728x90: Bol Ad

AEG L8WENS06C

Momenteel geen prijzen beschikbaar Hoewel de prijzen voor de AEG L8WENS06C ontbreken, kun je hieronder nog wel andere relevante informatie vinden over dit product. Zoals specificaties, prijsontwikkeling, omschrijving, video, en meer. Ons team staat klaar om je te helpen met eventuele vragen of alternatieve suggesties. Bekijk ook gerust onze reviews en blogberichten om een goed inzicht te krijgen in dit soort producten. Klik hier om te zien welke was-droogcombinatie vandaag populair zijn.


Wij zijn een onafhankelijke prijsvergelijkingssite inclusief affiliate links & Amazon Associate. (meer)

Specificaties AEG L8WENS06C

Algemeen

EAN code 7332543777716
Merk AEG
Fabrikantcode (sku) 914605248
Release datum 2021
Type stroomvoorziening Netstroom
Taal bedieningspaneel Nederlands, Symbolen

Fysieke kenmerken

Breedte (centimeter)64
Hoogte (centimeter)90
Diepte (centimeter)63,1
Gewicht (kilogram)78,5
Kleur Wit
Lengte stroomkabel (meter)1,8
Vermogen (watt)2200
Display
Plaatsing apparaat Vrijstaand
Draairichting deur Links
Vulopening (cm)32
Smartphone app

Algemeen

Energieklasse (Nieuw: Vanaf maart 2021)A
Vulgewicht ( kg )10
Geluidsniveau centrifugeren ( Decibel (dB) )76
Stoomfunctie
Koud wassen

Gebruiksgemak

Beladingssensor
Automatische wasmiddeldosering
Waterbeveiliging
Tip een ander en deel eenvoudig de laagste prijs!

Omschrijving

Was-droogcombinatie - De AEG L8WENS06C is een was-droogcombinatie. Je combineert het wassen en drogen, waardoor je minder energie verbruikt. Deze AEG beschikt over ProSense-technologie - past de was- en droogtijd automatisch aan de hoeveelheid wasgoed. De machine heeft een maximaal vulgewicht van 10 kilogram om te wassen en 6 kilogram om te drogen. De DualSense technologie zorgt ervoor dat je wasgoed op lagere temperatuur en de gecontroleerde beweging alle stoffen op een voorzichtige manier worden gewassen en gedroogd. Met de ÖKOMix-technologie wordt wasmiddel en wasverzachter vooraf in water opgelost. Het is de eerste wasmachine-technologie die wasmiddelen en wasverzachters volledig gelijkmatig verdeelt - ervoor zorgen dat ze elke vezel bereiken, reinigen en verzorgen. Het verzorgt je kleding en bespaart energie en water. Met de My AEG Care-app heb je overal toegang tot de expertise van AEG, je kunt programma's op maat op afstand instellen en krijg je advies over het juiste programma voor deskundige zorg voor je kleding. Deze AEG heeft een toerental van 1600 tpm en energielabel E.

IN DE DOOS

  • AEG L8WENS06C
  • Aanvoerslang 1,5 m
  • Afvoerslang 1,4 m

AEG L8WENS06C

  • Vulgewicht: 10 kg
  • Geluidsniveau centrifugeren: 76 Decibel (dB)

AEG L8WENS06C - Afbeelding 1AEG L8WENS06C - Afbeelding 2AEG L8WENS06C - Afbeelding 3AEG L8WENS06C - Afbeelding 4
Kom je er niet uit bij het kopen van de AEG L8WENS06C of heb je meer hulp nodig? Of ben je op zoek naar een specifieke test of advies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze was-droogcombinatie producten-overzicht met handige filters en keuzehulp. Wij helpen je graag verder.

Mis je was-droogcombinatie of staat jouw was-droogcombinatie keuze er niet tussen? Stuur ons een e-mail en als het product populair genoeg is, voegen we je favoriet toe aan onze was-droogcombinatie keuzehulp.

Wil je graag de L8WENS06C kopen of de aanbiedingen van vandaag bekijken dan kan de EAN-code daarbij helpen om te bepalen of je wel het juiste product en type van AEG voor je hebt. Twijfel je of dit was-droogcombinatie product wel hetzelfde is, die je onderling bij de verschillende shops wil vergelijken? Kijk dan naar de EAN (gtin13) code. De AEG L8WENS06C heeft de volgende EAN code 7332543777716.

Populaire producten
Met handige prijsvergelijker

Nooit meer eindeloos speuren naar je allerbeste keuze!

Vergelijk alle prijzen