasmachines.

Wasmachine - Consumentenbond Beste uit de Test - De Miele WWI 860 WCS wasmachine beschikt over het TwinDos-systeem. Met het TwinDos automatische doseersysteem bestaande uit twee fasen was je niet alleen schoner maar zorg je ook nog beter voor je kleding. Vul het systeem voor meerdere wasbeurten met vloeibaar wasmiddel en wasverzachter. Met één druk op de knop doseert de wasmachine de juiste hoeveelheid wasmiddel op het meest ideale moment tijdens het wasproces. Als je wasgoed vergeten bent kun je dankzij de AddLoad-functie ook na de start van het programma wasgoed toevoegen. Met de QuickPowerWash heb je in slechts 49 minuten een schone was. Je kunt de machine op afstand met je smartphone of tablet bedienen. Deze Miele heeft een trommelcapaciteit van 9 kilogram een toerental van 1600 tpm en energielabel A.

MIELE WWI 860 WCS

  • Best Getest: Consumentenbond Beste uit de Test
  • Energieklasse: A Nieuw: Vanaf maart 2021
  • Geluidsniveau centrifugeren: 72 Decibel (dB)
  • Geluidsniveau wassen: 48 decibel (dB)
  • Vulgewicht: 9 kilogram
  • Toerental: 1600 TPM (Toeren Per Minuut)
  • Automatische wasmiddeldosering: Ja
  • Type wasmachine: Voorlader

Kom je er niet uit bij het kopen van de Miele WWI 860 WCS of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines of staat jouw wasmachine keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasmachine keuzehulp.

Populaire video voor artikel: Miele WWI 860 WCS

De witgoed winkel van ons allemaal
Bol.com aanbieding: woensdag 8 feb 2023 23:17
Dat is zeker
BCC aanbieding: vandaag 00:58 uur

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen