728x90: Bol Ad

AEG L7WEN966ES

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de AEG L7WEN966ES ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke was-droogcombinatie vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Specificaties AEG L7WEN966ES

Algemeen

EAN code 7332543806645
Merk AEG
Fabrikantcode (sku) L7WEN966ES
Release datum September 2021

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter)59.7
Hoogte (centimeter)84.7
Diepte (centimeter)63.1
Gewicht (kilogram)78.5
Kleur Wit
Display
Draairichting deur Links
Smartphone app

Algemeen

Energieklasse (Nieuw: Vanaf maart 2021)A
Vulgewicht ( kg )6 kg drogen - 9 kg wassen
Geluidsniveau centrifugeren ( Decibel (dB) )75
Geluidsniveau wassen (decibel (dB))53
Stoomfunctie
Maximaal drooggewicht ( Kilogram (kg) )6
Toerental (TPM (Toeren Per Minuut))1600
Type was-droogcombinatie Voorlader

Gebruiksgemak

Beladingssensor
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Was-droogcombinatie - De AEG L7WEN966ES is een was-droogcombinatie die kan wassen tot 9 kilogram en drogen tot 6 kilogram per wasbeurt. De was-droogcombinatie kan in een korte tijd kleding wassen en drogen. Het programma NonStop 1h/1kg doet een uur over het wassen en drogen van kleine ladingen. De DualSense technologie zorgt ervoor dat je wasgoed op lagere temperatuur en de gecontroleerde beweging alle stoffen op een voorzichtige manier worden gewassen en gedroogd. Met de ProSense-technologie wordt elke lading in de wasmachine automatisch gewogen om het programma op maat af te stemmen. Hierdoor wordt slijtage verminderd. Met Wash&Dry kies je een uitgebreide was- en droogcyclus zodat kleding in een moeite door worden gereinigd; of kies een apart was- en droogprogramma. Met de stoomfunctie blijft je kleding langer mooi en hoef je niet te stijken. Deze AEG heeft een toerental van 1600 tpm, energieklasse E voor wassen en energieklasse A voor drogen.

AEG L7WEN966ES

  • Vulgewicht: 6 kg drogen - 9 kg wassen kg
  • Geluidsniveau centrifugeren: 75 Decibel (dB)
  • Maximaal drooggewicht: 6 Kilogram (kg)

Kom je er niet uit bij het kopen van de AEG L7WEN966ES of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze was-droogcombinatie producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

AEG L7WEN966ES - Afbeelding 1AEG L7WEN966ES - Afbeelding 2AEG L7WEN966ES - Afbeelding 3AEG L7WEN966ES - Afbeelding 4
Mis je was-droogcombinatie of staat jouw was-droogcombinatie keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze was-droogcombinatie keuzehulp.

Wil je graag de L7WEN966ES kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van AEG voor je hebt. Twijfel je of dit was-droogcombinatie product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De AEG L7WEN966ES heeft de volgende EAN code 7332543806645.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen