728x90: Bol Ad

Indesit BWEBE-91485X-WK-N

De beste deal van vandaag

Bol.com

429,-

Uiterlijk 19 augustus in huis

Indesit BWEBE-91485X-WK-N kopen? Vergelijk de actuele prijzen en aanbiedingen van vandaag, wasmachine - De Indesit BWEBE-91485X-WK-N wasmachine heeft een trommelcapaciteit van 9 kilogram.

Shop informatie

Verzendkosten: Gratis verzending vanaf 20,-
Levertijd: Voor 23.00 uur besteld morgen in huis
Bezorgd door:
Betaling:
Prijs beschikbaar vanaf: woensdag 17 augustus 2022

Indesit BWEBE-91485X-WK-N aanbiedingen

Actueel, verrassend, eigenzinnig en betrokken
Direct leverbaar
Dat is zeker
Vandaag besteld, morgen in huis!
De witgoed winkel van ons allemaal
Uiterlijk 19 augustus in huis

Een e-mail ontvangen als de prijs nog lager wordt dan € 429,-?

verstuur
stuur mij een e-mail als de prijs lager wordt dan € 429,-

Prijsontwikkeling van het product in de afgelopen maanden

Specificaties Indesit BWEBE-91485X-WK-N

Algemeen

EAN code 8050147639627
Merk Indesit
Fabrikantcode (sku) BWEBE 91485X WK N
Release datum 2021

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter) 60
Hoogte (centimeter) 85
Diepte (centimeter) 63
Gewicht (kilogram) 67
Kleur Wit
Lengte stroomkabel (meter) 1,8
Display
Draairichting deur Rechts
Smartphone app

Algemeen

Energieklasse ( Nieuw: Vanaf maart 2021 ) B
Geluidsniveau centrifugeren ( Decibel (dB) ) 78

Waskenmerken

Vulgewicht ( kilogram ) 9
Stoomfunctie

Droogkenmerken

Toerental ( TPM (Toeren Per Minuut) ) 1400
Toerental instelbaar

Gebruiksgemak

Startuitstel
Beladingssensor
Waterbeveiliging
Automatische wasmiddeldosering

Fysieke kenmerken

Type wasmachine Voorlader
Indesit BWEBE-91485X-WK-N kopen?
Actuele prijs: € 429,-
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Wil je graag de Indesit BWEBE-91485X-WK-N kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van Indesit voor je hebt. Twijfel je of het product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De Indesit BWEBE-91485X-WK-N heeft de volgende EAN code 8050147639627. Een EAN code is uniek en staat voor een Europees Artikel Nummer die je kan herkennen in de vorm van dertien cijfers onder de streepjescode. Het zorgt voor een unieke identificatie tussen wasmachines en wordt maar ťen keer uitgegeven.

Indesit BWEBE-91485X-WK-N is van het merk Indesit en het merk Indesit is een populair merk binnen de productgroep wasmachines. Indesit wasmachines kun je vinden in winkels en webshops. Indesit producten behoren tot de topmerken wasmachines in Nederland. Koop Indesit BWEBE-91485X-WK-N voor jezelf of als cadeau voor iemand anders.

Indesit BWEBE-91485X-WK-N - Afbeelding 1Indesit BWEBE-91485X-WK-N - Afbeelding 2Indesit BWEBE-91485X-WK-N - Afbeelding 3Indesit BWEBE-91485X-WK-N - Afbeelding 4
Een wasmachines fabrikantcode is een identificatiecode die een leverancier gebruikt om unieke wasmachines producten in een productassortiment aan te duiden. De fabrikantcode voor Indesit BWEBE-91485X-WK-N van Indesit is bwebe 91485x wk n. Een fabrikantcode wordt ook vaak SKU genoemd. SKU is een afkorting voor staat voor Stock Keeping Unit. Welke informatie in de Indesit SKU-code wordt opgeslagen varieert per product, fabrikant of leverancier. Een SKU is niet altijd geschikt om een product op te zoeken, omdat er geen standaard bestaat en daarom zullen sommige codes door meerdere fabrikanten gebruikt worden. De EAN of GTIN code van Indesit BWEBE-91485X-WK-N is wel een unieke codering, die in Europa wordt gebruikt. Kom je er niet uit en kun je een product niet vinden? Neem contact op met onze klantenservice via onze contactpagina. Zij hebben antwoord op alle veelgestelde vragen.

Indesit BWEBE-91485X-WK-N is sinds 2021 op de markt. In 2021 is Indesit BWEBE-91485X-WK-N van Indesit geÔntroduceerd op de markt. Een ouder wasmachines wil niet betekenen dat het een verouderd model is. Sommige wasmachines producenten vernieuwen bestaande producten niet zo vaak. Helemaal als het product nog steeds populair is. De uitgiftedatum in 2021 zegt dus niet zoveel over producten, zoals wasmachines.

Het is goed om het gewicht van wasmachines te weten. De Indesit BWEBE-91485X-WK-N van Indesit heeft een gewicht van 67 kilogram. Het gewicht van 67 kilogram ligt dicht bij het gemiddelde gewicht van wasmachines.

Om wasmachines te gebruiken heb je uiteraard stroom nodig maar een lekkere lange kabel is wel zo prettig. De kabellengte van de stoomkabel van de Indesit BWEBE-91485X-WK-N is 1,8 meter. Bekijk hoe ver het apparaat van het stopcontact geplaatst gaat worden. Als dit verder is dan 1,8 meter, dan is het handig als je een verlengsnoer bij de hand hebt.

Indesit BWEBE-91485X-WK-N - Afbeelding 5Indesit BWEBE-91485X-WK-N - Afbeelding 6Indesit BWEBE-91485X-WK-N - Afbeelding 7
Bij wasmachines is een display handig, zodat je weet waar je aan toe bent. De Indesit BWEBE-91485X-WK-N is uitgevoerd met een handig display. Een display is een elektronisch scherm waarop informatie getoond kan worden.

De nieuwe Indesit energieklasse die per 1 maart 2021 is ingegaan geeft aan hoe zuinig deze wasmachine is. De vernieuwde verdeling loopt van klasse A (minst milieu belastend) tot en met klasse G. In de nieuwe verdeling van de Indesit BWEBE-91485X-WK-N heeft een energieklasse van b. Met bijvoorbeeld energieklasse A of B bespaar je tot wel honderd euro per jaar op je energierekening.

Maximale geluidsniveau Indesit BWEBE-91485X-WK-N

Het geluidsniveau bij het centrifugeren is voor de Indesit BWEBE-91485X-WK-N gemeten tot maximaal 78 decibel. Het centrifugeren van wasgoed maakt meer lawaai dan gewoon wassen. Hoe hoger het aantal decibel is, hoe luider de machine is tijdens het wassen en centrifugeren.

Trommelcapaciteit van 9 kilogram

De capaciteit van een Indesit wasmachine wordt aangeven als vulgewicht. Het vulgewicht geeft aan hoeveel wasgoed er in de wasautomaat geplaatst kan worden. Het vulgewicht van de BWEBE-91485X-WK-N is 9 kilogram. Deze machine beschikt over de mogelijkheid om 9 kilogram textiel in 1 keer te reinigen. Je moet er wel rekening mee houden dat Indesit wasmachines met een groter vulgewicht wel minder energiezuinig zijn, dan wasmachines met een kleinere inhoud.

Maximaal centrifugeren 1400 toeren Indesit BWEBE-91485X-WK-N

Indesit wasmachines hebben een centrifugefunctie met een toerental variŽrend van 1200 toeren tot 1800 toeren. Hoe hoger het toerental, hoe droger de was uit de wasmachine komt. Het toerental wordt uitgedrukt in toeren per minuut of tpm. De Indesit BWEBE-91485X-WK-N wasmachine heeft 1400 toeren per minuut. 1400 tpm om je wasgoed goed droog te centrifugeren. Meer toeren is niet altijd beter. Het uiteindelijke restvochtpercentage is het daadwerkelijke resultaat; hoe droog is je wasgoed voordat je het in de Indesit droger stopt, of op de waslijn hangt? Bij Indesit wasmachines met een centrifugesnelheid van 1600 toeren blijft er een restvochtpercentage van 44% achter. Bij 1200 toeren blijft er rond de 52% restvocht achter. Je ziet dat er zit niet echt veel verschil tussen 1400 of 1600 toeren.

Veel wasmachines hebben tegenwoordig ook de mogelijkheid om het toerental in te stellen. Dit wil zeggen dat de toeren per wasbeurt op de Indesit wasmachine kunt instellen. Bij de Indesit BWEBE-91485X-WK-N kun je het toerental ook instellen. Bij delicaat wasgoed wil je minder hoge toeren, want anders gaat het te veel kreukelen. Handdoeken wil je zo droog mogelijk, dus een zo hoog mogelijk toerental. Super fijn!

De Indesit BWEBE-91485X-WK-N beschikt over startuitstel, waarmee je de Indesit wasmachine op een later tijdstip kunt laten starten. Zo kun je de was doen tijdens het daltarief. Dat is een stuk voordeliger!

Een beladingssensor meet hoe vol de trommel is en beperkt het energie- en waterverbruik als de Indesit wasautomaat niet helemaal vol is. De BWEBE-91485X-WK-N wasmachine heeft een beladingssensor en weegt het wasgoed in de trommel. Maar je bespaart meer dan je zo veel mogelijk met een volle trommel wast.

Deze Indesit wasmachine is toegerust met een waterbeveiliging die ervoor zorgt dat de watertoevoer wordt afgesloten als er een storing is. Zo wordt de kans op lekkage geminimaliseerd. De waterbeveiliging wordt vaak aquastop of waterslot genoemd. Het is altijd verstandig om ook een lekbak onder je Indesit BWEBE-91485X-WK-N wasmachine te plaatsen.

Er zijn twee soorten wasmachines: voorladers en bovenladers. De Indesit BWEBE-91485X-WK-N is een voorlader wasmachine. De naam zegt het al: de was wordt aan de voorkant van deze Indesit wasmachine geladen. De meeste wasmachines in Nederland zijn voorladers. In Amerika en Engeland gebruiken ze meestal bovenlader wasmachines.

Wasmachine - De Indesit BWEBE-91485X-WK-N wasmachine heeft een trommelcapaciteit van 9 kilogram. Met de Push & Go-technologie kun je meer dan 20 veelvoorkomende soorten vlekken verwijderen. Geen voorbehandeling nodig, het duurt ongeveer 45 minuten en dat met maar één druk op de knop. Alle Indesit Innex wasmachines zijn voorzien van deze Push and Wash-button. Het Water Balance Plus-programma is om de hoeveelheid water, energie en tijd omlaag te brengen. Met een kleine was kan dat tot wel 70% aan water en 50% aan energie besparen. Verder heeft deze wasmachine een startuitstel functie, resttijdindicatie op het display en geeft een eindsignaal. Deze Indesit heeft een toerental van 1400 tpm en energieklasse B.

INDESIT BWEBE-91485X-WK-N

  • Energieklasse: B Nieuw: Vanaf maart 2021
  • Geluidsniveau centrifugeren: 78 Decibel (dB)
  • Vulgewicht: 9 kilogram
  • Toerental: 1400 TPM (Toeren Per Minuut)
  • Automatische wasmiddeldosering: Nee
  • Type wasmachine: Voorlader

Kom je er niet uit bij het kopen van de Indesit BWEBE-91485X-WK-N of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze wasmachine producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je wasmachines of staat jouw wasmachine keuze er niet tussen? Stuur ons een email en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze wasmachine keuzehulp.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen