728x90: Bol Ad

Whirlpool W7 W845WB BE

De beste deal van vandaag

Expert

799,-

1-2 werkdagen

Whirlpool W7 W845WB BE kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, wasmahine - De Whirlpool W7 W845WB BE wasmachine heeft een trommelcapaciteit van 8 kilogram. De

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending
Levertijd: Voor 15:00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: woensdag 10 augustus 2022

Whirlpool W7 W845WB BE aanbiedingen

Begrijpt 't
1-2 werkdagen
Die doet het
Levertijd 1-3 werkdagen

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 799,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 799,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Whirlpool W7 W845WB BE

Algemeen

EAN code 8003437618321
Merk Whirlpool
Fabrikantcode (sku) W7 W845WB BE -
Release datum Augustus 2021

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 599
Hoogte (centimeter) 845
Diepte (centimeter) 607
Gewicht (kilogram) 73
Kleur Wit
Lengte stroomkabel (meter) 1,2
Vermogen (watt) 1700
Display
Draairichting deur Links
Smartphone app

Algemeen

Energieklasse ( Nieuw: Vanaf maart 2021 ) B
Geluidsniveau centrifugeren ( Decibel (dB) ) 72

Waskenmerken

Vulgewicht ( kilogram ) 8
Stoomfunctie

Droogkenmerken

Toerental ( TPM (Toeren Per Minuut) ) 1400
Toerental instelbaar
Droogresultaat B

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Waterbeveiliging
Automatische wasmiddeldosering

Fysieke kenmerken

Type wasmachine Voorbelading
Whirlpool W7 W845WB BE kopen?
Actuele prijs: € 799,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Whirlpool W7 W845WB BE kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Whirlpool voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Whirlpool W7 W845WB BE heeft de volgende EAN code 8003437618321. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar ťen keer uitgegeven.

Whirlpool W7 W845WB BE is van het merk Whirlpool en het merk Whirlpool is een populair merk binnen de productgroep wasmachines. Whirlpool wasmachines kun je vinden in winkels en webshops. Whirlpool producten behoren tot de topmerken wasmachines in Nederland. Koop Whirlpool W7 W845WB BE voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Whirlpool W7 W845WB BE - Afbeelding 1Whirlpool W7 W845WB BE - Afbeelding 2Whirlpool W7 W845WB BE - Afbeelding 3Whirlpool W7 W845WB BE - Afbeelding 4
Een wasmachines fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke wasmachines producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Whirlpool W7 W845WB BE van Whirlpool is w7 w845wb be -. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Whirlpool SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Whirlpool W7 W845WB BE is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Whirlpool W7 W845WB BE is sinds augustus 2021 op de markt. In augustus 2021 is Whirlpool W7 W845WB BE van Whirlpool geÔntroduceerd op de markt. Een ouder wasmachines wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige wasmachines producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in augustus 2021 zegt dus niet zoveel over producten, zoals wasmachines.

Het is goed om het gewicht van wasmachines te weten. De Whirlpool W7 W845WB BE van Whirlpool heeft een gewicht van 73 kilogram. Het gewicht van 73 kilogram ligt dicht bij het gemiddelde gewicht van wasmachines.

Om wasmachines te gebruiken heb je uiteraard stroom nodig maar een lekkere lange kabel is wel zo prettig. De kabellengte van de stoomkabel van de Whirlpool W7 W845WB BE is 1,2 meter. Bekijk hoe ver het apparaat van het stopcontact geplaatst gaat worden. Als dit verder is dan 1,2 meter, dan is het handig als je een verlengsnoer bij de hand hebt.

Whirlpool W7 W845WB BE - Afbeelding 5Whirlpool W7 W845WB BE - Afbeelding 6Whirlpool W7 W845WB BE - Afbeelding 7
Het stroomverbruik van Whirlpool W7 W845WB BE is 1700 watt. Het vermogen van wasmachines wordt uitgedrukt in watt (W). Watt is de meeteenheid van het energetisch vermogen. Op de meeste elektrische huishoudelijke apparaten, zoals wasmachines, staat aangegeven hoeveel vermogen het apparaat nodig heeft. wasmachines die 1000 watt (ofwel 1 kilowatt, 1 kW) vermogen hebben, gebruiken elke seconde 1000 joule. Het stroomverbruik van je huishoudelijke apparaten bepaalt een aanzienlijk deel je stroomrekening.

Bij wasmachines is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De Whirlpool W7 W845WB BE is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

De nieuwe Whirlpool energieklasse die per 1 maart 2021 is ingegaan geeft aan hoe zuinig deze wasmachine is. De vernieuwde verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. In de nieuwe verdeling van de Whirlpool W7 W845WB BE heeft een energieklasse van b. Met bijvoorbeeld energieklasse A of B bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Maximale geluidsniveau Whirlpool W7 W845WB BE

Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de Whirlpool W7 W845WB BE gemeten tot maximaal 72 decibel. Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Trommelcapaciteit van 8 kilogram

Whirlpool W7 W845WB BE - Afbeelding 8Whirlpool W7 W845WB BE - Afbeelding 9Whirlpool W7 W845WB BE - Afbeelding 10Whirlpool W7 W845WB BE - Afbeelding 11
De capaciteit van een Whirlpool wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasautomaat geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de W7 W845WB BE is 8 kilogram. Deze machine beschikt over de mogelijkheid om 8 kilogram textiel in 1 keer te reinigen. Je moet er wel rekening mee houden dat Whirlpool wasmachines met een groter vulgewicht wel minder energiezuinig zijn, dan wasmachines met een kleinere inhoud.

De Whirlpool W7 W845WB BE is uitgerust met een stoomfunctie. Als een Whirlpool wasmachine uitgevoerd is met een stoomfunctie dan wordt het wasgoed aan het einde van het wasprogramma kort gestoomd. Hierdoor komt het wasgoed minder gekreukt uit de trommel van de Whirlpool W7 W845WB BE en hierdoor strijken gaat makkelijker. Daarnaast doodt stoom 99,9% van de bacteriŽn en verwijdert het nare luchtjes. Grootste voordelen van een stoomfunctie zijn dus minder strijkwerk, frisse was en hygiŽnisch.

Maximaal centrifugeren 1400 toeren Whirlpool W7 W845WB BE

Whirlpool wasmachines hebben een centrifugefunctie met een toerental variŽrend van 1200 toeren tot 1800 toeren. Hoe hoger het toerental, hoe droger de was uit de wasmachine komt. Het toerental wordt uitgedrukt in toeren per minuut of tpm. De Whirlpool W7 W845WB BE wasmachine heeft 1400 toeren per minuut. 1400 tpm om je wasgoed goed droog te centrifugeren. Meer toeren is niet altijd beter. Het uiteindelijke restvochtpercentage is het daadwerkelijke resultaat; hoe droog is je wasgoed voordat je het in de Whirlpool droger stopt, of op de waslijn hangt? Bij Whirlpool wasmachines met een centrifugesnelheid van 1600 toeren blijft er een restvochtpercentage van 44% achter. Bij 1200 toeren blijft er rond de 52% restvocht achter. Je ziet dat er zit niet echt veel verschil tussen 1400 of 1600 toeren.

Veel wasmachines hebben tegenwoordig ook de mogelijkheid om het toerental in te stellen. Dit wil zeggen dat de toeren per wasbeurt op de Whirlpool wasmachine kunt instellen. Bij de Whirlpool W7 W845WB BE kun je het toerental ook instellen. Bij delicaat wasgoed wil je minder hoge toeren, want anders gaat het te veel kreukelen. Handdoeken wil je zo droog mogelijk, dus een zo hoog mogelijk toerental. Super fijn!

Naast het toerental zegt ook het droogresultaat iets over hoe vochtig de kleding uit de Whirlpool wasmachine komt. De W7 W845WB BE heeft een droogresultaat van b. Dit resultaat wordt uitgedrukt met de letters A (best) tot en met G (minst). Een wasmachine met een droogresultaat A of B en minimaal 1200 toeren is aan te raden.

De Whirlpool W7 W845WB BE beschikt over startuitstel, waarmee je de Whirlpool wasmachine op een later tijdstip kunt laten starten. Zo kun je de was doen tijdens het daltarief. Dat is een stuk voordeliger!

Een beladingssensor meet hoe vol de trommel is en beperkt het energie- en waterverbruik als de Whirlpool wasautomaat niet helemaal vol is. De W7 W845WB BE wasmachine heeft een beladingssensor en weegt het wasgoed in de trommel. Maar je bespaart meer dan je zo veel mogelijk met een volle trommel wast.

Deze Whirlpool wasmachine is toegerust met een waterbeveiliging die ervoor zorgt dat de watertoevoer wordt afgesloten als er een storing is. Zo wordt de kans op lekkage geminimaliseerd. De waterbeveiliging wordt vaak aquastop of waterslot genoemd. Het is altijd verstandig om ook een lekbak onder je Whirlpool W7 W845WB BE wasmachine te plaatsen.

De automatische wasmiddeldosering op de Whirlpool W7 W845WB BE is een super handige functie! Je stopt 1x al het wasmiddel in de Whirlpool wasmachine en de Whirlpool W7 W845WB BE wasmachine meet zelf af hoeveel wasmiddel er nodig is per wasbeurt. Nooit meer te veel of te weinig wasmiddel in bij de was. Je bespaart tijd, geld en het is beter voor je was en je Whirlpool wasmachine. Wij kunnen niet meer zonder deze functie!

Er zijn twee soorten wasmachines: voorladers en bovenladers. De Whirlpool W7 W845WB BE is een voorbelading wasmachine. De naam zegt het al: de was wordt aan de voorkant van deze Whirlpool wasmachine geladen. De meeste wasmachines in Nederland zijn voorladers. In Amerika en Engeland gebruiken ze meestal bovenlader wasmachines.

Wasmahine - De Whirlpool W7 W845WB BE wasmachine heeft een trommelcapaciteit van 8 kilogram. De machine beschikt over AutoDose - doseert je wasmiddel en wasverzachter automatisch. Je kleding blijft langer mooi, doordat je altijd precies genoeg wasmiddel gebruikt. De 6th Sense technologie past op basis van jouw wasgoed het wasprogramma aan. De cyclussnelheid en de bewegingen worden automatisch ingesteld. Daarnaast zorgt het voor een betere luchtcirculatie in de trommel voor bescherming tegen jouw kledingsstukken. Met de 6th Sense Technologie bespaar je tot wel 50% op water, energie en tijd. Met het FreshCare+ systeem blijft je was fris in de wasmachine. Het systeem voorkomt de vorming van onaangename geuren in de trommel tot 6 uur na afloop van het wasprogramma door voor luchtcirculatie in de trommel te zorgen. Deze AEG heeft een toerental van 1400 tpm en energielabel B.

WHIRLPOOL W7 W845WB BE

  • Energieklasse: B Nieuw: Vanaf maart 2021
  • Geluidsniveau centrifugeren: 72 Decibel (dB)
  • Vulgewicht: 8 kilogram
  • Toerental: 1400 TPM (Toeren Per Minuut)
  • Automatische wasmiddeldosering: Ja
  • Type wasmachine: Voorbelading

Kom je er niet uit bij het kopen van de Whirlpool W7 W845WB BE of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines of staat jouw wasmachine keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasmachine keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen