728x90: Bol Ad

Zanussi zdh8353w Woolmark Blue label


GEEN PRIJZEN BESCHIKBAAR

Op dit moment zijn er geen actuele prijzen bekend voor dit product.

Laatste prijs gevonden:

Prijsontwikkeling historie

Specificaties Zanussi zdh8353w Woolmark Blue label

Algemeen

EAN code 7332543438112
Merk Zanussi
Fabrikantcode (sku) ZDH8353W
Release datum 2016
Top Product
Taal bedieningspaneel Nederlands

Algemeen

Energieklasse A++
Type droger Warmtepompdroger

Droogkenmerken

Maximaal drooggewicht ( kg ) 8
Geluidsniveau ( Decibel (dB) ) 66
Aantal programma's 8
Gemiddelde condensatie, maximum belading (% (procent)) 84,2

Gebruiksgemak

Startuitstel
Indicator condensbak legen
Indicator pluizenfilter reinigen
Zelfreinigende condensor
Vochtigheidssensor
Stoomfunctie
Antikreukfase
Geursysteem
Kledingbeschermende trommel
Condenswaterafvoer

REVIEW

8.4
 • Vulcapaciteit • Wol&Zijde programma • Opfrisfunctie • Deur verstelbaar
 • Kreuken bij halfvolle trommel • Bediening
 • Experts

  6 bedrijven die een review hebben geschreven over de Zanussi zdh8353w Woolmark Blue label geven in totaal een 8.4 als gemiddeld cijfer. Bekijk de review
  Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

  Omschrijving

  Wil je graag de Zanussi zdh8353w Woolmark Blue label kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Zanussi voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Zanussi zdh8353w Woolmark Blue label heeft de volgende EAN code 7332543438112. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasdrogers en wordt maar ťen keer uitgegeven.

  De Zanussi zdh8353w Woolmark Blue label is van het merk Zanussi en is een populair merk binnen de productgroep wasdrogers. Het loont om de Zanussi wasdrogers bij ons te vergelijken aangezien de prijzen en aanbiedingen elke dag wijzigen.

  Zanussi zdh8353w Woolmark Blue label - Afbeelding 1Zanussi zdh8353w Woolmark Blue label - Afbeelding 2Zanussi zdh8353w Woolmark Blue label - Afbeelding 3Zanussi zdh8353w Woolmark Blue label - Afbeelding 4
  Een wasdrogers fabrikantcode (SKU) is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke wasdroger-producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Zanussi zdh8353w Woolmark Blue label van Zanussi is zdh8353w. De afkorting SKU staat voor Stock Keeping Unit en is helaas niet uniek. Een EAN of GTIN code is wel een unieke codering en wordt in Europa veelvuldig gebruikt.

  Zanussi zdh8353w Woolmark Blue label is sinds 2016 op de markt. In 2016 is Zanussi zdh8353w Woolmark Blue label van Zanussi geÔntroduceerd op de markt. Een ouder wasdrogers wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige wasdrogers producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2016 zegt dus niet zoveel over producten, zoals wasdrogers.

  De Zanussi zdh8353w Woolmark Blue label heeft een Top Product predicaat ontvangen

  De redactie van Populair Product heeft vanwege kwaliteit, score en populariteit op de site, aan de Zanussi zdh8353w Woolmark Blue label het predicaat "Top Product" gegeven.

  Energieverbruik van Zanussi zdh8353w Woolmark Blue label

  De energieklasse geeft aan hoe zuinig de Zanussi wasdroger is. De verdeling loopt van klasse A (minst belastend voor het milieu) tot en met klasse G. Klasse A wordt onderverdeeld in A, A+ en A++. De Zanussi zdh8353w Woolmark Blue label heeft een energieklasse van a++. Met een zuinige Zanussi wasdroger met bijvoorbeeld energieklasse A++ bespaar je tot wel 100 euro per jaar op je energierekening. Soms hebben drogers achter de klasse een percentage staan. Het percentage geeft aan hoeveel zuiniger de wasdroger is dan energieklasse A+++.

  Type wasdroger

  Zanussi zdh8353w Woolmark Blue label - Afbeelding 5Zanussi zdh8353w Woolmark Blue label - Afbeelding 6Zanussi zdh8353w Woolmark Blue label - Afbeelding 7
  Bij het kopen van een wasdroger heb je keuze uit drie type drogers; warmtepompdroger, condensdroger of een afvoerdroger. De Zanussi zdh8353w Woolmark Blue label wasdroger is een warmtepompdroger. Op dit moment worden de warmtepompdrogers het meest verkocht, omdat ze het zuinigst omgaan met energie.

  Vulcapaciteit

  De capaciteit van een Zanussi wasdroger wordt aangeven door middel van het maximaal drooggewicht of ook wel vulgewicht genoemd. Het maximaal drooggewicht van de Zanussi zdh8353w Woolmark Blue label is 8 kilogram. Het drooggewicht van een droogkast geeft aan hoeveel wasgoed er maximaal in de wasdroger geplaatst kan worden.

  Maximale geluidsniveau Zanussi zdh8353w Woolmark Blue label

  Bij het bepalen hoeveel geluid een Zanussi wasdroger maakt, wordt het maximaal aantal decibel gemeten tijdens het drogen en centrifugeren van het wasgoed. De Zanussi zdh8353w Woolmark Blue label heeft een maximaal geluidsniveau van 66 decibel. In onze wasdroger keuzehulp kun je zelf filteren op het gewenste aantal decibel. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het drogen. Staat je Zanussi droger in de open ruimte of vlak naast je bed? Neem dan een stillere Zanussi machine.

  8 droogprogramma's op de Zanussi zdh8353w Woolmark Blue label

  De meeste drogers hebben veel verschillende droogprogramma's. De Zanussi zdh8353w Woolmark Blue label heeft 8 programma's. Meer programma's op je nieuwe Zanussi wasdroger is niet altijd beter. Bedenk welke programma's je in ieder geval nodig hebt en controleer of die aanwezig zijn bij de Zanussi zdh8353w Woolmark Blue label droger.

  Het gemiddelde condensatie-efficiŽntie bij een maximale belading van de Zanussi zdh8353w Woolmark Blue label is 84,2%. Dit percentage geeft aan hoeveel vocht er wordt afgevoerd. Wanneer je de Zanussi droger in een kleine ruimte zet, kies dan een wasdroger met een condensatie-efficiŽntie van 90% of hoger. Bij een hoger percentage ontsnapt er zo min mogelijk warme, vochtige lucht via de trommeldeur van je Zanussi droger. Zo krijg je geen schimmel in je huis.

  Met een startuitstelfunctie op je wasdroger, kun je het drogen van de was uitstellen. Hiermee kun je de was drogen tijdens het daltarief. De Zanussi zdh8353w Woolmark Blue label beschikt over startuitstel, waarmee je de Zanussi droger op een later tijdstip kunt laten starten. Dat is een stuk voordeliger!

  Als het pluizenfilter gereinigd moet worden, geeft de Zanussi zdh8353w Woolmark Blue label een melding op het display. Als het pluizenfilter vol is, dan zal de Zanussi droger meer energie verbruiken.

  Met een zelfreinigende condensor, verwijderd de wasdroger zelf de pluizen van de condensator. De Zanussi zdh8353w Woolmark Blue label wasdroger is uitgerust met een zelfreinigende functie. Je kunt dus niet meer vergeten om de pluizenfilter schoon te maken. Zo bespaar je tijd en functioneert je Zanussi wasdroger energiezuiniger.

  De zdh8353w Woolmark Blue label beschikt over een vochtigheidssensor, die voorkomt dat je wasgoed krimpt tijdens het drogen.

  Met de antikreukfase, die de Zanussi zdh8353w Woolmark Blue label heeft, wordt het kreukelen van je wasgoed zo veel mogelijk voorkomen. Om kreukels te voorkomen draait de trommel, na het drogen nog even door. Zodra je de deur opent van de Zanussi wasdroger, stopt de antikreukfase.

  Een kledingbeschermende trommel van Zanussi voorkomt dat je wasgoed slijt dankzij de speciale wandstructuur van de wastrommel. De Zanussi zdh8353w Woolmark Blue label heeft een speciale beschermende trommel om de kwaliteit van je kleding te beschermen en slijtage te verminderen. Miele noemt het bijvoorbeeld SoftCare-trommel met speciale honingraatstructuur en Beko noemt het Aquawave trommeltechnologie.

  Het condenswater van de zdh8353w Woolmark Blue label kan worden afgevoerd middels een condenswaterafvoer. Niet alle wasdrogers hebben een condenswaterafvoer en vangen het water op in een condensbak. De Zanussi zdh8353w Woolmark Blue label heeft dit wel en dan hoef je nooit het condenswater te legen.

  Wasdroger - Energiezuinige warmtepompdroger met een maximale belading van 8 kg. Bij deze handige droger wordt het energiegebruik geoptimaliseerd terwijl het wasgoed behoedzaam wordt gedroogd. Dankzij de warmtepomptechnologie wordt kleding op een lage temperatuur gedroogd en blijft je energierekening laag. Naast zuinig is deze Zanussi droger ook bijna onderhoudsvrij. Zo is de condensor zelfreinigend voor minder onderhoud. Wol en zijde kunnen veilig gedroogd worden, de droger heeft namelijk een Woolmark Blue label. Bovendien heeft de Zanussi zdh8353w een inverter motor, waar je 10 jaar garantie op ontvangt.

  Energiezuinige droger kopen?
  Als je op zoek bent naar een energiezuinige wasdroger dan kan je met een gerust hart de Zanussi zdh8353w kopen, omdat hij de hoogste energieklasse op de markt bezit. Dit wordt aangemerkt met A++.

  Startuitstel
  Met de startuitstel-functie kun je het programma vooraf instellen om te starten over 1 tot 20 uur, wanneer het jou uitkomt.

  Strijkvrij+ voor makkelijk strijken
  Met het programma Strijkvrij wordt strijken makkelijker omdat het kreukels en vouwen vermindert.

  Draaibare deur
  De volledige omkeerbaarheid van de deur van de droger geeft je vier verschillende handgreepopties waardoor je de droger neer kunt zetten waar je maar wilt.

  Slechts één filter te reinigen.
  Dankzij het ergonomische EasyClean-filter is er geen tweede filter nodig, zoals bij de meeste drogers. Eén filter, ook maar één keer reinigen.

  Reverserende trommel
  De Zanussi zdh8353w werkt met een reverserende trommelbeweging. Hierdoor kun je grote stukken wasgoed drogen met een verminderde kans op het in elkaar draaien. Het droogresultaat is gelijkmatiger dan bij trommels die maar één kant op draaien.

  Zanussi zdh8353w kopen?
  Ben je overtuigd en wil je deze Zanussi wasdroger kopen? Wij verzamelen prijzen en voorraad zodat je handig kan vergelijken. Kijk hierboven welke aanbieder de beste prijs heeft of het beste bij je past.

  ZANUSSI ZDH8353W WOOLMARK BLUE LABEL

  • Energieklasse: A++
  • Type droger: Warmtepompdroger
  • Maximaal drooggewicht: 8 kg
  • Geluidsniveau: 66 Decibel (dB)

  Kom je er niet uit bij het kopen van de Zanussi zdh8353w Woolmark Blue label of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasdroger producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

  Mis je wasdrogers of staat jouw wasdroger keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasdroger keuzehulp.

  Populaire producten
  Met handige prijsvergelijker

  Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

  Vergelijk alle prijzen